Monday, February 8, 2016

26 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van allergieën

Voor veel mensen kan een happy hour doorgebracht in de tuin oneindige niezen, snuiven en jeukende ogen veroorzaken. Voor sommige anderen, een lange rit in de avond leidt tot een loopneus, jeukende gezicht en hoesten. Al deze zijn voorkomende symptomen van allergie. De allergie kan worden veroorzaakt door iets van de kleinere pollen in de lucht om de huisstofmijt in het kussen. Wat de reden ook is, allergie is iets wat we allemaal willen om zich te ontdoen van te krijgen zo spoedig mogelijk, omdat het onze dag met irritatie en vermoeidheid ruïnes. Allergieën nemen ook een tol op je mentale welzijn door het veranderen van je gedrag enorm. Dit is de reden waarom de meeste mensen op zoek naar tips en oplossingen op - hoe zich te ontdoen van allergieën snel. Als u een onder dergelijke verlichting van de allergie zoekers, dan zijn hier enkele nuttige home remedies voor u.

Voordat proberen elke remedie thuis, is het essentieel om de aard en de oorzaak van uw allergie te leren kennen. Voor sommigen kan het sinusitis dat, terwijl de oorzaak is van allergie voor anderen redenen, zoals astma en andere immuun gerelateerde gezondheidsproblemen kan de oorzaak zijn. De gemeenschappelijke allergieën zijn eenvoudig te behandelen, maar allergieën veroorzaakt door een bepaalde ziekte of door erfelijkheid niet gemakkelijk genezen. Het is altijd raadzaam om uw arts te raadplegen om te weten over uw allergie soort voordat met behulp van een zelf-behandeling.

Home Remedies voor Allergieën

1. Neem Bath

Als je gaat, ben je geneigd om een aantal ongewenste deeltjes mee naar huis te brengen. Deze deeltjes rusten op je lichaam en dan krijgen ze in je neus systeem om allergieën veroorzaken. Dit is waarom je een bad met warm water zodra je huis te bereiken moet nemen. Dit is de belangrijkste en de meest eenvoudige stap naar allergiepreventie.

2. luchtfilters

U moet uw binnenlucht vers te houden en vrij van allergie veroorzaken van deeltjes. Om dit te doen, kunt u de ramen gesloten tijdens de middag tijd bij te houden en te installeren speciale luchtfilter in uw oven dat ongeveer 90% van de onzuiverheden kan filteren uit de lucht.

Opmerking: Tegenwoordig airconditioning systemen zijn ook verkrijgbaar met speciale lucht filtering systeem dat in staat is het verwijderen van ongeveer 95% stofdeeltjes uit de lucht die je inademt bent.

3. Voorkom Entry of Pollens

In het voorjaar, de pollen van de bomen in te voeren eenvoudig je huis. Deze pollen ook allergie veroorzaken. U kunt netten installeren op uw ramen en ventilatoren niet alleen om de pollen te voorkomen, maar ook om kleinere insecten af te wenden van het invoeren van uw huis.

4. Neti Pot / Saline Solution

Dit is een effectieve remedie voor allergie die gemakkelijk kan worden beoefend thuis. Anytime je allergie aanvallen, alleen uw neti pot te vullen met warm gedestilleerd water (8 ounces), bakpoeder en zout. Nu leunen over een schoonmaak bad en spoel je neus met de gedestilleerd water mengsel. Maak de gedestilleerd water lopen van het ene neusgat naar de andere. Dit wast weg bacteriën en dun slijm uit uw neus-systeem voor de behandeling van allergie.

5. Neus Bulb

Als dat niet een neti pot, dan kunt u ook gebruik maken van de nasale gloeilamp te maken. Dit nasale lamp is beschikbaar in alle apotheken. Gebruik het net als de neti pot met gedestilleerd water mengsel, om uw neusgaten te reinigen.

6. Baking Soda

Sinds-chemische producten op basis van triggeren allergie, moet u azijn of zuiveringszout liever voor uw huis schoonmaken. Zowel zuiveringszout en azijn zijn goede suppressants van allergenen.

7. Steam Inademen

Neem een kom vol warm water en bedek je hoofd met een handdoek. Nu adem de hete stoom. Het zal u bevrijden van niezen, hoesten en postnatale infuus.

8. Houten Vloeren

Recente onderzoeken en studies hebben aangetoond dat hardhoutbevloering uw huis netjes kunnen houden en ze ook kan verminderen allergenen. In plaats van tapijten, kunt u uw vloer om hardhouten vloeren te upgraden.

9. luchtontvochtigers

Indien de vochtigheidsgraad van het huis is boven 50%, de allergene deeltjes verheugen veel, omdat het mogelijk is voor hen te vallen. U kunt investeren in een branded dehumidifier en installeer het in uw huis om zich te ontdoen van allergenen zoals stof, huisstofmijt, pollen, enz.

10. Stay Gehydrateerd

Uitdroging kan gewoon uw allergieën erger en maak je kans op nieuwere allergieën. Dus, gehydrateerd te blijven om allergieën te bestrijden.

11. voedzaam dieet

Degenen die de inname van een evenwichtig en voedzaam dieet (dat bestaat uit vers fruit zoals druiven, appels, sinaasappels en tomaten, en groene bladgroenten) zich te houden aan allergieën. Verse groenten en fruit zijn goed in het onderdrukken van de allergenen in je lichaam.

12. Hot Fluid

Als u last vermoeidheid en pijn als gevolg van continue postnatale drip veroorzaakt door allergieën, dan meteen drink wat hete vloeistof zoals melk thee, bouillon of groentesoep met peper. Het drinken van hete vloeistoffen kunnen verdunnen het slijm, en dus nemen u van allergieën en postnatale drip tijdelijk.

13. Honey

Studies tonen aan dat honing wordt geproduceerd door bijen allergieën kunnen bestrijden van mensenhandel. Eet minstens twee lepels honing elke dag om zich te ontdoen van de allergie te krijgen. Honing is de beste remedie voor allergieën veroorzaakt door pollen. Meng wat honing in een glas warm water en drink het.

14. Kruidig Voedsel

Voedsel dat rijk is met kruiden zoals pepers, knoflook, enz., Is bekend over de nadelige gevolgen van uw allergie naar beneden te brengen door het terugdringen van de veroorzaker. Probeer het eten van kruidig voedsel te niezen, loopneus, en postnatale drip beheersen.

15. Kurkuma

Voeg kurkuma tot warm water en ten minste vijf keer per dag gorgelen met het. Dit vermindert de groei van bacteriën in je mond, die bepaalde soorten allergieën op afstand houdt.

16. Acupunctuur

Acupunctuur kan ook de behandeling van de meerderheid van allergieën en kan permanente verlichting van hen. U kunt een goede acupunctuur deskundige te raadplegen voor een betere behandeling van uw allergie.

17. Apple Cider Vinegar

Appelazijn zuivert het lymfesysteem en helpt ook bij de productie van slijm te verminderen. Meng ACV met een glas water. Drink het 3 keer per dag. Dit zal de symptomen van acute allergie te verlichten.

18. steroïde schot voor Allergieën

Immunotherapie of steroïde schot omvat een reeks injecties die worden gegeven aan de patiënt gedurende enkele maanden tot jaren, om langzaam los steroïden in hun lichaam. Het helpt de symptomen van allergie te minimaliseren.

Let op - Vermijd deze remedie als u last heeft van onderliggende medische aandoeningen, zoals het aantal bijwerkingen die de aandoening kan verergeren kunnen hebben.

19. Allergie Cure

Deze remedie is een uitstekende behandeling voor allergieën, vooral voor kinderen. Bij deze behandeling wordt pindaproteïne poeder aan de kinderen in kleine doses. De dosering geleidelijk verhoogd.

NB - Deze behandeling moet worden uitgeprobeerd onder toezicht van een medisch deskundige.

Herbal Remedies voor Allergieën

20. Eucalyptusolie

Eucalyptus olie is een van de meest effectieve etherische oliën voor allergieën. Neem een kom vol met warm water. Giet 3-4 druppels van eucalyptus olie erin. Wikkel een handdoek om je hoofd en inhaleer de stoom om hulp te krijgen van allergieën.

21. Indian Lilac Oil

Indian lila is een van de bekende natuurlijke remedies voor allergieën. Voeg dit kruidenolie om warm water in een kom. Adem in het stoombad met je hoofd bedekt met een handdoek om uw allergie en post-nasale druppelen beheersen.

22. Peppermint

Pepermunt heeft een aantal natuurlijke oliën die kan werken als een goede decongestivum. Pepermunt bevat ook anti-inflammatoire eigenschappen. Drink hete pepermuntthee tot ernstige gevallen van allergie te genezen.

In het voorjaar seizoen wanneer de maximale pollen voer uw huis, kunt u een kom met water te vullen en voeg een paar druppels pepermuntolie aan. Plaats nu de kom in de buurt van uw ramen, zodat de allergenen onder controle te houden.

23. Wasabi

Dit is een groene kruiderij geserveerd met veel Japanse gerechten. Het is bekend ter vermindering van allergieën. Probeer om groene erwten bekleed met wasabi aan uw sinusitis en andere allergieën onder controle te houden eten.

24. Mierikswortel

Mierikswortel is een goede kruiden behandeling van allergie. U kunt ook mierikswortel in uw dagelijkse salade bevatten om uit de buurt van een scala aan allergieën blijven.

25. Quercetine

Dit is een van planten afgeleide verbinding en helpt stabiliseren mestcellen die gevoelig zijn voor allergieën. Dus eet quercetine-rijke voedingsmiddelen, zoals peterselie, thee, tomaten, broccoli en sla om zich te ontdoen van allergieën.

26. Spirulina

Spirulina kan beheersen van de luchtwegen allergieën veroorzaakt als gevolg van een ontsteking van de luchtwegen. Eet regelmatig om hulp te krijgen natuurlijk.

do's

Huisstofmijt kan allergieën veroorzaken. Daarom houd je huis schoon.

Was kussenslopen, kussens, gordijnen en tapijten regelmatig om uit de buurt van allergieën te blijven.

Baad uw huisdier op een regelmatige basis als u gevoelig voor allergieën huisdier zijn. De beste optie is om uit de buurt van harige huisdieren blijven.

Masker dragen tijdens het rijden kan voorkomen dat uw allergieën, maar niet veranderen ze vaak gewoon de situatie nog erger. Dus verander je masker vaak.

Terwijl het stappen uit, draag een zonnebril om uw ogen te beschermen tegen pollen.

don'ts

Niet genieten van klusjes zoals tuinieren, schilderen, enz., Als u een ernstige allergieën.

Tabaksrook en sigarettenrook kan uw allergieën verergeren, dus vermijd gebieden waar iemand is roken. U moet ook stoppen met roken

Dampen kunnen ook verergeren allergieën, dus proberen om plaatsen te vermijden waar je rook krijgt van houtkachel, en ook voorkomen dat spuitbussen.

21 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment