Friday, February 19, 2016

41 Bewezen Remedies Home For Hartkloppingen

Hartkloppingen worden meestal aangeduid als een staat wanneer uw hart begint te slaan onregelmatig te snel of te langzaam. Normaal gesproken is de hartslag 60-100 slagen per minuut, maar als de snelheid lager is dan 60 of hoger is dan 100, dan hartkloppingen wordt gezegd te hebben plaatsgevonden. In deze situatie, je het gevoel alsof je hart is racen, beukende, of fladderen (1). De oorzaken van een onregelmatige hartslag kunnen diverse zoals stress of spanning zijn, overconsumptie van cafeïne, nicotine of alcohol, een krachtige fysieke activiteit, shock, uitdroging of hormonale onbalans het kloppend hart kan worden gevoeld in de nek, keel of borst. Het fladderen van het hart is niet ernstig, en sommige natuurlijke remedies kan een goede behandeling voor hartkloppingen, maar als ze vergezeld gaan van symptomen zoals flauwvallen, moeite met ademhalen of pijn op de borst, dan moet u een arts te raadplegen. De meeste van de tijd, is te zien dat het hart bonzen is het resultaat van een ongezonde leefstijl, de consumptie van rijke, kruidig voedsel en dronken drankjes. Als u ook worstelen met deze aandoening, dan kunt u de behandeling van hartkloppingen te vinden door middel van een aantal natuurlijke zelfgemaakte remedies.

Home remedies voor Hartkloppingen

1. Koud Water

De onderzoekers ontdekten dat de proefpersonen die koud water voor de training dronken hadden een lagere hartslag (2). Het inslikken van het water maakt uw slokdarm drukt tegen je hart en helpt bij het herstellen van het ritme. In het geval van verhoogde hartkloppingen, spatten koud water u direct vertragen de hartslag als het shockeert je zenuwstelsel en regulariseert de hartslag.

Een andere methode is om een snelle douche met koud water te nemen om uw hartslag naar normaal te brengen.

2. Banana

Bananen zijn een reservoir van kalium, die een primaire elektrolyt. Het hart bestaat uit gladde spieren en afhankelijk van kalium en andere mineralen te functioneren op een gezonde manier. Hypokaliëmie, een aandoening die ontstaat als gevolg van een laag niveau van kalium kan leiden tot hartkloppingen en verstoorde hartslag (3). Je moet een banaan per dag te consumeren voor een gezond hart of opnemen in uw dagelijkse voeding in elke mogelijke manier.

3. Workout

Een remedie voor hartkloppingen is het opnemen van een lichamelijke activiteit in ons dagelijks leven (4). Outdoor sporten als uw middel van lichaamsbeweging zijn goede manieren om het hart gezond te houden of probeer aërobe oefening 3-4 keer per week. Warm-up gedurende 10 minuten voordat je voor een training. Het hart wordt sterker en gezonder door middel van fysieke activiteit. Overgeeft aan elke vorm van lichamelijke activiteit verhoogt het hart, maar sommige van de oefeningen die speciaal zijn voedende voor het hart zijn macht wandelen, joggen, roeien, fietsen, zwemmen en dansen.

Opmerking: Zorg ervoor dat je niet een te grote workout doen als het een abnormale hartslag kan veroorzaken.

4. Magnesium

Het mineraal is verantwoordelijk voor de goede werking van het hart en de circulatie van het bloed. Het tekort kan leiden tot hartkloppingen (5). Een dieet rijk aan magnesium moet worden genomen, zoals spinazie en andere donkergroene groenten, droge vruchten zoals amandelen en cashewnoten, sesam en pompoenpitten, havermout, pindakaas, avocado's, magere yoghurt, donkere chocolade, water vissen en quinoa. Magnesium is nuttig bij het voorkomen van ernstige ritmestoornissen, waardoor de behandeling van hartkloppingen effectief. U kunt ook kiezen voor magnesium supplementen om zijn inname te verhogen.

Let op: Neem supplementen onder toezicht van een arts.

5. Rummelasse

Rummelasse is rijk aan natrium, kalium, ijzer en calcium. Anemie is een van de belangrijkste oorzaken van hartkloppingen (6), die behandelt rummelasse. Meng 1 eetlepel van rummelasse in een kopje water en drink het.

Een andere optie is om te mengen 2 theelepels rummelasse en appelazijn in een kopje water. Volg een van deze methoden dagelijks hartkloppingen behandeling.

6. Deep Breathing

Diep ademhalen helpt bij het verminderen van angst en normaliseren van de hartslag. Het ontspant het lichaam en levert voldoende zuurstof aan het lichaam. U kunt het uit te voeren in de volgende stappen-

1) Ten eerste zitten in een kleermakerszit positie in een comfortabele manier.

2) Adem diep en langzaam door je neus, zodat de buik breidt uit met elke inademing.

3) Nu, adem uit de lucht.

4) Herhaal dit proces voor enige tijd, totdat de hartslag weer normaal is.

Oefen deze methode wanneer het hart begint kloppend abnormaal als gevolg van paniek.

Valsalva ManeuverAlternatively, kunt u Valsalva manoeuvre oefenen. Het wordt uitgevoerd door het sluiten van de mond en neus en uitademen krachtig. In eerste instantie zal het verhogen van de hartslag uiteindelijk het verlagen van het. Deze techniek wordt gebruikt wanneer men ervaart zeer snelle hartslag (7).

Opmerking: als u lijdt aan een hart-en vaatziekten of oud in leeftijd, dan niet proberen deze methode.

7. honing en citroen

Honing wordt gemakkelijk verteerd en opgenomen door ons lichaam. Het werkt goed bij de behandeling van hartkloppingen (8). Meng een theelepel honing in water en voeg een vleugje citroen aan. Verbruiken de drank lege maag in de ochtend.

Opmerking: Het is beter om te consumeren voor het slapen gaan voor het beste resultaat.

8. Koriander en Anijs

De kruiden kunnen helpen bij het verkrijgen van verlichting van pijn op de borst veroorzaakt door een onregelmatige hartslag (9). Maak een mengsel door toevoeging van 2 theelepels koriander poeder en anijs poeder elk. Voeg een theelepel honing of rietsuiker voor de smaak aan het en hebben het na elke maaltijd.

9.Snake Pompoen Leaves

Snake kalebas kan eventuele schade aan het hart (10) te voorkomen. Maal sommige slang kalebas bladeren door toevoeging van een kleine hoeveelheid water. Leg de bereide pasta in kaasdoek en knijp het sap van. Bewaar het sap in een container en drinken 2-3 eetlepels driemaal per dag.

10. Vitamine B-3

Een tekort aan vitamine B3 kan veroorzaken hartziekten (11). Het is een wateroplosbare vitamine die de hartslag in toom houdt, helpt bij rode bloedcellen vorming, verbetert hartfunctie en verhoogt de bloedstroom naar het hart. -Vitaminen verrijkte levensmiddelen omvat roze zalm, pasta, verse koffie, pinda's, en mager rundvlees, licht tonijn, licht vlees, en Lima bonen.

Opmerking: Het kan hartaandoeningen veroorzaken vaak.

11. Elektrolyt

Elektrolyten ionen die berichten verzenden of ontvangen en uit te voeren diverse lichaamsfuncties met inbegrip van de bloedsomloop en het bevorderen van een gezond hart. Onevenwichtige niveau van elektrolyten zoals natrium, kalium en magnesium kunnen hartkloppingen (12). Handhaving van het niveau van elektrolyten in je lichaam door het drinken elektrolyt drinken Het juiste soort voedsel is de sleutel tot gezond leven. Een uitgebalanceerd dieet met belangrijke elektrolyten zoals kalium, calcium, natrium en magnesium worden genomen. U dient bananen, appel, melk, sinaasappel, sap, aardappelen, rozijnen kalium, zuivelproducten, amandelen, bonen, tofu calcium en kruiden en zuivelproducten op natrium verbruikt.

12. Cinnamon

Kaneel maakt gezond hart en is zeer effectief hartkloppingen door de aanwezigheid van kaneelaldehyde en kaneelzuur (13) te genezen. Het bevat ook mineralen zoals mangaan en kalium die goed zijn voor het hart zijn. Deze specerij kan voorkomen dat de opbouw van low-density lipoproteïnen die slechte cholesterol en LDL en verlagen de bloeddruk bewandeld. Beide spelen een grote rol in de behandeling van hartkloppingen. Voeg 1 theelepel kaneelpoeder in een glas warm water en dagelijks drinken.

Als alternatief, meng een theelepel elk van kaneelpoeder en honing. Consumeren dit mengsel eenmaal per dag gedurende enkele dagen.

Of, kan kaneelpoeder aan de thee die we drinken dagelijks het verbeteren van de smaak en het helpen van het hart worden toegevoegd.

13. Yoga en Meditatie

Tegenwoordig is het vaak voor dat mensen lijden aan stress gerelateerde problemen. Stress leidt tot hartziekten en hypertensie. Als u last hartkloppingen heel vaak, kan de reden stress. Men moet de spanning te snijden en te ontspannen. Hiervoor kan yoga de beste pad. Yoga is niet alleen om het lichaam fit te houden, maar houdt onze geest stal door middel van meditatieve praktijken. Het helpt veel van de stress (14) te overwinnen. Neem 30 minuten van uw drukke levensstijl voor mediteren. De ademhalingstechnieken van yoga kan ook zeer voordelig zijn voor de patiënt zijn.

14. Hoesten

Als u hoest, is het patroon van je hartslag gebroken (15). Daarom moet u proberen hoesten moeilijk als je een abnormaal hartritme. Deze krachtige hoesten veroorzaakt een drukopbouw in de borst, die op zijn beurt leidt tot een normaal ritme van hartslagen.

Let op: Houd er rekening mee dat het niet een preventieve methode. U kunt het uit te voeren terwijl die lijden aan hartkloppingen.

15. Hydratatie

Tijdens de zomer, het is vooral heel belangrijk om gehydrateerd te blijven als zelfs een kleine hoeveelheid van uitdroging hartkloppingen kan veroorzaken (16). De onregelmatige bonzen van het hart kan worden genezen door het verhogen van de vochtinname. Drink minstens 8 glazen water per dag.

16. Visolie

De olie helpt verminderen cholesterolgehalte in het bloed, dus houdt het hart gezond (17). U kunt onder meer vissen in uw dieet. Het eten van twee keer per maand zou volstaan. Omega-3 vetzuren zijn ook gevonden in walnoten, olijven, en lijnzaadolie.

Opmerking: Niet consumeren visolie, als je hartkloppingen ervaart na de inname.

17. Vitamine E

Vitamine E wordt gebruikt voor de behandeling van hartziekten. Een bijzondere balans van deze vitamine in je lichaam is heel essentieel voor uw hart goed te laten werken (18). Een tekort aan vitamine E leidt tot hartkloppingen en andere hart-gerelateerde problemen. Het is essentieel om een gezond cardiovasculair systeem te handhaven.

Let op: Hoge doses van deze vitamine kan leiden tot een abnormale hartslag.

18. Vitamine D

Hartkloppingen kan ook optreden als gevolg van het gebrek aan evenwicht in het niveau van calcium en magnesium (19) (20). Vitamine D helpt bij de absorptie van calcium. Vitamine D-tekort kan zelfs leiden tot hartfalen, hartinfarct, perifeer arterieel vaatlijden, beroertes en ziekten zoals hoge bloeddruk en diabetes. U kunt kiezen tussen supplementen voor deze vitamine of verbruiken natuurlijke hulpbronnen zoals vette vis, eigeel, rundvlees lever, kaas, enz.

19. Knoflook

Knoflook heeft vele voordelen voor de gezondheid. Het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte (21) en wist de verstopte slagaders. De bloedprop blokkeert de slagader en afsnijdt zuurstofrijke bloedtoevoer schade aan de hartspier. Men kan een ruwe teentje knoflook elke dag door het gooien met een eetlepel olijfolie en een snufje zout in een pan.

20. Vitamine C

Deze vitamine is een krachtige antioxidant die verantwoordelijk is voor het versterken van het immuunsysteem (22). Het gebrek aan vitamine C in het lichaam kan leiden tot ijzertekort waardoor een snelle hartslag, duizeligheid en kortademigheid geeft. Vitamine C maakt het lichaam absorberen de nonheme ijzer, dat het maximale bedrag van ijzer uit de voeding bevat. Een minimum van 1000 mg vitamine C moeten worden opgenomen in het dieet van een volwassene om de voordelen te bereiken. Het verlaagt het risico van hartfalen, verbetert de werking van het hart. Vitamine C rijke voedingsmiddelen zijn kiwi's, citrusvruchten, groene bladgroenten, broccoli, bessen, papaja's, tomaten, erwten en paprika.

21. Vitamine B12

Onregelmatige hartslag gebeurt ook door het tekort aan vitamine B12 (23). Deze vitamine valt onder de categorie van een essentiële vitamine B-complex, voornamelijk verantwoordelijk voor energieopwekking. Bij gebrek aan vitamine B12, het lichaam niet in staat om de vereiste hoeveelheid rode bloedcellen synthetiseren. De RBC gegenereerd zijn groot in omvang en wordt geconfronteerd met moeilijkheden bij het verkrijgen van het beenmerg, waar ze worden geproduceerd. Hierdoor bloed niet kan zuurstof naar het hart en kan leiden tot de schadelijke hart. Vitamine B12 vermindert de homocysteïnespiegel als een stijging van het niveau voldoende hoeveelheid bloed verbiedt het bereiken van uw hart en verlicht hart fladdert. Vitamine B12 rijk voedsel zijn onder andere zalm, forel, eieren, melk, rundvlees lever, mosselen en ontbijtgranen.

Opmerking: Het kan interfereren met andere medicijnen. Dus, raadpleeg dan een arts voordat het consumeert.

Kruiden Remedies voor de behandeling van Hartkloppingen

22. Indian Nardus

Neem 3 gram van de Indiase spikenard en voeg een snufje van kamfer en kaneel. Consumeer een theelepel van het mengsel driemaal in een dag voor goede resultaten. Indian spikenard stimuleert het hart en is een nuttige natuurlijke remedie voor hartkloppingen (24).

23. Kamille Thee

Deze gezonde kruid kan gemakkelijk worden gekocht van een nabijgelegen winkel. Het biedt meerdere voordelen voor de gezondheid, een van hen is de mogelijkheid om hartkloppingen te genezen. Kamille thee zakken kunnen worden ondergedompeld in het hete water. Verbruiken op een regelmatige basis helpt veel.

Opmerking: Het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen (25).

24. ashwaganda

Het kruid brengt de hartslag naar normaal door het verlichten van stress en het houden van het lichaam fysiek fit. U kunt 3-5 g gepoederde bladeren van dit kruid of kwart verbruiken tot een halve eetlepel van de wortel poeder. Het zal verlichting van de ziekten die verband houden met het hart (26).

25. Black Haw Root Bark

Black Haw wortelbast kalmeert het hart, waardoor de toegenomen hartkloppingen niveau te brengen naar de normale (27). Rond Vijfentwintig druppels van de tinctuur of infusie van het kruid gemengd met water moet worden geconsumeerd. Het zal u verlichting van de abnormale hartslag problemen.

26. Valeriaan

Deze kruiden wortel is effectief bij de behandeling hartkloppingen. Valeriaan kalmeert de zenuwen en verbetert de slaap (28). In sommige gevallen, wordt de onregelmatigheid in de hartslag veroorzaakt door het gebrek aan communicatie tussen de hersenen en het hart. Deze stimulerende kruid kalmeert de zenuwen van je hart en normaliseert de hartslag (29). Het kan worden genomen in de vorm van capsules, tincturen of thee. Een thee gemaakt door het koken van de Valeriaan in het water gedurende 10 tot 15 minuten kunnen vertragen de race hart.

Notitie:

1) Zwangere vrouwen moeten dit kruid niet verbruikt.

2) Het mag alleen worden gebruikt in de lichte gevallen van hartkloppingen.

27.Arjuna

Dit kruid is antioxidant in de natuur, wat handig is om het hart te beschermen tegen oxidatie. Het houdt het bloed dun en verlaagt de niveaus van LDL cholesterol (30). Kook melk met 1/2 kopje water aan. Voeg Arjuna kruiden en enkele strengen van saffraan aan. Neem deze twee of drie keer per dag. Het is een goede remedie voor hartkloppingen en pijn op de borst veroorzaakt door het. Arjuna wordt veelvuldig gebruikt voor de behandeling van hart-en vaatziekten.

28. Hawthorn

Het kruid wordt vooral gebruikt voor cardiovasculaire behandeling (31) door zijn vermogen om het zuurstofverbruik verhogen, versterken de bloedvatwanden en verbetering van de doorbloeding. Het ontspant de hartspieren. Meidoorn is gebleken bij de behandeling van cognitieve hartfalen is. Onregelmatige hartslag en angstaanvallen worden ook genezen door het kruid. Als u zijn gediagnosticeerd met elk hartprobleem, dan moet je het kruid regelmatig voor twee weken. U kunt de supplementen te consumeren op steun voor hartaandoeningen.

Notitie:

1) Raadpleeg uw arts voordat u dit kruid als het kan interfereren met andere medicijnen.

2) Het kruid is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

29. Motherwort

Het is een effectief rechtsmiddel in rustgevende de hartproblemen veroorzaakt door stress (32). Het kalmeert de overtollige energie die in ons hart en zenuwstelsel. Het werkt direct op verlichting van de lijdensweg van hartkloppingen. Farmacologische studies hebben de antibacteriële, anti-oxidant, anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen die een steun voor de bloedsomloop zijn getoond. Dit kruid met een licht bittere smaak kan in de vorm van thee of een tinctuur worden geconsumeerd.

30. Peppermint

Pepermunt heeft een koelend effect op het hart als dit kruid kan kalmeren (33). Het versterkt de spieren van het hart en verbetert de bloedcirculatie. Een kopje pepermuntthee bereid door het koken wat verse muntblaadjes in water gedurende vijf minuten werkt wonder in de behandeling van incidentele hartkloppingen.

Opmerking: Niet consumeren pepermuntolie als u zwanger bent of lijdt aan gastro-oesofageale reflux ziekte.

31. Lavender

Kruidenbaden met een paar druppels lavendelolie hebben de neiging om het zenuwstelsel te kalmeren. Met het zenuwstelsel resterende kalm, zijn er minder kans op angst en het krijgen van in paniek. Het heeft significante effecten op hoge bloeddruk en wandelden hartslag (34). Lavendel olie wordt gezegd dat het de bloeddruk en hartslag te reguleren.

32. Ginkgo Biloba

Het kruidenextract van Ginkgo biloba werkt als een tonicum hersenen en beschermt tegen hartaandoeningen ten gevolge van zijn sterke antioxiderende eigenschappen (35). Ginkgo biloba heeft bewezen aan de bloedvaten te ontspannen en te voorkomen dat bloedplaatjes stolling. Het verhoogt ook de doorbloeding tijdens hartkloppingen. Dit kruid is effectief in het verbeteren hartaandoeningen en perifere vasculaire aandoeningen.

Let op: Consumeer dit kruid alleen na overleg met een arts omdat het veel bijwerkingen kunnen veroorzaken.

33. Passiebloem

Het kruid met witte en paarse bloemen helpt de stress (36) door het vrijgeven van een neurotransmitter GABA dat de hersenen kalmeert. Het is perfect voor het verlichten van milde angstaanvallen, slapeloosheid en depressie. Wanneer hartkloppingen optreden als gevolg van nervositeit, het kruid kalmeert de hersenen en het hart effectief.

Opmerking: Het interfereert met andere medicijnen. Dus, moet worden genomen na overleg met een arts.

34. Cayenne Pepper

Cayenne is een soort van paprika en wordt voornamelijk gebruikt voor de stimulerende en antiseptische acties. Dit kruid reinigt de bloedvaten en verbetert de bloedcirculatie. Het is zeer effectief en dat ook zonder bijwerkingen. Het heeft de mogelijkheid om tegen hartaanval. Het versterkt het hart door het balanceren van de bloedsomloop en kalmerende hartkloppingen (37).

35. White Horehound

Het kruid is bekend dat verschillende eigenschappen, zoals diureticum, slijmoplossend, anti-inflammatoire (38), stimulans en aromatische bezitten. White Horehound is bijzonder gunstig als het gaat om de spier spanning te kalmeren en stoppen met hartkloppingen. Het kan worden genomen in de vorm van thee, of u kunt de supplementen verbruikt.

36. Bugleweed

Bugleweed wordt gezegd dat het beter dan andere voedingssupplementen zijn. Dit kruid is een van de leden van de mint familie (39). Het is gunstig voor de race hartslag en effectief normaliseert de hartslag. Ook kan behandelen snelle hartslag veroorzaakt door hyperthyroïdie.

Notitie:

1) Bugleweed mag niet worden ingenomen door zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

2) Mensen met endocriene stoornissen zoals hypopituïtarisme, hypofyseadenoom, hypothyreoïdie of hypogonadisme moet het niet te gebruiken.

37. gerstegrassap

Gerstegrassap heeft vele voordelen en wordt geleverd in de categorie van de super eten. De plant bevat mineralen, vitaminen, aminozuren (40), eiwitten en enzymen in een evenwichtige toestand verrijken ons lichaam niet alleen in één gebied, maar in alle domeinen. Het houdt het bloed stroomt en voorkomt bloedstolsels die fatale problemen kan veroorzaken. Een regelmatige consumptie van gepoederd gerstegrassap kan het lichaam gezond en immuun voor hartproblemen te maken.

38. Citroenmelisse

Citroenmelisse kan behulpzaam zijn bij de behandeling van milde hartproblemen (41) en helpt lager de angst. Citroenmelisse kunnen worden opgenomen in uw dagelijkse voeding of supplementen voor.

Als alternatief kunt u steile een theelepel gedroogde citroenmelisse in heet water gedurende vijf minuten en drink het.

Opmerking: Supplementen moeten worden genomen na overleg met een arts.

39. Duizendblad

Duizendblad is nuttig in het tegengaan van de snelle kloppend hart. Het heeft een aantal eigenschappen alsmede antiseptica, ontstekingsremmend, diuretisch, expectorant, enz. (42). Duizendblad kan in de vorm van thee, waarbij 2 theelepels van het kruid wordt ondergedompeld in het hete water voor ongeveer tien minuten en dan de voorbereide thee kan worden geconsumeerd na filtratie worden geconsumeerd. Drink het twee of drie keer per dag om de resultaten te zien.

40. Reishi Mushroom

De paddestoel is zeer gunstig voor het cardiovasculaire systeem (43). Het helpt bij het goede circulatie van coronaire en cerebrale stroom verlagen van de niveaus van bloedlipiden en cholesterol. De paddestoel heeft een anti-allergische effecten en normaliseert de bloeddruk. Het wordt ook gebruikt voor het genezen aritmie die abnormaal hartritme. U kunt gebruik maken gedroogd, in poedervorm reishi champignons of het uittreksel van dit kruid.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat consumeren dit kruid.

41. Rosemary

Rozemarijn wordt gevonden om antibacterieel, antioxidant, windafdrijvend, slijmoplossend, nervine, zweterig, stimulerend, samentrekkende en tonic. Het is een reservoir van alle essentiële mineralen die voor de goede werking van cardiale spieren en zenuwen (44), zoals magnesium, calcium, fosfor, natrium en kalium. Gelijke hoeveelheden van rozemarijn en munt olie kan worden gemasseerd in de huid om een verlichting van de hartkloppingen en pijn op de borst veroorzaakt door het te krijgen. Dit kruid helpt ontstressen en geven een verlichting van angst.

do's

Probeer om de activiteiten die hartkloppingen veroorzaken te identificeren en ze te vermijden.

Volg een gezond dieet en proberen om uw bloeddruk en cholesterol onder controle te houden.

Neem drie maaltijden per dag inclusief diner, dat bestaat uit gestoomde groenten.

Vasthouden aan een gezonde workout plan.

Als je gestresst bent, ga voor yoga en probeer verschillende ontspannende houdingen.

Een rijpe guave moeten worden genomen in de ochtend lege maag elke dag als hartkloppingen vermindert.

Het consumeren van druivensap op een dagelijkse basis kan ook helpen bij het verkrijgen van vrijstelling van hartkloppingen.

Verhoging van de inname van verse groenten en fruit.

Als u merkt dat een onregelmatige hartslag te gaan zitten en te ontspannen.

Heeft u een slaap van ten minste 8 uur. Een bericht in de nacht met een etherische olie zou kunnen helpen bij het verkrijgen van een gezonde slaap.

Ga voor aerobic oefeningen, wandelen, hardlopen, tennissen voor 3-4 keer per week om je hart gezond te houden.

don'ts

Vermijd illegale drugs en stimulerende middelen.

Zeggen dat een grote nee tegen alcoholische dranken.

Probeer je rustig tijdens de momenten van stress of opwinding te houden als die een belangrijke rol in het veroorzaken van fladderen van het hart speelt.

4 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment