Friday, February 19, 2016

20 eenvoudige en effectieve Home Remedies To Get Rid Of Split Ends

Het is uw kapsel waardoor je fascinerende kijk. Wie wil er niet om verschillende stijlen van vlechten en broodjes proberen elke dag? Maar sommigen van jullie misschien hun toevlucht moeten nemen tot hetzelfde kapsel, omdat je manieren met glanzend en gezond haar hebben gescheiden. Het veelvuldig gebruik van de droger, straightener, en andere haar styling producten kan de kwaliteit van uw haar ruïneren en hun natuurlijke glans en kracht resulteert in een kroes strengen en gespleten haarpunten steelt. Gespleten punten, ook bekend als Trichoptilosis schizotrichia, kan ook worden veroorzaakt door overmatige blootstelling aan warmte, UV straling, stof en vervuiling, overmatig gebruik van gels, serums, drogers en sprays, wassen met warm water, geen gebruik conditioners, niet masseren in haar olie, terugkerende gebruik van kleur en kleurstoffen, en zwemmen in het gechloreerde water. Hier presenteren we een aantal van de home remedies om zich te ontdoen van gespleten punten in een natuurlijke en effectieve manier.

Home remedies voor gespleten haarpunten

1. Egg

Meng eiwit met elk van olijfolie, honing en amandelolie 2 eetl. Breng het als haarmasker en afwassen na 30-45 minuten. De aanwezige vocht in het ei helpt het probleem van de gespleten haarpunten te repareren.

Als alternatief, sloeg enkele ei met 2 eetlepels water en breng het als shampoo.

U kunt zelfs eiwit met rijpe banaan en sinaasappelsap. Breng dit voorbereide masker. Houd het voor 30-40 minuten. Tot slot, wassen met warm water.

Klop een ei wit met olijfolie / amandelolie en toe te passen als een masker op haar. Laat het verblijf voor 20-30 minuten vóór het wassen met een milde shampoo.

Blend een ei met 1 eetlepel honing en ½ kopje melk. Breng het als haar pack voor 30 minuten en dan afwassen met een milde shampoo en koud water. De geur van ei zal verdwijnen zodra haar droogt.

2. Castor Oil

Blend sommige castor olie met olijfolie en mosterd olie. Gebruik het mengsel op je hoofdhuid te masseren. Spoel het af met een milde shampoo na 1 uur voor pluisvrij haar en om zich te ontdoen van gespleten haarpunten snel.

3. Papaya

Combineer ½ kop elk van rijp papaya en yoghurt. Mengen en toepassen op het haar gedurende 30 minuten. Daarna afspoelen met behulp van shampoo en koud water. Het moet 2-3 maal per maand of ten minste eenmaal per week worden toegepast. Dit pakket zal een natuurlijke glans te geven, samen met het versterken van uw haar.

4. Honey

Combineer wat honing en wrongel. Geef je haar een massage met dit mengsel. Laat het blijven gedurende 15-20 minuten en spoel af met warm water. Deze remedie zal je bevrijden van het probleem van de gespleten haarpunten en zal de oorspronkelijke glans te herstellen naar uw strengen.

Als alternatief, meng 3 eetlepels elk van honing en olijfolie. Breng het resulterende mengsel op je haar en dan afwassen na 20 minuten. Deze remedie effectief behandelt de gespleten haarpunten.

Maak je eigen haarmasker door het mengen van 1 eidooier in 3 el olijfolie en 1 eetlepel honing. Spreid het op je haar en laat het gedurende 15-20 minuten. Dan spoel af met warm water en een milde shampoo. Dit zal je haar te verjongen nieuw leven en glans geven hen.

Meng 2-3 eetlepels honing in ½ kopje water. Gebruik het als een spoeling na het wassen van je haar. Laat het blijven voor 2-3 minuten en dan afspoelen met warm water voor het beste resultaat. Dit zal gespleten haarpunten te verzachten en maak je haar bouncy en beheersbaar.

5. Cream

Meng 1 eetlepel crème met een half kopje melk en breng het als haar pak. Laat het gedurende 15 minuten en dan afwassen. Je haar zal glad, zacht en minder gevoelig voor uiteinden gesplitst worden.

6. Hot Oil Treatment

Masseer je haar met warme olijfolie / kokosolie / arganolie; en wikkel je haar met een handdoek gedrenkt in warm water. Dit is een van de eenvoudigste en beste gespleten punten behandeling.

Als alternatief, meng 2 eetlepels elk van olijfolie, kokosolie, arganolie, castor olie en amandelolie. Verwarm het mengsel en toe te passen op je hoofdhuid en gespleten haarpunten.

7. Avocado

Prak een avocado en masseer het in je haar, die de gespleten haarpunten.

Als alternatief, meng wat olijfolie met avocado pulp; en smeer het op uw strengen. Spoel na 30 minuten voor dik, gespleten haarpunten gratis haar. U kunt zelfs een aantal kokosolie voor de betere resultaten.

8. Shea Butter

Breng wat shea boter na het wassen. Het fungeert als een conditioneringsmiddel en helpt zich te ontdoen van saai en droog haar

9. geklaarde boter

Masseer je haar met gesmolten geklaarde boter en houdt het 's nachts. Spoel het af in de ochtend.

10. Jojoba olie

Masseer je haar met jojobaolie. U kunt zelfs mengen jojoba olie met uw shampoo en conditioner voor glad, glanzend, gesplitst einde vrij haar.

11. Black Linze en Fenegriek Seeds

Geniet van enkele zwarte linzen en fenegriek zaden overnachten. Maal ze in de ochtend. Meng een kopje yoghurt in dit mengsel en dit pakket toe te passen op je haar. Spoelen met een milde shampoo na 1 uur.

12. Mayonaise

Breng wat mayonaise over de strengen en bewaar deze voor 20 minuten. Was je haar daarna met een milde shampoo voor glad, glanzend en handelbaar haar.

13. Banana

Meng een rijpe banaan, eiwit, 2 eetlepels elk van honing en melk; en een nog plakken van te maken. Breng deze pasta op je haar en laat het blijven gedurende 20 minuten en dan was het af met warm water.

14. Citroensap

Als alternatief, meng een rijpe banaan, vers citroensap, 2 eetlepels elk van yoghurt en rozenwater. Solliciteer dit pakket gedurende 1 uur en daarna wassen met een milde shampoo en water.

15. Vitamine E

Ontbinden wat vitamine E capsules in lauw water en masseer het over je strengen. Het zal u helpen zich te ontdoen van gespleten krijgen eindigt snel.

16. Beer

Was je haar met bier voor 2-3 minuten en dan afspoelen met warm water. Deze remedie is een snelle oplossing voor gespleten haarpunten.

17. Cocoa Butter

Masseer enkele cacaoboter op vochtig haar. Laat het op natuurlijke wijze drogen. Afwassen na een uur. Het fungeert als een zeer effectieve conditioner die helpt genezen gespleten punten.

18. Extra Virgin Kokosolie

Kokosolie gemakkelijk doordringt in de wortels van haar. Extra vierge kokosolie is rijk aan vetten en helpt hydrateren, te versterken en het herstel van de strengen. Gewoon toepassen van deze olie in uw haar voor het wassen.

Kruidengeneesmiddelen voor gespleten haarpunten

19. Aloe Vera

Masseer een aantal aloe vera gel direct op je haar en laat het op gedurende 15 minuten. Dan, spoel af met koud water.

Als alternatief combineer verse aloe vera sap / pulp met citroensap. Voeg wat castorolie, olijfolie, jojobaolie en aan dit mengsel. (U kunt zelfs gebruik maken van een van deze oliën).

Een kruiden shampoo met aloë vera kan ook worden gebruikt als een snelle oplossing voor gespleten haarpunten.

20. Kamille Thee

Kook twee kamille theezakjes in water en zeef dit mengsel. Spoel je haar met dit water. Het zal je haar beheersbaar en glanzend te maken.

do's

Bedek je haar met een sjaal, terwijl je naar buiten.

Maken gebruik van een grove kam om uw haar te ontwarren.

Olie je haar regelmatig. Als je dat niet doet, dan in ieder geval doen vóór het wassen.

Trim je haar om de twee maanden (6-8 weken). 1 ¼ inch haren worden geknipt tegelijk.

Maak gebruik van borstel met nylon haren.

Solliciteer conditioner twee tot drie keer per week, nadat je haar wassen.

Omvatten vitamine A, C, proteïne en omega-3-vetzuren in de voeding.

Maak een broodje als je lang en dik haar.

Gebruik zonnebrandcrème conditioner.

Vermijd borstelen natte haren.

Gebruik niet te veel haar styling producten zoals krulspelden, rollers, drogers, gels, sprays, enz., Omdat ze de neiging om het haar droog en dof maken.

Vermijd het zwemmen in gechloreerd water als het kan het probleem verergeren van gespleten haarpunten. Draag een pet, en toe te passen olie of gaan om te zwemmen.

Vermijd backcombing je haar.

20 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment