Sunday, February 21, 2016

22 Getest Home Remedies To Get Rid van Schurft

Hebt u last van rode huiduitslag over je huid? Zijn deze uitslag intens pijnlijke en jeukende? Nou, als deze zijn de symptomen, dan u misschien wel last van schurft. Het is een huidziekte, die zeer besmettelijk. Schurft wordt veroorzaakt door een mijt, namelijk schurftmijt, die kan overleven een maand of langer op de menselijke huid. Deze mijten kunnen verspreiden door het nauwe contact of het delen van de persoonlijke voorwerpen van de besmette persoon. De meest voorkomende symptomen van de schurft zijn - rode huiduitslag, blaren, jeuk, zwelling en pijn. Deze huiduitslag verschijnen meestal onder de borsten, oksels, de schouderbladen, billen, tussen de vingers, voetzolen, rond de taille, genitale gebied, en bij de elleboog. U kunt kiezen voor over-the-counter geneesmiddelen voor de behandeling van scabies.However, zijn er verschillende home remedies voor schurft, die natuurlijk zijn en hebben geen bijwerkingen.

Home Remedies voor Schurft

1. Cayenne Pepper

Als u zich afvraagt hoe zich te ontdoen van schurft, dan cayennepeper is een van de beste home remedies voor. Giet een kopje cayennepeper in het warme badwater. Genieten in het tot het water is afgekoeld. Spoel de paprika met koud water. Doe het een keer per dag om de mijten te doden.

Notitie:

Zorg ervoor dat u niet het water in uw ogen krijg als peper het brandende gevoel kan veroorzaken.

Deze remedie is niet bedoeld voor de mensen met een gevoelige huid.

2. Kurkuma

Kurkuma is een prachtig huis behandeling voor schurft. Maak een dikke pasta door het mengen van een eetlepel van gepoederde kurkuma en een paar druppels citroensap. Breng deze pasta op de getroffen gebieden van de huid en laat het gedurende een uur. Spoel het af met lauw water. Herhaal deze dagelijks aan de verbetering te zien.

3. White Vinegar

Witte azijn heeft zure eigenschappen die de pH van de huid veranderen. Het veroorzaakt mijten dood. Meng gelijke hoeveelheden water en witte azijn. Breng deze oplossing op de getroffen gebieden met behulp van een watje. Later, afspoelen met warm water. Herhaal dit 3 keer per dag, gedurende 10-15 minuten. Het is een van de meest bruikbare remedies voor schurft.

4. Bleach

Bleach helpt doden mijten. Meng een deel van bleekwater met vier delen water. Spuit de oplossing op de aangetaste huid tweemaal per dag gedurende enkele dagen.

5. Knoflook

De antibacteriële eigenschappen van knoflook helpen afweren van de schurft-veroorzakende mijten. Alleen van toepassing knoflookextract op de getroffen gebieden. Bovendien verbruiken 3-4 teentjes knoflook per dag.

Opmerking: Om het brandende gevoel te voorkomen, geven een pauze van twee dagen na het aanbrengen van het extract regelmatig 3 dagen.

6. Kruidnagelolie

Kruidnagel olie is anti-inflammatoire en antimicrobieel van aard. Het kan u onmiddellijke verlichting van de jeuk en pijn geassocieerd met schurft geven. Maar kan het brandend gevoel op de huid veroorzaken. Vandaar dat, alvorens, verdunnen met een beetje olijfolie.

7. Onion

De aanwezigheid van quercetine in de ui Verzacht het getroffen gebied. Bovendien zijn de zwavelverbindingen ui helpen voorkomen infectie. Rasp een middelgrote ui en toe te passen zijn sap op de aangetaste huid. Gebruik het vaak om de beste resultaten te krijgen.

8. Borax en waterstofperoxide

Waterstofperoxide is een antibacteriële terwijl borax is een natuurlijke insecticide en fungicide. Wanneer ze worden gecombineerd, doden ze de schurftmijt en vermindert de kans op secundaire infectie in het getroffen gebied. Meng twee kopjes borax en één kopje waterstofperoxide in de badkuip (gevuld met lauw water). Dompel jezelf in dit water gedurende 15 minuten. Neem deze bad ten minste eenmaal per dag.

9. bittere pompoen

Het antimicrobiële en anti-inflammatoire aard, derhalve effectief in het genezen schurft. Blend een bittere kalebas en zeef het tot het afsluiten van het sap. U kunt ook een eetlepel citroensap toe te voegen aan haar bittere smaak te verminderen. Het drinken van het een keer per dag kan helpen genezen scabiesin per week.

10. Petroleum Jelly

Meng een eetlepel van zwavel en negen eetlepels vaseline. Breng het op de aangedane huid. Terwijl jelly de huid te kalmeren, zal zwavel de infectie genezen.

11. koud kompres

Dep een ijsblokje (verpakt in een washandje) op de geïnfecteerde huid als een koud kompres. Het zal je tijdelijke verlichting van de jeuk en pijn te geven. Of anders, genieten van een schone handdoek in de gekoeld water en plaats het op het getroffen gebied.

Kruiden Remedies naar Schurft behandelen

12. Calendula Petals

Maal een paar blaadjes van calendula. Voeg twee eetlepels van aloë vera gel en een snufje kurkuma poeder aan. Nu gelden deze pasta op de aangetaste delen van de huid. Laat het drogen en was het later af. Herhaal dit twee keer per dag totdat je volledig te herstellen.

13. Tea Tree Oil

Tea tree olie is geladen met antibacteriële, anti-inflammatoire, antiparasitaire, antifungale, antiseptische, desinfecterende en wondgenezing eigenschappen. Vandaar dat, met behulp van tea tree olie voor schurft behandeling blijkt zeer effectief. Het heeft terpinen-4-ol, waarbij de parasiet die schurft veroorzaakt doodt. Meng een eetlepel elk van olijfolie en tea tree olie. Dep het op de huid met behulp van een watje. Doe dit twee keer per dag, gedurende 2-3 weken.

Bovendien, voeg 10-12 druppels tea tree olie aan uw bad gevuld met lauw water.

Notitie:

Het is niet aan te raden voor de zwangere vrouwen en zogende moeder.

Mensen met een gevoelige huid moet eerst testen op een klein gebied van de huid zoals prikkelbare hen kan zijn.

14. Indian Lilac

Indian lila is de beste voor een groot aantal huidaandoeningen. Het heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen die traktatie schurft te helpen. Dab pure Indische lila olie op de aangetaste huid en masseer zachtjes, zodat de olie in de huid doordringt. Laat het voor een paar minuten en dan, een bad nemen. Doe dit eenmaal per dag gedurende enkele weken, om te voorkomen dat de verspreiding van het virus.

Of anders, meng gelijke hoeveelheden van de Indiase lila olie en kurkuma poeder. Breng deze pasta op de getroffen gebieden, 2-3 keer per dag. Het kan helpen kalmeren de jeuk.

Als alternatief, verpletteren wat verse blaadjes tot een pasta te maken. Was de aangetaste huid en breng deze pasta aan het. Laat het drogen. Tot slot, spoel het af met het water.

Bovendien koken sommige van de bladeren in een kopje water en laat het afkoelen. Drink een eetlepel ervan, 3-4 keer per dag. Herhalen voor een of twee weken tot de schurft volledig is uitgehard.

15. Aloe Vera

Aloë vera zit vol met antimicrobiële eigenschappen en dient als een natuurlijke behandeling voor scabies.Apply vers gewonnen aloë vera gel op de getroffen gebieden. Laat het een half uur. Daarna afspoelen met lauw water. Herhaal 2-3 keer per dag, gedurende enkele weken.

16. lavendelolie

Het doodt de mijten en stimuleert de regeneratie van de huidcellen. Giet vijf druppels pure lavendelolie in het warme badwater. Dompel jezelf onder in het voor 15 minuten. Herhalen keer per dag, gedurende enkele weken. Het zal de huid te kalmeren en vermindering van de pijn.

Of anders, meng gelijke hoeveelheden alcohol en lavendelolie. Breng het mengsel op het getroffen gebied. Masseer het teder, zodat het dringt diep door in de huid. Het helpt doden van de mijten en hun eieren. Voer het twee keer per dag, om de snelheid van het genezingsproces.

17. Rosemary

Rozemarijn heeft anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen. Vandaar dat het helpt de aangetaste huid te beschermen tegen de secundaire infectie, vermindert de pijn en geeft verlichting van de jeuk. Plaats rozemarijn bladeren in een kopje en giet wat gekookt water op hen. Laat het afkoelen voor bepaalde tijd. Geniet van een katoenen bal in het water en breng het aan de getroffen gebieden. Doe het driemaal per dag.

18. Bush Tea

Bush thee heeft ook antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen. Kook wat water en voeg bush theebladeren aan het. honing toe te voegen aan de smaak te zoeten. Drink het drie keer per dag.

19. Mint

Mint bevat menthol, die helpt kalmeren de jeuk en ontstekingen. Maak een pasta door het breken van en het toevoegen van een beetje water bij de muntblaadjes. Breng het op de huid van de koelende werking.

20. Cat's Claw

Door zijn anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen, Cat's Claw effectief geneest de huid infecties. U kunt thee maken uit de bast, bladeren en wortels van dit kruid. Het extract van kat klauw kruid is ook beschikbaar op de markt, in de vorm van capsules.

Opmerking: Het moet niet intern tijdens de zwangerschap worden genomen.

21. Sint-Janskruid en Teunisbloem

Giet een paar druppels teunisbloemolie een tinctuur van sint-janskruid. Toe te passen op de getroffen gebieden van de huid. Het zal u verlichting van de jeuk en irritatie geven.

22. tamanu

Het heeft antibacteriële en insectenwerende eigenschappen. Zo doodt de mijten die schurft veroorzaken. Het vermindert ook ontsteking en roodheid van de huiduitslag. U kunt het direct toepassen op uw huid.

do's

Houd uw omgeving schoon mijt besmetting te voorkomen.

Was alle kleren en lakens die u hebt gebruikt in de laatste drie dagen met warm water.

Blijf weg van enige fysieke activiteit. Neem volledige rust.

Toepassen zink en kurkuma pasta op het getroffen gebied om de schimmel uitbraak voorkomen.

don'ts

Geen van uw persoonlijke spullen te delen met iedereen om hen te beschermen tegen besmetting.

Niet huiduitslag krabben omdat het de voorwaarde zal verergeren.

Vermijd elk persoonlijk contact, zoals handen schudden, knuffelen, etc.

Niet een bezoek aan de drukke plaatsen.

Vermijd lichamelijk contact met je partner.

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment