Monday, February 22, 2016

6 Bevoegde Ways To Use Kokosolie Voor Besmetting van de Gist

Je hebt gehoord van de enorme gezondheid en schoonheid voordelen van kokosolie, maar de aids zijn niet beperkt tot alleen het maken van je mooi en gezond. Deze prachtige olie helpt je ook om zich te ontdoen van verschillende soorten van Candida-infecties, met inbegrip van de mond, darmen, vaginale, en huidinfecties. Dit komt door de anti-inflammatoire, antipyretische, analgetische en andere farmacologische mogelijkheden van virgin kokosolie (VCO) (1). Daarnaast, toont ook antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen die de groei van deze micro-organismen (2, 3) remmen. Wanneer Candida species de vagina te beïnvloeden, is het bekend als genitale / Vulvovaginale Candidiasis of schimmelinfectie. Het komt met de symptomen, zoals jeuk, een branderig gevoel tijdens het urineren, vaginale afscheiding, roodheid en pijn tijdens het vrijen. De aandoening kan verergeren met de tijd, als ze niet goed behandeld. In een dergelijke situatie, onmiddellijk overleg met een arts is van cruciaal belang. Om de eerste niveaus van het probleem te behandelen, kan je kokosolie gebruiken, omdat het wordt beschouwd als een prachtige huis remedie voor gist infectie. Wilt u meer weten over deze natuurlijke tegengif weten? Lees verder!

Samenstelling van kokosolie

Virgin kokosolie is eetbare olie overgenomen uit de kern van kokosnoten geplukt uit de kokospalmen. Het bestaat uit vele enkelvoudig onverzadigde, verzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren. Belangrijk zuren die de groei van microben remmen caprylzuur, laurinezuur, myristinezuur, palmitinezuur. Naast de vetten worden bepaalde fenolische zuren zoals caffeïnezuur, p-coumarinezuur en ferulic zuren ook in VCO dat daaronder antioxidant maakt (4).

Redenen waarom Kokosolie is effectief voor infectie

Het wordt vaak geadviseerd om kokosolie te gebruiken voor schimmelinfectie op de huid. Hier zijn de redenen waarom het zo.

1. Natuurlijke Anti-Fungal

Caprylzuur in kokosolie heeft de mogelijkheid om Candida volledig te doden en nemen u van de infectie. Dit zuur verbetert de antischimmel en andere antimicrobiële eigenschappen van kokosolie (5). Caprylzuur breekt de deklaag van gistcellen die infecties veroorzaken. Zo kokosolie maakt een einde aan de reproductie en de groei van gist.

2. Verbetert Immuniteit

De aanwezigheid van laurinezuur en caprylzuur zuren in kokosolie stimuleert het immuunsysteem met hun antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen (6). Een regelmatige consumptie van deze olie kan blijken te zijn een bewaker om uw immuniteit, het handhaven van bepaalde aandoeningen en infecties op de baai.

3. Verlaagt de voedselbron voor gist

Leven gist afhankelijk van de suikers in ons lichaam, en groeien in hoge concentraties suiker (7, 8). Kokosolie is een uitstekend alternatief voor suiker. Het is niet alleen een natuurlijke zoetstof, maar levert ook benodigde energie aan het lichaam. Het vermindert het aantal koolhydraten. Zo hoeft gisten niet genoeg voedsel om te overleven.

4. beschermt de huid

Kokosolie beschermt de huid besmet met gist, en niet laat de micro-organismen overwoekeren vanwege de schimmelwerende eigenschappen (9). De olie via besmette deel, zoals een beschermende laag over de reeds beschadigde huid en beschermt verdere verslechtering. Ook kokosolie voor infectie jeuk is zeer effectief.

Hoe gebruik je kokosolie voor schimmelinfectie?

Als je in de war over hoe kokosolie te gebruiken om infectie te genezen zijn, hier zijn enkele krachtige manieren -

1. Directe toepassing op de huid

Antischimmelactiviteit van kokosolie is zeer efficiënt om de infectie veroorzaakt door Candida species (10) te genezen. Zijn directe toepassing is één van de makkelijkste manieren om kokosolie te gebruiken om infectie te elimineren. Zorg ervoor dat de besmette deel schoon en droog is; kunt u een haardroger gebruiken voor een kwetsbaar gebied. Nu een dunne coating van de olie over het aangetaste deel. Volg dezelfde procedure voor 2 of 3 keer in een dag. Regelmatige herhaling zal zeker helpen om de infectie te kalmeren.

Opmerking: Zorg ervoor dat u de droger te houden op een veilige afstand van het vaginale gebied, omdat het de gevoelige huid kan verbranden.

2. Voeg de olie in uw dieet

Een onderzoek toont aan dat middellange-keten triglyceriden (MCT) in kokosolie hebben de mogelijkheid om schimmelinfecties zoals Candida (11) te verwijderen. Een andere methode waarmee kokosolie u kan helpen om de infectie te roeien is op te nemen in uw dieet. VCO misschien niet lekker, maar je kunt beginnen met het toevoegen in uw voedsel in kleine hoeveelheden. Begin met 1 of 2 eetlepels en verhoging matig. Enkele manieren om kokosolie te nemen in uw maaltijden zijn:

Invaller koken olie of boter die u toepast op de toast voor ontbijt met kokosolie. Ook als je havermout voor het ontbijt, je kunt het mengen met kokosolie.

Als het mogelijk is voor u, een theelepel van de olie voor de maaltijd. Dit zal niet alleen verbeteren van uw immuniteit, maar ook beschermt u tegen de huidige en toekomstige infecties.

Kokosolie wordt gezegd dat het zeer stabiel te zijn en breekt niet in Transvetten. Aldus kan worden verwarmd tegen hoge temperaturen. Verwisselen met je routine olie is een geweldig alternatief.

3. Kokosolie met kaneel

Anders dan de consumptie van kokosolie de gist behandelen rechtstreekse toepassing is ook een goede optie. Het is niet alleen kokosolie dat uw huid tegen Candida-infectie beschermt, maar kaneel olie heeft ook antifungale eigenschappen die de strijd tegen (12). Maak een mengsel van gelijke hoeveelheden van de kokosnoot en kaneel olie. Verspreid het allemaal over het besmette deel. Het zal de groei van gisten en reguleren de infectie verbieden. Herhaal hetzelfde proces tot de infectie elimineert.

4. Gemengd met knoflook en vitamine E

Kokosolie heeft anti-inflammatoire, antibacteriële en pijnstillende eigenschappen, vanwege de aanwezigheid van middellange-keten vetzuren (MKVZ) (13, 14). Wanneer deze eigenschappen te krijgen vermengd met de mogelijkheden van knoflook en vitamine E, het doet wonderen om zich te ontdoen van de infectie. Combineer kokosolie met knoflook olie en vitamine E, en toe te passen over het getroffen gedeelte. Dit proces, toen herhaald, vermindert de schadelijke effecten en symptomen van infectie.

5. Kokosolie Douche

Kokosolie houdt de juiste vochtigheid in de vaginale gebied, en daardoor verhindert vaginale infectie (15). U kunt kokosolie douche te gebruiken om zich te ontdoen van de infectie te krijgen. U dient een combinatie van de olie te bereiden met 2 liter gedestilleerd warm water. Douches het besmette deel met de oplossing, en de procedure herhalen totdat de infectie volledig uitroeit.

Als alternatief kunt u een tampon weken in de kokosolie in plaats van douche. Dompel een ongebleekt tampon in de oplossing, en laat het in de vagina voor 8 uur of een hele nacht.

6. Capsules

Een andere eenvoudige methode om voedingsstoffen en eigenschappen kokosolie te gebruiken om infectie te elimineren is om de capsules op het besmette gebied te houden. De voorkeur dit te doen in het donker omdat deze capsules kunnen smelten of lekken door de warmte van het lichaam. Pads worden aanbevolen voor gebruik met dit proces. 2 of 3 capsules voor elke nacht voldoende. Deze methode is zeer bekwaam om de infectie volledig te verwijderen (16).

Notitie:

1) Gebruik organische virgin kokosolie voor de procedure, want het is natuurlijk en puur.

2) Gebruik gehydrogeneerde kokosolie, aangezien het niet de goede eigenschappen en kunnen een grote hoeveelheid ongezonde transvetzuren bevatten.

Hoe lang duurt kokosolie nemen om infectie te behandelen?

Als je eenmaal begint met behulp van kokosolie, het zal beginnen met de positieve effecten. Hierdoor wordt aanbevolen traag terwijl nemen in uw dieet. In eerste instantie moet je ongeveer de helft of 1 theelepel van het voor 3 keer per dag te nemen. Later, kunt u de hoeveelheid in een dag te verhogen tot 3 eetl. In het geval, uw infectie ernstig is, vasthouden aan deze dosis voor 2 of 3 weken. Als u die-off symptomen worden geconfronteerd, stop dan met het. U kunt het opnieuw beginnen, zodra de symptomen verdwijnen. Liever 3 of 4 kleine doses van de olie, in plaats van alles in één keer. Een natuurlijk en veilig voedsel met antibacteriële, anti-inflammatoire, pijnstillende, antischimmel en antipyretische eigenschappen, kokosolie vele andere voordelen, naast het behandelen Candida infectie (17). U kunt het regelmatig voor een lange termijn, omdat het niet alleen uw haar en huid glans geeft, maar ook houdt je gezond en fit.

May 20, 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment