Thursday, February 25, 2016

11 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van schimmel

Onafhankelijk van het regelmatig reinigen, kan de muren en tegels van uw huis schimmel te vangen als gevolg van omgevingsfactoren zoals een overvloed aan water in het regenseizoen leiden tot de ontwikkeling van schimmels gevoelig gebied. Niet alleen zijn ze lelijk, maar ze een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, zoals allergieën, huidinfectie, huidirritatie, en sinus ook leiden. Schimmel en meeldauw zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van allergieën, dus als u ze op uw plaats dan moet je zorgen te maken. Soms schimmel veroorzaakt vermoeidheid en stress aan de mensen die in dat specifieke gebied. Schimmel verwijderen is niet alleen een ingewikkeld fenomeen, maar het vereist dat u ook zo veel te besteden in de gunst van ongediertebestrijding bedrijven die handelingen verrichten, zoals ontsmetting. Echter, het gebruik van schadelijke chemische stoffen langer uw gezondheid beïnvloeden. Dus, afgezien van het aanroepen van de ongediertebestrijding diensten, hier zijn enkele effectieve oplossingen op hoe zich te ontdoen van schimmel aanwezig in het huis, of op de houten voorwerpen en andere plaatsen.

Home remedies voor Molds

1. Tea Tree Oil

Als het gaat om de controle, in het bijzonder schimmels controle ongedierte, niets werkt beter dan tea tree olie. De overvloedige anti-schimmel eigenschappen in deze kruidenolie maken het een perfecte fungicide levende doden schimmel. Het voorkomt ook schimmel herhaling in die bepaalde oppervlakte na een keer gebruikt. Hier is een eenvoudige theeboomolie oplossing die kan worden gebruikt om de vorm in elk oppervlak te roeien. Neem 100 ml elk van tea tree olie en azijn; Meng de juiste. Voeg nu 500 ml water aan het mengsel toevoegen aan de verstuiver. Vóór de behandeling van de muren van elk oppervlak met deze olie, moet u eerst het gebied schrobben en verwijder de mal. Herhaal de toepassing van tea tree olie mix na elke 5 uur tot mallen volledig verdwijnen.

2. Azijn

Azijn is ook een geweldige fungicide om schimmel uit elk oppervlak te verwijderen. Het beste deel over azijn is dat het niet de muren heeft vlekken. Er zullen geen bijwerkingen als je een bepaald oppervlak te behandelen met azijn. Zoals gebruikelijk, eerst schraap de mal met behulp van een borstel en dan azijn van toepassing op de mal getroffen gebied. Herhaal het aanbrengen van azijn om het gebied met behulp van een keuken schoonmakende spons tot schimmels verdwijnen uit het gebied helemaal. Gebruik witte gedistilleerde azijn voor het beste resultaat.

3. Zeep Water

Zeepwater is een geweldige oplossing voor de schimmel in de eerste hand te behandelen. Zodra je ziet schimmel in elk gebied, moet u eerst om het te verwijderen met behulp van een gaswasser of een zout papier. Nu wassen met zeep water. Gebruik reinigingsmiddelen om weg te wassen schimmel en herhaal het wassen van het gebied elke dag om schimmel hergroei te voorkomen.

4. Gedistilleerd Ethanol

Bezoek een ongediertebestrijding winkel om een speciaal type gedestilleerd ethanol te kopen. Spuiten in de mal getroffen gebieden. Ethanol doodt schimmel en regelt ook schimmel hergroei in de matrijs gevoelige gebieden.

5. Tegel en Grout Afdichting

Verkrijg tegel afdichtmiddelen om de extra ruimte tussen de tegels dichten om te voorkomen schimmel opbouw door de aanwezigheid van overmatig vocht. Er zijn organische tegels en specie kit op de markt beschikbaar, die u kunt brengen en doe het zelf thuis om permanent te ontdoen van schimmel te krijgen.

6. Grapefruit Extract

Dit kan beetje duur zijn, maar grapefruit extracten werken het beste voor het verwijderen van mal van elk oppervlak. Het beste deel over grapefruit extracten is dat het vermindert vormprobleem zonder enige zure geur. Het is ook veilig om kinderen rond te hebben als je het gebruikt op een oppervlak.

7. Chloor Bleach

Chloor is een absoluut goedkoop, maar de meest effectieve manier om schimmel volledig uit te roeien. Gewoon strooi chloor op het oppervlak en veeg het gebied met een scrubber of spons om voor altijd te ontdoen van schimmel te krijgen.

8. Alcohol Spray

Wodka biedt meer vrijstelling niet alleen stress, maar ook uit de vorm. Transfer wat wodka in een spray container en spritz het direct op de mal gevoelige gebieden. U kunt de vorm krijgen van kroeshaar in enkele seconden te zien. Nu snel veeg de doden mal met behulp van een goede vegen spons weg.

9. Varnish

U kunt ook proberen om schraap schimmel en vervolgens te behandelen het gebied met vernis om zich te ontdoen van te krijgen. Vernis verwijdert niet alleen schimmel, maar voorkomt ook herhaling. Wanneer u vernis van toepassing zijn op een houten oppervlak getroffen met schimmel, blijft het nieuwe voor een langere tijdspanne.

10. luchtontvochtigers

Na het uitproberen van alle goedkoop en gemakkelijk remedies om zich te ontdoen van de schimmel, als je vind het nog steeds rond dan te investeren in een goede ontvochtiger wordt aanbevolen. Haal het beste dehumidifier verkrijgbaar op de markt en gebruik het regelmatig om schimmelgroei te controleren.

11. Waterstofperoxide

Neem een kopje water en voeg een theelepel van waterstofperoxide. Giet deze oplossing in een spuitfles en spritz het op het getroffen wand of oppervlak. Wacht 10 -15 minuten. Ondertussen maak een mengsel door het combineren van een halve theelepel bakpoeder en een kopje water. Nu, het reinigen van het oppervlak met de vorige oplossing en dan spuit de baking soda mengsel op de mal-gevoelige gebieden aan de verdere ontwikkeling van schimmels te voorkomen.

Opmerking: Mold verwijdering producten zoals azijn, zuur, ethanol, dunner, en bleekmiddel zal de zure geur veroorzaken. Gebruik weddenschappen maskers om jezelf te beschermen tegen de harde geur en blijf weg van de dampen. Deze producten doden ongeveer 82% van de schimmel. Houd kinderen en ouderen en zo goed als huisdieren uit de buurt van het gebied waar je bent het uitvoeren van schimmel verwijderen processen.

do's

De beste manier om schimmel uit te roeien is om schoon te maken en droog het oppervlak behoren.

In het geval van groene of zwarte schimmel verwijderen op houten oppervlakken, plaats deze houten voorwerpen in het zonlicht.

Bevorder luchtcirculatie in de matrijs voorkomende gebied vochtigheidsgraad die kunnen leiden tot de ontwikkeling van schimmels te controleren.

Weinig reinigingsmiddelen gebruikt voor schimmel verwijderen van invloed op uw muur en houten oppervlakken. Dus gebruik hout polish na schimmel verwijderen proces.

Loodgieterij op lekken en lekkende daken veroorzaakt ook schimmel ontwikkeling, dus fix alle lekkende punt in het dak om zich te ontdoen van schimmel te krijgen.

don'ts

Schimmel veroorzaakt een penetrante geur in de omgeving, wat resulteert in ademhalingsproblemen en allergieën, dus vermijd het gebruik van sterkere chemicaliën voor schimmel verwijderen.

Veel mensen denken van het gebruik van milde zuren, maar dat is helemaal niet aan te bevelen.

Met behulp van het bleken poeders en bleken taarten zijn niet milieuvriendelijk processen. Voorkomen dat ze het doen in gebieden in de buurt van de vijver ecosysteem, tuin, enz.

10 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment