Saturday, February 27, 2016

Wonders appelazijn For Growth Hair

U kunt de behandeling van bijna elke gezondheidsprobleem met appelazijn Het is een cure-for-all oplossing. Van gewichtsverlies tot hart-en vaatziekten, kunnen ACV nuttig zijn bij het wegwerken van de verschillende problemen. Andere voordelen van ACV zijn voor de huid wratten, slechte adem, diabetes, keelpijn, backacne, en nog veel meer. Zoals te verwachten, kan deze magische azijn ook het bevorderen van de groei van je haar Het haar verlies kan worden veroorzaakt als gevolg van verschillende redenen, zoals verkeerde voeding en stress (1). ACV geeft niet alleen je lang haar, maar ook maakt ze glanzend en roos-vrij voor het hebben van een glanzende manen, moet je oa appelazijn in uw haarverzorging regime. Laten we bespreken waarom en hoe ACV kan worden bewezen als een zegen voor de haargroei.

Heeft Apple Cider Vinegar echt invloed op de haargroei?

Wordt aanbevolen voor verschillende ziekten, ACV heeft bepaalde voordelen voor onze haren. Het heeft een aantal geneeskrachtige eigenschappen zoals anti-schimmel, anti-inflammatoire, anti-virale, etc., (2) die helpen bestrijden eventuele hoofdhuid infecties veroorzaakt door schimmels of andere micro-organismen. Naast dat het vol essentiële voedingsstoffen en mineralen zoals kalium, vitamine A, B1, B6, en C, en ijzer. Daarom geeft een goede voeding voor haar en maakt ze dikker en langer. Het heeft ook enkele gunstige enzymen en bacteriën die zorgen voor een gezonde hoofdhuid en groei.

Hoe werkt ACV bevorderen haargroei?

1. Anti-schimmel en anti-bacteriële

Appelciderazijn is anti-schimmel aard (3). Derhalve remt de groei van schadelijke schimmels in de hoofdhuid. Het verwijderen van deze schimmels op zijn beurt vermindert de jeuk en droogte in de hoofdhuid. Het vermindert ook de productie van bacteriën vanwege zijn antibacteriële eigenschappen. De bestrijding van deze bacteriën, ACV behandelt branderig gevoel en irritatie op de huid van je hoofd.

2. Antiseptische

Omdat het een antiseptisch middel, appelazijn stopt de verdere gevolgen van infecties. Door deze eigenschap voorkomt ook de verspreiding van gist in de hoofdhuid (4) en bevordert een gezonde haargroei.

3. Zure Nature

Als ACV is een type azijn, heeft zure eigenschappen te (5). Deze eigenschappen helpen de pH-balans van de hoofdhuid (6). Zij doet dit zonder het verwijderen van de natuurlijke oliën uit uw onbalans in het pH-niveau als gevolg van het overmatig gebruik van shampoo (7) kan een droge hoofdhuid, die verder kan veranderen in roos, schilfering, en vele andere problemen veroorzaken. Dergelijke problemen kunnen de groei van je haar belemmeren. ACV balanceert de alkaliniteit van je hoofdhuid en effent de weg voor een bloeiende haargroei.

4. unclogs haarzakjes

Appelciderazijn kan ook worden gebruikt als een conditioner. Terwijl u van een stralende en goed gevoed haar, het deblokkeert de verstopte haarzakjes (8). De geblokkeerde haarzakjes veroorzaken haaruitval (9). Dit ontstoppen proces resulteert in een infectie-vrije hoofdhuid en een gezonde haargroei.

5. Natuurlijke Cleanser

Haar zuivering is een belangrijk onderdeel van haarverzorging regime (10). Door je haar natuurlijk het schoonmaken, het zorgt voor een gezonde manen. ACV is in staat om vuil of andere verontreinigingen die kunnen worden blokkeren van je haargroei te verwijderen. Het kan ook verwijderen van de restanten van shampoo en styling gels en zorgt voor een glanzender en zachter haar.

6. Voorkomt Psoriasis

ACV alfa-hydroxyzuren, die helpen bij het verwijderen van dode huid van de bovenste lagen van de hoofdhuid (11). Het verwijderen van dode huid kan de irritante huidziekte psoriasis die een hoger bedrag aan haaruitval kan veroorzaken te voorkomen. Het gebruik van appelcider kan nuttig zijn om de ziekte te controleren voordat het daadwerkelijk kan plaatsvinden.

7. Reparaties de beschermende laag

Dit type van azijn kan de beschadigde hoofdhuid en het haar te behandelen. Onze haar heeft een natuurlijke beschermende laag om hen te redden van zware componenten. UV-stralen, overmatig wassen (12) en luchtverontreinigende stoffen verzwakken deze laag en schade aan het haar. ACV geneest beschadigd haar door het herstel van deze beschermende laag van je haar en waardoor ze sterk.

8. Voorkomt gespleten haarpunten en Ontwart Hair Naturally

Vanwege zijn vermogen om haarschubben glad kan gespleten uiteinden en het breken van haar te beperken. Hoe gladder uiteinden geven u een gezondere haargroei betekent kroezen en split-end vrij haar (13). ACV kan je conditioner vervangen als het werkt geweldig op kroeshaar. Het ontwart je haar natuurlijk en stopt haaruitval veroorzaakt door kammen rommelig haar (14).

Hoe te ACV gebruiken voor de haargroei?

Zoals hierboven vermeld, ACV heeft talrijke eigenschappen, die helpen bij een gezondere haargroei. Maar wat de exacte wijze te gebruiken voor dit doel? Hier hebben we een paar manieren waarop u appelazijn kan gebruiken voor het hebben van een vollere manen uitgelegd.

1. ACV met Water

Om je hoofdhuid gezond te houden en schilfering en jeuk te verminderen, moet je je haar met ACV spoelen. Vaak wordt een verdund mengsel van ACV en water gebruikt (15). Voor deze, meng ¼ kopje appelazijn in een ¾ kopje water. Neem een spuitfles en giet het mengsel erin. Spoel je haar met deze oplossing na de shampoo en vóór de conditioner. Dribbelen het mengsel op de wortels van je haar en laat het zitten op je hoofdhuid 3-5 minuten. Masseer zachtjes en dan was het af met water. Breng de conditioner achteraf en dep je haar droog behoren.

2. ACV met Water en Sage Oil

ACV kan effectief zijn om zich te ontdoen van roos zijn. Salie olie vecht microorganismen vanwege zijn antimicrobiële eigenschappen (16). Voeg ½ kopje appelazijn tot 2 kopjes warm water. Roer de oplossing van de bestanddelen goed te mengen. Giet een paar druppels salie olie aan dit mengsel. Spuit het op je hoofdhuid gelijkmatig wanneer je je haar hebt shampoo en wachten op een half uur. Spoel het af naar behoren. Doe het een keer per week om de resultaten te zien.

3. ACV met avocado en kokosolie

Kokosolie is een grote natuurlijke conditioner en moisturizer (17), terwijl de avocado's zitten vol met voedingsstoffen. Om ze te gebruiken op je hoofdhuid, neem gelijke delen van ACV en water. Meng ze goed en giet het mengsel in een spuitfles. Spray het op je hoofdhuid en het haar in een gelijkmatige manier. Breng het mengsel goed door het haar te verdelen in delen en vervolgens door ze te bedekken met de oplossing. Laten inwerken gedurende 5-10 minuten. Maak een mengsel van tea tree olie en shampoo. Gebruik het om af te spoelen het ACV. Laat de shampoo te blijven op je haar voor 2-3 minuten. Was het af met water. Nu, maak een puree van een avocado gemengd met 2 el. kokosolie. Roer goed om de ingrediënten te mengen. Breng het aan je haar en masseer zachtjes. Bedek je haar met behulp van een douche cap. Laat het voor ongeveer een half uur. Spoel het af met een milde shampoo en zoet water. Doe het een keer per week om uw hoofdhuid gehydrateerd.

4. ACV met zuiveringszout

Deze combinatie kan wonderen doen voor je haar, zoals baking soda heeft verbazingwekkende antibacteriële eigenschappen (18). Daarom kan het een dergelijke uitbraken te voorkomen. Maak een oplossing van water en de benodigde hoeveelheid zuiveringszout om je haar volledig te bedekken. Breng deze oplossing van wortel tot tips van je haar. Masseer de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging. Was je haar met warm water. Nu, meng een deel van ACV in vier delen water. Een essentiële olie naar keuze kunnen worden toegevoegd aan de oplossing om zich te ontdoen van de geur van de azijn te krijgen. Toepassen op uw hoofdhuid en het haar. Bedek het hele hoofd met dit mengsel. Wacht vijf minuten en afwassen daarna.

5. ACV met Tea Tree Oil

Zowel ACV en tea tree olie anti-bacteriële aard (19). Daarom doodt Bacillus bacteriën die verantwoordelijk is voor diverse haarproblemen zoals haaruitval, roos, schilfering, etc. Om de oplossing te bereiden, voeg 5-6 druppels tea tree olie om een half kopje appelazijn. Meng ze goed. Breng het aan je haar en wrijf de hoofdhuid zachtjes. Wacht 5 minuten. Spoel het af met behulp van een shampoo en water achteraf.

6. ACV met Aloë Vera en Honing

Aloë Vera een grote remedie tegen haaruitval (20) is, dit mengsel is zeer effectief voor de behandeling van jeukende hoofdhuid en ongezond. Meng 3 eetl. van Aloë Vera sap, een theelepel rozemarijn olie en honing in een ½ kop van ACV. Roer het mengsel behoorlijk en giet het in een spuitfles. Spritz de oplossing voor uw hoofdhuid en masseer zachtjes voor een paar minuten. Gebruik een badmuts om je hoofd te dekken. Verwijder de dop na 20 minuten. Gebruik koud water om je haar te wassen. Breng de shampoo en conditioner achteraf.

7. ACV met Olijfolie

Als u een schilferige hoofdhuid, dan zal deze remedie grote werk voor je. Dit mengsel zal de pH evenwicht en de productie van natuurlijke oliën in de hoofdhuid. Olijfolie kan de schade veroorzaakt door UV-stralen (21) te behandelen. Warm 2 eetl. van olijfolie voor een paar seconden. Breng het aan de hoofdhuid en masseer zachtjes. Wachten op een half uur en dan, kam je haar op een grondige manier. Verdun ACV met water. Spoel je haar mee. Was ze in het stromend water voor een paar minuten.

8. ACV met Rosemary

Om gevoed haar te krijgen, kunt u deze azijn met rozemarijn kruid te gebruiken. Dit kruid bevordert de haargroei (22). Giet 3 kopjes water en een handvol rozemarijn in een pan en kook het. Breng het sudderen en laat gedurende 45 minuten. Zeef het mengsel en laat het afkoelen bij kamertemperatuur. Meng een paar druppels van zowel rozemarijn en pepermuntolie, samen met een half kopje appelazijn in. Giet de oplossing in een spray fles en goed schudden. Toepassen op uw hoofdhuid na het wassen. Laat het rusten voor een paar minuten. Spoel het af met water en dep je haar droog.

9. ACV met Bier

Bier werkt wonderwel voor de haargroei op een kale hoofdhuid (23), en wanneer het wordt gebruikt met ACV, krijgt de voordelen ervan verbreed. Pour 2 el. appelazijn en 2 kopjes van bier in een kom. Meng ze grondig en toepassen op uw hoofdhuid na de shampoo. Laat het zitten op je hoofdhuid voor een paar minuten. Masseer met uw vingertoppen gedurende ongeveer 10 minuten. Spoel het af met water. Doe de procedure twee keer per week om zich te ontdoen van een droog haar conditie te krijgen.

Voorzorgsmaatregelen

Apple cider azijn is een grote ingrediënt toe te voegen aan uw haarverzorging regime. Het is echter niet indifferent. Je moet een paar voorzorgsmaatregelen te nemen tijdens het gebruik van ACV op je haar en hoofdhuid.

1) Gebruik een verdunde ACV, als je gevoel een branderig gevoel op je hoofdhuid.

2) ACV mag niet gebruikt worden als u al olie hebt aangebracht op je haar. De olie zou de penetratie van de appelazijn voorkomen in uw hoofdhuid.

3) Het ruwe ACV is rijk aan pectine, appelzuur, kalium, natrium, ijzer en calcium (24). Dus, altijd gebruik maken van ACV, dat is ongepasteuriseerde en ongefilterd.

4 mei 2015

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment