Thursday, February 11, 2016

15 Home Remedies To Get Rid van Vaginale Geur

Vaginale geur! Is het niet een pijnlijk onderwerp te bespreken? Een groot deel van de vrouwen aarzelt om erover te praten. Maar dames wat je verbergt misschien een symptoom van een aantal ernstige gist of bacteriële infectie die je edele delen schadelijk kunnen zijn. Een gezonde de vagina heeft een bepaalde geur, maar als het geeft een onaangename muffe geur, kan het aantal besmettelijkheid zijn. Dit probleem wordt gevolgd door jeuk, branderig gevoel, irritatie en vaginale afscheiding. Slechte hygiëne, hormonale onbalans, overmatig douchen, STD, het gebruik van bepaalde anticonceptiemiddelen, antibacteriële zeep, en het dragen van strakke kleding ergert de vagina en provoceert een slechte geur. Uw dag-tot-dag-activiteiten en eetgewoonten kan het probleem verergeren. Als u onder degenen die willen om zich te ontdoen van vaginale geur te krijgen, dan bent u aan het juiste adres. Lees het artikel om een aantal eenvoudige en effectieve home remedies naar de verstoorde pH-niveau rond de geslachtsdelen in evenwicht te brengen. Indien deze geur blijft lang wordt voorgesteld advies van een arts te zoeken.

Home remedies voor vaginale geur

1. Apple Cider Vinegar

ACV heeft schimmeldodende en antimicrobiële eigenschappen die vechten tegen vaginale geur en infectie. Vul je bad met warm water en voeg 2-3 kopjes ACV erin. Weken in dit water gedurende 20 tot 30 minuten. U kunt deze twee of drie keer per week te doen. Het kan ook worden gebruikt met een tampon.

2. Kurkuma Milk

Kurkuma is een van de natuurlijke ingrediënten, die u kan helpen zich te ontdoen van de bacteriële infectie. Voeg een halve theelepel kurkuma in warme melk. Drinken dagelijks vaginale problemen voorkomen.

3. Knoflook

Knoflook is vol met antibiotica en schimmeldodende eigenschappen die uit een schimmelinfectie te weren. Consumeren rauwe teentjes knoflook met warm water op een lege maag.

Of anders, maakt haar pasta en toe te passen op het vaginale gebied. Laat gedurende ongeveer 10 minuten en wassen met koud water.

4. Fenegriek Seeds

Fenegriek zaden kunnen diverse gezondheidsproblemen zoals vaginale geur en infectie genezen. U kunt een theelepel van de zaden in water koken. Zeef en drink deze oplossing.

U kunt ook genieten van deze zaden in het water 's nachts. Zeef het in de ochtend en drink het op een lege maag.

5. Indiase kruisbes

Indiase kruisbes is een van de rijkste bronnen van vitamine C. Het is een natuurlijke remedie om zich te ontdoen van de witte vloed en vaginale afscheiding die leidt tot een vieze geur. Opnemen in uw dagelijkse voeding. Het kan rauw of in sap vorm worden gegeten.

6. Cranberry

Cranberry sap spoelt de gifstoffen uit het lichaam en houdt de vaginale geur op de baai. Het sap tellers bacteriën in de urinewegen systeem. Drink een glas van het elke dag om bevredigende resultaten te krijgen.

Let op: Heb onverdund en suikervrije cranberry sap.

7. Aluin

Aluin heeft antiseptische en samentrekkende eigenschappen. Naast gebruik als een waterzuiveringsinstallatie is zeer efficiënt bij het beheersen vaginale geur. Genieten een aluin stok in water en wrijf het op het vaginale gebied voor 1 of 2 keer per dag. Doe het voorzichtig.

Meng ½ theelepel van aluin poeder in water en was de vagina mee.

8. Boorzuur

Verhoogde alkaliteit in uw privé-onderdelen kunnen leiden tot de groei van bacteriën. Boorzuur is licht zuur en antiseptische in de natuur, dat de pH-waarde van je vagina in evenwicht brengt. Neem wat gelatine capsules en vul ze met boorzuur. Plaats een capsule in je vagina voor het slapengaan. Daarbij of twee keer per week voorkomt de infectie.

Notitie:

Houd het buiten het bereik van kinderen.

slik nooit deze capsules.

9. Baking Soda

Een van de belangrijkste oorzaken van vaginale geur onevenwichtige pH in het lichaam. Baking soda is alkalisch van aard en helpt de balans van de pH-niveau. Zo houdt vaginale geur op de baai. Voeg 1 of 2 theelepels zuiveringszout om een glas water en drink het. Of anders, voeg 1 theelepel bakpoeder in het water voordat het nemen van een bad en geniet in het aan vaginale geur te voorkomen.

10. Citrusvruchten

Vitamine C spoelt gifstoffen uit het lichaam en versterkt je immuunsysteem. Dus laat je lichaam te verdedigen tegen schadelijke bacteriën. Onder meer fruit zoals sinaasappels, citroenen, guave en ananas in uw dieet zoals ze zijn rijk aan vitamine C.

11. White Vinegar

Witte azijn balanceert de pH-niveau en behandelt het probleem van vaginale geur. Voeg een half kopje witte azijn in je badkuip gevuld met warm water. Nu, weken in zich om enige verlichting te krijgen.

12. Yoghurt

Yoghurt is rijk aan Lactobacillus content die helpt voorkomen dat vaginale infectie en geur. Zij stelt de pH en vecht tegen de infectie door de aanwezigheid van probiotica erin. Eet een kom yoghurt elke dag om deze situatie te verbeteren.

Of anders, genieten een wattenschijfje in yoghurt en wrijf het zachtjes over de vagina. Wassen met koud water en dep ze droog.

Herbal remedies voor vaginale geur

13. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een natuurlijke antiseptische en schimmelwerende. Het elimineert bacteriën en gist die bijdraagt tot onaangename vaginale geur. Voeg 2-3 druppels tea tree olie in een kopje water en spoel het getroffen gebied met deze oplossing dagelijks. U kunt ook een tampon te gebruiken voor dit. Laat deze in de oplossing, zet de tampon in je vagina en laat het ongeveer 5 minuten. Doe dit een uur voordat u een bad te nemen. Gieten 3-4 druppels tea tree olie in het bad is ook een goede optie.

14. Guava Leaves

Guava bladeren hebben anti provocerend, antibacteriële, antioxiderende eigenschappen die de bacteriële vieze geur in de vagina te neutraliseren. Voeg 8-10 guave blad in het water en kook tot het water reduceert tot de helft. Zodra het afkoelt, spoel de vagina met dit water ten minste twee keer per dag.

15. Indian Lilac Leaves

Waarbij antifungale, antibacteriële en antivirale aard, Indische sering, helpt remmen de bacteriële activiteit die leidt tot vaginale geur. Kook een aantal Indiase lila blad in het water voor een paar minuten. Zeef de afkooksel en spoel de vagina met het aan dat muffe geur te voorkomen.

do's

Vergeet nooit om te vegen van voren naar achteren na de stoelgang.

Was de geslachtsdelen met warm water en milde zeep dagelijks.

Was uw edele delen na het vrijen.

Drink veel water.

Draag katoenen innerlijke kledingstukken.

Gebruik geen geparfumeerde zeep om intieme delen te reinigen.

Big Nee om maandverband geparfumeerd.

Zeg nee tegen cafeïnehoudende dranken, zetmeelrijke, kruidig, en overmatige suikerhoudende voedingsmiddelen.

28 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment