Heeft u een reden om chocolade te eten nodig? Nou ja, voor velen van ons, chocolade is de ultieme traktatie die onze stemming bepaalt, of een perfecte recept voor het uitdrukken van liefde en zorg. Een 100 gram reep pure chocolade is geladen met mineralen die 70-85% cacao, 11 gram oplosbare vezels, 67% ijzer, 58% magnesium, 89% koper en 98% mangaan samen met veel kalium, fosfor, zink en omvatten selenium en een van de beste bronnen van antioxidanten zoals flavonoïden. Betekent dit dat we moeten blijven op het eten van chocolade de hele tijd? Het antwoord hierop is, om de schoonheid en de voordelen voor de gezondheid, 2-3 ounces chocolade per week volstaat oogsten. Het is ook belangrijk op te merken dat cacao inhoud donkere chocolade niet meer dan 70% mag zijn. Het kan ook fungeren als een smakelijke geneesmiddel voor de behandeling van hartproblemen. Afromen via de post en andere potentiële gezondheid en schoonheid voordelen van donkere chocolade kennen.
Vrouw bijten in donkere chocoladereep
Voordelen van de Gezondheid van Dark Chocolates
1. bron van antioxidanten
Vrije radicalen leiden tot oxidatieve schade aan het lichaam. Chocolates zitten vol antioxidanten zoals polyfenolen, catechines en flavanolen en biologisch actieve verbindingen die helpen verwijderen van deze vrije radicalen.
2. Controles Blood Sugar
Chocolade bevat flavonoïden die daling insulineresistentie te helpen en herleeft het vermogen van het lichaam om insuline goed te gebruiken. De aanwezigheid van cacao in donkere chocolade maakt het geschikt voor diabetici omdat het remt de bloedsuikerspiegel en controleert zwaarlijvigheid.
3. vermindert het risico van Holten
Donkere chocolade bevat theobromine waarvan wordt gezegd dat het tandglazuur te harden, waardoor het risico op gaatjes verlagen.
4. verlaagt cholesterolgehalte in het bloed en het risico van cardiovasculaire ziekte
Studies tonen aan dat met 2 of meer pralines per week het risico van verkalkte plaque in de slagaders met 32% kunnen verlagen. Een andere studie toont aan dat met chocolade meer dan 5 maal per week het risico op hart- en vaatziekten vermindert.
5. voorkomt kanker
Donkere chocolade is geladen met flavanolen, polyfenolen, catechinen en vele dergelijke verbindingen die helpen het lichaam vrije radicalen te elimineren, waardoor oxidatieve schade aan de cellen en verschillende vormen van kanker voorkomen.
6. Bescherming tegen de zon
De bioactieve stoffen en flavanolen in chocolade beschermt de huid tegen schade door de zon en zelfs de bloedtoevoer naar de huid te verbeteren.
7. Brain Booster
Onderzoeken tonen aan dat mensen die donkere chocolade te eten op het dagelijkse basis hebben scherpe geheugen, alsmede een betere probleemoplossende vaardigheden. Donkere chocolade heeft een aanzienlijke hoeveelheid cacao en fatsoenlijk bedrag van theobromine, die helpt bij het activeren van de hersenen de spieren in een korte tijd.
8. Verbetert de Mood
Het eten van een reep chocolade produceert endorfine hormonen in het lichaam die ons een gevoel van geluk en plezier geeft. Daarnaast bevat natuurlijke anti-depressivum bekend als serotonine, die de hersenen en het zenuwstelsel ontspant wanneer we lage voelen.
9. Better Vision
Chocolade heeft ook invloed op ons gevoel van visie positief in vergelijking met degenen die geen chocolade vaak hebben.
10. Vermindert Vermoeidheid
Chocolade, rijk aan polyfenolen, zijn zeer effectief in het genezen van het chronische vermoeidheidssyndroom. Neurotransmitters zoals anandamide, serotonine en fenylethylamine ontspannen uw hersenen.
11. Voorkomt Stroke
Chocolade bevat flavonoïden zoals epicatechine waarvan bekend is dat ze slagen af te weren. Mensen die regelmatig chocolade te zijn minder gevoelig voor problemen zoals een beroerte in vergelijking met mensen die niet chocolade consumeren op een regelmatige basis. Idealiter moeten we meer dan 45 gram chocolade per week te hebben. Het leidt tot afname van het risico op cardiale beroerte met 20%.
12. Beter Teeth
Chocolade bevat een stof genaamd theobromine die op zijn beurt helpt tandbederf te voorkomen door het elimineren van bacteriën.
13. Cures Anemie
Chocolade is bekend rijk aan flavonoïden en ijzer, en kan worden toegediend aan patiënten die lijden aan bloedarmoede en ondervoeding.
14. verlaagt de bloeddruk
Pure chocolade bevat flavonoïden die endotheel (voering van de slagaders) te stimuleren. Endotheel stikstofoxide produceert die bloedvaten ontspannen signalen. Het is geladen met koper en magnesium die de druk van het bloed vooral bij mensen die lijden aan fluctuerende BP controle.
15. Vermindert ontstekingen in het Hart
Wanneer we chocolade eten, bacteriën in de darm breken de verbindingen in pure chocolade en op hun beurt omzetten in ontstekingsremmende verbindingen die nuttig zijn bij het verminderen van de ontsteking in het cardiovasculaire systeem.
18. Treats Hoest
Verrast? Maar het is een feit! Een verbinding die in chocolade aanzienlijk vermindert de symptomen van chronische en acute hoest.
19. Stress Buster
Te veel stress kan uw hele schoonheid verpesten. Het hebben van wat chocolade gedurende de tijd verlicht u van onnodige druk en geeft je ook blij gevoel.
Schoonheid Voordelen van Dark Chocolate
20. Verbetert de Teint
Het hebben van een reep pure chocolade houdt regelmatig uw huid vochtig en gevoed. Meng wat donkere chocolade samen met cafeïne (aanwezig in thee of koffie poeder) en toe te passen als een gezichtsmasker. Afwassen als het droogt. Het fungeert als een natuurlijke huid detoxifier. Daarnaast houdt de huid gezond, gloeien en foutloos.
21. zachtere huid
Chocolade bevat cacao die verrijkt is met antioxidanten. Hierdoor maakt de huid zacht, glad en gehydrateerd.
23. stimuleert de haargroei
Chocolade bevordert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, wat gunstig is voor de gezonde groei van haar. Het maakt hen ook glanzend en zelfs voorkomt dat de hoofdhuid infecties. Het eten van een royale hoeveelheid chocolade per dag wordt de zuurstoftoevoer naar de hoofdhuid te verbeteren en daarmee het bevorderen van de haargroei
24. Reparaties droge huid
Chocolade is bekend dat ijzer, calcium en veel vitaminen zoals A, B1, C, D en E. Toepassing van struikgewas gemaakt door het combineren chocolade, olijfolie, bruine suiker, cacaopoeder, vanille en hydrateert de huid natuurlijk.
25. Vermindert fijne lijntjes en rimpels
Mensen die chocolade eet doorgaans minder fijne lijntjes en rimpels te ontwikkelen Cacao aanwezig in chocolade vermindert stress hormoon dat op zijn beurt leidt tot minder afbraak van collageen in de huid en vervolgens minder rimpels.
Volgende artikel
18 maart 2016
Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.
Eigendommen
No comments:
Post a Comment