Saturday, February 13, 2016

29 Home Remedies To Get Rid van Ringworm Fast

Ringworm (dermatophytosis of tinea) is een veel voorkomende schimmelinfectie die verschillende huiddelen, zoals armen, benen, hoofdhuid, vingernagels, teennagels, etc. infecteert Deze infectie is zeer besmettelijk, en dus moet men zeer voorzichtig te zijn. De symptomen van ringworm omvatten schilferige, droge en ruwe huid met ronde rode vlekken, verlies van haar in patches, korstvorming, zweren gevuld met pus, koorts, en zwelling van de lymfeklieren. Hoewel veel anti-schimmel crèmes zijn beschikbaar voor ringworm behandeling, gebeurt het vaak dat ze niet goed werken of hebben een aantal bijwerkingen. We hebben een aantal huismiddeltjes die wonderen bij het wegwerken van ringworm werken.

Home Remedies om zich te ontdoen van ringworm

1. Nail Polish

Dip een kwast in duidelijke nagellak en toe te passen op het getroffen gebied. Het zal de schimmel stik en zal niet laten om zich te verspreiden. Nagellak moet 10-12 uur worden gehouden voordat het af te wassen met water. Herhaal dit proces voor een paar dagen, totdat de ringworm vermindert (1).

2. Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver is een geweldige antibioticum, en bezitten ook anti-microbiële eigenschappen (2). Het wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende schimmelinfecties, waaronder ringworm (3). Het vernietigt de infectie veroorzaakt door ringworm in een week tijd als tweemaal per dag toegepast.

3. Raw Papaya

De anti schimmel eigendom van papaja is een effectieve remedie om zich te ontdoen van ringworm (4).

Het enzym inhoud van papaya doodt schimmels en vermindert de ontsteking. Solliciteer pulp van rauwe papaya over de schimmel besmette gebied. Laat dit gedurende 15-20 minuten en dan afwassen. Herhaal dit 2-3 keer per dag. Als alternatief kunt u ook papaya zaden gebruiken. Droog en dan plet de zaden tot poeder te maken. Voeg vervolgens water tot een pasta te maken, nu toe te passen op geïnfecteerde huid, laat dit gedurende 15-20 minuten, spoelen met water. Herhaal dit proces 3 keer per dag (5).

4. Oregano Olie

De sterke antibacteriële en anti schimmel activiteit van rozemarijn en tijm olie speelt belangrijke rol om zich te ontdoen van ringworm (6, 7). Mix 3-5 druppels elk van oregano-olie, zoete amandelolie en rozemarijn olie met 1-2 druppels tijm olie. Breng dit mengsel van olie aan het getroffen gebied 3 keer per dag.

U kunt ook oregano-olie toe te passen direct op de ringworm (8, 9). Oregano olie heeft anti schimmel en anti-bacteriële eigenschappen die effectief in het genezen schimmelinfectie (10) bewijst.

5. Kamfer Olie

Volgens een studie, het is bewezen dat veel essentiële oliën bezitten anti schimmel eigenschappen, waaronder kamfer olie (11, 12).

Meng wat kamfer poeder met sesamolie. Smeer de pasta die op de huiduitslag veroorzaakt door ringworm, 2-3 keer per dag. U kunt toepassen kamfer poeder om de symptomen van ringworm verlichten.

NB - Kamfer is giftig, het is niet bedoeld voor intern gebruik

6. Honey

Bouillon microverdunningsplaten methode heeft belangrijke anti schimmel activiteit van honing (13) bewezen. Breng wat ruwe honing rechtstreeks op het getroffen gebied. Dit voorkomt de groei van schimmels ringworm veroorzaken (14, 15).

Als alternatief, meng wat honing met bijenwas en olijfolie Het is een van de vertrouwde behandelingen voor ringworm en andere schimmelinfecties (16).

7. Apple Cider Vinegar

Volgens The microverdunnings- techniek Appelciderazijn bezitten anti schimmel eigenschappen die kunnen worden gebruikt om ringworm en andere schimmelinfecties (17) te genezen.

Geniet van een katoenen bal in sommige Apple Cider Vinegar en toe te passen op het getroffen gebied. Wikkel een bandage omheen om het te houden op zijn plaats. Herhaal deze procedure voor een paar dagen tot de ringworm verdwijnt (18).

8. knoflookextract

Ajoene, een Knoflook verbinding heeft anti schimmel eigenschappen die helpt om zich te ontdoen van ringworm (19, 20).

Leg plakjes knoflook op het getroffen gebied en wikkel een bandage omheen zodat het op zijn plaats blijft. Laat het 's nachts voor de beste resultaten. Herhaal dit proces tot ringworm verdwijnt (21). Als alternatief kunt u ook knoflook gel rechtstreeks op de ringworm (22).

9. Kokosolie

Studies hebben aangetoond dat virgin kokosolie bezitten anti schimmel eigenschappen die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van ringworm (23). Breng wat kokosolie op het getroffen gebied en laat het verblijf voor de hele nacht. Hierdoor neemt de verspreiding van de infectie (24).

10. Jojoba olie

Wax esters gevonden in jojoba olie spelen een zeer belangrijke rol in de huid behandelingen. De anti-inflammatoire eigenschap van deze olie wordt gebruikt om huidinfecties (25) te genezen. Meng een paar druppels elk van jojoba en lavendelolie. Toepassen op het getroffen gebied. Dit is een zeer behulpzaam en rustgevende remedie voor het genezen ringworm uitslag (26).

11. Mosterd

Geniet mosterdzaad in water gedurende 30 minuten. In de ochtend, stamp ze fijn tot een dikke pasta te maken. Breng deze pasta op het getroffen gebied en laat het zoals het is voor 45-60 minuten, dan was het af met lauw water. Dit zal verlichten jeuk en irritatie veroorzaakt door ringworm infectie (27, 28).

12. Azijn

Azijn of azijnzuur bezitten anti schimmel en antibacteriële eigenschappen die gunstig zijn bij de behandeling van ringworm (29) bewijst. Meng wat azijn en zout tot een pasta te maken. Gebruik dit mengsel op de getroffen gebieden en laat op 5-10 minuten, daarna spoelen met water. Deze oplossing zal de infectie genezen in 7 dagen.

Opmerking: deze methode kan de huid irriteren.

13. Zout

Studies hebben aangetoond dat Ammoniumzouten significante anti schimmel activiteiten (30) bezitten. Voeg ½ kopje zout tot een bad gevuld met warm water. Dompel de betreffende plek in het water gedurende minstens 30 minuten.

Als alternatief, voeg een beetje water naar de zee zout. Met behulp van een washandje, Breng dit op het getroffen gebied. Na 5-10 minuten, afspoelen met water. Gebruik deze remedie 3 keer per dag continu gedurende 1 week.

14. Ginger Tea

Kook wat gember in water en toe te passen op het getroffen gebied met een wattenstaafje. U kunt deze thee driemaal per dag nipt. Gember effectief geneest ringworm infectie bevat schimmelwerende componenten (31).

15. Vegetable Juice

Drink wortel en spinazie sap per dag. Dit zal helpen genezen de infectie van binnenuit (32).

16. Kurkuma Juice

Kurkuma werd traditioneel gebruikt voor de behandeling van ringworm vanwege zijn anti schimmel eigenschappen (33).

Slik een mengsel van 1 theelepel kurkuma sap en 1 theelepel van ruwe honing, onmiddellijk na, gelden kurkuma sap over aangetaste huid. Gebruik deze remedie dagelijks tot de infectie is genezen. Als alternatief kunt u ook pasta van kurkuma en honing toe te passen 3 maal daags op de ringworm (34).

Herbal Remedies Verzet tegen Ringworm

17. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een van de beste anti-bacterieel, anti-schimmel en een krachtige germicide (35). Het wordt traditioneel gebruikt in Australië om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het is een actueel medicatie die meerdere huid infecties en aandoeningen (36) kan genezen.

Meng tea tree olie en water in gelijke verhoudingen. Breng dit mengsel op de geïnfecteerde huid met behulp van watten. Herhaal dit proces tweemaal daags gedurende een maand ringworm (37) te genezen.

NB - Niet consumeren zoals het giftig kan zijn.

18. Aloe Vera

Het is bewezen in vele studies die Aloë Vera is een uitstekend ingrediënt voor de behandeling van huidziekten en infecties (38). Solliciteer aloe vera gel direct op het getroffen gebied 3 keer per dag totdat u het verschil (39, 40) voelen.

19. Kamille Thee

Kamille plant is in veel vraag als gevolg van de farmacologische en farmaceutische eigenschappen. De etherische olie heeft antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen die infectie (41, 42) verlicht. Solliciteer kamille thee of olie op het getroffen gebied met behulp van een wattenstaafje. Dit helpt wis de infectie in een paar dagen.

20. Calendula

Calendula helpen bij het bestrijden ontsteking van de huid veroorzaakt door ringworm (43, 44). Breng een antiseptische crème met calendula, 2-3 keer per dag gedurende één week tot permanente hulp te krijgen.

21. Lemongrass Tea

Citroengras is een effectieve verbinding tegen schimmelinfecties. Het wordt gebruikt als een ingrediënt in vele geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties en huidaandoeningen (45, 46). Drink citroengras thee driemaal per dag en ook gebruikt citroengras theezakjes passen over het getroffen gebied voor snelle resultaten (47).

22. Goldenseal

Goldenseal wordt gebruikt in Amerika voor een aantal aandoeningen, zoals infecties van de huid, gonorroe en zweren (48, 49). Kook sommige goldenseal kruid in water en toe te passen op het getroffen gebied met de hulp van een katoenen bal. Als alternatief, voeg 4-5 druppels tinctuur om uw vruchtensap en drink het driemaal per dag. De anti-microbiële eigenschappen wordt voorkomen dat de infectie zich verspreidt.

23. Zoethout

Zoethout heeft ongeveer 25 schimmeldodende eigenschappen die helpen bij de behandeling van ringworm (50). Kook 6 theelepels zoethoutwortel poeder in 1 kopje water voor ongeveer 20 minuten. Zeef het en dit mengsel naar het getroffen gebied ten minste 3 maal per dag (51).

24. Azadirachta Indica

Azadirachta Indica is van oudsher gebruikt om huidinfecties (52) te behandelen. Neem wat bladeren van Azadirachta indica Crush hen om een pasta te maken. Spreid het op de besmette gebieden. U kunt ook mengen aloë vera gel in de bereide pasta voor betere resultaten.

25. lavendelolie

Lavendelolie kan direct op het getroffen gebied worden toegepast. Breng het meerdere keren per dag om zich te ontdoen van de infectie (53). Het heeft anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen die snel ringworm (54) te genezen.

26. Mirre

Mirre bevat sesquiterpene die anti schimmel eigenschappen (55) heeft. Maak een pasta van mirre en goldenseal, samen met water. Breng deze pasta driemaal daags op het getroffen gebied. Dit is een goede schimmeldodende behandeling ringworms (56).

27. Olive Leaf

Chew olijfblad, 3 keer per dag totdat het probleem afneemt (57). Het heeft anti-schimmel eigenschappen en helpt stimuleren het immuunsysteem (58).

28. Heilig Basilicum

Het uitstaande geneeskrachtige eigenschappen van basilicum zijn onderzocht in honderden experiment (59, 60). Pak het sap door het breken van een aantal heilige basilicumblaadjes. Smeer het op het getroffen gebied twee of drie keer per dag. Gebruik dit middel tot ringworm volledig (61) geneest.

29. Pompelmoespittenextract

Pompelmoespittenextract heeft anti schimmel eigenschappen (62). Mix 4-5 druppels grapefruit zaad extract met 3 eetlepels lauw water. Dompel een katoenen bal in dit mengsel en toe te passen op de infectie.

do's

Neem een bad na een sportieve activiteit (64).

Als er jeuk op elk deel van de huid, actie ondernemen om het uit te roeien.

Shampoo haar regelmatig (65).

Heeft strakke kleding dragen.

Neem uw huisdier naar een dierenarts als het wordt ringworm infectie (66).

Was uw kind handen wanneer ze terug naar huis na het buitenspelen te hebben gespeeld.

don'ts

Doe je kleren, handdoeken, haar borstel met iedereen (67) niet te delen.

Probeer niet op blote voeten gaan rond locker kamers of rond het zwembad (68).

Raak jeukende of kale plekken van huisdieren (69) (70).

7 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment