Wednesday, February 24, 2016

38 Effectieve Home remedies voor gistbesmetting

Bron afbeelding: /files/2014/03/04/176/n/28443503/789601582f630740_shutterstock_49618684.jpg.xxxlarge_2x/i/

Gist-infectie is een schimmelinfectie die over het algemeen wordt veroorzaakt door candida albican. Gist infectie bij vrouwen is vaak voor, maar het kan ook mannen even beïnvloeden. Gist wordt gevonden in het darmkanaal, genitaliën en keel. Onder normale omstandigheden is het niet schadelijk, maar ongecontroleerde groei leidt tot verschillende gezondheidsproblemen. De symptomen van de infectie zijn vaginitis, rectale jeuk, hyperactiviteit, paniekaanval, ontsteking en jeuk rond het getroffen gebied, etc. Lijster (mond schimmelinfectie) kan worden waargenomen bij baby's. De infectie kan zich ook ontwikkelen onder de huid plooien, onder de nagel bedden, lagere buik, borsten en rond kunstgebit. Het gebruik van antibiotica, steroïden, orale anticonceptiva, aandoeningen zoals diabetes, stress en zwangerschap kan u blootstellen aan het risico van infectie. Enkele letale infecties vereisen de juiste medicijnen, maar als de infectie is niet ernstig en in de beginfase, kan het worden behandeld met eenvoudige huismiddeltjes. Hier is een lijst van enkele populaire en effectieve natuurlijke remedies die u kunt proberen.

Home remedies voor Gist Infectie

1. Yoghurt

Dit is een van de meest effectieve remedies voor gist infectie tijdens zwangerschap. Onder meer yoghurt (vlakte en ongezoet) in uw dieet. De bacteriën Lactobacillus acidophilus in yoghurt voorkomt de groei van infectie in het lichaam.

Als u last heeft van vaginale schimmelinfectie, toe te passen yoghurt op uw tampon en plaats deze in je vagina gedurende 1-2 uur. Je kunt het twee keer per dag te doen.

2. Knoflook

De anti-schimmel, antibacteriële en antibiotische eigenschappen van knoflook helpen bij de behandeling infectie effectief. Crush enkele teentjes knoflook en maak een gladde pasta door het mengen van het met een beetje water. Breng de pasta op het getroffen gebied tweemaal daags.

U kunt ook de kruidnagels in uw dieet.

Of anders, toepassing knoflookolie door het te mengen met een gelijke hoeveelheid vitamine E olie.

3. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn kan worden gebruikt zowel mondeling als extern schimmelinfectie te genezen. ACV heeft veel van enzymen die de gist doden in ons lichaam. Het balanceert ook de pH en versterkt het immuunsysteem. Meng 2 eetlepels van de azijn in een glas warm water en hebben deze oplossing twee of drie keer per dag en bij voorkeur op een lege maag.

U kunt ook een schone doek en dompel het in ACV. Breng dit naar het getroffen gebied. Verwijder na 3-4 minuten. Doe dit twee keer per dag, totdat de infectie verdwijnt.

Meng 3 eetlepels appelazijn en 2 liter warm water. Douches met de oplossing dagelijks.

Gist infectie te voorkomen, kunt u azijn bad. Voor deze, voeg 2 kopjes van de azijn aan uw bad en baden gedurende 15 minuten. U kunt dit doen elke dag tot je de resultaten zien.

NB - Als de infectie ernstig is en je kunt het brandende gevoel niet verdragen, dan kunt u verdunde azijn gebruiken. Afwassen het besmette gebied na 15 minuten.

4. Kokosolie

Kokosolie is een natuurlijke antibacteriële en een goede bron van caprylzuur, waardoor doden de gist en geneest de infectie door het vormen van een beschermende laag over het besmette gebied. Breng de olie twee of drie keer per dag op het getroffen gebied en bedek het met een stuk doek.

Voeg de olie in uw dieet. 3-4 eetlepels van de olie per dag. U kunt dit gebruiken als bakolie of als vervanging voor boter.

U kunt Douches met kokosolie door het mengen van 2-3 eetlepels van de olie in 1 liter warm water. Herhaal dit totdat de infectie verdwijnt.

Swish de olie in de mond gedurende 5 tot 10 minuten bij orale infectie. Doe dit twee of drie keer per dag.

5. Cranberries

Dit is een van de beste home remedies voor de behandeling van vaginale schimmelinfectie en UTI (urineweginfectie). Het sap van cranberry antibacterieel en helpt om de pH van de urine, waardoor de groei van schimmels voorkomen. Drink een glas of twee van ongezoete cranberry sap per dag.

6. Boorzuur

Boorzuur is ook een nuttig middel om zich te ontdoen van de infectie. Het heeft antiseptische, anti-schimmel, en antivirale eigenschappen die helpen genezen van de infectie. Solliciteer verdunde boorzuur op de getroffen gebieden van de huid en laat het voor bepaalde tijd. Was het daarna en dep droog.

Voor vaginale infecties, neem poeder van boorzuur en maat 0 gelatine capsules. Vul het hele capsule met het poeder en plaats een in je vagina elke nacht.

Notitie -

Als u boorzuur capsules als een vaginale zetpil, kan dit leiden tot huidirritatie.

Doe het niet intern te nemen (via de mond) en ook voorkomen dat het gebruik ervan op open wonden.

Houd het buiten het bereik van kinderen houden.

Boorzuur wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

7. zoutbad

Zoutbad zorgt voor verlichting van de ontsteking en verzacht het ongemak veroorzaakt als gevolg van infectie. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van wat zout / Epsom zout in je badkuip en zitten in het voor een paar minuten. Dit vermindert ook de zwelling en jeuk, indien aanwezig. U kunt ook 1 kopje zuiveringszout toe te voegen aan het badwater voor meer effectieve resultaten.

8. koud kompres

Hoewel deze werkwijze de infectie niet behandelt, maar zorgt voor verlichting in zwelling en irritatie veroorzaakt door de infectie. Alleen voor de ijslaag op het getroffen gebied. Als je niet een zak ijs hebben, gewoon wat ijs in een schone doek, een knoop en toe te passen. Doe dit twee of drie keer per dag of zoals vereist.

9. Vitamine C rijk voedsel

Dit is een van de beste manieren om infectie te voorkomen. Omvatten voedsel rijk aan vitamine C in het dieet zo veel mogelijk. U kunt sinaasappelen, citroen, kiwi, papaja, broccoli, etc. Naast voeg voorkomen schimmelgroei, vitamine C verhoogt ook het immuunsysteem.

10. Onion

Zoals knoflook, ui ook anti-schimmel, anti-inflammatoire en antibacteriële. Het vermindert de infectie en ellende. Omvatten ui in uw dieet. U kunt ook het plakken van ui toe te passen op de besmette gebieden van de huid.

Als alternatief Verhit een ui en plaats deze op de getroffen gebieden. De dampen van de ui zal de huid te bereiken en uiteindelijk werken tegen de schimmels.

11. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide doodt de gist en vermindert daardoor de infectie. 3% waterstofperoxide wordt gebruikt voor dit doel een hogere concentratie kan schadelijk zijn. Neem wat bedrag van 3% waterstofperoxide en meng het in een glas water. Was de genitaliën met dit mengsel eenmaal daags.

Voor de behandeling van orale infecties, voeg ½ theelepel zuiveringszout in de bovenstaande oplossing te verdunnen. Slis uw mond met deze oplossing.

12. Baking Soda

Zuiveringszout helpt doodt de bacteriën en schimmel die de infectie veroorzaakt. Mix ½ theelepel om ervan ¾ om een glas water en drink het meteen. Drink dit op een lege maag dagelijks.

13. Honey

Honing zorgt voor verlichting in vaginale en andere schimmelinfectie. Breng wat honing op het besmette gebied gedurende ten minste 20 minuten en was later af. Het vermindert huiduitslag en jeuk veroorzaakt als gevolg van de infectie.

14. Cinnamon

Kaneel bezit anti-schimmel eigenschappen die helpen effectief te behandelen van de infectie. Voor vaginale infectie, meng kaneelschors poeder met honing en maken een pasta. Breng deze pasta op de vagina.

Als alternatief voor te bereiden doordrenkt olie door het toevoegen van kaneel aan een vervoerder olie en verhitten voor een uur (met de deksel op). Laat het afkoelen en toe te passen lokaal op het besmette gebied.

Of anders, kook een kaneelstokje in een kopje water voor bepaalde tijd. Daarna verwijderen uit vuur en voeg limoensap en honing aan. Drink het dagelijks.

15. Buttermilk

Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor gistbesmetting als het heeft geen bijwerking hebben, totdat en tenzij je allergisch bent voor karnemelk zijn. Drink minstens twee glazen karnemelk per dag.

16. Black Seeds

Zwarte zaden, ook wel bekend als Nigella sativa, zijn een effectieve remedie voor gist infectie. Het stimuleert het immuunsysteem. Te genezen en te ontdoen van de infectie, moet minstens 2 theelepels van de olie in de zwarte zaad dagelijks worden geconsumeerd.

Herbal remedies voor Gist Infectie

17. Aloe Vera

Aloë vera kan zowel intern als extern worden gebruikt. Het helpt te verlichten de symptomen van een infectie. Het kan in de vorm van sap per dag worden geconsumeerd tweemaal. Dit zal schadelijke stoffen te verwijderen uit het lichaam en maakt het immuunsysteem sterker.

Als alternatief, breng de gel op het besmette gebied direct twee of drie keer per dag.

18. Olive Extract

Olijfbladeren extract versterkt het immuunsysteem en stabiliseert de bloedsuikerspiegel, samen met het genezen van de schimmelinfectie. Om dit extract thuis, gewoon knippen wat olijf bladeren en leg ze in een container. Giet wodka over de bladeren, zodat ze volledig ondergedompeld. Dek af met het deksel. Bewaar deze container in het donker voor ongeveer 4 weken of meer en zeef het later. Breng dit op het getroffen gebied tweemaal daags.

U kunt consumeren 250-500 mg van het extract tweemaal daags.

U kunt ook verbruiken de capsules van olijven extract na overleg met een arts.

Opmerking: Zwangere vrouwen en diabetische mensen moeten dit niet verbruikt.

19. Calendula

Dit is een van de beste schimmelinfectie huismiddeltjes. Dit kan zowel intern als extern worden gebruikt. Om dit extern te gebruiken, te verpletteren wat calendula blaadjes en maak een gladde pasta. Breng deze pasta op de geïnfecteerde huid en bedek het met een doek.

Om thee te bereiden, steile wat verse bladeren van calendula in heet water. Laten afkoelen, stam, en drink het twee keer per dag.

Het is ook beschikbaar in tinctuur of tabletvorm, maar doe het niet consumeren zonder raadpleging van een arts.

NB - Zwangere vrouwen moeten het binnenlandse verbruik van dit kruid te voorkomen.

20. Basil Tea

Een andere prachtige huis remedie voor gist-infectie is basilicum thee. Kook 2-3 koppen water. Voeg 1¼ theelepel gemalen basilicumblaadjes om het (u kunt ook een pasta bereid door het mengen van een handvol verse basilicumblaadjes toe te voegen) en bedek het voor bepaalde tijd. Drink deze thee twee keer per dag na het uitpersen. U kunt het ook gebruiken voor gorgelen, als je spruw of mond-infectie

21. Black Walnut

Zwarte walnoot is een rijke bron van tannine, die bacteriën effectief doodt. Voor de behandeling van infectie, moet de schil (schil) van de zwarte walnoot worden geconsumeerd. Om schil te krijgen, gewoon genieten van de moer voor enkele uren.

Let op: zwarte walnoot stopt met het geven van borstvoeding. Vermijd als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

22. Pompelmoespittenextract

Het anti-schimmel eigenschappen of grapefruitpittenextract regelen van de groei van pathogenen, zoals bacteriën, gisten en schimmels. Het bevat vitamine C en E. Neem een glas water en voeg 5-10 druppels van het extract aan. Met dit mengsel naar het getroffen gebied te reinigen. Voor gevoelige lichaamsdelen zoals de vagina, een katoenen bal aan deze oplossing toe te passen.

Voeg 10-12 druppels van het extract in water of een voorkeur sap. Drink dit mengsel, 3 keer per dag.

23. Essentiële oliën

U kunt lavendelolie, melaleuca etherische olie, citroenolie, enz. Te gebruiken, om zich te ontdoen van de infectie te krijgen. Pour 2 el gesmolten kokosolie in een kleine container en voeg 4 druppels elk van melaleuca en essentiële olie van lavendel. Breng het mengsel bereid de besmette gebieden.

Als alternatief, meng 2-3 druppels citroen olie, kaneel olie, tea tree olie en pepermuntolie. Meng deze goed en gebruik een katoenen bal toe te passen op je geslachtsdelen.

24. Oregano Olie

Oregano-olie bestaat uit carvacrol en thymol, die de infectie te genezen. Pas eenvoudig de olie aan het getroffen gebied twee keer per dag, elke dag.

Of anders, meng 3 druppels van de olie in een glas water en dit water te drinken twee keer per dag.

NB - Het kan zure reflux veroorzaken bij sommige mensen.

25. Tea Tree Oil

Het therapeutische en anti-schimmel eigenschappen. Terpinen in het helpt verlichten van de schimmelinfectie. Het behandelt niet alleen de infectie, maar vermindert ook de merken veroorzaakt door het. Voor het genezen van vaginale infectie, doe er een paar druppels van de olie op een tampon en plaats deze in de vagina.

Voor andere gebieden, Verdun de olie met gelijke delen amandelolie of olijfolie en wrijf het over de infectie voorzichtig twee of drie keer per dag. Herhaal dit dagelijks.

Als alternatief kunt u mengen 1 eetlepel van de aloë gel met 2 of 3 druppels van de olie en van toepassing op de getroffen delen.

Voorzorg: Zwangere dames mag deze olie niet te gebruiken als het schadelijk voor het kind kan zijn.

26. Echinacea

Dit kruid is gebruikt sinds eeuwen voor de behandeling van bacteriële en schimmelinfectie, infectie van de urinewegen en vaginale schimmelinfectie. Het helpt ook stimuleren het immuunsysteem. Voeg ½ theelepel van de Echinacea tinctuur te kopje water ½. Goed roeren en twee of drie keer per dag drinkt, dagelijks.

27. Palmarosa Oil

Palmarosa olie kan ook worden gebruikt voor infectie. Meng 4 druppels palmarosa olie met 2 druppels tea tree olie. Breng dit mengsel aan de getroffen gebieden.

28. Thyme Tea

Tijm is een rijke bron van vitamine C en voorkomt ongecontroleerde groei van schimmels. Je kunt het consumeren in de vorm van thee. Kook een kopje water. Om het, voeg 1 theelepel gedroogde tijm. Laat het steil voor een tijdje en drink het als het afkoelt. 2-3 kopjes thee per dag.

29. Rosemary Tea

Dit kruid doodt de gist als gevolg van zijn anti-inflammatoire en anti-schimmel eigenschappen. Bereid rozemarijn thee door het toevoegen van wat rozemarijn blaadjes in heet water. Laat het zitten voor 5 tot 10 minuten. Dan afkoelen naar beneden en stam. Gebruik een katoenen bal toe te passen op de getroffen gebieden. Doe dit twee of drie keer per dag.

Als alternatief, drink de thee twee keer per dag.

30. Pau d'Arco

Pau d'arco kruid is antivirale in de natuur en is rijk aan lapachol en naftochinonen. Verbruiken in de vorm van thee. Kook 4 kopjes water en voeg 2 kopjes van Pau d'acro bast aan. Steile het voor minstens 15-20 minuten. Laat het afkoelen. Zeef en drink de thee in kleine porties gedurende de dag. Drink deze thee per dag tot je zichtbare resultaten te zien.

31. Slippery Elm

Gladde iep vermindert de ontsteking, versterkt het immuunsysteem en ontgift het lichaam. De pasta van het kruid kan worden bereid door het toevoegen van water aan het poeder. De pasta moet van gemiddelde samenstelling, d.w.z. niet te dun of te dik zijn. Breng deze pasta op de besmette gebieden, twee keer per dag tot je resultaten te zien.

Voorzorg: Stop met het gebruik als u een allergie ervaren.

32. Goldenseal

Een verbinding, genaamd berberine, in goldenseal maakt dit kruid anti-schimmel en antibacteriële. Het versterkt het immuunsysteem door het activeren van de witte bloedcellen. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren, zoals huid spoelen, douche en mondwater.

De wortel van dit kruid is ook verkrijgbaar in de vorm van tabletten en capsules. Het moet worden geconsumeerd alleen na overleg met een arts.

33. Oregon Grape

Dit is een andere effectieve natuurlijke remedie voor gist infectie. Dit kruid heeft een anti-schimmel en antibacteriële eigenschappen. Het kan in de vorm van thee worden geconsumeerd. Het enige wat u hoeft te doen is neem twee eetlepels van gedroogde Oregon druif wortel en voeg deze toe aan een glas gekookt water. Steile het voor een paar minuten. Drink het na uitpersen. U kunt drie kopjes van het mengsel per dag te hebben.

34. Cedar

1 el nemen van de gepoederde schors en voeg deze toe aan 1 kopje water. Kook het voor een paar minuten en laat het afkoelen. Geniet van een stuk van schone doek erin en toe te passen op het getroffen gebied. U kunt ook verbruiken de infusie in de vorm van thee, twee keer per dag. Deze remedie zal u verlichting van de branderig gevoel en jeuk geven.

35. Terminalia Chebula

Dit kruid kan in de vorm van thee worden geconsumeerd. Om thee te bereiden, meng 1 theelepel gedroogde kruiden poeder in 1 glas heet water. Drink dit voor het slapen gaan, elke dag. Niet consumeren in grotere hoeveelheid.

Let op: het niet aan kinderen zoals het is laxeermiddel.

36. Herbal Douche

De beste manier om de infectie te behandelen met plantaardige ingrediënten. Voor het opstellen van dit douche, zult u thuja, lavendel, kamille en calendula nodig. Neem 1 theelepel poeder van elk van deze kruiden toevoegen aan 1/3 kopje warm water. Roer goed en laat het steil voor bepaalde tijd.

37. Witch Hazel

Dit kruid vermindert en uiteindelijk elimineert de infectie veroorzaakt door gist. Het balanceert ook de pH van het lichaam. Het enige wat u hoeft te doen is koken een aantal bladeren van de toverhazelaar gedurende 15-20 minuten. Laat het afkoelen en spoel het getroffen gebied met dit water tenminste driemaal per dag. Herhaal dit dagelijks minimaal een week of zo.

38. margosa Leaves

Neem een handvol margosa bladeren en doe ze in een blender. Voeg een kleine hoeveelheid water en meng het tot een fijne pasta te krijgen. Breng het op de geïnfecteerde huid en bedek het met een meter of een schone doek. Afwassen na 30 minuten. Herhaal dit dagelijks totdat u de zichtbare resultaten te merken.

do's

Houd het vaginale gebied droog en veeg het grondig na gebruik van het toilet.

Doe aan yoga en meditatie.

Raadpleeg een arts als de infectie ernstig is.

Draag losse kleding, bij voorkeur katoenen kleding, zodat de juiste zuurstof en luchtcirculatie wordt gehandhaafd.

don'ts

Vermijd geslachtsgemeenschap totdat de infectie verdwijnt.

Vermijd de pil omdat ze de gevoeligheid kan oplopen tot schimmelinfectie.

Vermijd lange baden als natte omgeving van de groei van schimmels bevordert.

Vermijd repetitieve douchen.

20 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment