Friday, February 19, 2016

20 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van een droge mond

Droge mond - medisch genoemd als xerostomie, is een aandoening waarbij speeksel vorming minder en mond wordt droog en plakkerig als gevolg. Deze aandoening wordt vaak gevolgd door de droge keel, slechte adem, droge tong, tintelend gevoel in de mond, moeite met slikken, en onlesbare dorst. Sommige oorzaken van een droge mond kan ook een actieve medische behandeling, gebrek aan vocht in de mond, gingivitis of irritatie van het tandvlees, radiotherapie, menopauze, zwelling of irritatie op de hoeken van de mond, schimmelinfectie, en het roken van sigaretten. Het houden van uw mond gehydrateerd te allen tijde lijkt de enige manier om dit probleem te verlichten, want het zal je lichaam stimuleren om meer speeksel produceren. Lage niveaus van speeksel te verminderen het vermogen van de mond om te vechten tegen bacteriën. Speeksel in de mond helpt kauwen het voedsel goed en verbetert de spijsvertering, waardoor het voorkomen van tandbederf. Er zijn echter vele andere manieren om dit probleem te behandelen. Zoek uit een aantal fantastische home remedies om zich te ontdoen van een droge mond in dit bericht.

Home remedies voor droge mond

1. Chew Suikervrije Candies

Munch suikervrije tandvlees of zuig suikervrije snoepjes aan speekselklieren stimuleren en te verlichten het probleem van een droge mond. (1) (2)

NB - Suikervrije tandvlees en snoepjes, als verbruikt in grotere hoeveelheden, kan leiden tot diarree of gespierd of buikkrampen bij sommige mensen.

2. Controle van de cafeïne

Beperk uw cafeïne (koffie / thee) intake, omdat het je mond droog kunnen maken. (3)

3. Limit suikerhoudend voedsel

Uitsluiten suikerhoudende voedingsmiddelen uit uw dieet; anders zullen ze verhogen bloedsuikerspiegel, uiteindelijk resulterend in een droge mond. (4)

4. Limit Alcohol

Vermijd het gebruik van mondwater dat alcohol bevat, omdat dit het drogen van de mond kan leiden tot voorbij. (5)

In plaats daarvan, de voorbereiding van uw mondwater door het toevoegen van 8 liter water en ½ eetlepel elk van zout en zuiveringszout.

5. Shun Tobacco

Stop het gebruik van tabaksproducten of pruimtabak, want het is de belangrijkste reden van een droge mond. (6)

6. Houd jezelf gehydrateerd

Verhoog uw vochtinname of blijven nippen water elke 5 minuten naar de mond van volledig voorkomen dat ze uitdrogen. Een goede hydratatie zal de speekselklieren stimuleren om speeksel afscheiden. (7)

Hier zijn een aantal manieren om jezelf gehydrateerd te houden:

Drink voldoende hoeveelheid water gedurende de dag of zuigen stukken ijs, voor het geval, je bent niet in staat om voldoende water te drinken. (8) (9)

Een andere manier om water te consumeren is om stukken van gedeeltelijk bevroren groenten en fruit zoals watermeloen, meloen, komkommer en ananas te eten

Verbruiken veel vruchtensappen, shakes en smoothies.

Drink 1-2 glazen van de kokosnoot water per dag.

Sip gember thee, groene thee en kamille thee in plaats van zwarte thee.

Neem meer vloeibare levensmiddelen (zoals soepen en stoofschotels) in plaats van vaste stoffen.

7. Wijzig uw tandenborstel

Gebruik een zachte tandenborstel voor het reinigen van uw tanden. Het zal de spleten van de tanden te bereiken; dus, het opruimen van de mond effectief en houden van de slechte adem veroorzaken bacteriën op de baai. Vervolgens voorkomt het drogen van de mond. (10)

8. Adem door de neus

Niet ademen door je mond als je het probleem van een droge mond hebben. In plaats daarvan, ademen door de neus. In het geval u moeite met ademen door je neus, maken gebruik van zout druppels en neem heet water stoom om de congestie te verwijderen (11)

9. Gebruik luchtbevochtiger

Om vocht aan de lucht toe te voegen, gebruik maken van de luchtbevochtiger in de nacht. Het helpt om de lichaamstemperatuur en goed ademen. (12)

10. Gargle

Neem warm water en meng wat zout erin. Gorgelen met dit water 3-4 keer per dag. Het zal leiden tot speekselklieren speeksel afscheiden en verlichten het probleem van een droge mond.

11. Steam

Inhaleer de stoom van kokend water tot het openstellen van de ontstuwd neusholte en luchtwegen. (13)

12. Cayenne Pepper

Neem een klein beetje van gemalen peper op je vinger en wrijf het rond je tong. Het zal een tintelend gevoel veroorzaken in je mond, maar zal ook het stimuleren van de speekselklieren. (14)

Als alternatief kunt u ook strooi cayenne peper op uw salade, soep of andere gerechten.

Cayenne peper is ook beschikbaar in de vorm van capsules, die kunnen worden genomen na overleg met een arts.

13. Zaden van de venkel

Venkelzaden bevatten flavonoïden die helpen bij de productie van speeksel. (15)

Chew venkelzaden meerdere malen per dag, vooral na elke maaltijd, het probleem van slechte adem en droge mond behandelen.

Als alternatief, meng gelijke hoeveelheden venkelzaad en fenegriek zaden Neem een pan en droge geroosterde hen. Koel en stamp ze fijn. Voeg een beetje zout aan dit mengsel. Neem ½ eetlepel van dit mengsel hetzij rechtstreeks, hetzij met water na elke maaltijd.

14. Oil Pulling

Gorgelen met 1 eetlepel extra vierge kokosolie en spuug het uit na 15 minuten. Daarna spoel je mond met warm water. (16)

NB - Gebruik de olie niet te slikken.

15. Lemon

Voeg wat honing en citroensap om een glas water en drink dit gedurende de dag om gehydrateerd te blijven.

Als alternatief voor te bereiden wat limonade zonder suiker en drink het meerdere malen per dag om droge mond te behandelen.

Of anders, strooi er wat zout over een stukje citroen en zuigen het de hele dag door. Het zal uw smaakpapillen te verbeteren en leiden tot de speekselklieren speeksel afscheiden. (17)

16. Cardamom

Chew sommige kardemomzaden na elke maaltijd. Het bevochtigt de mond en ook ontlast van het probleem van slechte adem. (18)

Als alternatief malen sommige kardemom zaden en voeg deze toe aan een glas warm water. Laten koken gedurende 10 minuten en drinken. Het moet maal per dag worden uitgevoerd.

Of anders, drinken kardemom thee één- of tweemaal daags.

17. Ginger

Gember wordt beschouwd als zeer effectief in het activeren van de speekselklieren en waarbij een nieuwe gevoel aan de mond. (19)

Kauwen een klein stukje gember. Het fungeert als een geweldig voorgerecht en tegelijkertijd verfrissen de adem. Gembersap helpt het probleem van droge mond oplossen lang.

Of anders, drink 2-3 kopjes gemberthee met honing dagelijks, om je speekselklieren stimuleren.

NB - Voor meer effectieve resultaten, vervangt suiker met honing tijdens het maken van gember thee.

Herbal Remedies voor droge mond

18. Slippery Elm

Wanneer gemengd met water, gladde iep wordt glad gel als het slijm bevat. Het is zeer effectief in het genezen van vele mond aandoeningen, zoals het drogen van de mond, tandbederf en slechte adem. (20)

Om het te gebruiken, voeg 1-2 eetlepels van gladde iep om een kop heet water en kook ze gedurende 10 minuten. Zeef dit mengsel; voeg honing te sturen als het afkoelt. Drink deze thee twee keer per dag om zich te ontdoen van allerlei mond problemen te krijgen.

U kunt ook een aantal gladde iep en water en voor te bereiden een pasta. Neem een klein deel van deze pasta en draai het in je mond. Spoel uw mond met water na afloop. Het moet tweemaal daags worden gedaan.

19. Aloe Vera

Drink ¼ kopje aloë vera sap. Het zal leiden tot speekselklieren om meer speeksel af te scheiden en dus helpen genezen het probleem van een droge mond.

Als alternatief, je mond spoelen met aloë vera sap. (21)

U kunt zelfs van toepassing aloë vera gel rond je mond met een wattenstaafje. Laat het voor een paar minuten en dan je mond spoelen met koud water ten minste 2-3 keer per dag.

20. Druivenpitolie

Met de hulp van uw vingers, wrijf sommige druivenpitolie op je tong en de binnenkant van je wangen. Laat het 's nachts en spoel je mond met warm water in de ochtend. Na deze, je tanden poetsen.

do's

Spoel je mond met warm water na het eten van voedsel.

Poets en flos je tanden, en reinig je tong regelmatig tot tandbederf en een droge mond te vermijden. (23)

don'ts

Vermijd het nemen van vette en kruidig voedsel, omdat deze de binnenwanden van de mond kan veroorzaken en interfereren met de speekselproductie. (24)

Shun zout en droge voedingsmiddelen, zoals koekjes, crackers, toast, droog brood, enz.

Blijf weg van zure voedingsmiddelen zoals tomaten, sinaasappel, appel, grapefruit, druiven, enz. Deze vruchten zet de pH-balans van het lichaam zuur en veroorzaken vaak plassen en instant drogen van de mond. (25)

Vermijd het gebruik van antihistaminica en decongestiva, tenzij uw arts ze voorschrijft.

Niet roken en alcohol te vermijden. (26)

15 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment