Friday, February 5, 2016

34 Incredible gezondheid en schoonheid voordelen van Spirulina

Spirulina is een soort van cyanobacteriën, ook genoemd als blauw-groene algen die groeien in zoet water meren, zoute meren, oceanen, vijvers en rivieren in subtropische klimaten. In tegenstelling tot andere bacteriën, heeft het chlorofyl en ontleent zijn energie uit zonlicht, net als planten. Vanwege de voedingswaarde macht het heet 'superfood' en is een aanrader voor vegetariërs. Het is eeuwenlang gebruikt voor tal medicinale doeleinden. Het heeft de potentie om ondervoeding te overwinnen en is op grote schaal gebruikt in de derde wereld landen om de uitgehongerde mensen te voeden. NASA is al onderzoek naar het als een levensmiddel substituut voor de astronauten. Spirulina is een uitstekende bron van B-12, ijzer, calcium, magnesium, kalium en proteïnen; en het is beschikbaar in tablet, poeder en vlok vorm ook. Deze 'wonder van de zee' wordt gebruikt om verschillende ziekten zoals hart-en vaatziekten, diabetes, obesitas, kanker en depressie te behandelen. Hier zijn een aantal ongelooflijke gezondheid en schoonheid voordelen van spirulina.

Gezondheid Voordelen van Spirulina

1. Beschermt tegen kanker

Spirulina zit vol met krachtige fytonutriënten die het lichaam beschermen tegen kanker. De blauw-groene kleur van spirulina is wat maakt het in staat om kankercellen te vernietigen. Deze bacterie krijgt zijn kleur van chlorofyl, die de vorming van kolonies kanker voorkomt. Ook is rijk aan krachtige antioxidant genaamd selenium dat het potentieel om kanker te bestrijden heeft. Studies hebben aangetoond dat de consumptie van Spirulina doeltreffend gebleken voor de behandeling van borstkanker.

3. Goed voor de lever

Spirulina beschermt het lichaam tegen schade aan de lever, leverfalen en cirrose. Het is een rijke bron van vitamine B, E, mineralen zoals mangaan zink, ijzer, koper, selenium en eiwitten. Bovendien vermindert de ontsteking en wendt de ophoping van triglyceriden in de lever.

4. gezonde ogen

Spirulina bevat tien keer meer vitamine A dan wortelen en hoge hoeveelheid zeaxanthine, die de ogen beschermt tegen elke vorm van schade. Dit maakt het een krachtige voedingsstof voor oogaandoeningen vechten als staar en maculadegeneratie.

5. verbetert de spijsvertering

Spirulina bevordert een goede bacteriën zoals lactobacillus en bifidobacteriën in het spijsverteringsstelsel en onderdrukt de groei van schadelijke bacteriën zoals E. coli en Candida. Zo verhoogt digestie door het verbeteren van het vermogen lichaam om de voedingsstoffen.

6. Body Detoxifier

Spirulina heeft een hoge concentratie van chlorofyl en is een van de beste natuurlijke detoxifiers. Het verlaagt de toxiciteit van nieren door het verwijderen van zware metalen, schadelijke straling en verontreinigingen.

8. Voorkomt Diabetes

De aanwezigheid van aminozuren, vitaminen, mineralen en fycocyaninen in spirulina helpt omgaan met diabetes bevat ook Gamma linoleenzuur dat helpt de lipide niveaus in diabetici. Het nemen van spirulina tweemaal daags gedurende 2 maanden houdt de bloedsuikerspiegel in evenwicht gehouden.

9. Immuniteit Booster

Spirulina is een uitstekende immuniteit booster. De aanwezigheid van polysachariden Spirulina is verantwoordelijk voor de verbetering van het immuunsysteem, waardoor een groot aantal ziekten voorkomen.

11. Vermindert de symptomen van de menopauze

Het nemen van een zekere mate van spirulina per dag gedurende enkele maanden vermindert de symptomen van de menopauze zoals opvliegers, depressie en angst en vrouwen die de menopauze zal rust en geestelijke balans te ervaren na het nemen van spirulina.

12. Instant Energy booster

Spirulina verhoogt het metabolisme en geeft direct energie. Rijk aan chlorofyl en fycocyanine, absorbeert energie uit het zonlicht om koolhydraten die je energie niveau te verhogen creëren. Omdat het uithoudingsvermogen bouwt, moet het voor de training of hoge intensiteit workouts voor maximaal voordeel worden verbruikt.

13. Geneest Wonden

Spirulina heeft antibiotische en anti-inflammatoire eigenschappen waardoor het een ideale natuurlijke remedie om de genezing van wonden versnellen door het remmen van de groei van bacteriën, gisten en schimmels maken.

14. Gezonde Baby Ontwikkeling

Omdat spirulina zit vol voedingsstoffen, is het uiterst nuttig zijn voor degenen die niet kunnen borstvoeding geven. Spirulina bevat gamma-linoleenzuur, een verbinding die in menselijke moedermelk en is noodzakelijk voor een gezonde groei van uw baby.

15. Voorkomt Alzheimer

ziekte van Alzheimer optreedt als gevolg van hoge concentratie van amyloïd-beta eiwitten die deel plaque veroorzaakt geheugenverlies. Spirulina verlaagt de niveaus van dit eiwit en beschermt Alzheimer. Ook beschermt de hersenen tegen vrije radicalen waardoor de veroudering voorkomen.

16. Mood Enhancer

Spirulina bevat een adequaat niveau van het aminozuur L-tryptofaan, een onderdeel dat verantwoordelijk is voor de productie van melatonine en serotonine, die uw stemming verbetert en houdt je in een goed humeur.

17. Hangover

Spirulina verbruiken vóór drinken vermindert het effect van een kater. Dit komt omdat spirulina stimuleert de vetverbranding en verwijdert gifstoffen uit je lichaam waardoor u te helpen zich te ontdoen van de kater te krijgen

18. Anemie

Een tekort aan ijzer is heel gebruikelijk vooral bij vrouwen en kinderen. Spirulina is een van de beste natuurlijke bronnen van ijzer. Het bevat ook vitamine B en anti-oxidanten die de behandeling van anemie te helpen met succes door het verhogen van het niveau van hemoglobine.

19. vermindert de eetlust

Spirulina geeft je het gevoel voller door het onderdrukken van de eetlust en vermindert het verlangen ook. Eenvoudige cellen in spirulina oplossen in water verteren al zijn eiwitten binnen enkele minuten. Het nemen van spirulina een half uur voor de maaltijd voldoet aan uw honger en je natuurlijk uiteindelijk minder te eten.

20. Treats Wratten

Spirulina is een goede thuis te verhelpen als je wilt om weg te doen met wratten vooral de genitale wratten Spirulina zit vol voedingsstoffen en is bekend om de immuniteit te versterken, waardoor de behandeling van wratten

22. Boost cognitieve prestaties

Spirulina is een rijke bron van foliumzuur en vitamine B dat een belangrijke rol bij het verbeteren van de hersenfunctie speelt. Strooi het op uw favoriete smoothie of haar aan te vullen.

23. Bevordert Sexual Strength

Aangezien het is geladen met voldoende eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen en enzymen, spirulina verbetert seksuele verlangen. Op te nemen in uw dieet om opmerkelijke resultaten te verwerven.

24. Goed voor Dental Health

Spirulina bevat een overvloed aan fosfor en calcium die essentieel is voor het behoud van gezonde tanden Een snuifje van het groen-blauwe alg kan wonderen doen voor uw tandvlees.

25. Vermindert LDL Level

Regelmatige consumptie van Spirulina verlaagt de lage dichtheid lipoproteïnen in het lichaam en normaliseert cholesterol ratio. Bovendien, verbetert de opname van de essentiële mineralen.

Schoonheid Voordelen van Spirulina

26. Tones Skin

De aanwezigheid van vitamine A, C, E, K en vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, zink, koper, mangaan, fosfor, ijzer, kalium, selenium en calcium in spirulina maakt het een heerlijke eten voor versteviging huid aangezien al deze voedingsstoffen zijn essentieel voor een glanzende huid

27. vermindert donkere kringen

Ontgiftende aard van spirulina vermindert donkere kringen door het verwijderen van de duisternis rond de ogen. Omdat het een ijzer-dichte eten, het verheldert je ogen en geeft hen energiek look.

28. Anti-Ageing

Spirulina bevat vitamine E of tocoferol, tyrosine en selenium. Al deze voedingsstoffen staan bekend om hun anti-aging effecten. Bereid een gezichtsmasker door het mengen van spirulina met water. Houd het voor 20 minuten en spoel af.

29. huid reinigt

Omdat spirulina verbeteren van het proces van het metabolisme, dat uitroeit zware elementen en gifstoffen uit het lichaam. Hoge concentratie chlorofyl in het elimineert de vrije radicalen en maakt je huid gladder en zachter.

30. Houdt Nails Gezond

Rijk aan chlorofyl, ijzer, vitamine A en B12, spirulina maakt een heerlijk eten voor een gezonde nagels en stimuleert nagelgroei. Vingernagel ruggen kunnen ook effectief worden behandeld met de hulp van spirulina.

31. Anti-Roos

Consumptie van Spirulina leidt tot een verbeterde stofwisseling die op zijn beurt verwijdert schilferige huid. Trouwens, de rijkdom van de antioxidanten in spirulina effectief behandelt roos. Het nemen van spirulina voor 4 weken helpt je te ontdoen van roos

33. stimuleert de haargroei

Vetzuren en beta-caroteen in spirulina bevordert haargroei Deze voedingsstoffen kunnen hetzij consumeren spirulina of uitwendig toe te passen als een masker om haar te leveren.

34. Anti-Acne

De anti-bacteriële aard Spirulina snel verwijdert de dode cellen en verhoogde metabolisme stimuleert de productie van nieuwe cellen. Het beschermt je huid tegen acne door te voorkomen dat de overmatige groei van Candida bacteriën.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

20 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment