Tuesday, February 23, 2016

18 DIY Gezonde Voeding You Do not Know You Could Make

Uw voedingskeuzes direct of indirect invloed hebben op uw gezondheid. Om fit te blijven, moet men kiezen voor voedzaam voedsel. Als u denkt dat het bereiden van gezonde gerechten is niet een fluitje van een cent, dan heb je het mis. Je zou verbaasd zijn om te weten dat je ze thuis kunnen koken met gemak dat ook zonder de uitgaven veel tijd in uw keuken. Laten we proberen de volgende eenvoudig te maken recepten.

1. Super Dikke Chocolate Almond Milk

Moe van het drinken van gewone melk? Probeer chocolade amandelmelk die niet alleen lekker, maar is ook belast met een aantal voordelen voor de gezondheid. Dit gezondheidsdrank zal zeker te behagen uw smaakpapillen!

Ingrediënten (Serving- 4-6 kopjes)

Gefilterd water - 3 ½ - 4 kopjes

Zuivel-vrij donker of semi-zoete chocolade (gehakt) - 1 kop

BEREIDINGSWIJZE

Geniet van een handvol amandelen in water voor de hele nacht bij normale kamertemperatuur. Laat ze niet dekken. De volgende ochtend, filteren het water en was amandelen met kraanwater. Meng de amandelen en gefilterd water in een meng- pot voor ongeveer een minuut of tot het mengsel ziet er dik en romig. Zeef deze bereid amandelmelk met de hulp van dunne kaasdoek. In een aparte kom, zet wat chocolade en smelt ze over een dubbele ketel of bewaar ze in een magnetron gedurende 30 seconden. Nu, giet 1/3 kop van amandelmelk in de kom vol met chocolade en meng goed. Eenmaal goed gecombineerd, giet de resterende amandelmelk en roer opnieuw. Uw dikke, romige, niet al te zoet en super chocolaty amandelmelk is klaar.

2. Digestive Biscuits

Met meer vezels en minder suikergehalte, spijsvertering koekjes zijn gunstig vooral voor degenen die op een speciaal dieet. In plaats van ze te kopen uit de markt, te redden wat geld door ze thuis.

Ingrediënten (Maakt 12 cookies)

Bakpoeder - 1 theelepel

Ongezouten boter (koud en in blokjes) - ½ kop

Milk - 3-4 eetlepels

Donkere of melkchocolade (fijngehakt) - 4 ounces (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 350 graden en bekleed een bakplaat of lade met bakpapier. In een keukenmachine, meng alle bovengenoemde ingrediënten met uitzondering van melk en meng tot het mengsel enigszins als broodkruimels. Voeg de melk en meng tot het deeg in elkaar geclusterd. Leg het deeg bereid tussen de 2 delen van bakpapier en rol het vervolgens toe tot ongeveer ¼ inch dik. In u vindt dat het deeg te warm en plakkerig is geworden, zet het in de koelkast, zodat het stolt. Vorm je koekjes met behulp van een ronde cookie cutter en leg ze op de bakplaat. Laat ze 10 minuten staan of wachten tot ze stevig worden. Kook in de oven gedurende 12-15 minuten of tot de randen worden gouden-bruin van kleur. Neem ze uit de oven en laat ze afkoelen. Als de koekjes helemaal afgekoeld, besprenkel gesmolten chocolade over hen; of anders, dompel de koekjes in de chocolade.

3. Homemade Corn Flakes Cereal

Deze lichtgewicht, heerlijk ontbijt granen zijn rijk aan voedingsstoffen en vitaminen. Er wordt aangenomen dat kinderen die graan verbruiken minder moe en mentaal alert ten opzichte van anderen. Heeft u een kom ontbijtgranen op een dagelijkse basis om te verblijven in het roze.

Ingrediënten (Maakt 12 cookies)

Gekorrelde witte suiker - 1 eetlepel

Zeezout - ½ theelepel

Vanille-extract - 1 theelepel

Water - ¾ cups

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 350 ° C en bekleed een bakplaat met folie of bakpapier en vet gelijkmatig met het bakken van spray of olie. Klop suiker, 1 kop maïsmeel en zout. water en vanille-extract toe te voegen, onder voortdurend roeren tot het beslag dun en glad wordt. Leeg het beslag in het bakblik en verdeel het gelijkmatig. Nu, meng de overgebleven maïsmeel en 1 theelepel water tot het mengsel lijkt op broodkruimels. Strooi de maïsmeel kruimels op de top van het beslag. Nu, roast gedurende 10 tot 15 minuten, het bijhouden van een constante controle, tot het beslag is gebarsten en uitgedroogd. Neem het uit de oven en lagere warmte tot 250 ° C. Laat de pan afkoelen en dan verpletteren het deeg in kleine vlokken je handen te gebruiken. Leg ze terug in de oven en bak nog eens 45 minuten of tot de geplette stukken worden krokant en goudbruin is. Laat ze afkoelen en dan serveren met melk.

4. Crunchy Havermout Peanut Butter Haver and Honey Bars

In plaats van het kopen van de markt, bakken mueslirepen zonder toegevoegde conserveermiddelen en minder suiker thuis. Muesli onderhoudt uw cholesterolgehalte en ook helpt bij het voorkomen van chronische ziekten, waaronder kanker en hart-en vaatziekten.

Ingrediënten (Maakt 12 Bars)

Rice krokante ontbijtgranen - 1 kopje

Geroosterde pinda's (fijngehakt) - ¼ cup

Zout - ½ theelepel

Kokosolie - 2 eetlepels

Vanille-extract - 1 theelepel

Bruine suiker - ½ eetlepel

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 350 graden. Lijn een ovenvaste schaal van 9 × 13 inch lengte met bakpapier. Neem een middelgrote kom en meng samen gehakte pinda's, haver, rijst krokante muesli, bakpoeder en zout. Meng ½ kopje pindakaas, honing en kokosolie in een magnetron veilige kom of een glazen maatbeker. Plaats het mengsel in de magnetron gedurende 30 seconden tot 1 minuut. Meng goed, zodat de kokosolie en de boter smelt bruine suiker en vanille volledig en vervolgens toe te voegen. Nu, combineren het mengsel en leg ze in de ovenvaste schaal. In de tussentijd, smelt de resterende 2 eetlepels pindakaas in de magnetron gedurende 30 seconden, en strooi het boven de bars. Bak deze bereid bars in de oven gedurende 20 tot 25 minuten. Wanneer ze gouden worden uit de top, neem ze uit en laat ze afkoelen. Snijd de tralies, terwijl ze nog steeds stevig en zacht.

5. Croutons

Hoewel croutons niet veel voedingswaarde te bieden, maar wanneer het wordt gemengd met knapperige groenten of noten, zoals hart-gezonde walnoten of groene paprika strips, kunnen ze een aantal voordelen voor het lichaam. Het pluspunt over zelfgemaakte croutons is dat ze relatief minder vet en zout.

Ingrediënten (Maakt 3 kopjes)

Regular, low-carb of glutenvrij brood (vers of dagen oud), korsten schoongemaakt en in blokjes - 6 sneetjes

Gesmolten boter of olijfolie - 3 eetlepels

Knoflookpoeder - 1 theelepel

Gedroogde peterselie flakes - 1 theelepel

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 300 ° C. Combineer peterselie vlokken, knoflookpoeder of zout en boter, tot het mengsel klomp-vrij, en de knoflook poeder volledig oplost. In een middelgrote kom, de vacht van de blokjes brood met de voorbereide mengsel tot de kubussen uniform gedekt. Nu, verspreid deze stukjes brood op een bakplaat. In de oven gedurende ongeveer 15 minuten, wordt een constante controle. Draai de croutons aan de andere kant en bak nog eens 15 minuten. Bewaar ze in een zip-lock zak of luchtdichte containers.

6. Ei Salade met citroen, rode ui, kappertjes en dille

Ei zelf is een geweldige bron van eiwitten, choline, vitamine B en luteïne; niettemin te mengen met andere ingrediënten is als het zetten van een kers op de top van een lekkere chocolade taart!

Ingrediënten (voor 1½ kopjes)

Eieren (groot) - 6

Mayonaise - ¼ cup

Citroensap - 1 eetlepel

Gehakt kappertjes - 2 eetlepels

Gehakte dille - 1 eetlepel

BEREIDINGSWIJZE

Neem een kleine dikke bodem pan. Leg de eieren, voeg water toe en kook het. Als het gaat om de kook, haal van het vuur en dek het af met een deksel. Laat het stil te staan voor ongeveer 10-12 minuten. Nu, leg ze onder koud water, zodat ze afkoelen voordat schillen en hakken worden. In de tussentijd, terwijl de eieren koken, meng citroenschil en sap, mayonaise, peper en zout. Voeg de gehakte eieren in dit voorbereide mengsel. Voeg kappertjes, ui en dille. Voor het eten, strooi er wat extra dille. Geniet ervan met stokbrood en pita chips.

7. Iced Coffee-Frappé

Zeer weinig mensen weten dat de koffie is geweldig voor de huid, de hersenen en het lichaam.

Ingrediënten (voor 2 personen)

Coffee - 4 eetlepels per 6 ons water, of koud gezette koffie (geconcentreerde) - 1½ kopjes

Vetarme melk - ½ cup

Chocoladesaus (optioneel)

Slagroom (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE

Om dubbele sterkte koude koffie te bereiden, Meng water en koffie. Nu, meng de bereide koffie, suiker, melk en ijs in een mixer. Transfer in twee glazen en optellen chocoladesaus en slagroom voor heerlijke smaak. Serveer meteen.

8. Fusilli met pistache Pesto

Pistachenoten geven ons meer dan 30 verschillende mineralen, vitaminen en fytonutriënten (waaronder zeaxanthine en luteïne). Ze zijn het laagst in zowel vetten en calorieën.

Ingrediënten (voor 4 personen)

Gedopte en geroosterde pistachenoten (gedeeld) - ¼ cup

Extra vierge olijfolie - 1½ eetl

Zout - ½ theelepel

Verse Parmezaanse kaas - ¼ cup (1 ounce) geraspte

Tomaten (helften) - 1 kopje

Partjes citroen (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE

Maak pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder toevoeging van zout en vet. Haal de pasta door een zeef gehouden boven een kom. Houd ¼ kopje pasta water opzij. Was deze pasta met koud water en afvoer. In een keukenmachine, meng 3 eetlepels pistachenoten, basilicum, zout, olie en knoflook tot het mengsel glad wordt. Neem een grote kom en deze bereid mengsel leeg in. Voeg de gereserveerde ¼ kopje pasta water en kaas. Vervolgens voeg de pasta en tomaten; gooien soepel zodat de pasta uniform is bekleed. Voeg de overgebleven 1 eetlepel pistachenoten. Serveer ze met partjes citroen, als je een liefhebber van die smaak zijn.

9. gerookte zalm en kaas Mini tweemaal-gebakken aardappelen

Kaas en aardappel zijn bekend voor het toevoegen van extra vet in ons lichaam. Maar een ander feit waarvan je niet weet, is dat, wanneer deze voedingsmiddelen allemaal samen met zalm worden gemengd, ze hebben een groot aantal voordelen voor de gezondheid.

Ingrediënten (voor 4 personen)

Yukon goud of rode aardappelen - 6 klein (ongeveer 2 pond)

Olijfolie - 1 theelepel

Fijngesneden gerookte zalm - 2 eetlepels (1 ounce)

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 400 ° C. Bestrijk de aardappelen met wat olie en voeg ¼ theelepel zout. Zet deze aardappelen in een jelly-roll pan gelaagd met koken spray. Koken in de oven gedurende 35 minuten tot ze zacht te maken. Daarna neemt u de aardappels uit de oven en laat ze afkoelen gedurende 20 minuten. snijd ze vervolgens kruiselings in twee helften. Dig out 1 theelepel pulp uit elk half, om ervoor te zorgen dat de schelpen intact blijven. In een aparte kom, meng melk, verwijderd aardappel pulp, boter, kaas, peper en de resterende ¼ theelepel zout. Nu, lepel over deze bereid aardappel mengsel op elke aardappel shell. Plaats deze gevulde aardappelen op de jelly-roll pan, het toevoegen van ½ theelepel gehakte zalm op elk van hen. Tenslotte bakken in de oven gedurende ongeveer 15 minuten totdat de aardappelen grondig verwarmd.

10. Geroosterde varkenskoteletten en Ratatouille

Volgens een studie uitgevoerd door het Amerikaanse Ministerie van Landbouw Food Safety and Inspection Service is gebleken dat Amerikanen verbruiken ongeveer 50 pond van varkensvlees per hele jaar door individu. Ze zijn rijk aan kalium, ijzer en andere essentiële voedingsstoffen.

Ingrediënten (voor 4 personen)

Been karbonades - 4 (elk ongeveer 1 inch dik; 2 pond in totaal)

Peper

Courgette, de lengte gehalveerd - 2 kleine (ongeveer 8 ons totaal)

Aubergine, in drieën gesneden in de lengte - 1 klein (ongeveer 12 ounces)

Olijfolie - 2 eetlepels

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de grill tot medium-hoog en voeg een ½ theelepel elk van peper en zout in varkensvlees om de smaak het. Wrijf de courgette, paprika en aubergine met de olie. Grill het varkensvlees gedurende 5 tot 7 minuten; omdraaien zijkanten en vuur tot ze goed gaar zijn. Nu, snijd de gegrilde groenten in 1½-inch stukken en leg ze in een groot formaat schaal. Meng ¼ theelepel zout, pesto en ½ theelepel peper en omdraaien zodat ze gelijkmatig worden gecoat. Serveer warm met extra pesto en ratatouille, indien nodig.

11. Sesame Sticks

Het eten van snacks tussen de maaltijden geeft energie u en voorkomt dat u te veel eten aan tafel, plus het helpt ook het behoud van een gezond gewicht. Sesame-stick is een dergelijke snack je kunt vasthouden aan omdat het een aantal essentiële voedingsstoffen.

Ingrediënten (voor 3 kopjes)

Fijn gebroken tarwe - ¼ cup (1 1/2 ounces)

Kurkuma - ¼ theelepel

Plantaardige olie - 4 eetlepels

Water - 6 eetlepels

BEREIDINGSWIJZE

In een middelgrote kom, meng sesamzaad, meel, kurkuma, knoflookpoeder, gebroken tarwe, bieten poeder, en zout. In een afzonderlijke kleine kom de olie en water. Nu, combineren de inhoud van zowel de schalen grondig, en als er stukjes ongestreken worden gelaten, vacht met je handen. Verdeel dit bereid beslag in twee helften; wrap up elk van hen in plastic en plat ze in inch dikke pleinen. Plaats beide onderdelen in de koelkast gedurende 30 minuten, zodat het beslag wordt stevig. Als het deeg ijskoude is geworden, verwarm de oven voor op 350 ° C. Rol het deeg 1/8-inch dik op een licht met bloem bestoven werkvlak en snijd het in kleine rechthoekjes van ongeveer 1/4-inch met 3/4-inch met de hulp van een pizza wiel of mes. Of anders, direct uitrollen en snijd het deeg in elke gewenste vorm. Rol alle stukjes tussen je handpalmen en geef ze de vorm van dunne staafjes. Leg ze op de voorbereide-perkament beklede bakplaat. Rooster in de oven gedurende ongeveer 10 minuten, draai om en bak nog eens 5-8 minuten of tot de sticks zijn krokante (niet meer dan bak niet zo anders kunnen ze bruin van kleur te zetten). Haal de stokken uit de oven en laat ze afkoelen op kamertemperatuur. Bewaar ze in een luchtdichte container nadat ze op kamertemperatuur komen.

12. Gebakken gerookte paprika chips met Triple Onion Dip

U vindt deze optie vreemd als chips in het algemeen wordt aangenomen te worden met veel calorieën en vet. Maar hier hebben we het over zelfgemaakte chips die voor ons gezond kan zijn in vergelijking met die verpakte chips we kopen van de markt.

ingrediënten:

chips

Zout - ½ theelepel

Mayonaise - ¼ cup

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 400 ° C. Take 2 omrande bakplaten en strooi er wat bakspray eroverheen. Snijd de aardappelen in dunne ronde stukken van ongeveer 1/16-inch elk met behulp van een scherp mes. Zet deze aardappel stukken in een zeef en spoel ze grondig met koud water. Verwijderen uit water en volledig droog ze door ze te verspreiden op papier of keukenpapier en kap met een andere papieren handdoek. In een groot formaat kom, meng paprika, olie en zout. aardappelen toe te voegen en meng goed, zodanig dat alle aardappelen gelijkmatig worden gecoat. Verspreid deze gecoate aardappelen op de voorbereide het bakken bladen en zorg ervoor dat je ze verspreid in een enkele laag. Plaats in de oven om te koken voor ongeveer 15 tot 20 minuten of tot de chips ziet er knapperig en bruin van kleur. Wanneer de chips volledig gaar zijn, kunt u ze opslaan in een papieren zak voor maximaal 3 dagen.

Om de dip te bereiden:

Neem een koekenpan, voeg de olie en bak op middelhoog vuur. Voeg nu de witte delen van de lente-uitjes en ui. Met frequente roeren, koken voor ongeveer 10 minuten of tot de uien en sjalotten worden mals en gouden-bruin van kleur. Laat ze afkoelen bij normale temperatuur. In een middelgrote kom, meng de yoghurt, lente-ui greens, afgekoelde ui mengsel, uienpoeder, knoflookpoeder, mayonaise, peper en zout. Dek de kom af met een deksel en plaats deze in de koelkast minstens een uur. Serveer met de chips en genieten van de lekkere smaak!

13. Tomaten-Serrano Salsa

Voeg wat meer gezonde vetten in uw dieet door het opnemen van dit gerecht in uw maaltijd.

ingrediënten:

Pruimtomaten (klokhuis en fijngesneden) - 1 pond (ongeveer 2 kopjes)

Serrano chilipepers (zonder zaadjes, gehakt) - 2

Witte ui (gehakt) - 1 middelgrote (ongeveer 1 kopje)

Gehakte verse koriander - 3 eetlepels

Vers limoensap - 3 eetlepels

zeezout

BEREIDINGSWIJZE

In een middelgrote kom, meng serrano chilipepers en tomaten. Was het mengsel onder koud water gedurende ongeveer 10 seconden. Verwijder het water volledig af en breng het mengsel in een serveerschaal. Voeg limoensap en koriander. Goed roeren. Serveer samen met tortilla chips om de extra smaak toe te voegen.

14. Crock Pot bonen

Niet alleen ga gewoon op het woord minder is ", zoals het ongezonde mag klinken, maar dat is niet waar. Hoewel ze zijn gemaakt van spekvet, verrassend bonen hebben weinig vet en zijn rijke bronnen van eiwitten, plantaardige stoffen, voedingsvezels en ijzer. Zo beschermen ze ons aan verschillende ziekten.

Ingrediënten (Maakt 3 kopjes)

Ui (fijngehakt) - 1 middelgrote

Lard - 2 eetlepels

Komijn - ¼ theelepel

BEREIDINGSWIJZE

Neem een koekenpan van ongeveer 10 inch, voeg 2 eetlepels reuzel en houd het op middelhoog vuur. Als het heet wordt, voeg jalapeno, paprika en de gehakte ui. Bak het mengsel gedurende ongeveer 8-10 minuten of tot doorschijnend en zacht wordt. Tel gehakte knoflook en bak nog 1-2 minuten. Nu, haal de pan van het vuur. In een fornuis, voeg gesauteerde groenten, komijn, bonen en chipotle poeder, zorg ervoor dat je schoon hebt genomen en gedroogde pinto bonen die geen vuil of gebarsten bonen bevatten. Voeg 8 kopjes water en dek af en kook op hoog vuur voor ongeveer 8 uur. Daarna laat de bonen in een vergiet set en zet het in een grote kom. Breng de bonen aan een schone kom. Voeg wat bonen vloeistoffen in de kom. Voeg zeezout en meng de bonen in een blender tot het mengsel glad wordt. Serveer warm of anders laat hem afkoelen en bewaar het in een luchtdichte verpakking. Plaats het in de koelkast.

15. Sparkling Ginger Lemonade

Deze revitaliseren drank heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en wordt gebruikt om symptomen van griep en verkoudheid verlichten. Ginger heeft al natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen, en in combinatie met andere ingrediënten zoals citroen, maakt het een ontspannende en rustgevende thee die ons immuunsysteem en het gemak symptomen verbetert.

Ingrediënten (voor 1 cup)

Vers citroensap - ½ kop

koolzuurhoudend water

BEREIDINGSWIJZE

Neem een pan en meng water, suiker en gember. Kook op middelhoog vuur met af en toe roeren tot alle suiker deeltjes volledig op te lossen. Als de vloeistof begint te koken, haal de pan van het vuur en laat het mengsel op kamertemperatuur komen. Voeg citroensap. Breng het mengsel in een schone pot te zeven. Bedek de pot met een strakke deksel. Bewaar in de koelkast en gebruik binnen een maand.

16. Mixed Mushroom Ragout

Hoewel veel mensen lopen weg van het eten van paddenstoelen, maar niet over het hoofd van de verschillende voordelen voor de gezondheid het maakt ons lichaam.

ingrediënten

Plantaardige olie - ¼ cup

Shii-take paddestoelen (slice caps ¼ inch brokken en gooi stengels) 1 pond

Zout

Versgemalen peper

Gemengde paddenstoelen zoals cremini, gesneden 1/8 inch dik en oesterzwammen, caps in vieren - 1pound

Ui, fijn gesneden - 1 middelgrote

Knoflook, fijngehakt - 2 teentjes

Tomaten in blik, uitgelekt en in stukjes gesneden - 1 cup

Ongezoete kokosmelk - ½ cup

Dijon mosterd - 1 eetlepel

Golden rozijnen - 1 eetlepel (optioneel)

Kappertjes - 1 eetlepel

BEREIDINGSWIJZE

Krijg 2 eetlepels olie en warmte in een grote koekenpan. champignons toevoegen en kruid het met peper en zout. Bedek het met een deksel en kook op matig vuur onder voortdurend roeren gedurende ongeveer 7 minuten of tot de champignons zacht geworden en begint te draaien bruin. Haal van het vuur en breng het naar een kom. Nu, neem de pan en verwarm 1 eetlepel olie in zit. champignons toevoegen en kook op hoog vuur gedurende 5 minuten of tot al het vocht aanwezig is in het verdampt en de champignons begint te draaien bruin. Voeg de resterende 1 eetlepel olie en ui, smaak- het met peper en zout. Dekmantel voor de koekenpan en bak op matig vuur ongeveer 5 minuten, roer voortdurend, tot de uien zacht worden. Voeg vervolgens de knoflook, dek af en laat op laag vuur gedurende 2 minuten al roerend tot je de geur ruiken. wijn en warmte toe te voegen voor 2 minuten. Daarna, voeg tomaten toe en kook voor sommige 4-5 minuten. In de tussentijd, meng up harissa, mosterd, miso en melk; voeg de mix in de pan. Kook op een laag vuur en roer tot het mengsel dik. Op het einde, smaak met peper en zout.

17. Met de hand gedompeld Drunken Chocolate Vijgen

De aanwezigheid van vezels in verse vijgen maakt het een van de meest indrukwekkende voedingsmiddelen met een groot aantal voordelen voor de gezondheid. Fiber helpt bij het verlagen van de totale cholesterolgehalte en houdt onze spijsvertering goed werkt.

Ingrediënten (voor 4 personen)

Suiker - ½ kop

Cinnamon stick - 1

BEREIDINGSWIJZE

suiker, de poort en kaneelstokje toe te voegen in een 2-kwart steelpan en breng ze aan de kook. Verwarm vervolgens op medium, koken voor ongeveer 13 minuten met vaak roeren. Schakel vuur en laat op kamertemperatuur komen. In de tussentijd, langs de bakplaat met bakpapier. In een magnetron-safe cup of kleine kom, zet chocolaatjes. Bedek het met bakpapier, verwarmen in een magnetron gedurende 1 minuut of tot de chocolade is ruwweg gesmolten. Meng goed totdat het glad wordt. Hold 1 fig met uw vingers en dompel het in het vloeibaar maken chocolade, het verlaten van de bovenste helft van de vijg. Verwijder eventuele overtollige chocolade en leg dan de figuur bedekt met chocolade op de bakplaat. Gebruik dezelfde procedure voor de overgebleven vijgen en chocolade. Daarna plaatst deze figuren in de koelkast gedurende 15 minuten of totdat de chocolade hard worden.

18. gekruide kip en kikkererwten Stew

Van verlaging van het cholesterolgehalte te beheersen van knagende honger, kikkererwten hebben een groot aantal voordelen voor de gezondheid. Dit recept combineert de voordelen van zowel kikkererwten en kip. Kip heeft een laag vet / calorieën, en is een rijke bron van eiwitten.

Ingrediënten (voor 4 personen)

Olijfolie - 2 eetlepels

Peper

Gemalen komijn - 1 eetlepel

Gemalen kaneel - ¼ theelepel

Kikkererwten - 1 blik (15 ounce)

Couscous - 1 cup

BEREIDINGSWIJZE

Neem een grote koekenpan, voeg 1 eetlepel olie en bak op matig hoog vuur. kip en smaak toe te voegen met ¼ theelepel elk van peper en zout. Koken voor 2-3 minuten per kant tot de kleur verandert in bruin. Leeg het in een kom. Nu, voeg ½ kopje water in de pan en bak 2 minuten totdat er geen bits worden gelaten. Giet dit sap in de kip kom. Was de koekenpan, voeg de resterende eetlepel olie en bak op middelhoog vuur. Voeg ui en ¼ theelepel elk van peper en zout. Dek af en kook gedurende 6 minuten, af en toe mengen. Voeg komijn, knoflook en kaneel toe en bak nog 1 minuut. Voeg de gember toe en roer het goed. Voeg nu kikkererwten, tomaten en rozijnen. Laat het koken. Leg de kip terug in de pan; en koken voor ongeveer 4 minuten of tot de kip helemaal gaar.

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment