Tuesday, February 16, 2016

50 Nuttige Home Remedies To Get Rid van Gum Ache

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/03 /

Tandvlees zijn de vezelig weefsel dat de kaakbeenderen te dekken en een uitvalsbasis om de tanden. Deze worden ook wel als gingiva. Tandvleesziekten, wanneer onbehandeld, kunnen grote problemen veroorzaken. Gebrek aan voldoende mondhygiëne kan bacteriegroei in de mond bevorderen. Het resulteert in de vorming van plaque op de tanden; daardoor veroorzakend ontstoken tandvlees. Bovendien ondervoeding, hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap, onjuist borstelen, tabaksgebruik, chemotherapie, ongepaste flossing, diabetes, stress, slecht uitgerust kunstgebitten, mond letsel en zwak immuunsysteem ook leiden tot pijnlijke tandvlees. Hoewel het niet eenvoudig om de bacteriegroei diagnose in een vroeg stadium, maar wanneer een persoon in contact komt met tandvleesontsteking, kan hij / zij een aantal gemeenschappelijke symptomen. Deze symptomen zijn onder ondraaglijke pijn, slechte adem, gom abcessen, gezwollen en bloedend tandvlees, losse tanden, terugtrekkend tandvlees, hoge koorts, kiespijn, misselijkheid, en moeite met kauwen en slurpend eten. Dus, wanneer u een van deze symptomen opmerkt, behandel ze met een lager genoteerde huismiddeltjes om zich te ontdoen van gom pijn te krijgen.

Home remedies voor Gum Ache

1. Theezakjes

Om hulp te krijgen van pijnlijke en ontstoken tandvlees, moet u een theezakje weken in het kokende water. Laat het afkoelen. Plaats vervolgens het theezakje op het getroffen gebied en laat het vijf minuten. Het looizuur aanwezig in thee helpt strijd tegen tandvleesontsteking.

2. Sea Salt Solution

Zeezout doet wonderen om de pijnlijke tandvlees te behandelen, want het vernietigt de bacteriën infecteren. Gewoon, voeg wat zeezout om een glas water. Roer de oplossing goed en spoel het in je mond gedurende 30 seconden. Later, spugen de oplossing. Het uitvoeren van deze werkwijze voor het meerdere keren per dag zwelling en pijnlijk tandvlees kan verminderen.

3. Honey

Honing is een van de doeltreffende middelen voor de behandeling van geïnfecteerde tandvlees. Met zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen, honing maakt uw tandvlees gezond. Wanneer u klaar bent met borstelen, wrijf wat honing op de besmette tandvlees.

4. Cranberry Juice

De rijkdom aan vitaminen en antioxidanten in cranberrysap helpt voorkomen dat bacteriën uit je mond. Om zich te ontdoen van ontstoken tandvlees, drink minstens vier ons van ongezoete cranberry sap regelmatig.

5. Lemon

Lemon is rijk aan citrus zuur en wanneer gemengd met zout, wordt het een schild tegen de schadelijke bacteriën die infecties veroorzaken. Het enige wat u hoeft te doen is voor te bereiden een pasta van wat zout door het toevoegen van citroensap aan. Meng de juiste, en wrijf het zachtjes op de tanden en het tandvlees. Na enige tijd, spoel je mond met warm water.

6. Baking Soda

Zuiveringszout fungeert als een desinfecterend middel dat helpt bacteriën te doden. Neutraliseert de zuren in de mond en voorkomt tandbederf en tandvleesontsteking. Geïnfecteerde tandvlees te genezen, voor te bereiden een pasta door het mengen van een kleine hoeveelheid warm water in zuiveringszout in water. Nu je tanden poetsen met haar.

Alternatief maakt een pasta door het toevoegen van een eetlepel waterstofperoxide een kopje zuiveringszout. Vervolgens voegt tien druppels pepermunt extracten in het mengsel. Roer het goed en gebruiken.

Of anders, meng baking soda en zout in gelijke verhouding. Breng het rechtstreeks op abscessed tandvlees.

7. Kruidnagel

Kruidnagel is de beste huis remedie voor gom abces en verzacht de pijn in tandvlees. Gewoon, kook een eetlepel van kruidnagel in een glas water. Na het koken, zet het vuur uit en laat het steil voor twee uur. Als het afkoelt, vul het in een donkere fles. Gebruik dit water als een mondspoeling.

Of anders, gebruiken kruidnagelolie om zich te ontdoen van pijnlijke tandvlees te krijgen.

8. Waterstofperoxide

Om tandvleesontsteking te genezen, gebruik maken van waterstofperoxide. Voeg een halve theelepel van waterstofperoxide in half kopje water. Meng de oplossing goed en gebruik deze om je mond te spoelen. Waterstofperoxide voorkomt dat bacteriën veroorzaken tandvleesaandoeningen, tand problemen, etc.

9. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn bevat appelzuur die wijk helpt af bacteriën uit de mond, uitroeit tandsteen van de tanden en bleekt ze net zo goed. Voor het gebruik ervan, giet een theelepel appelazijn in een glas water. Gebruik de bereide oplossing elke dag als een mondspoeling.

Bovendien, voor te bereiden een pasta door toevoeging van een kleine hoeveelheid azijn met zout. Poets je tanden mee om je mond vrij van ziektekiemen te houden.

10. Ginger

Tandvleesontsteking is een conventionele problemen van vandaag. Gember werkt als een beschermend schild tegen periodontale ziekten. Drink een kopje gemberthee te verminderen zwelling in het tandvlees.

Of anders, slijpen wat gember tot een gladde pasta. Voeg wat zout aan het en meng het goed. Wrijf het direct op het besmette gebied om de pijn van het tandvlees te verlichten.

Crush wat gember en kardemom zaden. Voeg enkele druppels van kokosolie en zoethout. Meng het goed en deze pasta direct toe te passen op de verontrustende tandvlees.

11. Oregano Olie

Oregano-olie zorgt voor een snelle verlichting van pijnlijke tandvlees. Het enige wat je moet doen is mengen oregano en olijfolie in 1: 3-verhouding. Meng het goed. Dompel een wattenstaafje in de oplossing en breng het op ontstoken tandvlees.

Opmerking: als u gevoelige tanden, gebruik het dan niet onverdund.

12. Castor Oil

Ricinusolie kan worden gebruikt op verschillende manieren voor de behandeling van het tandvlees pijn. U kunt gewoon giet enkele druppels castor olie op uw gewone tandpasta en je tanden poetsen.

Als alternatief, meng 200 ml ricinusolie in 100 ml honing. Voeg 5 g kamfer erin en meng het goed. Wrijf de oplossing zachtjes op je tanden en tandvlees.

13. L-Lysine

L-lysine is een aminozuur, ontbreken daarvan in het lichaam veroorzaakt verschillende tandvleesaandoeningen. Aangezien L-lysine niet door het lichaam, consumeren citrus-rijke vruchten, zoals citroen, druivenpitten en sinaasappelen zijn deficiëntie vervullen. U kunt ook voedsel consumeren, zoals meloenen, tomaten, broccoli, aardbeien en rode paprika's als ze zijn rijk aan L-lysine.

Of anders, heeft zijn supplementen.

14. Kurkuma Poeder

Antibacteriële, anti-inflammatoire en antimicrobiële eigenschappen kurkuma bestrijding van bacteriën die infecties. Voeg wat kurkuma poeder in water. Dompel een watje en dep het direct op het tandvlees abces.

In plaats daarvan, een oplossing door het toevoegen van wat zout en kurkuma poeder in water. Swish het in de mond voor een paar minuten.

15. Cinnamon Oil

Cinnamon olie bleek een van de krachtdadige remedies voor geïnfecteerde tandvlees. Om verlichting van pijn aan het tandvlees te krijgen, breng wat verdunde kaneel olie direct op de ontstoken gebied. Om kaneel olie te gebruiken, bent u verplicht om het te verdunnen met jojoba-olie, in een verhouding van 1:20.

In plaats daarvan, voeg wat kaneelpoeder in je gewone tandpasta, samen met kokosolie.

16. Knoflook

Knoflook wordt beschouwd als een natuurlijke pijnstiller die ernstige pijn in tandvlees verlicht. Ten eerste, verpletteren een aantal teentjes knoflook en voeg een beetje steenzout aan. Meng het goed en toe te passen op pijnlijke en pijnlijke tandvlees.

Als alternatief malen sommige teentjes knoflook en voeg een paar druppels van oregano-olie. Meng het goed en toe te passen op geïnfecteerde tandvlees.

17. Appels

Om terug te krijgen uw gezond tandvlees, het eten van appels wordt beschouwd als de beste optie. Deze vrucht is verrijkt met een overvloed aan voedingsstoffen, die helpen afweren bacteriën en genezing van tandvleesproblemen. Afgezien van dit, appelen maak uw tandvlees sterker. Dus, hebben een appel per dag om gom ziekten te voorkomen.

18. Colloïdaal zilver

Gewoon wrijf sommige colloïdaal zilver op de ontstoken tandvlees. Colloïdaal zilver is effectief op pijnlijke tandvlees. Bovendien kunt u ook colloïdaal zilver gebruiken als mondwater. Werveling in de mond gedurende 10 minuten. Herhaal het meerdere malen om het genezingsproces te bevestigen.

19. Urine Therapy

Het klinkt heel vreemd dat urine ook effectief voor diverse problemen in verband met tanden en het tandvlees kan zijn. Gebruik ochtendurine omdat het wordt beschouwd als veilig en bevat een hoog helende eigenschappen. Vul uw mond met verse urine en laat het gedurende 10-15 minuten, zodat het tandvlees de therapeutische stof uit het kan absorberen.

20. Fenegriek

Fenegriek wordt algemeen voorgesteld voor de behandeling van pijn aan het tandvlees. Steile fenegriek zaden in de gekookt water om een effectieve mondwater te bereiden. Of anders, genieten van een katoenen bal in de fenegriek thee en plaats deze direct op het verontrustende omgeving.

Crush fenegriek in poedervorm en voeg een beetje water. Breng het op het tandvlees om het abces te behandelen.

21. Onion

Onion is vol van anti-inflammatoire eigenschappen. Snijd een ui en leg het direct op het besmette gebied. U kunt ook verpletteren wat ui tot het afsluiten van het sap. Dompel een katoenen bal in het en plaats het op de zere tandvlees. Of anders, gewoon kauwen rauwe ui een paar minuten om zich te ontdoen van de pijn in tandvlees.

22. Aluin

Aluin bewezen effectief bij de behandeling van pijnlijke tandvlees. Afgezien hiervan, is het ook bekend voor het verminderen van bloeden en gezwollen tandvlees. verpletteren Gewoon aluin met behulp van een vijzel tot een fijn poeder te maken. Voeg een beetje water en breng het zachtjes op uw tandvlees een keer per dag.

Bovendien kunt u ook een kom met lauw water te vullen en zet aluin in. Wanneer deze volledig oplost, gebruik dit water te gorgelen.

23. Kamfer

Het anti-inflammatoire eigenschappen, kamfer dient als een nuttig middel voor het behandelen van ontstoken tandvlees. kamfer toe te voegen in de castor olie tot een pasta te maken. Breng dit mengsel direct op het tandvlees tweemaal daags. U kunt ook wrijven vlakte kamfer olie op het tandvlees om pijn en zwelling te verminderen.

24. Kool Juice

Extract sap uit koolbladeren met behulp van een molen. Breng het sap direct aan het geïnfecteerde tandvlees. De anti-inflammatoire eigenschappen van kool effectieve behandeling van de ontstoken tandvlees.

25. Activated Charcoal

Actieve kool is nuttig bij het opstellen van giftige stoffen uit de mond. Maak een pasta door één theelepel geactiveerde koolstof in wat water. Verspreid deze pasta op gaas en plaats het op het besmette gebied. Laat het gedurende vijf minuten. Daarna, spoel je mond met water.

26. Cashew Oil

De anacardinezuur aanwezig in cashew bescherming van uw tandvlees tegen de schadelijke bacteriën en genezen eventuele abcessen. Solliciteer cashewnoten olie rechtstreeks op het besmette gebied om uw pijnlijke tandvlees te behandelen.

27. Asafoetida

Verhit een asafoetida hars en voeg citroensap aan. Breng het op de ontstoken gebied om hulp te krijgen van de pijnlijke tandvlees.

Herbal remedies voor Gum Ache

28. lavendelolie

De anti-schimmel, anti-microbiële en anti-infectieuze eigenschappen van lavendelolie helpen genezen alle tandvleesproblemen. Meng wat lavendelolie met vervoerder olie. Dep een katoenen bal in het en de olie toe te passen op het tandvlees om pijn te verlichten.

Als alternatief, mix paar druppels lavendelolie in een kopje water. Dompel een schoon washandje in de bovenstaande oplossing en toe te passen op het besmette gebied.

29. Weegbree Leaves

Crush 3-4 weegbree bladeren en voeg wat water tot een pasta. Breng het rechtstreeks op de pijnlijke tanden en tandvlees. Het zal helpen de pijn verlichten. Om de effectiviteit van dit middel te verhogen, voeg een scheutje van zout aan de kruidenpasta.

30. Rode Klaver Tea

Rode klaver thee sterk kan nuttig zijn bij de behandeling van gom abces. Voeg een theelepel rode klaver in een kop kokend water. Laat het steil voor 5 minuten. Zeef het en deze thee te drinken twee keer per dag.

31. tarwegrassap

Om de mondelinge gezondheid van het tandvlees te behouden, moet men regelmatig gebruik van tarwegras sap. Het trekt gifstoffen uit het tandvlees en voorkomt de groei van bacteriën. Je kunt het gebruiken als een mondspoeling. Voor het beste resultaat, slis het sap vooral op de pijnlijke plek.

32. Eucalyptus

Eucalyptus is een medicinale plant die helpt verlichten de pijn in tandvlees. Volg een eenvoudige werkwijze voor het wrijven sommige bladeren van eucalyptus op het tandvlees. Of anders, kunt u ook een pasta te bereiden door het breken van een paar eucalyptus bladeren. Breng de pasta direct op de gezwollen tandvlees.

33. Echinacea

Echinacea is de beste remedie om verschillende tandheelkundige ziekten te behandelen. De anti-inflammatoire eigenschappen van deze bloem te doden bacteriën en ziektekiemen die infecties veroorzaken. Om de pijn te verminderen en zwelling in het tandvlees dip een watje in Echinacea tinctuur. Nu, plaats deze direct op het besmette gebied om direct resultaten te krijgen.

34. pepermuntolie

Om zich te ontdoen van pijnlijke tandvlees, gebruik maken van pepermuntolie. Het is een natuurlijke pijnstiller. Voeg een paar druppels van deze essentiële olie in water en spoel het in de mond. Deze oplossing beschermt uw mond van tandvleesontsteking en verlicht ook slechte adem

Notitie:

Het mag niet worden ingenomen.

35. Sage

Gum ziekten zoals gingivitis kunnen worden genezen met behulp van salie. Bereid een kruiden afkooksel met de hulp van de salieblaadjes en voeg een snufje zout in. Gebruik deze mondwater aan het bloeden tandvlees te behandelen.

Als alternatief voor te bereiden een pasta door het breken van een aantal blaadjes salie. Voeg wat zout en cognac in het. Meng de ingrediënten goed door en gebruik het op het tandvlees. De kalmerende effecten van salie te verlichten u van de ondraaglijke pijn.

Of anders, gebruik tandpasta verrijkt met salie voor het tandenpoetsen.

36. Kliswortel

De anti-inflammatoire eigenschappen van kliswortel helpen genezen van de pijn in tandvlees. Het verhoogt je immuniteit en vecht tegen bacteriën. Giet een theelepel droge klis wortels in een glas water. Laten inwerken voor bepaalde tijd. Wanneer het afkoelt tot kamertemperatuur, spoel je mond met dit water.

37. Basil

Heilige basilicum is een zeer effectieve kruid dat tandvlees pijn voorkomt. Bereid thee door het toevoegen van enkele blaadjes basilicum in heet water en regelmatig drinken. Het voorkomt de groei van schadelijke bacteriën en vermindert ook de zwelling van tandvlees.

Als alternatief kan men ook proberen tandpasta verrijkt met basilicum.

38. Kamille Thee

De antibacteriële eigenschappen van kamille thee helpen de behandeling van pijnlijke tandvlees. Bereid thee door toevoeging van kamille bloemen in een kop kokend water. Laten inwerken voor bepaalde tijd. Zeef het en gebruik deze om gorgelen. Doe dit regelmatig.

39. Wintergreen Oil

Wintergroen olie staat bekend om zijn pijnstillende en antiseptische eigenschappen. Trouwens, het genezen van slangenbeten, schorpioen steken, zweren, rottende wonden, het geneest ook besmet tandvlees. Breng het lokaal op de ontstoken gebied, maar in matige hoeveelheid. U kunt ook gebruik maken van kauwgom dat bevatten wintergreen olie.

Waarschuwing:

Het mag niet worden ingeslikt.

40. Tea Tree Oil

Tea tree olie wordt gebruikt voor verschillende gezondheidsproblemen, zoals huidziekten. Afgezien hiervan, is het nuttig voor geïnfecteerde tandvlees. Deze kruiden olie doodt bacteriën die infecties veroorzaken. Poets je tanden met gewone tandpasta door het toevoegen van een druppel tea tree olie aan.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van tea tree olie-extracten voor het borstelen.

Opmerking: Niet inslikken tea tree olie als het maagklachten kan veroorzaken, zoals diarree

41. Indian Lilac

Deze medicinale plant is zeer behulpzaam bij de behandeling van ontstoken tandvlees. Het vernietigt bacteriën en ziektekiemen die uw tandvlees te infecteren. Gebruik poeder van zijn blad om je tanden te poetsen. Het helpt bij de behandeling van gingivitis en andere tanden problemen.

Alternatief voeg zuiveringszout bovengenoemde oplossing voor verhoging van het effect.

U kunt ook giet er wat druppels van de Indiase lila extracten direct op het tandvlees om de ontsteking en pijn te verminderen.

42. Willow Bark Tea

Wilgenbast thee kan een gunstige oplossing voor de gezwollen tandvlees behandelen. Bereid thee uit de wilgenbast en gorgelen met het. Het zal helpen verminderen de pijn en zwelling verbonden met besmette tandvlees. Om de effectiviteit van de maatregel te verbeteren, dan kunt u ook deze thee te drinken.

Of anders, kauwen de bast om hulp te krijgen van ontstoken tandvlees.

Afgezien van dit, je tanden poetsen met wilgenbast poeder kan ook u verlichting van meerdere tanden en tandvlees problemen.

43. Aloe Vera Gel

Het is zeer effectief aloe vera gel voor genezing ontstoken tandvlees. Knijp een theelepel aloë vera gel. Voeg een paar druppels kruidnagel olie erin en meng het goed. Nu, met behulp van een wattenstaafje toepassen van deze kruiden gel op de verontrustende omgeving. U kunt ook aloë vera rechtstreeks van toepassing op het besmette gebied, of gebruik tandpasta die extracten van aloë vera bevat.

44. Goldenseal

Om uw tandvlees gezond te maken, gebruik goldenseal. De schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen van goldenseal helpen tandvlees beschermen tegen besmetting. Gewoon, open een capsule van goldenseal en meng dit met gewone tandpasta voor poetsen. Het gieten van een paar druppels goldenseal extracten op een schone doek en het plaatsen van deze rechtstreeks op de geïnfecteerde tandvlees kan ook opluchting.

45. Rose Flower

Om onderbreking van het tandvlees pijn en ontsteking te krijgen, kunt u mondwater bereiden thuis. Neem 50 g roze bloem essentie en voeg enkele druppels vers citroensap in. Nu, wervelen deze oplossing in uw mond. Om de beste resultaten te ervaren, gebruik het 3-4 keer per dag.

46. Liquid Calendula

Calendula bezit antibacteriële eigenschappen die gunstig zijn voor het verlenen van vrijstelling van ondraaglijke pijn aan het tandvlees zijn. Gebruik een calendula mondwater aan de bloedend tandvlees genezen.

47. Bayberry

Crush bayberry en voeg de azijn tot een pasta. Wrijf het op de gezwollen tandvlees. Voor de behandeling van de pijnlijke tandvlees, doen deze remedie een keer per week.

48. Arabica Bark

Neem wat water en voeg schors van Arabica boom erin. Sudderen totdat het vermindert tot de helft. Gebruik deze afkooksel te gorgelen voor de behandeling van pijnlijke tandvlees.

49. Lawsonia Inermis

Neem een handvol Lawsonia inermis bladeren en kook ze in een glas water gedurende 15 minuten. Zeef en gorgelen met deze infusie twee keer per dag om zich te ontdoen van ontstoken tandvlees.

50. Acacia Nilotica

De schors van deze kruiden boom kan worden gekauwd om uw tandvlees te versterken. Doe dit elke ochtend om uw mond vrij van ziektekiemen te houden.

do's

Doe regelmatig poetsen en flossen.

Drink veel water om de schadelijke bacteriën weg te wassen.

Consumeren vitamine C, D en calcium rijk voedsel.

Stress verminderen.

Maak gebruik van tandpasta verrijkt met fluoride.

Gebruik antimicrobiële mondwater dat essentiële oliën bevat.

Zie een tandarts in ernstige aandoening.

Borstel tweemaal per dag.

don'ts

Zeg nee tegen bewerkte voedingsmiddelen.

2 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment