Thursday, February 25, 2016

7 Krachtige Vitaminen voor dun haar

Een sterke en dikke manen voegt schoonheid aan uw gezicht. Het probleem van haarverlies is niet geassocieerd met een leeftijd of geslacht, zoals iedereen kan lijden aan dit probleem op enig tijdstip in hun leven. Het wordt veroorzaakt als gevolg van verschillende redenen, zoals stress, ongezonde levensstijl, hormonale schommelingen, langdurige ziekte of een ander gezondheidsprobleem. Net als andere delen van het lichaam, onze haren moet ook een gezond voedzaam dieet. Vitaminen zijn een essentieel onderdeel van de voedzaam dieet voor gezond haar. Vitamine A, B3, E, K zijn zoals vitamines die de haargroei bevorderen en versterken van uw strengen. Hier is een lijst van vitaminen en hun bronnen die u kunt opnemen in uw dieet om het dunner worden van het haar te voorkomen en maakt ze sterker en gezonder.

1. Vitamine A

Een tekort aan vitamine A kan leiden tot ernstige haaruitval en dus resulteert in een dunne haren. Deze vitamine is algemeen bekend gezondheid van het oog te bevorderen. Daarnaast, vitamine A is essentieel voor gezonde strengen als het bestrijdt vrije radicalen die haaruitval veroorzaken. Het bevordert de afscheiding van sebum die nodig is om de hoofdhuid te smeren. De rijke bronnen van vitamine A zijn spinazie, wortelen, perziken, mango, abrikozen, eieren, levertraan, kalfslever, chili en cayennepeper, broccoli, enz. De supplementen kunnen ook worden genomen om het tekort aan vitamine A in het overwinnen lichaam.

Let op: Neem supplementen alleen na overleg met een arts zo overmatige inname van vitamine A kan leiden tot verdere haaruitval en andere bijwerkingen.

2. B- Vitaminen

Vitamine B-complex omvat een aantal van de beste vitamines dunner worden van haar te voorkomen. Ze worden hieronder verklaard

Biotine of vitamine B7 is zeer effectief voor haar val behandeling. Het helpt breken het opgenomen eiwit dat nodig is om keratine te vormen. Ook, het voegt volume en glans aan je dun en beschadigd haar. De natuurlijke bronnen van deze vitamine omvatten gerst, orgaanvlees, eigeel, melk, tarwezemelen, spinazie, broccoli, boerenkool, mosterd greens, soja, etc. U kunt deze voedingsmiddelen zoveel mogelijk verbruikt. U kunt ook supplementen aan de vitamine niveau in je lichaam in evenwicht te brengen. De aanbevolen dosering voor volwassenen is 30 mg per dag.

Vitamine B3 of niacine is een andere nuttige vitamine voor haar. Het verbetert de gezondheid van de hoofdhuid, herstelt beschadigd haar en bevordert zo de haargroei. Dit gebeurt door het verbeteren van de bloedcirculatie in de hoofdhuid en vergrendelen vocht in de follikels. Dit zal, in turn, voorkomen roos en droog haar. De natuurlijke bronnen van deze vitamine onder meer pinda's, biergist, vis, tonijn, zonnebloempitten, enz. De supplementen zijn verkrijgbaar in tablet en capsule vorm. De doseringen zijn afhankelijk van de leeftijd van de persoon. Voor een volwassen mens (boven 18 jaar) is 16 mg per dag, terwijl die van een volwassen vrouw, is 14 mg per dag. Het varieert ook voor een zwangere vrouw en borstvoeding vrouw, 18 mg en 19 mg respectievelijk.

Vitamine B5 of pantotheenzuur is een ander vitamine die haaruitval vermindert, verwijdert dode huidcellen en geeft volume aan het haar. Zo voedt de haarfollikels en helpt bij het verminderen van de schade als gevolg van veroudering. Om de inname van vitamine B5 te verhogen, onder meer eieren, zoete aardappel, zonnebloempitten, avocado's, peulvruchten, boerenkool in uw dagelijkse voeding. Bovendien kunt u ook een dagelijkse dosis van 25- 50 mg vitamine B5 supplementen te nemen.

In tegenstelling tot de vitamine B5, vitamine B12 voorkomt vroegtijdige haaruitval. Het helpt de vorming van rode bloedcellen die zeer essentieel voor de haargroei. Het is zeer essentieel om een evenwichtig niveau van deze vitamine hebben in het lichaam tekort aan vitamine B12 maakt uw strengen saai en ondervoed. Anderzijds zal een hoger gehalte aan vitamine B12 de haargroei te remmen. Om de juiste hoeveelheid van deze vitamine in je lichaam te houden, kunt u consumeren van vlees, eieren, zuivelproducten, gevogelte, enz. De supplementen kunnen ook worden genomen na overleg met een arts.

Let op: Vermijd het hogere dosis vitamine B3 zonder raadpleging van een arts. Ook niet verder zijn supplementen te gebruiken als er een probleem blijft bestaan.

4. Vitamine C

Dit is een wateroplosbare vitamine die dunner worden van het haar voorkomen. Deze vitamine is verantwoordelijk voor de productie van een stof genaamd collageen dat is niet alleen belangrijk voor de huid, maar ook voor het haar. Het bestrijdt vrije radicalen die je haar zwak, saai en droog maakt. Het verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid te en dus helpt leveren essentiƫle voedingsstoffen en mineralen aan. Een tekort aan deze vitamine maakt ook follikels broos. Bell-paprika, bloemkool, aardbeien, citroen, tomaten, courgette, selderij, broccoli, citrusvruchten, enz., Zijn rijke bronnen van vitamine C. Supplementen zijn ook beschikbaar die kunnen worden genomen met een goed recept.

5. Vitamine E

Vitamine E (of alfa-tocoferol) zorgt voor het behoud van een gezonde hoofdhuid. In combinatie met andere vitaminen, het stimuleert nieuwe haargroei. Daarnaast, vitamine E reguleert de bloedsomloop niveau en verhoogt zuurstof in het lichaam. Olijven, tomaten, broccoli, amandelen, avocado, donkere bladgroenten, enz., Zijn een goede bron van deze vitamine. Bovendien kunt u ook zijn supplementen te gebruiken om het volume van uw haar te verbeteren. De beste manier om vitamine E capsules gebruiken is om ze af te snijden en de gel direct toe te passen op de hoofdhuid. Dit zal effectief op te lossen het probleem van haaruitval en vroegtijdig grijs worden.

6. Vitamine K

Vitamine K versterkt het haar en dus vermindert haaruitval en geven u een vollere manen. De natuurlijke bronnen die rijk zijn aan deze vitamine bevatten havermout, sla, kool, tarwe, yoghurt, spinazie, broccoli, boerenkool, mosterd greens, etc.

Opmerking: gebruik vitamine K-supplementen alleen na overleg met een arts.

7. Vitamine D

Stress is een van de belangrijkste redenen voor haarverlies en vitamine D vermindert het niveau van stress, is dus nuttig voor de behandeling van beschadiging van de haarzakjes. Deze vitamine helpt niet nieuwe haren groeien, maar voorkomt beschadiging van de bestaande follikels door het ontwaken van de slapende Ones. De beste en natuurlijke bron van vitamine D is zonlicht. De voedingsmiddelen die kunnen worden geconsumeerd om vitamine D op peil te houden zijn onder andere boter, eieren, kaas, vette vis zoals tonijn, champignons, granen, enz.

4 mei 2016

27 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment