Saturday, February 27, 2016

30 Superb Beauty en gezondheidsvoordelen van de granaatappel

1. Anti-kanker

Granaatappel kan borst-, prostaat-, huid- en longkanker te remmen. Het voorkomt de groei van kankercellen blokkeert en hormonen die kunnen leiden tot de ontwikkeling van kanker. Het is vanwege de anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen van dit heerlijke fruit dat sommige van de meest dodelijke soorten kanker in bedwang kan worden gehouden.

2. Voorkomt Heart Disorders

Antioxidanten in granaatappel verhinderen schade aan de wanden van de bloedvaten veroorzaakt door vrije radicalen en houd ze flexibel. Het vermindert de hoeveelheid slechte cholesterol en verhoogt de hoeveelheid goede cholesterol.

3. Immuniteit Booster

Granaatappels zijn rijk aan vitamine C en anti-bacteriële en anti-microbiële eigenschappen. Zo kunnen zij bijdragen aan het immuunsysteem en niet weg allerlei voorkomende ziekten en infecties.

4. verbetert de spijsvertering

Omdat het rijk aan vezels, granaatappel helpt scheiden maag-vriendelijke enzymen, die de spijsvertering verbetert en reguleert stoelgang. Granaatappel schil, schors, en laat de bestrijding van andere maagklachten, zoals constipatie, misselijkheid, dysenterie, darmparasieten, diarree en aambeien

5. Treats Alzheimer

Een stof genaamd punicalagin in granaatappel heeft de potentie om te vechten Alzheimer. Deze verbinding vermindert microglia ontsteking in de hersencellen die andere cellen verkregen in Alzheimer beschadigen.

6. Anti-depressivum

Granaatappel is een bekende natuurlijke anti-depressivum en stemming Uplifter. Het vermindert stress-hormoon cortisol, wat vergroten als je gestrest bent of angstig. Denk aan het drinken van een glaasje granaatappelsap of hebben het in ruwe vorm voor de belichting van uw stemming, als u worden geconfronteerd met een depressie

8. Goed in Zwangerschap

Granaatappel is uitstekend fruit voor zwangere dames. Het bevat foliumzuur, die essentieel is voor de ontwikkeling van de foetus. Naast de aanwezigheid van kalium in behandelt beenkrampen dat zwangere vrouwen ervaren vaak. Ook zijn rijkdom aan voedingsstoffen is goed voor de algemene gezondheid van de zwangere vrouwen die het risico van vroeggeboorte of ondergewicht baby verlaagt.

11. Body Detoxifier

Granaatappel krijgt zijn dieprode kleur van anthocyanen, een soort van anti-oxidant. Het zorgt voor een uitstekende detoxifier. Opnemen in uw dieet in de vorm van een salade, ontbijtgranen of vruchtensap om uw lichaam volledig te ontgiften.

12. vermindert de eetlust

Deze superfood is een goede eetlustremmer Granaatappel is hoog in vezelgehalte, dat uw honger onderdrukt verlangen, als gevolg, je voelt je minder honger hebt en niet te veel eten.

13. Verhoogt de vruchtbaarheid

Granaatappel verhoogt de vruchtbaarheid bij vrouwen en helpt hen sneller door het verhogen van de bloedtoevoer naar de baarmoeder zwanger te worden. Bovendien verbetert de zaadcellen bij mannen. Als u van plan bent voor een baby, hebben het sap op een regelmatige basis om je libido te vergroten.

15. Helpt tijdens de menopauze

Na de menopauze vrouwen worden vatbaar voor verschillende ziektes, zoals hart-gerelateerde aandoeningen, kanker en botverlies vanwege de lage oestrogeenproductie. Door het drinken van granaatappelsap, ontvangt het lichaam oestrogeen in de natuurlijke vorm. Het verlicht ook andere symptomen, zoals depressie, vaginale droogheid, enz.

16. Cures Keelpijn

Anti-inflammatoire eigenschappen van deze magische fruit traktatie pijn in de keel efficiënt. Bereid granaatappel thee door koken geschild granaatappel met 3-4 kopjes water. Drinken of gorgelen met het aan zich te ontdoen van een zere keel

Schoonheid Voordelen van granaatappel

17. Anti-Ageing

Granaatappel vermindert de tekenen van veroudering door het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. De olie in de zaden versterkt de buitenste huidlaag genaamd epidermis en stimuleert de productie van antioxidanten.

18. Tones Skin

Drinken granaatappelsap dagelijks, verlengt de levensduur van fibroblasten eiwitten, die de productie van skin tightening middelen die collageen en elastine behandelen. Zo verbetert de textuur van de huid en tonen het.

20. Treats Droge huid

Granaatappel effectief behandelt droge huid. De punicic zuur aanwezig in granaatappel olie is een omega vijf vetzuur dat het de hydraterende eigenschappen geeft. Deze olie dringt diep door in de huid en verzacht de droge, geïrriteerde en gebarsten huid.

21. Dental Care

Granaatappel heeft antivirale en antibacteriële eigenschappen en behandelt een aantal orale ziekten. Tannines, polyfenolen en Ellagic zuren die aanwezig zijn in granaatappel verminderen het effect van tandplak. Het doodt de bacteriën die tandvleesontsteking en bestrijdt slechte geur.

22. stimuleert de haargroei

Granaatappel stimuleert de haargroei door het verhogen van de bloedcirculatie in je hoofdhuid. Granaatappel zaad olie maakt je haar gezond en dik. Het maakt hen ook glanzend en glanzend.

23. Natural Sun-Screen

Gallische en Ellagic zuren in granaatappel bieden bescherming tegen de zon. Ze vechten tegen vrije radicalen, vermindert de schade en het looien als gevolg van constante blootstelling aan het zonlicht. Inclusief granaatappel in uw dieet, speciaal als je verhongeren tussen de maaltijden. Of, liever granaatappel in plaats van junk food.

24. Anti-Acne

Granaatappels rijke bronnen van vitamine C, die de talgproductie reguleert. Talg is een olieachtige stof, die de huid scheidt en vooral veroorzaakt puistjes drinken van granaatappelsap op regelmatige basis vervult je met voldoende vitamine C, waardoor puistjes te houden op de baai.

25. Geeft stralende huid

Granaatappel helpt je stralende huid Combineer 2 theelepels granaatappelsap met elk van druivenpitolie, druivenpitten extract, en groene papaya poeder een theelepel. Breng dit mengsel op het gezicht en wassen met lauw water na een half uur.

26. Heal Scars

Granaatappel is bekend dat het genezingsproces versnellen. De anti-inflammatoire eigenschappen versnellen het proces van celregeneratie in de opperhuid en de lederhuid (binnenste laag), en reguleren de bloedcirculatie, reparatie weefsels en verwijder littekens

27. Cures vette huid

Granaatappel doet wonderen voor de vette huid die gevoelig is voor acne. Flavonoïden en punicic zuur in het diep voedt de epidermale laag en minimaliseert brandwonden die kunnen leiden tot breakouts.

28. huid reinigt

Granaatappel maakt een natuurlijke huid reinigingsmiddel. Wrijf gemalen granaatappel zaden op je gezicht. De daarin aanwezige voedingsstoffen zal uw huid te verrijken en het verwijderen van dode cellen. Later, spoel je gezicht grondig.

30. Rosy Cheeks

Granaatappel is een belangrijk onderdeel van ontgifting dieet, omdat het helpt bij de bestrijding van het vasthouden van water. Het omvat natuurlijke diuretica. Met zijn anti-oxidant eigenschappen, maar bestrijdt vrije radicalen en reguleert de bloedstroom in de huid waardoor je rode wangen.

9 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment