Monday, February 15, 2016

22 Remedies Effectieve Home For verwijderen Koffievlekken

Koffie is een van de meest populaire dranken ter wereld, maar de vlekken zijn erg vervelend. Soms is het moeilijk om vlekken te verwijderen als ze oud zijn, maar het is zeker geen onmogelijke taak. U hoeft geen zorgen te maken als je koffie over uw kleding of tapijt of ergens hebben gemorst. Pak een paar ingrediënten van uw keuken en effectief te verwijderen met weinig inspanningen en zonder het branden van een gat in je zak. Hier hebben we enkele zelfgemaakte koffie vlek verwijdering methoden samengevat. Geef ze een keer te proberen!

1. Club Soda

Gemorste koffie op uw nieuwe jurk, gebruik dan club soda aan de koffievlek uit je kleren te verwijderen. Allereerst dep de vlek met een schone witte weefsel. Giet club soda over de mark en voorzichtig dep totdat de vlek verdwijnt. U kunt ook deze remedie gebruiken om koffie vlekken uit tapijt of tafelkleed te verwijderen.

2. Egg Yolk

Eidooier doet wonderen om koffie vlekken te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is winnen van een eidooier en toe te passen over de plek. Wrijf het gebied met behulp van een badstof voor een paar minuten. Geef laatste spoeling met gewoon water.

Als alternatief kunt u een paar druppels van alcohol en warm water toe te voegen aan de eidooier. Nu, breng de oplossing op de vlek met een spons en laat het drogen. Was het uit later. De vlek zal onmiddellijk verdwijnen.

3. Azijn

Azijn verwijdert niet alleen koffievlekken, maar is even effectief in het verwijderen van vlekken van vruchtensappen, thee, etc van bekleding, tapijten en andere stoffen. dip net een zachte handdoek in witte azijn en dep het merk totdat het helemaal schoon is. Spoel de doek grondig met water om de onaangename geur van azijn te verwijderen.

Voor grote en harde koffievlekken, meng azijn en water in 3: 1 verhouding. Dompel de doek in de bereide oplossing voor ten minste 8-9 uur (of 's nachts). Afwassen als je je doek, de volgende dag te wassen.

Hoe te verwijderen Coffee Vlekken van kleding

Om zich te ontdoen van de koffievlekken krijgen is niet een moeilijke rij schoffel. Je hoeft alleen maar een aantal technieken leren om het schoonmaken van de vlek van uw favoriete stof.

4. citroensap

Dit is een andere effectieve koffievlek verwijdering methode. Begin met het wassen van de doek met water. Voordat u verder gaat met de remedie, test de kleurechtheid van het doek. Hiervoor gelden wat citroensap op een deel van het doek die van buitenaf niet zichtbaar. Als de kleur van de stof niet verdwijnen, giet vervolgens citroensap op de vlek en dep deze met behulp van een witte weefsel of spons. Breng het citroensap opnieuw en laat het zitten voor enige tijd en weer uitwissen. Herhaal eventueel regelmatig wassen.

5. Azijn en Dish-wasmiddel

Deze methode werkt alleen als de vlekken vers. Allereerst zet de lap op tafel of op een vlakke ondergrond. Vervolgens neemt een witte handdoek of een kleurloze weefsel; vochtig met water en dep de vlek met het. Verwijder zoveel mogelijk (niet de vlek wrijven als het kan verspreiden). Nu, zet de doek onder stromend water voor enige tijd en knijp het overtollige water. Daarna neem wat vloeibaar wasmiddel en direct toe te passen over de vlek. Laat het zitten voor enige tijd en het reinigingsmiddel te verwijderen met een doek gedrenkt in azijn. Was de doek opnieuw als u zich wast elk ander doek en lucht drogen.

6. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide is gebruikt voor veel huishoudelijke doeleinden sinds eeuwen. Meestal 3% concentratie van deze wordt gebruikt zoals het is niet schadelijk en is voldoende voor het verwijderen van vlekken. Voordat je begint met de behandeling, test de kleurechtheid van de stof op een kleine portie. Als de kleur van de stof niet verdwijnen Gebruik deze oplossing direct op de vlek. Pour waterstofperoxide op de vlek en laat het zitten voor 20 tot 30 minuten. Later wassen de doek met een mild schoonmaakmiddel. Indien nodig herhalen, waarbij een tussenruimte van 1 of 2 uur ertussen. Deze methode werkt voor zowel oude als nieuwe vlekken.

Als de vlek oud is of is reeds meng bepaalde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel met waterstofperoxide en ga op dezelfde wijze.

7. ontsmettingsalcohol

Wrijven alcohol kan worden gevonden in producten zoals hand sanitizer, deodorants, enz., En werkt wonder in het verwijderen van koffievlekken. Bovendien zijn deze niet te hard op kleren. toepassing gewoon rechtstreeks op de vlek en zwabberen voorzichtig met een spons of een zachte doek. Als de vlek is er nog steeds, herhaal het twee of drie keer. Was regelmatig achteraf.

Opmerking: Gebruik deze methode niet te gebruiken op regelmatige basis omdat het de stof kunnen beschadigen.

8. Baking Soda

Voor deze methode, zul je een zachte doek (bij voorkeur wit) en een aantal zuiveringszout nodig. Plaats de gekleurde doek op een plat oppervlak. Neem een ander stuk doek en dompel het in de pasta bereid door het mengen van water en zuiveringszout. Dep de gekleurde doek voorzichtig en was het doek in de stromend water achteraf.

9. Glycerine

Voor koffie bevlekte weefsels, bereiden een vloeipapier door het mengen van glycerine, afwasmiddel (bij voorkeur vloeibaar) en water in 1: 1: 8 verhouding. Allereerst beginnen de vlek met water. Nu, passen de vloeipapier op de vlek met een paar druppels witte azijn. Vervolgens dip een absorberend kussen in dezelfde vloeipapier en plaats deze over het merk. Vervang de pads wanneer het oppikt beits of wanneer dat nodig is. Afspoelen met water. Zodra u de doek hebt gewassen, drogen ze uit in het zonlicht binnen en van buiten. Dit zal de vlek verdwijnen en maken het uiteindelijk verdwijnen.

Als alle sporen van de vlek toen nog resteren, gelden alcohol en plaats absorberende kussentjes eroverheen. Vervang, indien nodig.

Opmerking: Deze oplossing is geschikt voor zijde, wol en jutestof

Hoe te verwijderen Koffievlekken Van Tanden

Koffie vlekken op de tanden ontstaat wanneer tannines afgezet op het glazuur, als gevolg van regelmatige consumptie van koffie. Tanden bleken plakken en mondhygiëne zijn van veel hulp en je moet altijd je tanden poetsen na een kopje koffie. In aanvulling op deze, kunt u proberen eenvoudige huismiddeltjes ook om zich te ontdoen van koffie vlekken krijgen.

10. Baking soda en waterstofperoxide Paste

Waterstofperoxide is een prachtige bleekmiddel en baking soda is een natuurlijke vlekkenverwijderaar en daarom deze ingrediënten maken perfecte tandpasta om je tanden te fleuren de eerste plaats, neem 1 theelepel bakpoeder en drie of vier druppels van 3% waterstofperoxide. Meng deze goed tot een dikke pasta te bereiden. poets je tanden voorzichtig met het mengsel met een zachte tandenborstel of u kunt het oor-knoppen te gebruiken en toe te passen de mix op de vlekken. Herhaal deze procedure een keer per dag totdat je bevredigende resultaten te observeren.

11. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn is een panacee voor hardnekkige vlekken op de tanden. Het is zeer effectief, maar wat tijdrovend. Gewoon poetsen met een kleine hoeveelheid van het ACV, gevolgd door poetsen met gewone tandpasta, elke dag. Je zal geleidelijk positieve resultaten zien.

Let op: Wees voorzichtig met het bedrag van ACV, als meer dan het je tandglazuur kunnen schaden.

Hoe te verwijderen Koffievlekken Van Carpet

12. Azijn, Water en zeep

Om de vlekken te verwijderen, in de eerste plaats, dep de omgeving zo veel als je kunt. Nu, neem een kom en voeg 1 eetlepel elk van azijn en vloeibaar wasmiddel. Voeg nu 2 kopjes warm water. Meng het goed en dit toepassen op het merk langzaam en houden blotting de vlek. Doe dit totdat het volledig is verdwenen.

13. Beer

Bier is een effectief bestanddeel voor de koffie vlekken uit tapijt te verwijderen. Giet bier rijkelijk over de mark en wrijf het langzaam bewegen in cirkelvormige richting. Herhaal dit proces 2-3 keer om de vlek te verwijderen.

14. Shampoo

Tapijten worden gewoonlijk samengesteld uit fijne vezels. Vandaar dat, met behulp van wasmiddel voor het verwijderen van smet kunnen beschadigen. Ten eerste, spuit wat water over de vlek. Voeg nu ¼ theelepel van milde shampoo in 1 liter water. Spuit de oplossing over de vlek en houd op te deppen met een schone doek. Als u gebruik maakt van een tissue dan gebruik maken van een lepel over het weefsel en druk voorzichtig. Geef een laatste spoeling met water en dep het met een droge handdoek.

15. Lemon en Water

Voor deze methode Dep de vlek met een handdoek op te zuigen als het tapijt kan olie absorberen en zal de vlek te stellen. Nu, giet 1 kop koud water op de mark en voor te bereiden een oplossing door het mengen van 2 kopjes water met ¼ kopje citroensap. Een spons om de oplossing op de markering toepassen. Spoel het gebied met koud water. Herhalen indien nodig.

16. White Foam Shaving Cream

Heb je ooit gedacht van het schoonmaken van een koffievlek met scheerschuim? Zo niet, probeer het eens. Scheerschuim helpt zich te ontdoen van die hardnekkige vlekken. In de eerste plaats, het reinigen van het gebied met een beetje water en dep het met een schone doek. Nu, verspreid de schuimende scheerschuim op de vlek. Laat het settelen. Na een paar minuten dep het gebied met een schone doek en spoel af met koud water. Indien gewenst kunt u een mengsel van zuiveringszout en water te gebruiken na het gebruik van de bovenstaande oplossing.

Hoe te verwijderen Koffievlekken Van Koppen En Mokken

17. Zout

Als je een vlek van koffie in uw mok of beker spotten neem dan een stuk van natte doek; strooi er wat zout op en wrijf de markering op de mok met dit doek. Het zal helpen verwijderen van de vlek grondig. Afwassen de beker daarna met schoon water.

18. maïszetmeel en Azijn

Voor deze methode moet u 1 eetlepel elk van maïszetmeel en witte azijn. Meng ze goed en maak een pasta (je kunt meer azijn toevoegen als u niet de consistentie van de pasta goed genoeg vinden). Verspreid deze pasta op de vlekken en laat het verblijf voor een paar minuten. Wrijf het zachtjes en het merk zal verdwijnen.

U kunt bakpoeder en het zout toe te voegen aan de voorbereide mengsel als de vlekken zijn taai.

19. Lemon, Baking Soda en Zout

Neem gelijke hoeveelheid zout en zuiveringszout; knijp een citroen erin. Meng alle ingrediënten behoren. Nu gelden deze pasta op je kopjes en laat het voor bepaalde tijd. Scrub een beetje en was uw kopjes met regelmatig water.

In plaats daarvan kunt u alleen gebruik maken van zuiveringszout of citroen om uw kopjes schoon te maken.

20. White Tandpasta

Wrijven witte tandpasta op de vlekken is ook een effectieve manier om koffievlekken uit uw mok te verwijderen. Laat het gewoon voor bepaalde tijd voor het spoelen. De vlekken verdwijnen direct het maken van uw kopjes schitteren.

21. Bleach en Water

Bleach is gebruikt voor de komende jaren hardnekkige vlekken en vlekken te verwijderen. Koffie vlekken te verwijderen, voeg een kleine hoeveelheid bleekmiddel om de beker en vul deze met warm water. Laat het gedurende 8-9 uur (of 's nachts) en spoel goed de volgende dag.

22. Zout en azijn

Neem zout en azijn in gelijke delen en op de juiste mix in een kom. spreid het nu over de vlek en laat het voor bepaalde tijd. Daarna schrobben het af met een vochtige doek.

do's

Werk aan de koffievlekken zo spoedig mogelijk.

Lees het wasvoorschrift op het doek alvorens van de bovenstaande oplossing.

Als het doek is delicaat dan geef het aan een professioneel schoonmaakbedrijf.

Gebruik babydoekjes om de vlekken te deppen van delicate weefsel.

don'ts

Niet te wassen de vlek.

Wrijf niet zeep op een verse vlek rechtstreeks, omdat het eigenlijk de vlek kan instellen.

Niet strijken of machinaal te drogen de stof die vlekken heeft, omdat het de vlek kan instellen.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment