Sunday, February 21, 2016

21 Home Remedies To Get Rid Of Voedselvergiftiging snel

Voedselvergiftiging is een door voedsel overgedragen ziekten, die soms levensbedreigend kan zijn. Het is een digestief aandoening die optreedt na het eten op straat, school cafetaria's, restaurants, picknicks, of op grote sociale functies. De meest voorkomende oorzaak van voedselvergiftiging schadelijke bacteriën, die parasieten, virussen, toxinen en verontreinigingen omvatten.

De symptomen van voedselvergiftiging onder meer buikpijn, diarree, gedeeltelijk verlies van het gezichtsvermogen of spraak, zweten, verwardheid, droge mond, braken, tranen in de ogen, duizeligheid, buikkrampen, moeite met slikken voedsel, spierverlamming, koorts, overmatige speekselvloed . Probeer volgende remedies om voedselvergiftiging te genezen op een natuurlijke manier.

1. Apple Cider Vinegar (ACV)

Apple cider azijn is de beste behandeling voor voedselvergiftiging als gevolg van de alkalisch effect. In een kopje heet water, meng 2 eetlepels appelazijn. Drink de thee voorbereid voor het eten van uw maaltijd. Als alternatief kunt u ook consumeren 2-3 theelepels onverdunde appelazijn.

2. Ginger

Gember thee vermindert de symptomen van voedselvergiftiging. Kook een kopje water en een theelepel geraspte gember voor een paar minuten. Nu, voeg wat honing of suiker. Als alternatief kunnen één of twee druppels gembersap een theelepel honing kunnen ook worden gebruikt. Eet het een paar keer per dag. Of anders, direct verbruiken plakjes rauwe gember.

3. Yoghurt en Fenegriek Seeds

Een andere geweldige voedselvergiftiging remedie is het gebruik van fenegriek zaden en yoghurt. Gewoon consumeren 1 theelepel elk van fenegriek zaden en yoghurt. Laat de zaden niet kauwen gewoon doorslikken.

4. Lemon

Neem 1 theelepel citroensap en voeg een snufje suiker. Drink het 2 tot 3 keer per dag. Als alternatief kunt u ook genieten van warm water vermengd met citroensap voor de behandeling van voedselvergiftiging.

5. Banana

Bananen zijn de beste voedselvergiftiging te verhelpen als ze zijn gemakkelijk te verteren. Slik ten minste een rijpe banaan per dag of anders, voor te bereiden banaan schudden en verbruiken tijdens de dag.

6. Knoflook

Slik 1 verse teentje knoflook, samen met water. Als u niet in staat om de geur van knoflook staan, dan kunt u ook drinken knoflook sap. Of anders, kunt u een mengsel van sojaolie en knoflookolie voor te bereiden; en masseer het op je buik na het voltooien van de maaltijd.

7. Honey

Als gevolg van de antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, wordt honing beschouwd als een van de beste voedselvergiftiging remedies. Eet een theelepel honing in zuivere vorm drie keer per dag. Bovendien kunt u deze toevoegen aan uw thee.

8. Cold Milk

Drink een glas gekoelde melk te kalmeren maagklachten U kunt elke smaak toe te voegen op basis van uw keuze, maar voor onmiddellijke verlichting te overwegen het drinken van gewone, koude melk.

9. Apples

Apple vermindert effectief reflux en heartburns en weerhoudt de ontwikkeling van bacteriën die buikpijn en diarree veroorzaakt.

10. kippenbouillon

Bouillon kan gemakkelijk worden verteerd. Wanneer een patiënt lijdt aan het probleem van voedselvergiftiging, overwegen om hem / haar bouillon als het versnelt het genezingsproces.

11. Re-Mix hydratatie

In 1 liter water, meng 2 theelepels vers geperst citroensap, 1 theelepel zout en 1 eetlepel suiker. Drink dit op dagelijkse basis.

12. Water

Het houden van jezelf gehydrateerd is zeer belangrijk, vooral als u last heeft van voedselvergiftiging. Dus, drink veel water en snel spoelen van alle bacteriën en toxines.

Kruiden Remedies voor Voedselvergiftiging Cure

13. Zaden van de komijn

In een kopje water, kook een theelepel komijnzaad. Extract 1 theelepel koriander sap van de verse bladeren en voeg deze toe aan de bovenstaande oplossing. Nu, voeg wat zout naar smaak en drink het twee keer per dag gedurende enkele dagen. Als alternatief kunt u ook voor te bereiden van een drankje van komijnzaad, asafetida, en zout. Consumeer deze kruidendrank 2 tot 3 keer per dag.

14. Basil

Basilicum is een van de beste kruiden tegen voedselvergiftiging. Extract een glas basilicum sap van een paar blaadjes basilicum. Voeg 1 eetlepel honing en drink het meerdere malen per dag.

U kunt ook 4 kopjes water en voeg een paar druppels basilicumolie.

In plaats daarvan, meng 3 eetlepels yoghurt, een snuifje zwarte peper, basilicum, en wat zeezout. Verbruiken 3 tot 4 keer per dag totdat de symptomen te verminderen.

15. Peppermint

Eet iets dat menthol of pepermunt bevat, zoals harde snoepjes of kauwgom om voedselvergiftiging te genezen. Of anders, steile muntbladeren in een kop heet water. Zeef de oplossing en drink deze thee driemaal per dag.

16. Basil en Kardemom

Basilicumblaadjes zijn gebruikt sinds eeuwen vanwege zijn enorme geneeskrachtige eigenschappen. Een persoon gaat door voedselvergiftiging kan 2-3 blaadjes basilicum kauwen samen met kardemom.

17. Kruidenthee

Om uw verstoorde spijsvertering te kalmeren, drinken verschillende soorten kruidenthee zoals moerasspirea, groen, kamille, smeerwortel, en zoethout thee.

18. Koriander

Koriander kalmeert je maag van de schade veroorzaakt door voedselvergiftiging. U kunt korianderblaadjes toe te voegen aan uw soep of gebruik maken van haar poeder. Als alternatief, koriander olie vecht ook tegen voedselvergiftiging bacteriën.

19. Corn Starch

Vul een glas met oranje of appelsap en voeg 2 theelepels vol maïszetmeel siroop. Hebben om het genezingsproces te bevestigen.

20. Green Papaya

De enzymen in papaya helen de wonden en helpt verteren van het voedsel. Kook een groene papaya zijn voordelen te verkrijgen, om voedselvergiftiging genezen.

21. Goldenseal

Het is een natuurlijke kruid vol met antibiotische eigenschappen die helpt doden het virus en bacterie die voedselvergiftiging. Verbruiken extracten van een gouden zegel eenmaal per dag om wat hulp te krijgen.

do's

Als diarree en braken afgelopen meer dan 24 uur, genieten van een orale rehydratie oplossing.

Sip vloeistoffen langzaam.

Houd gebruiksvoorwerpen en voedsel oppervlak schoon.

Houd geconserveerd voedsel bevroren.

Get voldoende rust.

don'ts

Eet geen vast voedsel. Eet alleen flauw, licht voedsel, zoals bananen, crackers, brood of rijst.

Vermijd het eten van vette, gebakken, zoet of pikant voedsel.

Vermijd inname van cafeïne, zuivelproducten, nicotine, alcohol en sterk gekruid of vet voedsel.

Je zou ook graag

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment