Saturday, February 20, 2016

31 getest Home Remedies voor overmatig vaginale afscheiding

Ervaart u stinkende, extreme vaginale afscheiding, samen met de vermoeidheid? Is het gepaard gaat met ernstige pijn en irritatie in de cervicale gebied? Als je ja gezegd bezorgd, dan moet je zou kunnen lijden aan het buitensporige vaginale afscheiding probleem of leucorrhoea De oncontroleerbare vaginale afscheiding kan worden veroorzaakt door hormonale onbalans, slecht of ongepaste eetgewoonten, overvloed van giftige stoffen in je lichaam, wonden als gevolg als gevolg van jeuk, onhygiënische levensstijl voorwaarden, bloedarmoede, diabetes, en infecties die kunnen optreden als gevolg van maandverband, gekleurd wc-papier, bubbelbad, enz. (1). Je kan ook het gevoel een toename van de ontlading tijdens de zwangerschap (2).

De gemeenschappelijke symptomen van leucorrhoea zijn schuimend, wit of gele afscheiding met een onaangename vaginale geur, intense pijn, roodheid en irritatie in de cervicale gebied, constipatie, prikkelbaarheid, hoofdpijn, indigestie, pijn in de buik, donkere vlekken onder de ogen, en vermoeidheid (3). Echter, kunt u zich te ontdoen van stinkende vaginale afscheiding door het volgen van een aantal eenvoudige huismiddeltjes. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Home remedies voor Overmatige vaginale afscheiding

1. Banana

Banana heeft een enorme gezondheid en schoonheid voordelen De hoge vezelgehalte van deze vrucht helpt je te ontdoen van fluor. Het eten van een rijpe banaan of overrijpe banaan is een uitstekende natuurlijke thuis te verhelpen aan de extreme vaginale afscheiding (4) te beteugelen.

Als alternatief kunt u een rijpe banaan te nemen, voeg een beetje geklaarde boter op het, en het eten twee keer per dag voor positieve resultaten.

2. Okra of Lady's Finger

Dames vinger of okra is een zeer effectieve natuurlijke behandeling voor het probleem van ongewenste vaginale afscheiding genezen. Het slijmachtige van aard en bezit antihyperlipidemisch, anti-vermoeidheid en antidiabetische eigenschappen (5). Zo, het helpt bij het verwijderen slijm van uw systeem.

Neem 100 gram okra in een container. Voeg een liter water, en kook het gedurende 15 tot 20 minuten om een corrigerende-infusie. Laat het afkoelen. Voeg wat suiker om de drank te zoeten, en hebben het elke dag zo vaak als je kunt om zich te ontdoen van de melkachtige vaginale afscheiding.

3. Fenegriek Seeds

Fenegriek zaden zijn een goede remedie voor leucorrhoea (6). Gewoon, voeg 2 theelepels van deze zaden tot vier kopjes water. Sudderen op matig vuur voor ongeveer een half uur, stam, en gebruik het als een natuurlijke douche.

Als alternatief kunt u een thee van te maken door het gebruik van fenegriek zaden. Kook een aantal van hen in een waterreservoir, stam, en de medicinale thee regelmatig te drinken om de ongewenste vaginale afscheiding te stoppen.

Of, genieten van een theelepel van deze zaden in het water 's nachts. Zeef het water volgende ochtend en voeg een halve theelepel honing aan. Drink dit water op een lege maag naar de resultaten te zien.

Afgezien van dat, kunt u ook een oplossing van zaden met kurkuma poeder te bereiden. Hebben het regelmatig aan de vaginale problemen zoals fluor, post menstruele vieze geur of vaginitis te behandelen.

4. Mango

Mango is een effectieve fruit uitharden leucorrhoea zoveel delen daarvan kan worden gebruikt voor het doel. De eigenschappen zoals antihyperlipidemisch en antidiabetische samen met de aanwezigheid van verschillende voedingsstoffen zijn bruikbaar voor verschillende gezondheidsproblemen kwalen (7). De zaden zorgen voor een normale vaginale afscheiding.

Het enige wat u hoeft te doen is, vermalen droge mango zaden tot een poeder te maken, voeg een kleine hoeveelheid water aan, en voor te bereiden een fijne pasta. Breng deze pasta binnen en buiten uw aangedane vaginale-darmkanaal van de witte afscheiding te stoppen.

5. Yoghurt

Yoghurt is een wonder eten en een natuurlijke remedie voor vaginale afscheiding te beteugelen tijdens de zwangerschap. Het bevat een hoog gehalte aan goede bacteriën die inwendige infecties regelen, genezen van het probleem van de oncontroleerbare ontlading, en helpen u genieten van een gezonde zwangerschap. Bovendien bevordert een goede vertering. Eet wat yoghurt per dag om dergelijke infecties bij baai (8) te houden.

Ook verzoeken yoghurt rond het vaginale gebied om de infecties. Was het af met water na een paar minuten.

6. Rice Water

Rice water is een rijke bron van zetmeel. Het heeft ook verzachtend eigenschappen die nuttig zijn voor de behandeling van ontsteking en jeuk veroorzaakt door fluor zijn.

Was de rijst, zeef het water, voeg een scheutje van honing voor zoetstoffen, en drink het regelmatig om zich te ontdoen van zwakte, jeuk en andere symptomen die de overmaat van vaginale afscheiding te begeleiden krijgen.

Een andere optie is om de rijst water als een douche. Het zal de irritatie in het genitale gebied te kalmeren.

Als alternatief kunt u een mengsel van Ipomoea Sepiaria wortel te maken met rijst water en neem 1 theelepel ervan om zich te ontdoen van dit probleem (9) te krijgen.

7. Cranberry

Cranberry geeft u verlichting van de problemen van leucorrhoea want het heeft antioxiderende eigenschappen (10). Daarom voorkomt bacteriën aanvallen de vagina en dus de ziekte behandelt.

Nemen veel verse veenbessen, extract sap uit hen, en drink het op zijn minst drie keer per dag naar de afvoer van je vagina te voorkomen.

8. Stay Gehydrateerd

Het drinken van veel water of een andere vloeistof gezond is een andere natuurlijke effectieve huis remedie om zich te ontdoen van de symptomen van fluor (11). Voldoende inname van water helpt bij het reguleren van de vaginale infecties en te elimineren. Zorg ervoor dat u minstens acht tot tien glazen water te drinken per dag.

9. Zaden van de komijn

Komijnzaad hebben de antimicrobiële eigenschap dat controleert en geneest de vaginale infectie (12). Neem een of twee eetlepels komijnzaad, slijpen ze goed, meng de gemalen zaden met een vleugje honing en de pasta van toepassing op uw vaginale gebied om de infecties te genezen en te beteugelen vaginale afscheiding.

Als alternatief kunt u ook voor te bereiden van een gezonde afkooksel van komijnzaad en gebruik deze om leucorrhoea genezen.

10. Aluin

Aluin is niets anders dan sulfaat van aluminium dat je over het algemeen gebruikt om het water te zuiveren. Echter, aluin is een traditionele remedie voor bloeden en bacteriële infecties regelen. Het bezit adstringerende en antiseptische eigenschappen die de groei van bacteriën te beperken. Meng een halve theelepel van aluin poeder in water en gebruik het voor het wassen van je vagina.

Als alternatief, krijgen een aluin stick, laten weken in het water, en wrijf het op uw vaginale opening voorzichtig één- of tweemaal daags (13).

11. Knoflook

De antibacteriële eigenschappen van knoflook zijn zeer effectief in het elimineren van de schadelijke bacteriële infectie die de overmaat van vaginale afscheiding veroorzaakt. Ook krachtige schimmelwerende eigenschappen van knoflook helpen zich te ontdoen van schimmelinfecties aanzienlijk (14).

Consumeer een of twee rauwe knoflook teentjes samen met een glas water is het eerste wat in de ochtend op een lege maag.

Ook kunt u ook knoflook toe te voegen aan uw gewone koken.

Als alternatief kunt u verpletteren een paar teentjes knoflook en maak een fijne pasta. Breng deze pasta op uw aangedane vaginale gebied en laat het staan voor tien minuten. Later, was het met behulp van reguliere water.

Een andere optie is om knoflook gebruiken kurkuma. U kunt dit mengsel intern consumeren om hulp te krijgen van de symptomen van fluor.

12. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn is een van de effectieve home remedies voor de genezing van vaginale infecties zoals het bestrijdt tegen schimmelinfectie (15). Zijn antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen helpen om zich te ontdoen van de vaginale infectie (16) te krijgen. Ook, appelazijn saldi van uw pH-niveau.

Vul je badkuip met water en voeg drie kopjes appelazijn aan het. Zitten in het water voor ongeveer 20 minuten. Dit zal effectief te helpen genezen leucorrhoea. Volg deze voor vier tot vijf keer in een week.

Als alternatief, meng acht liter water en een ounce van appelazijn en drink het elke dag om de groei van vaginale infectie te voorkomen veroorzakende bacteriën in je lichaam.

Ook kunt u verdunnen appelazijn met water en spoel je vagina voorzichtig mee.

Opmerking: Het gebruik van ACV als een douche is niet wetenschappelijk bewezen.

13. Baking Soda

Zuiveringszout helpt de behandeling van onevenwichtige pH-niveau, te elimineren de vieze geur van vaginale afscheiding, en te behandelen leucorrhoea effectief. Voeg een of twee theelepels zuiveringszout aan uw glas water, meng het goed, en dagelijks drinken.

Als alternatief, voeg een half kopje zuiveringszout aan uw bad gevuld met warm water en zitten in het voor 20 minuten. Deze remedie helpt bij het elimineren van de vaginale infectie, afscheiding, en geur direct (17).

14. Ginger

Gember is bekend om zijn vele geneeskrachtige voordelen die helpen genezen van een scala aan gezondheidsproblemen, waaronder het probleem van ongewenste afscheiding uit de vaginale gebied.

Krijg twee theelepels droge gemberpoeder, toe te voegen aan 250 ml water, en kook het tot het water wordt teruggebracht tot de helft. Drink dit geneesmiddel afkooksel drie weken en je zult een goede verlichting van witte vloed (18) te krijgen.

15. Kurkuma

Sinds kurkuma of Curcuma Longa heeft antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen (19, 20), het poeder is een van de gemakkelijk beschikbaar en gemeenschappelijke home remedies voor de overschrijding van de vaginale afscheiding.

Neem een eetlepel kurkuma poeder, slijpen wat knoflook, meng kurkuma poeder met gemalen knoflook tot een pasta te maken. Eet regelmatig. Deze oplossing is zeer effectief in het genezen van zware witte vaginale afscheiding gepaard gaat met jeuk.

Kruidengeneesmiddelen voor de Overmatige vaginale afscheiding

16. Witte dovenetel

Het gebruik van witte dovenetel of Lamium Album is een traditionele remedie om de abnormale afscheiding te behandelen uit de vagina (21). De bloeiende toppen van dit kruid bezit krampstillend, slijmoplossend, resolvent, antiseptische, anti-inflammatoire, samentrekkend, tonic, diureticum, vasoconstrictor, en bloedstelpende eigenschappen die zeer gunstig in het effectief terugdringen van de vaginale afscheiding zijn.

Neem wat bloeiende toppen van witte dovenetel, de voorbereiding van de infusie, en gebruik deze om vaginale afscheiding te behandelen.

U kunt ook verse bloeiende toppen gebruiken om een externe kompres voorbereiden en toepassen op uw vaginale gebied aan de merkbare resultaten te krijgen.

17. Groene Thee

Het drinken van een of twee kopjes groene thee per dag helpt u dit probleem effectief te behandelen. Het heeft antioxiderende en immuuneffecten (22). U kunt een vleugje honing toe te voegen aan de groene thee te zoeten als je de ongezoete versie niet kan drinken.

Ook kunt u blackberry bladeren toe te voegen aan uw groene thee.

18. Tea Tree Oil

Deze olie is zeer effectief bij het voorkomen van de afvoer (23). De antiseptische eigenschappen van tea tree olie helpt bij het wegwerken van bacteriële infecties snel en effectief.

Voeg vervolgens vijf druppels tea tree olie aan uw bad gevuld met warm water, zitten in het voor een half uur, en wassen met gewoon water later. Volg deze twee keer per dag.

Alternatief, voeg een paar druppels van deze olie tot water en spoel de vagina met de oplossing. Volg deze remedie twee tot vier keer per dag.

Let op: Gebruik altijd de verdunde tea tree olie als geconcentreerde versie schadelijk zijn voor uw huid en gezondheid.

19. Smilax China Powder

Maak een fijne pasta van smilax china poeder en melk. Breng deze corrigerende pasta op aangetaste genitale gebied twee keer per dag op het probleem van ongewenste vaginale afscheiding (24) te genezen.

20. Indian kruisbes

Indiase kruisbes is een natuurlijke remedie voor leucorrhoea (25). Gewoon eens een vers gewonnen poeder van de Indiase kruisbes, voeg een scheutje van honing aan. Transfer deze pasta om een glas water en regelmatig drinken.

Als alternatief kunt u Indiase kruisbes poeder en honing toe te voegen aan je melk en drink het.

Ook kunt u de pasta van de Indiase kruisbes poeder aan te brengen op je vaginale-darmkanaal voor positieve resultaten.

21. Walnut Bladeren

De adstringerende en schimmelwerende eigenschappen walnoot bladeren zijn zeer nuttig in het helen van verschillende infecties, met inbegrip van vaginale infecties (26). Bereid een infuus door inweken de verse bladeren van walnoot in het water, kook ze voor ongeveer 20 minuten, stam hen, en gebruik het als een douche op uw vaginale gebied driemaal daags voor een snelle en positieve resultaten.

22. Guava Leaves

Het gebruik van guave bladeren kunnen worden bewezen een effectieve kruidenmiddel voor de behandeling van fluor (27) zijn. Steile verse guave bladeren in het water, sudderen het voor een half uur, stam, en gebruik het twee keer per dag als een natuurlijke douche op uw vaginale gebied tot aan de pijn, irritatie, en de ernst van de lozing wordt verminderd.

23. Asperges

Asperges is een andere oplossing voor vaginale afscheiding nog van nature effectief te stoppen. Meng ashwaganda en asperges, kook het voor enige tijd, laat het afkoelen, en drink het om verlichting van de irritatie te vinden als gevolg van de overschrijding van de vaginale afscheiding (28).

24. Banyan en Fig

De schors van de Banyan Tree heeft een anti-inflammatoire, samentrekkend en antiseptische eigenschappen, dus het is heel nuttig om fluor en aanverwante problemen (29) te genezen. Een verzinsel opgesteld met behulp van de schors van vijg en banyanbomen fungeert als een natuurlijke douche voor je vaginale-darmkanaal en geneest het probleem van de oncontroleerbare ontslag uit het.

Kook een eetlepel beide poeder van de schors van vijgeboom en schors banyanboom in één liter water tot het water reduceert tot de helft. Laat het naar de lauwe temperatuur. Met behulp van deze corrigerende oplossing voor douchen zal u helpen onderhouden van uw vaginale gebied gezond en vrij van infectie.

25. Amaranth Root

De antibacteriële eigenschappen van Amaranth wortel, behandelen de verschillende infecties, met inbegrip van vaginale infecties, effectief (30). Natuurlijke verbindingen in dit kruid te bevorderen genezing van uw voortplantingsorganen aanzienlijk en effectief te genezen het probleem van bruine vaginale afscheiding. Grind verse, gezonde amarant wortel, voeg een beetje water te drinken en het geneesmiddel oplossing tweemaal per dag voor de gewenste resultaten.

Ook kunt u verse amarant bladeren en takken toe te voegen aan het kokende water en gebruik deze om leucorrhoea effectief te genezen.

26. Saffron

Antioxidant, diureticum, samentrekkend en antiseptische eigenschappen van saffraan zijn zeer effectief bij de behandeling van het probleem van de witte vaginale afscheiding (31). Ook, het verhoogt je immuniteit en bevordert een snel herstel.

Kook een theelepel saffraan in een kwart kopje water tot een eetlepel water blijft, meng een derde deel van de oplossing in de gelijke hoeveelheid water en drink het drie keer per dag om positieve resultaten te verkrijgen.

27. Granaatappel Leaves

Granaatappel is zeer nuttig wanneer je het eet als een vrucht, maar de bladeren bieden ook medicinale voordelen. Het heeft anti-inflammatoire, antioxidant en anticarcinogene eigenschappen die zeer nuttig in de behandeling van fluor (32, 33).

Verzamel 30 verse bladeren van granaatappel, was ze dan grondig, voeg tien peperkorrels aan hen. Maal ze een fijne pasta. Voeg deze corrigerende pasta om een half glas drinken van water, zeef het en drink de vloeistof elke ochtend voor drie weken.

28. Indian Lilac

Indian lila, ook bekend als Azadirachta indica, is zeer effectief bij de behandeling van dit probleem. Het heeft antioxidant, anti-inflammatoire, antihyperglycemic, antifungale, antibacteriële, antivirale en antiseptische eigenschappen (34). Zo helpt het minimaliseren van jeuk, bestrijding van vaginale infectie, en zich te ontdoen van de ongemakken die u lijdt als gevolg van fluor.

Neem een handvol verse Indische Lilac bladeren, kook ze in water. Zeef het en laat het afkoelen. Spoel het getroffen vaginale met de gekoelde oplossing enkele weken.

Als alternatief, droge geroosterde wat verse Indische Lilac laat met behulp van een pan, laat ze afkoelen, verpletteren hen, en maak een fijn poeder. Voeg wat water tot twee theelepels van dit geneesmiddel poeder, meng het goed tot een pasta te maken. Breng deze corrigerende pasta op het getroffen vaginale gebied twee keer per dag voor een aantal dagen om hulp te krijgen.

29. Basil

Basil biedt ongelooflijke geneeskrachtige voordelen en geneest verschillende omstandigheden de gezondheid, met inbegrip van fluor (35). Meng de vers gewonnen sap van basilicumblaadjes met de gelijke porties van honing en hebben het in de ochtend per dag gedurende ongeveer twee weken.

Als alternatief, meng een halve theelepel komijnpoeder en een theelepel verse basilicum sap en hebben het met een glas koemelk gedurende drie weken. U kunt gekristalliseerde suiker aan toe te voegen.

30. Koriander

Koriander is een van de gemeenschappelijke home remedies om een controle op de vaginale afscheiding (36) te houden. Geniet van 10 gram korianderzaad in 100 ml water 's nachts. Zeef het in de ochtend en dit water te drinken op een lege maag. Volg deze remedie voor een week en ervaren positieve resultaten.

Of, genieten van een paar blaadjes koriander in een kom met water 's nachts. In de ochtend, zeef het water. Verbruiken vóór het hebben van iets anders in de ochtend.

31. Betel Leaf

Blaadje is van oudsher populair als een wonderbaarlijke huis remedie voor bepaalde gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, witte vloed, conjunctivitis, reuma, constipatie en nog veel meer (37).

Om dit probleem te genezen, kook een blaadje in een glas water gedurende 5 minuten, zeef het en tweemaal of driemaal per dag drinken. Herhaal hetzelfde proces voor 2 of 3 dagen om weg te doen met vaginale afscheiding en gerelateerde problemen.

do's

Doe het vasten als het ontstopt lymfe, bevordert de diepe reiniging en ontgifting Fast door het drinken alleen water.

Volg goede hygiëne, vooral voor genitale gebieden om de kans op bacteriële infecties.

Volg hydrotherapie of zitbad.

Voldoende slaap en rust.

Gebruik aromatherapie. Ga voor aromatische essentiële oliën, zoals rozemarijn, sandelhout, en oregano-olie.

Oefening dagelijks naar uw immuniteit, het verbeteren van de bloedsomloop, en te elimineren bacteriën aanvallen.

Raadpleeg uw arts voordat u probeert een van de remedies, vooral als je zwanger bent.

don'ts

Eet niet gebakken en gekruid eten preparaten.

Vermijd het eten bereid door het gebruik van witte bloem.

Restrain jezelf van thee, alcohol, koffie en andere specerijen die de vaginale afscheiding kan verergeren.

Eet geen voedsel producten gemaakt door witte suiker.

Negeer het eten van ingeblikt of conserven.

Draag geen synthetische, strakke of vuile onderkleding.

Vermijd het gebruik van sprays en chemische producten als ze het probleem kunnen verergeren.

Hebt u een van deze huismiddeltjes om de overmaat van vaginale afscheiding te stoppen? Welke huismiddeltjes werkte het beste voor u? Deel je ervaringen en kennis met ons door het verlaten van een reactie hieronder.

16 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. I see your blog needs some unique articles.

    Writing manually is time consuming, but there is solution for this.
    Just search for; Masquro's strategies

    ReplyDelete