Saturday, February 13, 2016

35 Super Foods voor het onderdrukken van de eetlust

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2013/04/CE_0413_WomanEatingSalad.jpg

Een eetlustremmer is ook bekend als anoretic dat bezuinigen eetlust en minimaliseert het verlangen naar voedselconsumptie. Als je honger te onderdrukken, maar willen trim van een aantal ponden, dan moet je proberen een aantal eetlustremmers die u helpen omgaan met hongergevoel, en ook u gezond te houden.

Er is een breed scala aan eetlustremmer pillen in de markt, maar ze hebben grote bijwerkingen zoals zweten, constipatie, slapeloosheid, hoge BP, en veel meer. De meest populaire eetlustremmers geneesmiddelen worden verkregen uit de plant Hoodia.

Er zijn verschillende natuurlijke eetlustremmer voedingsmiddelen die je voller kan houden die op hun beurt, voorkomen snacken en veel eten gedurende de dag. Trouwens, ze verbeteren van de spijsvertering en het vergroten van de stofwisseling.

Hoewel er geen alternatief is voor gezonde voeding en lichaamsbeweging, maar als je wilt om de eetlust te onderdrukken, probeer dan de hieronder vermelde natuurlijke eetlustremmer voedingsmiddelen.

1. Amandelen

Amandelen zijn geladen met een aantal anti-oxidanten, magnesium en vitamine E. Slechts een handvol amandelen kan je een vol gevoel. Het zit vol met eiwitten en vezels die uw honger stillen en vertragen het verteringsproces. Om de volledige voordelen te verkrijgen, consumeren 3-4 amandelen in de ochtend.

2. Coffee

Het bevat chlorogeenzuur (antioxidant dieetproduct) en ghreline (eetlustremmer). Een kopje koffie kan de eetlust hormoon te onderdrukken en stimuleren van de stofwisseling ook.

3. Ginger

Ginger heeft ongelooflijke spijsvertering krachten die je minder honger te maken en energie aan je lichaam voor uren. Daarnaast is het populair voor gewichtsbeheersing omdat het je honger kan controleren.

4. Avocado

Avocado is goed voor hart-en vaatziekten, vol vezels en enkelvoudig onverzadigde vetten. Het kan tegenhouden je hongergevoel en onderdrukt uw eetlust door vertraging van de vertering. Neem gewoon een sneetje toast en voeg de helft van avocado aan. Dit ontbijt zal je voller te houden tot de lunch.

5. Cayenne Pepper

Capsaïcine aanwezig in cayennepepers maakt het scherp. Het is een populair kruid dat ons lichaam ontgift en remt de eetlust. Het verhoogt de stofwisseling, verbrandt vet, stimuleert de bloedsomloop, spijsvertering problemen oplost en wapent zich tegen de honger. Afgezien hiervan, bevat het ook pijnstillende eigenschappen.

6. Apple

Een aantal attributen in appel maakt het een uitstekende eetlustremmers. Een enkele appel kan je een instant energie te geven door het reguleren van uw glucosespiegel. De pectine en oplosbare vezels in de appel vermindert hongergevoel. Naast het hoge gehalte aan water vult je buik omhoog.

7. Eieren

Eieren zijn de overvloedige bron van eiwit dat uw honger in bedwang kan houden voor 24 uur. Ze zijn welgestelde in cholesterol en bevatten ook ghrelin hormoon dat de eetlust onderdrukt. Voor betere resultaten, eten gekookt ei.

8. Water

Water is de meest kostbare hulpbron op aarde. Het drinken van voldoende water regelt uw metabolische activiteiten. Zij stelt energieniveaus van ons lichaam en houdt het gehydrateerd. Het drinken van een of twee glazen water voordat maaltijd kan uw lege maag gedeeltelijk te vullen.

9. zoete aardappelen

Aardappelen bevatten voldoende vitamine A en C. Bovendien nemen zij uur te verteren. Een ander soort zetmeel is aanwezig in hen die de activiteit van spijsverteringsenzymen vertraagt en satiates uw honger naar meer.

10. Pruimen

Gedroogde pruimen kwijting bepaalde hormonen die de honger te controleren. Het balanceert ook glucosespiegels. Het bevat fenol ruimschoots. Pruimen zijn groot eetlustremmers en beschouwd als zeer voedzaam voor het lichaam.

11. Citroenen

Citroensap is de eenvoudigste methode om hongergevoel. Het is een veel voorkomende eetlustremmer die genomen kunnen worden binnen korte tussenpozen. Het vitamine C-gehalte in citroen helpt hydrateren het lichaam.

12. Donkere chocolade

Enkele stukken van donkere chocolade kan helpen bij het intomen het verlangen, zoals de aanwezigheid van stearinezuur lager het verteringsproces en de controle honger ook. Chocolade liefhebbers kunnen kiezen voor deze eetlustremmer zonder na te denken. Echter, zoete chocolade niet controleren hunkeren naar voedsel.

13. Groene Thee

Antibacteriële eigenschappen van deze kruiden thee beschermt ons lichaam tegen verschillende ziekten. Catechinen in de groene thee beperken de omzetting van glucose in vetcellen die op hun beurt, vertragen de stijging van de bloedsuikerspiegel. Zo voorkomt hoge insuline. Bovendien verhoogt ook het metabolisme, regelt de werking van de lever en handhaaft bloeddruk.

14. Havermout

Havermout is een hoge carb ontbijt dat de honger hormoon ghreline onderdrukt en houdt je vol voor uren. Half kopje havermout heeft 5 gram vezels. Dus, geniet van een kom havermout en zich te onthouden van het eten voor langer.

15. Salmon

Zalm is een van de rijkste bronnen van omega-3 vetzuren, die de leptine hormoon in het systeem verhoogt, en dus vermindert hongergevoel. Als alternatief kunt u tonijn en haring proberen.

16. Lijnzaad

Lijnzaad houden essentiële vetzuren en oplosbare vezels. Het is een geniale voedsel dat voorkomt over het eten. Voeg deze zaden in uw dieet om de honger te controleren. Strooi de grond lijnzaad op salade, of u kunt ze mengen met smoothie en yoghurt.

17. Cinnamon

Cinnamon stabiliseert de bloedsuikerspiegel en energie aan je lichaam. Het stimuleert insuline receptoren door het activeren van de enzymen. Bevat flavan-3-ol antioxidanten die insulinegevoeligheid verhogen. Er zijn verschillende manieren om kaneelpoeder genieten. U kunt het strooien op je brood, muesli, fruit, havermout, koffie, of toe te voegen aan appelmoes en de controle van uw eetlust.

18. Groene bladgroenten

Heeft een groot aantal groene groenten aan uw dieet. Kool, sla, bokchoy, spinazie, enz., Zijn laag in calorieën, en hebben een hoge vezels en water content die je buik te vullen. U kunt versnipperd boerenkool proberen en spruitjes salade voor de lunch.

19. Mushrooms

Een paddestoel soep is een zeer krachtige honger onderdrukt die uw cravings controleert. Het biedt u met energie en de bittere smaak voel je je minder honger. De kombuchazwam thee wordt voornamelijk verbruikt voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Neem deze soep in intervallen en gebruik maken van zijn ongelooflijke voordelen.

20. Kokosolie

De olie bevat laurinezuur dat je maag vol voor de hele dag houdt. Neem deze olie vroeg in de ochtend op een lege maag. Het kan tegenhouden uw honger zonder enige bijwerkingen.

21. Peulvruchten

Bonen, linzen erwten en kikkererwten zijn uitstekende suppressants van de honger. Gewoon integreren ze in uw normale dieet en ervaar de voordelen ervan. Het zetmeel en oligosacchariden vertragen de spijsvertering en verzadigen honger voor lange uren.

22. Griekse yoghurt

Griekse yoghurt is een heerlijk eten met een heerlijke smaak. Het voorkomt over het eten, energie je lichaam en onderdrukken van uw honger. Het eiwit element van Griekse yoghurt geeft een blijvende volheid en voorkomt snacken. Aldus is een nuttige voeding voor gewichtsbeheersing.

23. Apple Cider Vinegar

ACV bestaan overvloedige mineralen en vitaminen. Het geeft glucose in de bloedbaan en fungeert als een onderdrukker. Het helpt ook bij de spijsvertering en uitputting. Je kan ofwel mengen ACV in uw maaltijden, of bereiden een salade dressing van.

24. Chia Seeds

Chia zaden worden verrijkt met vezels, eiwitten en omega-3 vetzuren die helpen bij het onderdrukken van de honger.

25. Edamame

Edamame geeft je lichaam met een voldoende dosis van eiwitten en antioxidant genisteïne dat de voedselinname verlaagt. Een half kopje edamame bevat 8 gram eiwit en 95 calorieën. Daarom is het een vrij gezonde keuze van tussendoortjes.

26. Pijnboompitten

Deze knapperige, heerlijke en boter getextureerde dennen zijn eetbare zaden. Ze effectief tegen uw honger. Omdat het een goede bron van essentiële mineralen en vitaminen, ze energie je lichaam. Bovendien is een hart vriendelijk eten.

27. groentesoepen

Begin uw maaltijd met een groentesoep zal zeker helpen je minder eet, en vult uw lichaam met essentiële voeding. Het zou beter zijn om een bouillon op basis van soep kiezen, in plaats van een romige een die hoog in vet.

Natuurlijke eetlustremmer kruiden

28. Mint

De geur van munt wil niet alleen je geest, maar onderdrukt uw verlangen ook. Er zijn verschillende voordelen van de munt. Wanneer u een kopje muntthee consumeren na de maaltijd, de smaak weerhoudt je van iets anders te eten. Als alternatief, mint gearomatiseerde kaarsen ook snacken te beteugelen.

29. Kliswortel

Kliswortel is eigenlijk een bloedzuiverend die wipe-out alle onzuiverheden uit het bloed en ook ontgift lever en nieren. Naast het reinigen van het bloed, dat weerhoudt de honger en voorkomt overeten. Een goede bron van verscheidene vitaminen, zoals vitamine C en E, foliumzuur, riboflavine en niacine, magische wijze remt honger.

30. Bee Pollen

Stuifmeel kan uw honger bedienen zonder enige bijwerkingen. Om de voordelen te verkrijgen, moet u deze regelmatig consumeren.

Let op - Vermijd deze remedie, als u allergisch bent voor bijen.

31. Chickweed / Stellaria media

Het onderdrukt krachtdadig hunkeren naar voedsel. Los het op in je thee, of strooi vogelmuur op sandwiches of salades.

32. Aloë Vera Juice

Aloë vera sap verbetert de spijsvertering en ontgift het spijsverteringskanaal. Bijzonder gezond en kan worden geconsumeerd op dagelijkse basis om de eetlust te stabiliseren. Daarnaast is het goed voor de huid ook.

33. Psyllium Seed

Psylliumzaad kan verbazingwekkend verlagen van uw eetlust. Mensen met een gewicht problemen kunnen de voordelen ervan te verwerven door het eten van deze zaden na de maaltijd.

34. Evening Primrose Oil

Deze olie bevat tryptofaan, dat honger afneemt, en dus majorly gebruikt voor het verliezen van gewicht Voor het verkrijgen van de voordelen ervan, start met een halve theelepel teunisbloemolie op regelmatige basis.

35. Garcinia Cambogia

Het is een ayurvedische kruid dat het doel van het controleren eetlust voldoet. Het wordt gewonnen uit cambogia bloem die populair is voor het balanceren van cholesterol.

19 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment