Sunday, February 28, 2016

19 home remedies voor de behandeling van MRSA

Images Bron: / wp-content / uploads / 2014/02 /

Methicilline Resistente Staphylococcus Aureus, in de volksmond bekend als MRSA, is een besmettelijke ziekte. Mensen met een zwak immuunsysteem zijn het meest waarschijnlijk worden aangetast door MRSA. Een snee of wond, hoge inname van medicijnen, het contact met de besmette persoon, en een gebrek aan hygiëne zijn enkele van de factoren die bijdragen aan MRSA. De belangrijkste symptomen van deze aandoening omvatten-roodheid en ontsteking van de huid, zwelling en pijn in het getroffen gebied, en kookt met pus. Het is zeer belangrijk voor de behandeling van MRSA zo snel mogelijk de reden dat het kan leiden tot een zeer ernstig probleem als ongemerkt gelaten. Hier zijn enkele van de beste home remedies om dit superbug stafylokokbesmetting eenvoudig en effectief te genezen.

Home remedies voor MRSA Behandeling

1. Manuka Honing

Manuka honing is een zeer effectieve natuurlijke remedie voor MRSA te behandelen als de staphylococcus bacteriën gemakkelijk doodt. Breng een dikke laag van het op de blisters om de groei van de bacteriën te remmen. Herhaal dit proces driemaal elke dag.

2. Knoflook

Omdat knoflook antibioticum in de natuur, het is een grote hulp bij de behandeling van MRSA thuis. Crush enkele teentjes knoflook en toe te passen direct op de zweren. Het zal stimuleren van het genezingsproces aanzienlijk.

3. Ginger

Gember, wordt goed-off in antibioticum, antivirale en schimmelwerende eigenschappen, is een bedrijfszeker remedie voor deze infectie. Solliciteer gemberpoeder gemengd met zout en Manuka honing op de blaren.

4. Tomatenpuree

Een van de meest effectieve natuurlijke remedies voor MRSA is de tomaat. Maak een puree van een rijpe tomaat, en toepassen op de blaren. Houd het voor de hele nacht. U zult merkbare veranderingen 's nachts te zien.

5. Zeezout

Zeezout is een eenvoudig huis remedie voor MRSA. Het enige wat je hoeft te doen is, neem een vochtige handdoek, doe wat zeezout op en houd de handdoek tegen de aangetaste huid gedurende 30 minuten.

Als alternatief, meng sommige ricinusolie erin. Met een watje, gelden de voorbereide mengsel op de huid.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van MRSA

6. olijfbladeren

Olive bladeren hebben allemaal de kwaliteiten om hulp te bieden in de jeuk en het uittrekken van de infectie uit het lichaam. Kook wat olijf bladeren in een kopje water, stam van de oplossing, en toe te passen op de blaren. Herhaal dit proces 3-4 keer per dag.

U kunt ook van toepassing olijfbladeren uittreksel aan de zweren.

7. Indiase kruisbes

Een ander belangrijk kruid voor de behandeling van MRSA is Indiase kruisbes. Het versterkt het immuunsysteem. Rasp 2 Indische kruisbessen en meng het met honing. Verbruiken dagelijks om de bacteriën op afstand te houden.

Als de vers fruit is niet beschikbaar is, kunt u consumeren gedroogde poeder van te maken. Meng een theelepel poeder in een glas water en dagelijks drinken.

8. Indian Lilac

Antibacteriële, anti-schimmel en antibiotische eigenschappen van dit kruid maken het een van de natuurlijke remedies voor MRSA-infectie. Deze remedie doodt niet alleen de bacteriën, maar stopt ook van terugkerende. Breng de Indische sering olie op de blaren en het omliggende gebied, 4-5 keer per dag.

9. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een wonder kruid dat bijna elke vorm van huidinfectie kunnen behandelen. Dompel een katoenen bal in de tea tree olie en licht dep het op de blaren en zweren. Regelmatig gebruik zal de besmetting uit te roeien wortels.

10. Oregano Olie

Rijk aan anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen, oregano olie brengt grote opluchting voor jeuk en pijn en elimineert de infectie volledig. Zachtjes masseren het getroffen gebied met oregano olie ten minste drie keer per dag.

Opmerking- Oregano-olie kan leiden tot irritatie van de huid.

11. Kurkuma

Kurkuma is een uitstekend middel om de MRSA symptomen te verlichten. Maak een pasta van kurkuma poeder met water en toe te passen regelmatig op de zweren aan verdere groei van de infectie te voorkomen.

Als alternatief kunt u een tonic te bereiden door het toevoegen van 4 theelepels kurkuma, 1 theelepel elk van zwarte peper, kokosolie en citroensap. Het drinken van deze tonic dagelijks het genezingsproces te versnellen.

12. Eucalyptusolie

Solliciteer eucalyptus olie op het getroffen gebied om de pijn te verzachten. Je kunt het mengen met lavendelolie, rozemarijn olie of oregano-olie aan de betere resultaten te krijgen.

U kunt ook een thee te maken door het toevoegen van een paar druppels eucalyptus olie aan het kokende water. Verbruiken per dag.

13. Goldenseal

Goldenseal wordt gerekend tot de effectieve natuurlijke remedies voor de behandeling van MRSA. Meng goldenseal poeder met water en gebruik dit mengsel naar het getroffen gebied te wassen.

14. Witch Hazel

Toverhazelaar is een andere grote anti-inflammatoir middel. Meng wat toverhazelaar in water en gebruik deze om het besmette gebied wassen om de jeuk en de ontsteking te verminderen.

15. Basil

Solliciteer basilicum sap of olie op het getroffen gebied om zich te ontdoen van MRSA.

Het drinken van kruidenthee bereid uit blaadjes basilicum is ook een optie om de symptomen te genezen.

16. Echinacea

Echinacea is een zeer nuttig natuurlijke behandeling van MRSA-infectie. Door de anti-inflammatoire aard, het helpt bij snelle genezing. Vind crème met 15% van Echinacea op het getroffen gebied toe te passen.

17. Lapacho

Lapacho is een effectieve kruid dat is nuttig bij de behandeling van MRSA snel. Maak een kruidenthee door koken in een kopje water voor ongeveer 10-15 minuten. Drink de thee 2-4 keer per dag en je zal de effectieve veranderingen in een paar dagen te zien.

18. Tijm

Therapeutics heeft onlangs ontdekt dat tijm en de olie helpt genezen MRSA, natuurlijk. Met behulp van deze extern kan een gevoel van irritatie veroorzaken, dus het is aangeraden om het in plaats verbruikt.

19. Pompelmoespittenextract

Studies hebben aangetoond dat plantenzaad extracten die rijk zijn aan polyfenolen antioxidant zijn een zeer goede antibacteriële werking MRSA. Het toepassen van grapefruit zaad extract op de blaren zal u verlichting geven en te genezen van het probleem in een paar dagen.

do's

Houd de wonden en snijwonden schoon.

Houd de wonden behandeld; anders zullen de infecties verhogen.

Houd je omgeving schoon te maken. Gebruik een huishouden ontsmettingsmiddel om de noodige te doen.

Niet s

Raak de zweren niet aan.

Ga niet naar openbare plaatsen zoals een fitnessruimte, zwembaden, enz.

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. Incleligente and simplicity - easy to understand how you think.

    ReplyDelete