Monday, February 29, 2016

23 Home Remedies To Get Rid van bof

Bron afbeelding: / health-care-blog / 2011/11/11 / remedies-for-bof-2 /

Bof is een zeer besmettelijk virus dat zich gemakkelijk verspreidt van de ene persoon naar de andere via direct contact en sputum. Het wordt veroorzaakt door een organisme genoemd aparamyxovirus. Het beïnvloedt vooral de speekselklieren die rond de hoek van onze kaak voor en onder elk oor.

Dit virus verspreidt zich meestal via hoesten of niezen van een geïnfecteerd persoon, waardoor de overdracht van ziektekiemen. Kinderen tussen de leeftijd van 5 en 10 jaar zijn meer vatbaar voor de bof. Als je eenmaal besmet met het bofvirus te krijgen, je lichaam ontwikkelt immuniteit tegen deze ziekte voor lang.

Bof kan gemakkelijk worden herkend als gevolg van de opgezwollen kaak en wangen. De symptomen van de bof, meestal, verschijnen na 15-25 dagen een persoon besmet. Enkele andere symptomen van bof onder meer hoofdpijn, lichte koorts, spierpijn, droge mond, vermoeidheid, moeite met slikken, verlies van eetlust, oorpijn Het is moeilijk om zich te ontdoen van de bof gemakkelijk. Het is echter minder besmettelijk dan waterpokken en mazelen

Hier zijn een aantal krachtdadige home remedies voor de bof dat je verlichting van de ernstige pijn kan leveren zonder nadelige effecten. Bovendien is een patiënt professionele hulp voor de behandeling van bof, samen met de juiste medicatie.

Home remedies om zich te ontdoen van de bof

1. Ginger

Gember is goed af met antivirale en anti-inflammatoire eigenschappen die immuniteit tegen besmettelijke ziekte bouwt. Droog wat verse gemberwortel in het zonlicht en later maak een poeder van te maken. Anders kopen droog gemberpoeder uit de markt. Meng 1 eetlepel gemberpoeder met water en maak een dikke pasta. Breng het op de wangen, onder de kaaklijn. Reinig het met een vochtige doek na het droogt. Breng deze pasta 2-3 keer per dag voor een week tot een aanzienlijke verlichting van de pijn en zwelling te krijgen.

Als alternatief omvatten geraspte gember in uw maaltijden en soepen te versnellen het genezingsproces.

Bovendien gelden gember en knoflook pasta op het getroffen deel.

2. Baking Soda

Bicarbonaat bevat alkalische eigenschappen die de ontwikkeling van die virussen die bof veroorzaakt beperken. Combineer een vleugje zuiveringszout en een beetje water tot een pasta te maken. Breng het op de wangen. Laat het gedurende 2 minuten en spoel af met lauw water. Doe dit driemaal per dag.

3. Orange Juice

Extract sinaasappelsap en voeg lauw water in gelijke verhoudingen. Opnemen in uw dagelijkse voeding te versnellen het genezingsproces.

4. Wortel en ananassap

Wortelsap wanneer gemengd met druif en ananassap doet wonderen bij de behandeling van de bof. Drink dit sap met mate om zich te ontdoen van de bof krijgen.

5. Knoflook

Knoflook is goed af met therapeutische eigenschappen die kuren helpen diverse kwalen. Pel enkele knoflookteentjes en plet ze. Solliciteer direct over het getroffen gebied om snel hulp te krijgen van de pijn.

Bovendien hebben knoflook-uiensoep besprenkeld met een vleugje peper. Alle drie ingrediënten worden verpakt met anti-inflammatoire eigenschappen die helpt verlichten ontsteking.

6. Hot Water

Kook een paar glazen water te drinken en ze geleidelijk. Het is de eenvoudigste en een effectief middel tegen bof.

7. Aardappelen en Pepper

Aardappelen zijn welvarende aan koolhydraten en eiwitten, terwijl peper bevat anti-inflammatoire eigenschappen die ontsteking te kalmeren. Kook een-twee aardappelen en stamp ze met behulp van een vork. Nu, strooi er wat peper poeder en consumeren. De anti-oxidant eigenschappen verbeteren van het immuunsysteem, en pijnstillende eigenschappen pijn verminderen.

8. Liquid Havermout

Wordt het moeilijk om de vaste kauwen door de pijn en zwelling in de kaak. Aangezien havermout is rijk aan eiwitten, wordt het de beste optie. Het bevat ook oplosbare vezels die vertragen het proces van de spijsvertering, dus verzadigen uw eetlust voor langer.

9. Warm / koude kompressen

Dit is een eenvoudig te verhelpen gebruiken. Pas eenvoudig een pak ijs of een verwarmingselement op de gezwollen klieren meerdere keren per dag om de ontsteking te behandelen en zwelling in verband met de bof. Elke sessie vergt 15-20 minuten.

10. Rice water

Neem een kopje rijst en kook ze in 2 kopjes water. Filteren deze oplossing en geef het aan de patiënt. Omdat het water zit vol met zetmeel, biedt het benodigde voeding aan de getroffen van bof persoon. Bovendien, een snufje zout en een lepel van geklaarde boter kan ook worden toegevoegd voor een betere smaak.

Kruidengeneesmiddelen voor bof

11. Indian Lilac

De bladeren van de Indiase lila hebben antivirale eigenschappen die de ontsteking geassocieerd met bof effectief te bestrijden. Crush een handvol van de Indiase lila bladeren en vormen dan een pasta met water. Nu, voeg een en een halve theelepel kurkuma poeder. Breng deze pasta op de gezwollen gebied. Laat het gedurende 30 minuten. Later, wassen met lauw water of schoon met een warm washandje. Doe dit een keer in een dag voor een week.

12. Asperges

Asperges zit vol met essentiële voedingsstoffen en mineralen die het lichaam beschermen tegen het bofvirus. Hoofdzakelijk zaden van de asperges worden gebruikt voor de behandeling. Neem 3 theelepels elk van fenegriekzaadpoeder en asperges zaad poeder. Combineer en voeg een beetje water tot een pasta. Gebruik deze pasta op de gezwollen gebied. Laat het drogen op zijn eigen. Later, schoon met een nat washandje. Doe dit twee keer per dag gedurende 10 dagen.

13. Aloe Vera

Aloë Vera anti-inflammatoire, antibiotica en antivirale eigenschappen die helpen verminderen de pijn en ontsteking. Neem een aloe vera blad; afpellen de huid om gel te halen. Meng nu een snuifje kurkuma met het en masseer het op de gezwollen gebied van de keel. Laat het 30 minuten en maak het af met een warm washandje. Doe dit driemaal per dag voor minstens een week.

Als alternatief, drink 2 ounces van Aloë vera sap per dag om het immuunsysteem te verbeteren en te versnellen het genezingsproces.

14. Chebulic myrobalan

Chebulic myrobalan kruid wordt in de volksmond bekend staat om zijn anti-inflammatoire en antibiotische eigenschappen. Take 2 chebulic myrobalanen en leg ze onder zonlicht voor 5 tot 6 uur. Dan, stamp ze fijn in een mixer na het volledig droog is. Nu, maken een pasta door het toevoegen van een beetje water aan. Breng de pasta op het gebied van de keel en nek. Doe dit 2-3 maal daags gedurende ten minste een week om symptomen.

15. Sacred Fig (Ficus religiosa)

De antivirale eigenschappen van de heilige vijgenbladeren vernietigen het virus dat de bof veroorzaakt. Daarnaast is de anti-inflammatoire attribuut van dit kruid vermindert de zwelling en ontsteking. Take 2 grote heilige vijgenbladeren en maak ze goed. Nu, spread geklaarde boter of olie op hen. Warm deze bladeren en leg ze op de pijnlijke plek. Bevestig ze met tape; het zal werken als een kruiden bandage. Verwijder het na 30 minuten. Voor het beste resultaat, gebruik het twee keer per dag voor minstens een week.

16. Fenegriekzaden

Fenegriek zaden bevatten sterke anti-inflammatoire en antivirale eigenschappen die helpen bij de behandeling van de bof. Grind 1 theelepel fenegriek zaden tot een fijn poeder en voeg wat lauw water tot een pasta te maken. Breng het op de gezwollen gebied. Reinig het met een doek in de 30e minuut. Herhaal dit twee keer per dag gedurende een week.

In plaats daarvan, voeg een eetlepel fenegriek zaden in een glas lauw water. Drink het twee keer per dag.

17. Mullein

De verzachtende eigenschappen en koeling effecten van toorts versnellen het genezingsproces. Anderzijds, anti-inflammatoire en antivirale effect van extracten toorts vermindert de pijn en irritatie. Neem 1 theelepel gedroogde toorts bladeren en leg ze in een kop kokend water. Laat ze steil voor 10 minuten. Nu, dip een schone doek in de toorts thee en comprimeren over de gezwollen gebied voor enkele minuten. Herhaal dit proces vaak om wat hulp te krijgen.

Als alternatief, drink 2 kopjes thee toorts.

18. Banyan Tree Leaves

De Banyan Tree is gebruikt voor het genezen van verschillende kwalen. Neem gewoon een groot blad van de Banyan Tree en maak het goed. Dep wat geklaarde boter op. Verwarm het en toe te passen over de gezwollen gebied. Laat het 's nachts en zet deze vast met tape. Herhaal dit twee keer per dag voor een paar dagen.

19. Zwarte peper

Grind wat zwarte peper tot een fijn poeder te maken. Voeg wat water tot een pasta te maken. Breng het over de gezwollen delen. Deze remedie zal zeker verminderen van de ontsteking en genezen bof in de kortere tijd.

20. Kamille Thee

Kamille bevat anti-oxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen die helpen genezen van de pijn en verlichting van ontsteking. Het vernietigt het virus en hun groei controleert. Om het herstelproces te bevestigen, nipt kamille thee 2-3 keer per dag.

Opmerking: Het is niet geschikt voor kinderen.

21. Heilig Basilicum

Het is een van de beste kruidenbehandelingen voor het behandelen keelpijn geassocieerd met bof. Steile wat verse basilicum bladeren in een kopje water gedurende 10-15 minuten en drink dit afkooksel om uw zere keel te kalmeren.

22. Cleavers

Hakmessen is een rijke bron van flavonoïden en tannines die anti-inflammatoire effecten geeft. Het is eigenlijk een geneesmiddel kruid dat wordt gebruikt om verschillende kwalen. Het behandelt microbiële infectie en ontsteking van klieren. U kunt de infusie drinken om hulp te krijgen van de bof. Neem een volle theelepel van deze gedroogde kruiden, weken in water 's nachts en drinken driemaal per dag.

23. Zilverkaars

Neem een kopje warm water en voeg 30 druppels echinacea tinctuur en 20 druppels zilverkaars tinctuur in. Roer het goed en drinken driemaal daags.

do's

Hebben een evenwichtige voeding.

Drink veel water.

Get voldoende rust.

U kunt op een atletische supporter.

Bedek je nek met een sjaal.

Was regelmatig uw handen.

Vermijd voedingsmiddelen die meer kauwen nodig.

Doe je keukengerei en drankjes niet delen met anderen.

1 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment