Thursday, February 18, 2016

32 Verbazingwekkende DIY Beauty Hacks For Girls

Je mag niet altijd uur voor make-up. Soms krijg je slechts een paar minuten voor touch-up. Weten snelle trucs wordt erg belangrijk, zodat je je eigen gids zou kunnen zijn, en te ontsnappen aan blunders. Sommige meisjes ook overslaan make-up helemaal alleen omdat ze zich niet bewust van easy-to-use hacks. Deze beauty hacks zal niet alleen verrassen, maar ook helpen u zelfverzekerd en elegant voelen. Bent u klaar voor een make-over? Of je het wilt talmen om een andere tijd? Nou, juiste moment komt nooit meer, het is nu of nooit. Dus, lees dan verder en proberen om handig met deze hacks te worden.

DIY Hacks voor Aandacht die naar Eyes

1. Witte Eye Shadow voor Fairy-achtige look

Solliciteer eerste laag van witte kleur op de deksel; en daarna toe te passen tweede laag met uw favoriete kleur. Het doel van de witte coating is om je te redden van touch-up van de ogen gedurende de dag, want het zal blijven zoals het is.

2. Mascara kan Speel de Eye Liner Too

Wanneer u zich niet om uit te vinden eyeliner, net wrijven eyeliner borstel over de mascara borstel en zijn klaar om te worden gebruikt als liner. Als je mascara zwart is dan goed en wel, maar als het niet, zelfs dan zou het werken. De primaire focus van de mascara is om wimpers verfraaien; vandaar, na het gebruik van mascara en eyeliner, je oogleden zal scherper en schoner zijn.

3. Personalized Gel Eye Liner

Vraagt u zich af waarom gel eyeliner? Omdat gel langer duurt, als het potlood eyeliners hebben de neiging om vaak vlekken. Hoewel gel liners zijn duurder, maar dan konden ze ook thuis worden gemaakt. Hier krijg je een lichter en eyeliner. Verwarm het uiteinde van het potlood eyeliner met lichtere gel eyeliner verkrijgen.

4. baby Poeder voor Dikkere Lashes

Ben je gewacht om te leren valse wimpers kijken tot nu toe? U hoeft te wachten niet meer. Hier is de truc om het te gemakkelijk. Voor dikkere en vollere wimpers, mascara aanbrengen zoals u gewend bent. Krijg een oor knop en dompel het in babypoeder. Wrijf het op de wimpers om ze te scheiden van elkaar. U kunt mascara weer van toepassing als u nodig hebt.

5. Winged Oog ziet eruit

De sleutel tot deze gevleugelde ogen te krijgen is lijnen te trekken in de eerste plaats, en vervolgens in de kleuren vullen. trek voorzichtig een vleugel aan de buitenste hoek van je oog, zoals weergegeven in dit plaatje. Daarna vul deze met dezelfde eyeliner. Op deze manier je smokey eyes zal fijner kijken.

Een andere manier om het te doen is door middel van een lepel. Krijg een oude lepel. Houd de lepel op de hoek van je oog en maak een schets na de lepel rand, zoals in dit beeld. Voor de beginner, zal deze lepel werken als een gids om die perfecte look te krijgen.

6. visitekaartjes om Apply Mascara

We hebben allemaal veel visitekaartjes thuis die van geen enkel nut voor ons. Maar hier is een significant gebruik van die kaarten voor meisjes; dus, ze niet dumpen!

Houd een visitekaartje achter je lash als je mascara toe te passen, zal dit helpen mascara bereikt de wortel en de punt van het haar. Op deze manier zullen ze fijn worden gekleurd.

7. Gel Liner voor Quick Eye Shadow

Sommige vrouwen hebben geen tijd te krijgen voor het aanbrengen van oogschaduw elke keer. Maar nu, je kunt het sneller doen door simpelweg kruisarceringen gel liner op je oogleden en dan mengen. De verdienste van het gebruik gel liner is dat het langer duurt en geeft je een smudge-proof look. Voor een andere look, probeer het mengen van verschillende kleuren en je ook daadwerkelijk opvallen tussen de partij!

8. Smokey of Muddy Eyes?

Terwijl het proberen om het bereiken van de smokey ogen kijken, soms wordt het modderig. Om deze blunder te voorkomen, moet je twee borstels - een voor de kleuren die u wilt toepassen en een andere om goed te mengen. Met behulp van dezelfde borstel voor beide ogen kunnen desastreus zijn! Dat komt omdat wanneer u hebt toegepast make-up op een oog, is de borstel volledig gedrenkt in verschillende tinten. Daarom moet een andere schone borstel voor het tweede oog te gebruiken.

Bron afbeelding:

9. Bright Eyes

Krijg shimmer oogschaduw en toe te passen in de hoeken van je ogen. Focus op de binnenkant hoek om te kijken jonger. Liever lichte kleur als je donkere kringen op de bovenkant van de neus en ze wilt verbergen.

10. Wordt Eye Make-up Expert

Vraagt u zich af hoe u de natuurlijke uitstraling, ondanks het dragen van oog make-up te krijgen? Niet direct van toepassing oogschaduw. Ten eerste, gebruik gel of vloeibare eyeliner, maar het moet subtiel zijn om zo een natuurlijke look te geven. Tijdens het aanbrengen van schaduw, zorgen ervoor dat donkere schaduw ligt net boven de wimpers, en middelgrote schaduwen net boven het donker, en ten slotte, de lichtste kleur in de richting van het voorhoofd.

DIY Hacks voor Awesome Lips

11. Lipstick Vlekken op Teeth

Lipstick vlekken op de tanden maakt je naïeve kijk in de make-up. Je hoeft alleen maar je lippen te vegen binnen en van buiten naar deze blunder te vermijden. Als je uiteindelijk het kleuren van je parelwitte tanden, terwijl de toepassing van lippenstift, altijd gebruik maken van uw vingers om ze te verwijderen dat moment.

12. Fix Lipstick langer duren

Lipstick wrijft over het algemeen na 3-4 uur. Om het te lang laten duren je gewoon een snufje transparante poeder en papieren zakdoekje nodig. Breng de eerste laag van lippenstift als u gewoonlijk doet. Plaats dan een tissue lichtjes op je lippen. Spreid een snufje transparante poeder over het weefsel.

13. Lip Gloss voor meer uren

Net als lippenstift, lip gloss ook de neiging om af te wrijven na enkele uren. Maar hier is een makkelijke manier om het vasthouden aan je lippen voor langer. Voeg gewoon een beetje pepermuntolie in uw gewone lipgloss en zijn klaar om te worden gebruikt voor een glanzender en zachter look.

14. Finest Way to Apply Lip Liner

Meisjes over het algemeen overslaan lipliner omdat ze niet op de juiste manier toe te passen kennen. Markeer een kruis in het midden van je bovenlip. Dan lijn hoeken van de lippen. Allen deelnemen deze lijnen door licht aanbrengen folie aan de rand van de lippen. Nu kun je de lippenstift toe te passen. Zij zullen dikker en voller uitzien.

15. Eye Shadow voor vollere lippen

Wilt voller, sexier en Poutier lippen? Gebruik frosted / bleke oogschaduw. Solliciteer lip kleur zoals gewoonlijk en vervolgens een laag van matte oogschaduw overheen zou volstaan. Omdat vorst dikker is, kan het de lippen heerlijk te maken, je hoeft alleen maar om het schar op je lippenstift.

DIY Hacks voor aantrekkelijk gezicht

16. Zorg Driehoeken van Concealer

De meeste van de meisjes niet weet wat de juiste manier toe te passen concealer, dat is waarom je niet om donkere kringen te verbergen bijna elke keer. Om uw zakken en donkere kringen te verbergen, moet u het toe te passen vormen een driehoek uit stippen onder je ogen. Beweeg je handen naar beneden en klaar is kees!

17. Know-how van contouren

Juiste contour is niet eenvoudig te realiseren. Het merendeel van de vrouwen het verkeerd, dat is waarom ze uiteindelijk blunders doen terwijl het dragen van make-up. Je moet bepaalde gezicht lijnen volgen, terwijl het toepassen van concealer of contour om die perfecte look te krijgen. En voor een groot hoog jukbeen look, maken gebruik van donkere kleur langs de lijnen van de jukbeenderen.

Bron afbeelding:

18. Make-up controleren

Heb je er ooit aan gedacht waarom je make-up er anders uitzien op verschillende plaatsen? Het is omdat van verlichting! Om te weten uw werkelijke look, het is gezegd dat dames moet checken in hun auto. U zult het idee waar het moet worden gemengd, of waar het is zeer vet te krijgen.

19. Hoe te voorkomen Concealer Rillen

Degenen die de huid hebben gerimpeld zijn gevoelig voor concealer kreuken. Om dit te voorkomen, beginnen maken met een lichte primer, speciaal voor de gerimpelde huid. Daarna krijg je een (beauty blending) spons om concealer zachtjes deppen, het zal je lijnen te verbergen. Eindelijk, met een beetje poeder voor een soepele en zelfs de huid.

20. Afgestudeerd Manicure

Zij zullen u echt naar een ander niveau van nagels polijsten. Waarom tijd verspillen op het bekleden van elke spijker apart, als je het gemakkelijk kan doen in een keer. Verrast? Nou, dat klopt. Get up sponzen en uw favoriete kleuren. Verf het patroon op spons in de eerste plaats, en druk het tegen je nagel. Herhaal hetzelfde patroon op elke nagel.

21. Rubber Band Fix Manicure

Als uw French manicure verdwijnt van de ene of de andere tip, heb je niet nodig om het allemaal te verwijderen van de nagels, en doe het dan weer helemaal. Je kunt het thuis op te lossen door het verwijderen van dat deel van de nagellak die is afgebroken; en dan scheiden door middel van een rubberen band. Daarna verf nieuwe Poolse slechts over dat gebied waar het nodig is.

22. Band Aid voor Nail Art

Nail art gemakkelijker gemaakt! Ja, u hoort het goed! Krijg wat pleisters eerste. Verf je nagels zoals je gewoonlijk doet. Wacht maar tot de nagels droog. Daarna, plak de kleverige deel van de pleister op je nagels. Dan, kleur het met welke kleur je wilt. En je polka-dot look is er klaar voor!

23. Controle van de Gingang Nails

Allereerst, verf je favoriete nagellak kleur op plakband. snijd het dan in reepjes om zo gingangontwerp te krijgen op je nagels. Wees innovatief en proberen zo veel verschillende en felle kleuren als je kunt. Laat de tape voorzichtig; en ten slotte, gelden de top de meeste vacht.

24. Dry nagellak snel

Er zijn twee manieren om je nieuw gelakte nagels, die anders wordt geruïneerd te wijten aan de nattigheid te drogen. Ofwel gebruik föhn om ze te drogen; of dompel ze in ijswater die gemakkelijk beschikbaar zijn in de vriezer zou zijn.

Bron afbeelding:

25. Twee-gestemde Nails

Krijg ambachtelijke schaar op tape te snijden in een stilistische manier. Zorg ervoor dat u de lengte van de nagel te passen, terwijl het snijden van de tape. Schilder de basiskleur op je nagels van uw keuze. En na het droogt, gebruik tape op de helft nagel en verf de andere kale helft van de nagel met een andere kleur. Verwijder de tape om tweekleurige nagels getuige.

26. Trim gespleten haarpunten Creatief at Home

Mensen bezoeken kappers om hun gespleten haarpunten geknipt na elke 4-6 maanden. Maar, het is niet verplicht. Je kunt het zelf thuis doen heel gemakkelijk. Draai je haar en knip dan de haren die je ziet te steken.

27. Maak Classy Bun in minuten

Wil stijl je haar in een stijlvolle broodje te wijten aan extreme hitte? Maak een mooie paardenstaart hoog op de eerste plaats je hoofd. Verdeel je haar in twee delen en de start te draaien vanaf het einde. Wikkel beide secties in tegengestelde richting en bind je haar.

28. DIY Dry Shampoo

Er zijn dagen dat je wakker te laat en hebben geen tijd te krijgen voor het wassen en conditioneren van je haar naar behoren. Maak je eigen shampoo door het mengen van ¼ kopje maïzena en een paar druppels van je favoriete essentiële olie. Breng het in de wortels van het haar; en dan kam. Het zal je haar schoon te houden en olie-vrij gedurende de dag.

Opmerking: Degenen die dikker haar, moeten ze cacaopoeder toe te voegen, samen met maïszetmeel voor het beste resultaat.

29. Wilt u golvend haar?

Vlechten kan haar golven te maken, maar vrouwen willen is die golvend haar kijk stok rond voor langer. Ten eerste, zorg meerdere vlechten als je lang, dik haar. Dan steiltang die vlechten met een stijltang. Verwarm ze voor enige tijd en dan wachten tot het afkoelt. Eindelijk, los of los te maken van uw vlechten geleidelijk.

30. Spray Parfum bij Right Spot

Sproeien parfum is iets wat we allemaal dagelijks doen, maar veel vrouwen nog steeds niet weet waar om het te gebruiken zodat u er de geur langer duren. Dames moeten weten de kritische gebieden waar ze kunnen parfum spuiten - achter de oren, basis van de keel, binnen beide polsen, ellebogen binnen, en achter de knieën.

31. Mondwater voor Kneuzingen

Bent u een van degenen die maximale blauwe plekken, omdat je in een of alles draaien? Gebruik mondwater om al uw blauwe plekken Het enige wat u hoeft te doen is gewoon schar mondwater met een wattenstaafje, waar u een blauwe plek gekregen behandelen.

32. Wash Away Makeup off Doeken

Hoewel het aantrekken van make-up haastig, soms je uiteindelijk verlaten vlekken op shirt of top. U kunt scheerschuim te gebruiken om zich te ontdoen van die vlekken krijgen. Giet een beetje scheerschuim op de vlek en veeg deze vervolgens met een vochtige doek. Het zal 5-10 minuten duren. Je zal niet nodig hebt om uw kleding te veranderen.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

20 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment