Wednesday, February 24, 2016

19 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Quinoa

Quinoa is een graangewas dat behoort tot de goosefoot familie. Deze pseudo-graan wordt geteeld voor zijn eetbare zaden. Het heeft een hoog eiwitgehalte en is zeer aanvaardbaar voor droge grond. Het jaar 2013 werd officieel aangekondigd door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties als het Internationaal Jaar van het Quinoa ", met het oog op het belang van het gewas over de hele wereld te promoten. Quinoa kan groeien onder verschillende klimatologische omstandigheden. Het kan droog weer weerstaan en kunnen ook koud weer te houden. De rijkdom van eiwit in het gewas heeft het genoemd te worden als 'superfood'. Naast zachte textuur en nootachtige smaak, het bevat essentiële aminozuren, fosfor, ijzer, vezels, magnesium, zink, mangaan, calcium, vitamine A en eiwit.

Is quinoa goed voor je? Ja dat is zo. Als je iemand die probeert om uw gewicht te verminderen of te vechten tegen de leeftijd, dan quinoa is het beste alternatief voor het verzamelen van meer informatie over gezondheid en schoonheid voordelen van quinoa, doorgaan met het lezen van het artikel.

Voordelen van de Gezondheid van Quinoa

1. Een vezelrijke Grain

In vergelijking met andere korrels, de hoeveelheid vezels in quinoa is bijna twee keer. Het heeft minder dichtheid van energie en houdt je voller langer. Vezels vermindert het risico van aambeien en controles glucose en cholesterol. Bovendien houdt constipatie op afstand

2. Een Glutenvrije Cereal

Volgens een recent onderzoek, ongeveer een derde van de Amerikaanse bevolking heeft glutenintolerantie. Quinoa is een glutenvrije en zeer voedzame graansoort die fungeert als de beste supplement voor mensen die gevoelig zijn tarwe.

3. Hogere eiwitten en aminozuren Level

Quinoa is bewezen dat hogere niveaus van eiwitten en aminozuren. Het grootste probleem met de natuurlijk voorkomende voedselgewassen is dat ze geen bepaalde essentiële aminozuren. Dat is de reden; toegevoegd voedingssupplementen worden in de aminozuur behoeften van een mens de quinoa is bewezen dat alle essentiële aminozuren evenwicht.

4. lage glycemische index

Glycemische index is iets dat aangeeft hoe snel voedsel verhoogt de suikerspiegel in het menselijk bloed. Quinoa is een natuurlijk voedsel met een lage glycemische index. Het voldoet aan de eetlust gemakkelijk. Vandaar dat het helpt stal die extra ponden.

5. Snelle herstel van beschadigde weefsels

Het lysinegehalte van quinoa helpt synthetiseren collageen en elastine die nodig zijn voor het genezen van beschadigde weefsels. De lysine niet van nature uitgescheiden in het menselijk lichaam; derhalve moet worden toegevoegd aan alleen dieet. Quinoa helpt vooral mensen die herstellende zijn van blessures en operaties.

6. minimaliseert het risico van hartkwalen

De hoge eiwit en voedingsvezels inhoud van quinoa satiates honger en laat je voller voor een lange tijd voelen. 100 g quinoa bevat 7 g eiwit en 6 gram voedingsvezels. De voedingsvezel bindt het cholesterol en vet in het lichaam en vermindert de kans op plaquevorming in het hart. Quinoa activeert ook de lever cholesterol te gebruiken voor het produceren van galzuren. Dit vermindert het niveau van cholesterol, geeft u daarmee de bescherming van hartaandoeningen.

7. versterkt de spieren

Quinoa, rijk aan eiwitten, helpt bij de opbouw van een sterk en gezond lichaam Eiwit is de bouwsteen van het menselijk lichaam. Het helpt bij cellen vermenigvuldigen en versterkt de weefsels. Dagelijkse inname van quinoa aan uw eiwitbehoefte.

8. Verbetert de vruchtbaarheid bij vrouwen

Zink, vezels en foliumzuur in quinoa te verbeteren vruchtbaarheid. Complexe koolhydraten stabiliseren het suikergehalte van het bloed en reguleren ovulatie. Bovendien helpt bij de ontwikkeling van de hersenen van de baby.

9. Cures ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder)

De consumptie van quinoa wordt aanbevolen voor de behandeling van ADHD, die gaat over het gebrek aan aandacht van onze geest. Een kopje gespoeld quinoa of de soep doet wonderen in het verbeteren van de concentratie macht.

10. een uitstekende behandeling voor fibromyalgie

Quinoa is een van de beste behandelingen voor fibromyalgie. De ziekte wordt meestal veroorzaakt door een slechte celgezondheid. Het eiwitgehalte van quinoa onderhoudt een goede cellulaire gezondheid; dus een effectieve remedie voor fibromyalgie.

11. dwarsboomt Vorming van galstenen

Galsteen is niets anders dan de vorming van galstenen in de galblaas. Dit gebeurt als gevolg van verkeerde vertering van voedsel. Quinoa verbetert de spijsvertering, waardoor de kans op galstenen verminderen.

12. zorgt voor verlichting van migraine

Migraine wordt veroorzaakt door tekort aan magnesium in het lichaam. Quinoa is de beste supplement magnesium. Een goede hoeveelheid quinoa intake in de dagelijkse voeding wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen, om migraine te voorkomen

13. Houdt Astma Onder Controle

De riboflavine en magnesium inhoud van quinoa vermindert de vernauwing van de bloedvaten die duidelijke lucht passage helpt. Vandaar, quinoa kan worden geregeld voor een eenvoudige ademhaling genomen. Een onderzoek naar quinoa zegt dat de regelmatige inname helpen verminderen de kans van astma tot 50% in de kindertijd.

Schoonheid Voordelen van Quinoa

14. Anti-aging

Quinoa is geladen met de grotere hoeveelheid antioxidanten die nuttig zijn bij het neutraliseren van de vrije radicalen. Men gelooft vechten tegen veroudering en andere ziekten. Een studie die betrokken zijn bijna 27 voedselgewassen heeft geresulteerd dat quinoa bevat het hoogste bedrag van antioxidanten onder de andere voedselgewassen. Het toestaan van de quinoa zaad te ontkiemen zal de antioxidant niveau van het graan te verhogen.

15. verzacht de huid en Treats Acne

Voldoende collageen in quinoa verjongt huid en vermindert de rimpels Dit op zijn beurt, maakt de huid zacht en soepel. Bovendien quinoa voorkomt acne door het verminderen van de afscheiding van sebum.

16. Geeft voeding aan de haarzakjes

Omdat het een uitstekend eiwit supplement, quinoa is een uitstekende behandeling voor haar problemen. Het versterkt haarfollikels en voorkomt dunner worden van haar. Regelmatige inname van quinoa voegt niet alleen het volume aan haar, maar ook maakt ze er glanzender.

17. Cures Roos

Calcium, fosfor, ijzer en zijn belangrijk voor het vergrendelen van vocht in de huid. Gebrek aan vocht veroorzaakt roos Quinoa levert uw lichaam met een hoge hoeveelheid calcium, fosfor en ijzer die ervoor zorgt dat uw huid en hoofdhuid gehydrateerd.

19. herstelt originele kleur van Hair

Tyrosine is een aminozuur dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van haar en huid pigmentations. Quinoa zal u voorzien van een goede hoeveelheid tyrosine, dus helpt bij het herstellen van de oorspronkelijke kleur van je haar.

3 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment