Friday, February 5, 2016

Verbazingwekkende Apple Cider Vinegar Diet voor een gezond lichaam

Weet je wat eigenlijk Apple Cider Vinegar (ACV) is? Het is eigenlijk een natuurlijk product gevormd door fermentatie van gemalen appels. Als u denkt dat ACV is gewoon een ander ingrediënt dat de smaak toevoegt aan uw salades, pickles, sauzen en marinades, je bent helemaal verkeerd. Het is veel meer dan dat. Het is gebruikt voor duizenden jaren zijn verbazingwekkende effecten op verschillende problemen en aandoeningen in verband met het menselijk lichaam, zoals koorts, koude, en wordt ook gebruikt als energiedrank, reinigingsmiddel, antiseptische ontsmettingsmiddel, etc. (1).

Alles, van die u helpen om gewicht te verliezen om het ontgiften van je lichaam, ACV doet het allemaal. Het wordt gebruikt als een natuurlijke remedie cruciale aandoeningen zoals kanker, diabetes, acne, vaginitis, hoge bloeddruk te behandelen, en obesitas Enkele van de inhoud over de gezondheidsvoordelen zijn sterk overdreven via internet; sommigen van hen zijn in feite juist. Hier hebben we een aantal van de eigenschappen van het ACV en de voordelen die het biedt om u geaccumuleerd. Ga door dit artikel om te weten over hen.

Wat kan Apple Cider Vinegar doen voor uw lichaam?

U hebt gelezen over enorme wonderbaarlijke effecten van het ACV over verschillende gezondheidsproblemen en ziekten, maar zijn ze geloofwaardig?

Appelciderazijn bevat azijnzuur, vitamine B en C (2). Het heeft schimmelwerende eigenschap, hoog gehalte aan azijnzuur en rijke hoeveelheid calcium, kalium, ijzer, koper en (3). Het is dus zeer effectief bij het verwijderen van Candida species (4) die verantwoordelijk zijn voor Prothese Stomatitis zijn en ook helpt bij een goede spijsvertering. Bovendien ACV fungeert ook als een goede reinigingsmiddel voor de darmen en urineweginfectie (5).

In aanvulling op dit alles, het ontgift je lichaam, helpt gewicht te verliezen, geneest zure reflux, balanceert uw pH-niveau, en vermindert allergieën en sinus voorwaarden (6).

Hoe kan ik opnemen Apple Cider Vinegar in uw dieet?

Als je in de war over hoe de appelazijn dieet werken zijn, en hoe je het kunt opnemen in uw recepten, dan zorgen niet meer! We zijn hier met een aantal interessante manieren waarop u kunt opnemen ACV aan uw dagelijkse maaltijden -

1. Apple Cider Vinegar Salad Dressing Recept

Groenten zijn heel gezond voor je gezondheid, en de toevoeging van ACV bijdraagt tot hun voordelen. U kunt een frisse komkommer, gehakte uien of andere groente salade dressing met behulp van appelazijn maken en hebben het in de ochtend. Het regelt uw verteringsproces (7) en houdt uw darmen en urinewegen gezond.

2. Toevoegen aan je Morning Smoothie

Wilt u iets in de ochtend dat je vol hele dag houdt en elimineert alle giftige stoffen uit je lichaam? Maak een groene smoothie van peer, komkommer, appel, boerenkool, avocado, en citroen en voeg een bepaalde hoeveelheid van ACV aan. Deze drank zal niet alleen energie, maar ook ondersteuning van uw lever om alle giftige stoffen te spoelen uit je lichaam (8).

3. Met Tomaat Sap

Als je houdt van tomaten, kunt u hun sap door het mengen van een kleine hoeveelheid appelazijn aan het. De aanwezigheid van ACV in het mengsel zal ontgiften en reinigen van de huid (9).

4. Fruit Juice en ACV

Als u wilt pondjes kwijt, bevrijden van gifstoffen uit het lichaam is heel essentieel omdat het helpt snel gewicht te verminderen. Hiervoor kunt u grapefruitsap te hebben en deze combineren met wat honing en appelazijn. U kunt sinaasappels bevatten om dit sap bereiden ze een hoog gehalte aan vitamine C, waarbij de antimicrobiële bestanddelen van het menselijke immuunsysteem (10) versterkt bevatten.

5. Strooi op Snacks

Het is een andere effectieve manier om appelazijn in uw dieet. Gebruik appelazijn als een smaakmaker over uw snacks, zoals sandwiches, krabben, vissticks, of met gekookte bieten. ACV bevat veel sporenelementen en belangrijke mineralen die niet alleen uw energie zal stimuleren, maar ook de insuline en bloedsuikerspiegel in uw lichaam (11) te verlagen. Als gevolg daarvan, het toevoegen van ACV om snacks te zorgen ervoor dat je een vol gevoel.

6. Met Water voor het slapen gaan

Als u een last van de maag of een bacteriële infectie die resulteert in een probleem in uw darmen systeem zoals diarree, moet u appelazijn drinken met water elke dag voor het slapen gaan. Het vermindert bloedsuikerspiegel zeer snel terwijl ruwe ACV voor de maaltijd verhoogt insulinegevoeligheid en vertraagt de opkomst van glucose in het lichaam, zelfs na de maaltijd (12).

7. Gebruik als Marinade voor vlees of groenten

U kunt uw favoriete kip of groente recept lekkerder door het toevoegen van enkele appelazijn om het te maken. Regelmatig gebruik van ACV in uw dieet kan wonderen doen voor uw huid. Het absorbeert overtollige olie en onderhoudt pH-waarde van het lichaam (13), wat resulteert in de vermindering van acne, acne en andere huidproblemen.

8. Voeg toe aan Baked Beans

Gebakken bonen zijn rijk aan eiwitten en zijn een low-calorie voedsel meestal de voorkeur van degenen die willen afvallen. Combineer deze bonen met ACV voor een pittige smaak en een enorme gezondheid en schoonheid voordelen. Appelazijn tonen ook je huid, versterkt het haar en alkalizes je lichaam (14).

9. Zet op popcorn met zout en peper

Heerlijke popcorn zal lekkerder worden als je appelazijn toe te voegen aan dit recept. U kunt ook wat zwarte peper en zout toe te voegen. Naast alle andere voordelen voor de gezondheid, ACV geneest ook artritis pijn. De aanwezigheid van mineralen en kalium in deze keuken ingrediënt vermindert kalkaanslag in de gewrichten en verlicht pijn (15).

10. Met Geroosterde of Gebakken Groenten

In deze appelazijn recept, kunt u roosteren of bak de groenten van uw keuze en maak ze hartig en yummiest door ze te kruiden met ACV. Gebakken groenten op smaak gebracht met ACV zijn een van de gezondste manieren om cholesterol en bloeddruk onder controle. ACV verbetert de bloedcirculatie in het lichaam, balanceert pH en alkalizes het lichaam dat op zijn beurt, reguleert de bloeddruk en houdt cholesterol (16).

11. In fruitsalade met honing

Als je houdt van fruit, kunt u terecht voor deze appelazijn vruchten recept. Knip je favoriete fruit in kleine stukjes en toe te voegen ACV voor heerlijke smaak. Dus in plaats van het hebben van iets olieachtige voor het avondeten of diner, u kunt dit appelazijn dieet proberen. Het kan worden beschouwd als een natuurlijke probiotische omdat hierdoor maagzuur en zorgt voor een gezonde spijsvertering. Samen met dat, het verhoogt uw lichaam enzymen (17).

12. Dip Frieten in ACV

Als u een liefhebber van de Franse frietjes zijn, kunt u het gezond door het gebruik van deze appelazijn dieet recept. In plaats van te kiezen Piri Piri voor een pittige smaak, moet u de pittige twist van ACV proberen. Dompel de frieten in ACV-oplossing en hebben ze na enkele minuten. Met inbegrip van appelazijn in uw dieet kan tremoren die kunnen optreden te verlichten als gevolg van een lichamelijke activiteit (18).

13. Cider Soep

Apple cider azijn dieet is uiterst voordelig voor het lichaam. Soepen zijn erg gezond en de toevoeging van ACV in hen maakt ze niet alleen gezond maar ook smakelijker. De aanwezigheid van ACV helpt u ook te ontdoen van slechte adem en vieze lichaamsgeur (19).

14. Honing en ACV Muffins

Als u lijdt aan diabetes en vaak de wens om iets zoets te eten, dit recept is het beste voor u. Appelazijn muffin dieet recept is iets wat je echt graag. ACV wordt gezegd dat het een effectieve huis remedie voor patiënten met type-2 diabetes omdat het weigert de niveaus van de bloedglucose in het lichaam (20) zijn.

Hoeveelheid appelazijn Men moet Intake

Als u wilt intake ACV regelmatig al zijn voordelen te krijgen voor een gezond lichaam, moet je voorzichtig zijn over de hoeveelheid. Het moet zwaar worden verdund voor consumptie. Voor een ideale mix, moet u 1 deel ervan te voegen met 10 delen water.

Meer geconcentreerde vorm appelazijn kan leiden tot bepaalde problemen zoals erosie van het tandglazuur, branderig gevoel aan uw keel en mond, etc. Ook, met inbegrip van te veel kwantiteit van ACV in uw dieet kan nadelige gevolgen voor uw botten te zetten. Om het glazuur van je tanden te redden van het krijgen uitgehold als gevolg van appelazijn (21), moet u uw mond schoon te maken na het hebben van het.

Risico's van intaking Apple Cider Vinegar

Als je op een medicatie voor hart-en vaatziekten of een andere intense gezondheidsprobleem, moet u een arts te raadplegen voordat u appelazijn om uw maaltijden (22).

We hebben reeds besproken dat ACV trekt schadelijke stoffen uit het lichaam, maar dit kan leiden tot een aantal huidproblemen zoals acne en jeuk Omdat de huid is een van de belangrijkste organen die verantwoordelijk zijn voor detoxificatie (23) zijn. Daarom moet je voorzichtig zijn, terwijl de consumptie van ACV dieet.

Verbruik van slechts ACV kan leiden tot buikpijn als gevolg van gas dat u kunt ongemak, opgeblazen gevoel of pijn in de buik als het niet in staat is om goed uit te komen van de darmen (24). U kunt mengen appelazijn met zuiveringszout en water om dit schadelijke effect teniet te doen.

Mineral niveaus kan dalen als gevolg van ontgifting als met schadelijke toxines een aantal nuttige stoffen ook spoelt uit het lichaam. Aldus heeft appelazijn kan het gehalte aan mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen zoals kalium verminderen. Voor deze, of je kunt de hoeveelheid ACV dalen van uw dieet of kan een aantal mineralen te verbeteren door het nemen van een mineraal supplement. Voor kaliumgehalte, kunt u bananen heeft tot 2 porties het plasma kaliumconcentratie (25) kan verbeteren.

Zoals hierboven vermeld, kan ACV het glazuur van tanden verslechteren als gevolg van de aanwezigheid van azijnzuur in het. Zure appelazijn dieet kan leiden tot dit probleem onder veel gezondheid bewuste mensen en zelfs vegetariërs (26). Om dit probleem te voorkomen, kunt u een rietje gebruiken om het ACV en water te drinken.

11 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment