Wednesday, February 24, 2016

20 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Mushroom

Bron afbeelding: / 2012/03/20120304-_mg_6468-

De paddestoel is een sponsachtige vlezige schimmel die al duizenden jaren heeft verbruikt als gevolg van de therapeutische eigenschappen. Deze aardse aromatische champignons verpakt met veel mineralen, vitaminen, anti-oxidanten, aminozuren en antibiotica. Het is noch een groente, noch vlees en wordt geleverd in verschillende variëteiten, zoals shiitake, enoki, portobello, reishi, crimini, witte knop, en oester. Elke kamer heeft een uitgesproken smaak en unieke kleur. De meest gebruikte paddestoel is Agaricus bisporus. Er wordt gekweekt in een gesteriliseerde omgeving en beschouwd als eetbaar. China is de grootste producent en consument van paddestoel in de wereld. Het is echter geoogst door andere landen. Verschillende diëtisten suggereren consumptie van champignons. De hoge voedingswaarde ten goede komt ons lichaam op vele manieren en helpt zich te ontdoen van een aantal dodelijke ziekten, zoals kanker, diabetes, hart-en vaatziekten, obesitas, hoge bloeddruk en nog veel meer. Ook dit hoofdvoedsel voegt aangename hartige smaak aan elk gerecht of het nu pizza of gewoon een soep. Om tal van gezondheid en schoonheid voordelen genieten van de paddestoel, te gebruiken in het dagelijks koken.

Voordelen van de Gezondheid van Mushroom

1. Heart Gezonde

De hoge vezels, vitamine C en kalium-gehalte in de champignon te bevorderen cardiovasculaire gezondheid en verlichting van het risico van een hartaanval. Trouwens, natrium en kalium samen te werken goed om de doorbloeding te regulariseren en bestrijding van het probleem van de hoge BP.

2. Boost Immune System

Het selenium in de paddestoel verbetert de immuniteit vermogen en veroorzaakt de productie van T-cellen, die ook wel bekend als killer cellen. Aldus beschermt het lichaam tegen infecties en andere schadelijke organen.

3. helpt bij het beheren Gewicht

Een Paddestoel is goed-off met twee verschillende voedingsvezels. Een beta-glucanen, en de andere is chitine. Deze vezels werken als vulstoffen in het spijsverteringsstelsel die je voller voor een lange tijd voelen en verzadigen uw onbedwingbare trek. Zo verminderen de inname van calorieën. Daarnaast worden beide in wezen voor een adequaat gewichtsbeheersing in het menselijk lichaam.

4. Onderdrukt groei van tumorcellen

De huidige in reishi paddestoel mineralen remmen de groei van kankercellen en stop ze van verdere verspreiding.

5. Treats Longziekten

De consumptie van champignons versterkt de longen en geneest ademhalingsstoornis, zoals astma Mensen met ademhalingsproblemen wordt geadviseerd om paddenstoel capsules of haar extract nemen om ervoor te ademen gemakkelijk.

6. Bestrijdt prostaat- en borstkanker

De Bèta-glucanen in de voeding schimmel remt de groei van kankercellen bij prostaatkanker. Anderzijds, linolzuur onderdrukt de excessieve afscheiding van oestrogeen kan leiden tot borstkanker. De anti-carcinogene effecten van beide polysacchariden werken goed om kanker te bestrijden.

8. Cures Anemie

Een tekort aan ijzer is een van de belangrijkste oorzaken van bloedarmoede die veroorzaakt hoofdpijn, maagklachten, etc. Champignons zijn een rijke bron van ijzer. Regelmatige consumptie van deze schimmel bevordert de vorming van RBC (rode bloedcellen); Aldus helpt de behandeling van anemie.

9. Behoudt Bone Health

Het calciumgehalte in de paddestoel is relatief hoger dan alle andere groenten. Verwerk deze calcium-rijk voedsel in uw dieet om uw botten te versterken. Het onderhoudt goede gezondheid van de botten; Aldus voorkomt gewrichtspijn en osteoporose.

10. Levert Vitamine D

Inclusief deze zeer voedingsstof voedsel in uw dieet om het tekort aan vitamine D in je lichaam uit te roeien. Deze essentiële vitamine wordt zelden gevonden in groenten; vandaar, champignons uitgegroeid tot een uitstekende keuze.

11. Beschermt Teeth

De calciumcomponent in mushroom benadrukt de tanden en beschermt tegen parasieten, holten en andere tanden gerelateerde ziekten. Vandaar verbruiken paddestoel om bacteriële infectie te voorkomen.

12. bevorderen van een gezonde Sperma

De paddenstoel bevat voldoende selenium en zink, die essentieel zijn voor een gezonde en vruchtbare zaadcellen zijn. Trouwens, de rijkdom van foliumzuur in champignon maakt het populair onder zwangere vrouwen. Ook op deze voedzaam voedsel in uw dieet, als je probeert om een baby te verwekken.

13. Lagere LDL Niveaus

Champignons zijn de rijke bron van eiwitten en vrij zijn van vet. Aldus helpt verbranden cholesterol en verlaagt slechte LDL niveaus.

14. Energizer

Omdat het een enorme bron van B-vitaminen, champignons vul je lichaam met onmiddellijke energie. Dus, als je moe voelt; hebben een bowl van romige mushroom pasta.

Schoonheid Voordelen van Mushroom

15. Cures Acne

De extracten van de paddestoelen zijn zeer gebruikt in de huidverzorgingsproducten en acne verwijdering crèmes. Mushroom verwerft zijn helende eigenschappen van vitamine D die effectief acne behandelt.

16. Anti-Ageing

Kojic zuur wordt vaak gebruikt in cosmetische producten die worden gebruikt voor haar anti-aging effecten. Het helpt voorkomen dat de verkleuring van de huid, ouderdomsvlekken en vlekken. De anti-aging eigenschappen van paddestoel het ontwikkelen van een schild tegen externe factoren die de huid kunnen schaden.

17. Moisturizer

De aanwezigheid van hyaluronzuur en polysaccharide zuur helpt hydrateren van de huid en werkt als een interne crème van het lichaam. Zo maakt je huid glad en soepel.

18. Controls Hair Fall

De koper, selenium en ijzergehalte van de paddenstoel bevordert de haargroei en ook versterking van de haarfollikel; met name het ijzergehalte helpt zich te ontdoen van bloedarmoede, dat is een belangrijke reden achter haar val. Daarom zal een regelmatige consumptie van paddestoelen haargroei en versterking stimuleren.

19. Versterkt Nails

Champignons zijn een uitstekende bron van selenium, dat je nagels gezond houdt en maakt ze sterker.

20. Fair Teint

De kojiczuur inhoud van de paddestoel lichter de huidskleur. Het remt de overmatige productie van melanine, een pigment dat huidskleur verwerkt. Het onderdrukken van de vorming van melanine zal uiteindelijk resulteren in een lichtere huidskleur.

4 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment