Sunday, February 28, 2016

32 Home Remedies To Get Rid Of A Kiespijn

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/01 /

Deze dagen, als gevolg van slechte voedingsgewoonten en het gebrek aan tandheelkundige zorg, mensen lijden veel gebitsproblemen, waarvan kiespijn, ook genoemd als 'dentalgia' komt het meest voor. Meestal, de kiespijn ontstaat uit tandbederf, maar er zijn veel meer redenen, zoals een abces, een beschadigde vullen, tand fractuur, infectie in het tandvlees, enz. Die kunnen leiden tot dit probleem. Verlies van mineralen uit de tanden maakt glazuur zwak en leidt tot ontsteking en pijn. Pijn wordt gevolgd door hete en koude gevoeligheid, zwelling rond de tand, koorts of hoofdpijn, slechte smaak ontlading en bloedend tandvlees. Als deze pijn duurt langer dan 2 dagen, kunt u pijn voelen bij het openen van uw mond wijd. Nu is het probleem hoe kan men zich te ontdoen van kiespijn? Als je gaat door middel van een van deze problemen, moet u een tandarts te raadplegen en voor een tijdelijke behandeling, kunt u kiezen voor een aantal huismiddeltjes die hieronder worden vermeld.

Home Remedies een Kiespijn Cure

1. Apple Cider Vinegar

Appelazijn heeft een anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen waardoor het een grote natuurlijke remedie voor kiespijn te maken. Het heeft azijnzuur en appelzuur die zuivert en ontgift uw geïnfecteerde tand. Het balanceert ook pH-niveau van uw mond die tandbederf bestrijdt. Dompel een katoenen bal in het mengsel en houden op uw getroffen tand of gom enkele minuten. Voor bevredigende resultaten herhalen 3-4 keer per dag.

NB - Als het voelt te sterk voor u, verdunnen door het toevoegen van een beetje water.

2. Saline Water

U kunt zout water, dat is een van de gemakkelijkste methoden om hulp te krijgen van een kiespijn gebruiken. Zout trekt het vocht uit de gezwollen weefsel van het tandvlees. Het heeft anti-bacterieel, anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen die verminderen zwelling en pijn alsmede bestrijden bacteriën die leiden tot infectie. Meng 1 theelepel zout in een glas warm water, draai hem rond je mond en spugen. Herhaal dit proces totdat het geeft je comfort.

3. Ice Pack

Een andere natuurlijke methode om zich te ontdoen van kiespijn is een pak ijs. Deze remedie is uitstekend voor de gezwollen weefsels van uw tanden en tandvlees. Wikkel een doek rond de ijslaag. Houd het op de wang in de buurt van de pijnlijke tanden enkele minuten. Het verlicht u van de ondraaglijke pijn als het verdooft het getroffen gebied.

4. Vanilla Extract

Het is een andere populaire kiespijn remedie die gevoelloos de pijn helpt en heeft een kalmerend effect. Dompel een bal van katoen in het en plaats het op het getroffen gebied. Het is een grote natuurlijke remedie om het te behandelen.

5. Baking Soda

Een mengsel van zuiveringszout met wat lauw water werkt het beste op de paining tand. Spoel je mond ermee. Het balanceert het niveau van de pH in je lichaam dus elimineert bacteriën. Het kan u onmiddellijke verlichting van de pijn.

Let op - Laat de soda oplossen in water volledig.

6. Theezakje

Thee heeft antioxidanten en looizuur die een soort samentrekkende zijn en kan controle bloeden. Het geneest ook wonden en verlicht de pijn. U kunt ook gebruik maken van gewone thee bladeren. Neem een theezakje en dompel het in warm water voor een aantal minuten, knijp het en houd het tegen de getroffen tand of tandvlees.

7. Knoflook

U kunt ook knoflook gebruiken voor kiespijn. Het antibioticum in de natuur Ook andere geneeskrachtige eigenschappen, en zo is zeer effectief in het verminderen van pijn. Meng geperste knoflook en zout en breng het rechtstreeks aan de getroffen plaats.

8. Onion

Ui heeft antiseptische en antimicrobiële eigenschappen, die kiespijn regelen. Het doodt de bacteriën die de infectie veroorzaken waardoor pijn vermindert. Chew ui enkele minuten om onmiddellijke hulp te krijgen.

9. citroensap

Citroensap heeft krachtige antivirale en antibacteriële eigenschappen die infecties te bestrijden. Het verwijdert giftige stoffen uit de plaats van pijn. U kunt uw getroffen tand en tandvlees inwrijven met een mengsel van citroensap en zout.

10. komkommer

Komkommer is een natuurlijke remedie om zich te ontdoen van kiespijn snel. Je hoeft alleen maar een stukje van het schijfje en houd het over de tedere omgeving. U kunt ook gekoeld komkommer gebruiken omdat dit meer rustgevende zou kunnen zijn, maar alleen als uw tand is niet gevoelig voor kou.

11. Waterstofperoxide

Om onmiddellijke hulp te krijgen van een kiespijn, kunt u gorgelen met 3% waterstofperoxide-oplossing en spuug het uit. Herhaal dit proces een paar keer. Het doodt de bacteriën als gevolg van de antibacteriële eigenschappen.

12. Azijn en Brown Paper

Geniet van een aantal bruin papier in azijn en strooi zwarte peper aan de ene kant. Houd nu dit aan uw wang in de buurt van de pijnlijke tand en het warme gevoel zou de pijn in de tand te verlichten.

13. acupressuur

Acupressuur techniek verlicht de pijn onmiddellijk. Druk voorzichtig op en masseer het punt op je hand, waar de basis van uw duim en wijsvinger komt gedurende twee minuten. Dit proces releases endorfines en feel-good hormonen hersenen.

NB - Deze techniek wordt afgeraden voor zwangere vrouwen.

14. rauwe aardappel

Aardappel anti-inflammatoire eigenschappen die ontsteking en pijn in het gebit genezen. Het absorbeert overtollig vocht en verlicht zwelling Slice een aardappel in kleine stukjes en houd hem tegen je beïnvloed tand voor bepaalde tijd.

15. Alcohol

Een sterke mondspoeling met alcohol als een ingrediënt in het kan wonderen doen voor al uw mondelinge problemen te doen. Het is een uitstekende huis remedie om zich te ontdoen van kiespijn. Swish wat alcohol om onmiddellijke hulp te krijgen van de pijn.

16. Black Pepper

'Piperine "een component van zwarte peper kan kiespijn verminderen door triggering transiënte receptoren in het lichaam die leidt tot verlichting van pijn. Maak een pasta met behulp van zwarte peper, zout en water en toe te passen op de tand en tandvlees.

17. Cayenne Pepper

Cayennepeper heeft capsaïcine, dat is een natuurlijke pijnstiller. Crush wat verse cayennepeper en voeg appelazijn en een snufje gemberpoeder om een mengsel te maken. U kunt deze rechtstreeks tot het kwetsen tand.

18. Avocado

Anti-oxidant eigenschappen van avocado bieden grote opluchting van kiespijn. Je hoeft alleen maar de avocado zaden roosteren en plet ze tot een fijn poeder te maken. Breng dit poeder op de geïnfecteerde tand en dek af met een watje.

NB - Zwangere vrouwen moeten niet gebruiken avocado.

19. Asafoetida

Asafoetida heeft krachtige eigenschappen om de bacteriën die tot kiespijn doden. Bovendien verlicht ook de pijn. Maak een mengsel van gepoederde asafetida en citroensap, warm het en toe te passen op de pijnlijke tand. Het geeft je direct comfort.

20. Kurkuma

Antibacteriële, antiseptische en antimicrobiële eigenschappen van kurkuma bieden directe hulp aan uw pijnlijke tand. Maak een pasta van kurkuma poeder in water en toe te passen op het probleem tand met de hulp van een katoenen bal. U kunt ook kauwen rauwe kurkuma als je wilt.

21. Kruidnagel

Teentjes hebben een rijke antibacteriële, verdoving, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen die effectief bacteriën te doden en te verlichten kiespijn. Maak een fijne pasta van gemalen kruidnagel met olijfolie (of water) en toepassen op het besmette deel houd hem tegen de tand en kauwen om sap te extraheren uit het.

22. Ginger

Antibacteriële eigenschappen van gember voorkomen zwelling en pijn in de tand. Voor onmiddellijke noodhulp, kunt u verse gember kauwen.

Kruiden Remedies een Kiespijn Cure

23. Kruidnagelolie

Kruidnagel olie heeft een uitstekende antibacteriële, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen voor kiespijn opluchting. Het bevat ook eugenol dat pijnstillende effecten die zijn heel gunstig om zich te ontdoen van de pijn heeft. Neem een watje gedrenkt in kruidnagel olie en dep het op het probleem tand.

Note - Te veel van kruidnagel olie kan giftig zijn.

24. Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft immense antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die kiespijn, zwelling en infecties te bestrijden. Het doodt de bacteriën die leiden tot tandbederf. Drenk een katoenen bal in de olie en breng het aan de tedere omgeving.

25. Weegbree Leaves

Weegbree kan worden gebruikt als een behandeling voor kiespijn vanwege de ontgiftende eigenschappen. Het kan de pijn te genezen en te verwijderen pus en vuil van tand en tandvlees. Je kan ofwel kauwen de weegbree bladeren of de pasta toe te passen over het getroffen gebied.

26. Guava Leaves

Guava bladeren te ontlasten kiespijn. Het is vanwege zijn antibacteriële, anti-inflammatoire, analgetische en antimicrobiële eigenschappen. Chew sommige guave blaadjes zodat de sap kan werken aan uw getroffen gebied.

27. pepermuntolie

Pepermunt heeft een sterke antibacteriële en antivirale eigenschappen die het maken van een effectieve huis remedie om kiespijn te behandelen. Het heeft ook anesthetische eigenschappen. Het heeft ook methanol die ontsteking en pijn vermindert. Geniet van een katoenen bal in pepermuntolie en toe te passen op de getroffen tand om zich te ontdoen van de pijn.

28. Bayberry

Bayberry wortelbast heeft antibiotische en samentrekkende eigenschappen. Het maakt het een groot huis remedie om kiespijn te behandelen. Het heeft ook rijk hoeveelheden vitamine C die helpt versterken het tandvlees. Maak een pasta van bayberry schors met water en meng het met azijn.

29. Wheat Grass Juice

Als tarwegras sap wordt gebruikt als mondspoeling, absorbeert toxines en bacteriën uit tandvlees. Het is vanwege zijn antibacteriële eigenschappen. Zo bestrijdt tandbederf en verlicht u van kiespijn.

30. Homemade Etherische oliën

Er zijn bepaalde essentiële oliën die het best kan werken voor uw mondelinge problemen en tandpijn. Deze oliën bevatten Mirre olie, eucalyptus olie, en wierook, rozemarijn en Melaleuca olie. U kunt ook tandpasta maken of mondwater met behulp van deze oliën om mondelinge problemen te voorkomen.

31. Oil of Oregano

Oregano-olie heeft inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. Zo kan het worden gebruikt voor de behandeling van tandpijn. Maak een mengsel van oregano olie met olijfolie of lauw water. Drenk een katoenen bal in het mengsel en toe te passen op het getroffen gebied.

32. Mirre

Mirre heeft antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen. Het doodt bacteriën en verzacht uw pijnlijke tand. Hiervoor moet je mirre koken in water en wanneer het krijgen gekoeld voeg wat hoeveelheid van deze oplossing in water en spoel de vloeistof in je mond 5-6 keer per dag.

do's

Gorgelen met warm zout water.

Poets je tanden zachtjes.

Solliciteer mondeling numbing gels.

Solliciteer ice packs voor zwelling.

Als sommige voedsel deeltjes vast komen te zitten tussen de tanden, maak ze voorzichtig met flosdraad.

Raadpleeg uw arts voordat enige antiseptische crème op de getroffen tand.

don'ts

Plaatsing aspirine direct aan de tanden, tandvlees en wangen.

Het hebben van zoete voedingsmiddelen en warme / koude dranken.

Het gebruik van antibiotica en ontsmettingsmiddelen voor uw kiespijn.

Het geven van medicijnen aan kinderen zonder een arts te raadplegen.

Geneesmiddelen meer dan de aanbevolen doseringen.

5 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. A pliagensly rational answer. Good to hear from you.

    ReplyDelete