Wednesday, February 10, 2016

10 Superb Home Remedies To Get Rid van Lieveheersbeestjes

Zijn lieveheersbeestjes / Asian lady beetle schadelijk? Deze vraag duikt in onze geest zodra we getuige zijn van deze plaag in ons huis. Het antwoord is nee. Ze zijn vrienden en vijanden van plagen in de tuin, zoals bladluizen en spint tuinman Waarom moeten we stappen ondernemen om ze te elimineren? Ze kunnen een geel gekleurde vloeistof (hun bloed) te verlaten, wanneer ze zin gevaar, die onze kleding, muren, handen kan vlekken, en lijkt stinkende. Lees dit artikel om effectieve huismiddeltjes leren om zich te ontdoen van lieveheersbeestjes.

Home remedies voor Lieveheersbeestjes

1. Stofzuiger

Zodra lieveheersbeestjes domineren uw huis, de beste manier om ze te bestrijden is stofzuiger. Stofzuigen je binnen grondig. (1) (2) (3) (4) (5)

2. diatomee├źnaarde

Spreid wat food grade diatomee├źnaarde in de plaatsen waar u vermoedt lieveheersbeestjes. Deze natuurlijke bestrijdingsmiddelen ontwatert lieveheersbeestjes. (6) (7)

3. Kamfer en Menthol Spray

Meng wat kamfer en menthol in een spuitfles met weinig water; en spuit rond de gebieden waar de lieveheersbeestjes te verbergen. Omdat zij gevoelig zijn voor sterke geur, zal deze oplossing drijven ze weg, zonder ze te doden. (8) (9)

4. Zeep Water

Vul een kom met water en zeep en plaats het in het gebied bezet door lieveheersbeestjes. Zij zullen zeker worden aangetrokken door het felle licht en vallen in de val. (10) (11)

5. Boorzuur

Strooi er wat boorzuur poeder rond de getroffen gebieden. Dit zorgt ervoor dat de lieveheersbeestjes om weg te lopen zonder ze te doden. (12)

6. Lichte kleur van de verf

Verf uw muren met donkere kleur als lieveheersbeestjes meer worden aangetrokken naar het licht en heldere kleuren. (13) (14)

7. citrusgeur

Lieveheersbeestjes is niet bestand tegen sterke geur. U kunt profiteren van deze en zich te ontdoen van deze plagen door het sproeien van citrus of citronella geur. Citronella wordt in de volksmond gebruikte natuurlijke geleedpotigen insectenwerende middelen. (15)

U kunt zelfs burn-lemon geurkaarsen.

8. Clove Scent

Plaats een aantal zakken van kruidnagels of strooi wat kruidnagel olie in de gebieden die zwaar zijn aangetast door lieveheersbeestjes. Het zal hen de plaats te evacueren snel. (16)

9. laurierblaadjes

Houd kleine zakjes van laurier in de besmette gebieden om lieveheersbeestjes te verdrijven. (17)

10. Ammoniak

Geniet van een doek in ammoniak en gebruik deze om ramen, deuren en andere oppervlakken af te vegen. (18)

do's

In plaats van het oppakken of doden lieveheersbeestjes, vegen ze uit met behulp van bezem. (19) (20) (21)

Maak gebruik van licht vallen om lieveheersbeestjes te vangen. (22) (23) (24)

Blokkeer alle scheuren in uw deuren en ramen. (25) (26) (27) (28)

Kalefateren het hele gat in de leidingen, kozijnen, enz., Zodat lieveheersbeestjes het huis niet kon komen. (29) (30) (31) (32) (33)

don'ts

Vermijd het oppakken van lieveheersbeestjes met je handen als het je handen en kleding kan vlekken. (34)

Heeft het gebruik van de bug bommen niet te maken. (35)

Je zou ook graag

1 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment