Tuesday, February 23, 2016

32 Natural Colon Reinigers voor effectieve Ontgiften

Colon is een segment van onze spijsvertering, dat verantwoordelijk is voor het scheiden van het afval en giftige stoffen uit ons lichaam. Colon absorbeert water en zout uit het lichaam om het evenwicht elektrolyt gehandhaafd om gezond te houden. Met de regelmatige stoelgang, afval en giftige stoffen worden weggespoeld. Een geringe storing van een dubbele punt kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. Bijvoorbeeld, constipatie, indigestie, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, diarree, problemen, allergieën, gewichtstoename, hoofdpijn, verkoudheid, slecht geheugen, gas, angst en ernstige aandoeningen gerelateerd aan nieren en lever kan optreden wanneer colon niet verdwijnt toxines uit het lichaam .

Dat is de reden waarom regelmatige dubbele punt zuivering is essentieel voor iedereen om de spijsvertering gezond te houden. Men kan de dikke darm te reinigen op vele manieren. Er zijn een aantal producten op de markt om de dikke darm te reinigen. Maar, het reinigen van een dubbele punt door het eten van biologische voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels is de gezondste manieren om zich te ontdoen van toxine zijn.

Als u op zoek bent naar manieren over hoe u uw dikke darm op natuurlijke wijze te reinigen, dan is hier een lijst van enkele grote levensmiddelen die worden beschouwd als nuttig zijn bij het reinigen van de dikke darm en het houden van het gezond zijn:

1. Water

Water is een toverdrank als het gaat om dubbele punt zuivering. Men moet drinken 8-10 glazen water per dag, om gezond en gehydrateerd te blijven. U kunt ook vervangen door gewoon water met sap, tedere kokosnoot, groentebouillon en nog veel meer. Bovendien, water stimuleert de natuurlijke peristaltische actie, balanceert spijsvertering en het stimuleren van de stofwisseling.

2. Honey

Honing is verpakt met een aantal geneeskrachtige eigenschappen, die helpt bij het dubbele punt zuivering. Meng twee theelepels honing met warm water en drink het vroeg in de ochtend. Drink deze oplossing op een lege maag naar uw dikke darm te verwijderen uit de toxinen daar vestigden.

3. Apple Juice

Appelsap is de beste manier om je dag te beginnen. Drink vers appelsap regelmatig voor het reinigen dikke darm en voeg een theelepel citroensap aan. Niet filteren de appelsap, omdat de vezelachtige segment van de appel is van essentieel belang voor het reinigen van de dikke darm. Trouwens, het bevordert de stoelgang, en perks up leverfunctie.

4. Aloe Vera

Aloë vera doet wonderen voor ontgifting, en het wordt veel gebruikt als een laxeermiddel over de hele wereld. Het helpt ook het lichaam blijven gehydrateerd. Extract verse aloe vera sap en in de koelkast het. Meng in een sapcentrifuge en voeg citroen, indien gewenst.

5. Yoghurt

Yoghurt is een probioticum voedsel dat uitstekend voor de darmen en spijsvertering. Het eten van verse yoghurt controleert de groei van epitheelcellen in de dikke darm. Yoghurt wordt voorgesteld als een natuurlijke geneeskunde aan de besmette dikke darm te genezen. Samen met dubbele punt zuivering, yoghurt verzorgt ook onregelmatige stoelgang en diarree

6. Lijnzaad

Alles dat rijk is aan natuurlijke vezels, antioxidanten en omega 3-vetzuren is goed voor colon zuivering. Ze genieten van het water en uit te breiden, die helpt bij het elimineren de verspilling van het lichaam. Neem een eetlepel gemalen lijnzaad en meng het met een glas water en drink het. Dit proces reinigt de dikke darm, maag-darmkanaal en houdt ook je hart gezond.

Juice 7. Ginger

Ginger doet wonderen voor het spijsverteringsstelsel. Het verhoogt niet alleen de stoelgang, maar ook reinigt de dikke darm, houdt het slijm uit de buurt van het systeem, wast de toxines en ook spoelt ongewenste resten in uw systeem. Er zijn verschillende manieren waarop je gember kunt hebben. Weinig aanbevolen zijn:

Extract verse gember sap, meng het met honing en drink drie lepels.

Chew kleine stukjes verse gember aan de dikke darm te reinigen.

Voeg een lepel van de sterke gembersap met citroensap en drink het twee keer per dag gedurende drie dagen.

Verwarm langzaam gember in olijfolie en hebben het voor dubbele punt zuivering.

Neem twee verse bladeren van de Indiase lila en neem een klein stukje gember. Maal ze samen tot een pasta te maken en het eten aan de stoelgang te verhogen.

Opmerking: Ginger wordt verondersteld om warmte op te wekken, dus het is niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Zelfs borstvoeding vrouw moet voorkomen dat het eten van rauwe gember.

8. Pears

Peer is een vezelig fruit dat is effectief in dubbele punt zuivering. Extract verse perensap in de ochtend, meng een eetlepel honing aan het en drinken.

Opmerking: Tijdens het drinken van appelsap of perensap voor het reinigen van de dikke darm, is het aanbevolen dat je drinkt minstens 14 glazen water, zodat het verwijderen van toxinen wordt moeiteloos.

9. citroensap

Lemon is vol met vitamine C-gehalte en is rijk aan anti-oxidanten. Het helpt bij het elimineren van slijm uit de dikke darm, en dus regelt goede werking van het spijsverteringsstelsel. Vul een glas met lauw water en knijp een citroen over. Voeg een theelepel honing en een snufje zeezout. Drink dit brouwsel op een lege maag elke ochtend.

10. Frambozen

Omdat het een vezelig fruit, frambozen stimuleren stoelgang, en zijn goed voor dubbele punt zuivering. Eet frambozen op een lege maag.

11. Broccoli

Broccoli is de gezondste groente met een hoge voedingswaarde. Het bevat kalium ,, vezel, hoog gehalte aan vitamine C, B6 en vitamine A. De anti-oxidanten aanwezig in dit veggie, helpt ontgiften van het lichaam. Heb broccoli salade 's nachts met een snufje zeezout, grondig reinigen van de dikke darm.

12. Peulvruchten

Peulvruchten zijn een rijke bron van vezels die effectief colon reinigers maakt. Elke peulvruchten is behulpzaam vanaf linzen tot bruine bonen. De hoge vezelgehalte reguleert normale stoelgang en voorkomt een aantal ziekten in het maag-darmkanaal.

13. Raw groentesap

U kunt een paar rauwe groenten zoals wortelen, spinazie, komkommer, selderij, tomaten en bieten nemen om een vers sap te maken. Drink het om de schadelijke toxines te reinigen van de dikke darm.

14. Zeezout

Omdat het een ontgiftende middel, het werkt enorm voor het reinigen van de dikke darm. Schadelijke toxine uit de fecale zaken wordt weggespoeld als je warm water vermengd met zeezout drinken.

Opmerking: als u een hartpatiënt of hoge BP, is het beter om dit te verhelpen vermijden.

15. Senna Tea

Senna is een bloeiende plant en de bladeren van deze plant werken als een prachtige laxeermiddelen. Neem 10 senna bladeren en kook ze in water gedurende 15 minuten. Nu stam het mengsel en drink het om constipatie te vermijden.

16. cayennepeper en Lemon Cleanser

Lemon uitroeit gifstoffen terwijl cayennepeper breekt het slijm. Neem een halve theelepel cayennepeper en vier el verse citroensap. Vul een 10 ounce glas met warm water en voeg de bovenstaande ingrediënten aan. Dan, voeg honing om de smaak te zoeten. Neem dit drankje op een lege maag minstens 5 keer per maand.

17. gingelly Oil

Gingelly olie kan de spijsvertering regelen en helpen goed te functioneren. Drink 5 eetlepels olie gingelly vroeg in de ochtend om stoelgang te verhogen en de dikke darm te reinigen.

18. Indian kruisbes

Drink Indiase kruisbes sap naar je lichaam en dikke darm te ontgiften in een korte tijdspanne.

Dit geneest ontstekingen in het spijsverteringskanaal en dikke darm.

19. Wheatgrass

Tarwe gras is een uitzonderlijk beste dieet voor darmspoeling. Het bevat chlorofyl hoge antibacteriële eigenschappen heeft. Daarom vermindert de ontwikkeling van bacteriën en kankercellen. Trouwens, het helpt het lichaam krijgen meer zuurstof en elimineren van overbodige gifstoffen.

20. gefermenteerde levensmiddelen

Een weinig vezels en geraffineerde koolhydraten dieet kan het aantal gezonde bacteriën in de darm, en onbalans het spijsverteringsstelsel te verlagen. Kefir en ongepasteuriseerde gekweekte boter bezit vriendelijke probiotische bacteriën die vitamines produceert uit etensresten, af te wenden kolonisatie van ziekteverwekkende microben, veeg uit toxinen, stimuleren van het immuunsysteem en het creëren van een keten van vetzuren aan de epitheelcellen van de dikke darm te activeren.

21. Alfalfa Sprouts

De saponinen inhoud van alfalfa veeg uit ziekteverwekkers, verwijder schimmel onzuiverheden en de groei van gezonde bacteriën te stimuleren en vernietigt de giftige één. Het is een zeer voedzaam voedsel, en ook goed voor het reinigen colon.

22. Zaden van de venkel

Venkelzaad zijn gezondheidsbevorderende omdat ze hebben uitstekende spijsvertering voordelen. De voedingsvezels in deze zaden geneest verschillende maag problemen, elimineert kankerverwekkende gifstoffen uit het lichaam en houdt het spijsverteringskanaal gezond. De anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen van venkelzaden voorkomt darmkanker, maagzuur, opgeblazen gevoel, indigestie en gas kwesties. Daarnaast ijzergehalte in dit kruid verhoogt de stofwisseling.

23. Rabarber

Rabarber is een zeer effectieve kruid voor het reinigen van de dikke darm en elimineren lichaamstoxine.

Het bevat glycosiden die adstringerende werking op de darmen te geven. Het reinigt de plaquette die zich ontwikkelt langs de darmwand. U kunt een rabarber thee drinken of te consumeren zijn direct beschikbaar capsules. Daarnaast is het vermindert de ontsteking ook.

Opmerking: Vermijd als u nier- problemen en hartkwalen.

24. Psyllium

Psyllium zaden hebben een overvloed aan curatieve voordelen als gevolg van het hoge vezelgehalte. Het versterkt de darmwand. Daarom is het effectief voor het behandelen van verschillende darmproblemen zoals ulceratieve colitis, darmsyndroom, diabetes, obesitas, constipatie, hoog cholesterolgehalte, en atherosclerose.

Opmerking: Psyllium kan worden driemaal per dag. Tijdens het verbruik, drink veel water anders kan het de verstopping erger.

25. Slippery Elm

Iep is een multifunctionele kruid dat is zeer gunstig voor colon en geneest constipatie en diarree. Het kalmeert de darm voering en regulariseert de ontlasting, op deze manier, balanceert de stoelgang. Drink veel water om de beste voordelen te verkrijgen.

26. Cascara Sagrada

Cascara Sagrada is een zeer populaire en krachtdadige dubbele punt zuivering kruiden die anthrachinonen bevat - een verbinding die een laxerend effect te geven en de opbouw van de spieren van de dikke darm muren die constipatie vermindert. Bovendien, dit kruid ontgift systeem door een gal in de lever. Bereid een afkooksel van de gedroogde schors en drinken voordat je slaapt. Het duurt 6-12 uur om de darm te stimuleren.

Notitie

1) Men moet dit kruid niet consumeren meer dan een week.

2) Niet aanbevolen voor kinderen.

27. Knoflook

Knoflook is gebruikt voor de komende jaren als gevolg van de sterke helende eigenschappen. Naast het toevoegen van smaak aan een aantal gerechten, deze hete bestanddeel reinigt het colon te. Het perks het spijsverteringskanaal, trim van ontstekingen, ontgift lichaam en spoelt gifstoffen, ziekteverwekkers en parasieten, dus leiden tot opname van voedingsstoffen uit de voeding.

28. Visolie

Visolie is geladen met omega-3 vetzuren die het risico op verschillende chronische aandoeningen zoals kanker, hart- en vaatziekten en ook opgelost spijsverteringsproblemen zoals prikkelbare darmsyndroom en derhalve voorkomt verstopping.

29. Groene Thee

De polyfenolen aanwezig in groene thee werken als een antioxidant en maakt het een geweldige digestief stimulerend middel. Deze antioxidanten helpen het lichaam te verwijderen van het afval en de bacteriën en virussen te vernietigen. Trouwens, het lost een aantal gezondheidsproblemen, zoals hartkwalen, diabetes, cholesterol verlaagt en helpt ook te handhaven gezond gewicht.

30. vogelmuur

Het is een sterk kruid dat de spieren van maag en colon versterkt. Bovendien is een snelwerkende kruid dat stoelgang veroorzaakt binnen een paar uur. Derhalve voorkomt verstopping door het elimineren van alle afval en giftige stoffen uit het lichaam.

31. Avocado's

Avocado's zitten boordevol vezels, gezonde vetten en voedingsstoffen. De oplosbare vezel helpt bij het verteringsproces. Het onderhoudt ook de rechtmatigheid van de stoelgang en voorkomt de ontwikkeling van gifstoffen. Aldus vermindert het risico van colonkanker.

32. Chlorofyl-Rich Greens

Groene groenten en fruit bevatten een goede hoeveelheid chlorofyl dat een gezonde spijsvertering stimuleert en reinigt de dikke darm ook. Groene olijven, zeegroenten, spinazie, asperges, kool, selderij, snijbiet, boerenkool, prei, en erwten zijn allemaal hoog in chlorofyl, en helpen bij het schoonmaken van de dikke darm.

6 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment