Friday, February 26, 2016

42 Home Remedies To Get Rid van Maagzweer

42 Home Remedies To Get Rid van Maagzweer

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/06 /

Maagzweren (aka maagzweren / maagzweer) vinden plaats wanneer de bekleding van de maag (dunne darm) breekt door de schadelijke effecten van maagzuur. De meeste zweren worden meestal veroorzaakt door de bacterie Helicobacter pylori (H. Pylori) en dan gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs). De meest voorkomende symptoom van een maagzweer is een branderig gevoel of pijn in de bovenbuik, een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, indigestie, boeren, misselijkheid, braken, gewichtsverlies, enz. Een hastric zweer kunnen mensen van alle leeftijden beïnvloeden, maar het wordt meestal gezien in de mensen die boven 60. Voordat het erger en leiden tot ondraaglijke pijn, kunt u proberen deze eenvoudige, effectieve home remedies om zich te ontdoen van maagzweer te krijgen.

1. Fenegriek

Neem rond een kopje fenegriek en voeg 3 kopjes water aan. Breng deze oplossing aan de kook en voeg een snufje zout aan. Zeef en laat hem afkoelen. Drink een kopje deze infusie twee keer per dag.

U kunt ook genieten van 2 theelepels van fenegriek zaden in water 's nachts. Zeef het in de ochtend en consumeren dit water voor het ontbijt.

2. Kool

De rijkdom van melkzuur en vitamine C in kool hulp maag maagzweren te behandelen. Het produceert een aminozuur dat de bloedtoevoer naar het maagslijmvlies, die op hun beurt geneest de maagzweer stimuleert. Neem wat fijngesneden kool en twee wortelen (optioneel). Nu stamp ze fijn in een blender om het sap te extraheren. Drinken half kopje dit sap tweemaal daags (niet meer dan 850 ml per dag). dagelijks herhalen.

3. Coconut

Het heeft anti-bacteriële eigenschappen die maagzweren veroorzaken bacteriën af te weren. Drink kokosnoot water op een dagelijkse basis. Of anders, eten de kern van de kokosnoot om betere resultaten te krijgen.

Of neem een eetlepel kokosolie twee keer per dag voor een week. Aangezien het bestaat uit verzadigd vet en middellange vetzuurketen, kan het gemakkelijk worden verteerd.

4. Banana

Banaan bestaat uit een anti-ulcerogene component die stevige beschermende bekleding verschaft door het verhogen van het slijm in het spijsverteringskanaal. Daarom effectief behandelen zweren. Eet rijpe banaan, gevolgd door een glas melk (optioneel).

Of anders, bereiden verse banaan milkshake en voeg de honing om de smaak te zoeten. Hebben het driemaal per dag.

5. Cayenne Pepper

Cayennepeper gevechten uit de maagzweer veroorzakende bacteriën in het maag-darmkanaal. Het verhoogt de productie van alkali- en regelt maag afscheidingen die de productie van zuren voorkomen. Mix ¼ theelepel cayennepeper in een kop heet water en dagelijks drinken.

Daarnaast is er een vleugje cayennepeper kan ook aan soepen en andere gerechten toegevoegd.

6. Honey

een enzym aanwezig in honing waterstofperoxide. Dit enzym helpt doden bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een maagzweer zijn. U kunt een lepel honing te nemen met melk, dagelijks in de ochtend.

7. Knoflook

Knoflook houdt de niveaus van de H. pylori bacterie onder controle. Eet 2- 3 teentjes knoflook ooit dag om hulp te krijgen van maagzweren.

8. Flavonoïden

Flavonoïden aka bioflavonoids is ook een effectieve behandeling voor maagzweren. Flavonoïden zijn verbindingen die van nature aanwezig zijn in vele vruchten en groenten zoals sojabonen, bessen, thee (groene thee), kool, broccoli, etc. Omvat deze in voeding zo veel mogelijk.

9. Probiotica

Dit zijn de levende bacteriën die helpen uw spijsverteringssysteem actief en gezond. Ze zijn aanwezig in veel gewone voedingsmiddelen (meestal gefermenteerde levensmiddelen). Sommige van deze zijn karnemelk, yoghurt, miso en kimchi. U kunt ook probiotica in te vullen formulier te nemen.

Opmerking: Voordat u een supplement, een arts raadplegen.

10. Cranberry

Het is een van de meest bekende bestanddelen voor zweerbehandeling die ook bestrijdt urineweginfecties en voorkomt dat bacteriën zich vastzet op de wanden van de blaas. U kunt drinken cranberry sap, twee keer per dag of kan het consumeren in de vorm van supplementen.

11. Mastic Gum

Mastiek helpt bij het bestrijden H. pylori zonder enige bijwerkingen. U kunt de kauwgom kauwen of haar aan te vullen. Raadpleeg een ervaren zorgverlener over de adequate dosering.

12. Fruits and Vegetables

Voedingsmiddelen die polyfenolen bevatten, kunt u te beschermen tegen maagzweren. Het is een antioxidant, die helpen genezen zweren. U kunt polyphenol-rijk voedsel toe te voegen, zoals bosbessen, zwarte olijven gedroogde rozemarijn, Mexicaanse oregano, enz., In uw dieet.

13. Vitamine E

Als er niets anders dan werkt, kunt u proberen het nemen van vitamine E supplementen. Deze remedie helpt zich te ontdoen van maagzweren binnen vier tot zes dagen.

14. Capsaicin

Peppers rijk aan capsaïcine bewezen effectief bij het verlichten van de symptomen van een maagzweer. Onder andere paprika, jalapeños en andere hete pepers in uw dieet als een effectieve maagzweer behandeling.

15. Vitamine C

Vitamine C speelt een vitale rol in onderhoud, reparatie en het creëren van de verbindende weefsels in het maagslijmvlies. Aanbevolen wordt 200 mg vitamine C hebben dagelijks.

Opmerking: Vermijd overdosering als zure eigenschappen van vitamine C zweren kan verergeren.

16. Foliumzuur

De beste manier om uw foliumzuur te verhogen (aka foliumzuur / vitamine B9 / vitamine B) niveaus is door het eten van folaat-rijk geheel voedsel, zoals asperges, spinazie, okra, en bonen. B-vitamines in grote hoeveelheden kan het risico van zure reflux te verminderen.

17. Glutamine

Glutamine richt zich op de schade veroorzaakt door H. pylori bacterie. Het is te vinden in veel voedingsmiddelen, zoals eieren, zuivelproducten, en sommige groenten en fruit

18. Aloe Juice

Drink aloë vera sap per dag op een lege maag in de ochtend. Het vergemakkelijkt de refluxsymptomen en vermindert ook irritatie in de maag geassocieerd met maagzweer.

19. Apple Cider Vinegar

Zure reflux leidt soms te wijten aan een gebrek aan zuur in je maag. Neem een eetlepel van rauwe, ongefilterde appelazijn toevoegen aan een glas water. Hebben het aan het zuurgehalte in uw maag te verbeteren.

20. Baking Soda

Baking soda neutraliseert de zure effect in de maag en zorgt voor verlichting. Voeg een theelepel bakpoeder een glas koud water. Drink het onmiddellijk.

Let op: niet te veel van dit water te drinken.

21. Betaine

Een andere optie is om een betaine hydrochloric supplement. Dit zal helpen uw lichaam om het voedsel goed te verteren, en zal ook helpen bij de dood van de H. pylori bacterie.

22. Vers wortelsap

Wortelen bevatten een anti-maagzweer factor (vitamine U) dat de voorwaarde kalmeert. Crush 5-6 wortelen in een blender om het sap te extraheren. Hebben het op een dagelijkse basis.

23. Milk

Het drinken van een glas geitenmelk twee of drie keer per dag helpt genezen maagzweren. Het is een van de meest effectieve behandelingen kwijt maagzweer.

24. White Pompoen

Waarbij alkalische, witte kalebas neutraliseert het zure effect in de maag. Rasp de as kalebas en knijp het sap uit het. Voeg nu een gelijke hoeveelheid water aan. Neem het dagelijks op een lege maag en niet consumeren voedsel voor 2 tot 3 uur.

25. Castor Oil

Mix 2-3 druppels castor olie in een glas warme melk. Laat dit twee keer per dag om zich te ontdoen van een maagzweer. Het helpt verminderen ontstekingen en pijn.

26. Citroensap

Kalk heeft citroenzuur en minerale zouten die de spijsvertering. Snij een citroen doormidden en warm het op het fornuis. Voeg een snufje zwarte zout om het (met behulp van een vork). Hebben het twee keer per dag voor de behandeling van pijn en indigestie veroorzaakt door zweren.

Als alternatief kunt u ook het sap van een citroen twee keer per dag.

27. Amandelen

Geniet van een paar amandelen in water 's nachts. In de ochtend, pel ze en meng ze met een glas melk in een mixer. Hebben het elke dag.

28. Indian kruisbes

Neem 25 ml van de Indiase kruisbes sap vroeg in de ochtend, op een lege maag naar de ernst van de maagzweer te verminderen. U kunt ze ook rauw.

29. Omega-3 vetzuren

Omega 3-vetzuren beschermt de bekleding van het volledige spijsverteringsstelsel. U wordt geadviseerd om de producten die rijk zijn aan vetzuren consumeren.

Kruidengeneesmiddelen voor Maagzweer

30. Marshmallow

De wortels van marshmallow worden voor verschillende medicinale doeleinden. Het verzacht de geïrriteerde wand van de maag en verlicht ook misselijkheid, indigestie, gastritis. Bereid een thee door het koken heemstwortel poeder in water voor een paar minuten. Laat het afkoelen. Hebben het elke dag om hulp te krijgen van de pijnlijke symptomen van de maagzweren.

31. Kamille Thee

Thee bereid uit kamille ontspant de binnenwand van de maag. voeg gewoon twee eetlepels kamille bloemen poeder in een kopje gekookt water. Steile het voor bepaalde tijd. Laat dit kruiden afkooksel tweemaal daags voor betere resultaten.

32. White Oak Bark en Duizendblad

Neem gelijke hoeveelheid witte eikenschors en duizendblad. Stamp ze samen tot een poeder. Bewaar het in een luchtdichte verpakking. Neem nu voldoende hoeveelheid van het mengsel aan het besmette gebied bestrijken en voeg enkele druppels water aan. Solliciteer dan gezwollen gebied, twee keer per dag.

33. Bosbes

De anti-inflammatoire eigenschappen van bosbessen verminderen de symptomen van maagzweer. Consumeer deze vrucht per dag in een ruime hoeveelheid. U kunt ook een tinctuur en capsule gebruiken.

Opmerking: Vermijd zijn overmatige inname.

34. Ginseng

35. Zoethout

Deglycyrrhizinated zoethout (DGL) werkt goed bij de behandeling van maagzweren. Het helpt de maag en darmen om meer beschermende slijm produceren. Daarnaast drop voorkomt ook het ontstaan van nieuwe ulcera.

Opmerking: Consumeer zijn supplementen na overleg met een arts.

36. Slippery Elm

De samentrekkende eigenschappen van gladde iep helpen verzachten maagslijmvlies. U wordt geadviseerd om het te nemen in de vorm van thee. Gebruik schors van gladde iep om zijn kruiden-afkooksel te bereiden. Drink deze thee drie keer per dag voor de behandeling van maagzweren.

37. Wood-Apple

De onderhavige in de bladeren van hout apple tannine bescherming van het maag tegen overmatige zuur en verlicht ook pijn. Om sap te bereiden, genieten van hout-appel blad in het water, 's nachts. Zeef de oplossing volgende ochtend en drinken om de pijn te helen. Herhaal dit voor ongeveer een week.

38. Drumstick

Drumstick is ook een effectieve natuurlijke remedie voor maagzweren. Maak een pasta van drumstick bladeren door hen te malen met een beetje water. Voeg wat yoghurt aan. dagelijks verbruikt.

39. Comfrey

Smeerwortel bevat samentrekkende eigenschappen, en het is rijk aan tannines en slijm. Deze componenten helpen vormen een beschermende laag over de maagzweer en de voering van de maag respectievelijk en dus vergemakkelijkt de zweer. Drink de kruidenthee of gebruik maken van haar tinctuur.

40. Meadowsweet

Salicylzuur, gevonden in de bloemen van de moerasspirea helpt de verlichting van de pijn. De beste manier is om te consumeren is in de vorm van thee. Of anders, gebruik maken van haar tablets, maar pas na voorschrift.

41. Peppermint

Het is een van de meest effectieve en gemakkelijk beschikbaar kruiden, voor de behandeling van zweren. Het koelende effect van pepermunt vergemakkelijkt de zweer en vermindert brandend gevoel in de maag. Voeg een handvol gemalen pepermunt bladeren in heet water. Steile het voor een paar minuten. Zeef de oplossing en genieten van het langzaam.

42. Calendula

Calendula heeft veel van de anti-bacteriële eigenschappen. Tea bereid uit dit kruid bewezen effectief bij de genezing van de maagzweer. U kunt ook afwisselen deze kruiden afkooksel met pepermuntthee. Twee kopjes van deze thee per dag de voorkeur.

do's

Kies een gezond dieet vol met fruit, groenten en volkoren granen.

Praktijk diepe ademhalingsoefeningen.

Warme handdoek of verwarming pad kan nuttig zijn voor de behandeling van een maagzweer zijn.

Drink veel water.

Hebben vitaminerijke voedingsmiddelen om het genezingsproces te bevestigen.

Ontstressen jezelf als zij de tekenen en symptomen van een maagzweer kan verergeren.

Er dient een ruimte van twee uur tussen het diner en je slapende routine.

Eet maaltijden in kleine portie om te voorkomen dat honger.

Kauw voedsel langzaam.

don'ts

Zeg nee tegen alcohol en overmatig gebruik van alcohol kan irriteren en eroderen de slijmlaag in je maag.

Niet consumeren koolzuurhoudende dranken.

Stop de inname van gefrituurd voedsel of te vettig eten.

Vermijd vet voedsel.

Blijf uit de buurt van cafeïne dranken.

Antacida geneesmiddel moet worden vermeden.

Big Nee tegen Rood vlees zoals het is hoog in zuurgehalte.

Nee tegen roken.

9 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment