Wednesday, February 17, 2016

31 beste natuurlijke Mosquito afweermiddelen die je moet proberen

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/07 /

Muggen zijn de belangrijkste probleem dat veel mensen worden geconfronteerd. Omgaan met de muggen, vooral tijdens winters en regenachtige seizoenen, is een echte uitdaging. Muggen verspreiden verschillende dodelijke ziekten zoals malaria, tyfus, dengue en zo vele andere kwalen. Verschillende mosquito insectenwerende middelen zijn beschikbaar in de markt, maar ze zijn niet zo effectief als natuurlijke remedies Sommigen van hen kunnen nadelige gevolgen voor uw gezondheid. Ze zijn zeer schadelijk zijn voor de mensen die lijden aan ademhalingsproblemen. Muggenmelk zalven kunnen huidinfecties veroorzaken en zijn niet goed worden gebruikt op kinderen. Om alle nadelige gevolgen te voorkomen, kunt u terecht voor natuurlijke mosquito afweermiddelen. Velen van ons zijn zich niet bewust van de mug insectenwerende middelen die de natuur ons gegeven heeft. Laten we bespreken in detail.

Effectieve Natuurlijke Mosquito afweermiddelen

1. Citronella

Citronella is een eeuwigdurend gras dat een zeer sterke aroma heeft. U zult versteld staan om te weten dat het een effectieve muggen zijn. De geur door dit kruid heeft een maskerend effect op andere geurstoffen. U kunt eenvoudig groeien citronella in potten rond uw huis.

2. Citroenmelisse

Citroenmelisse is een andere plant die effectief is in het afweren van de muggen. De geur van het kruid is sterk genoeg om de insecten weg te houden van uw huis. Bovendien, het is niet een harde noot om te kraken om citroenmelisse groeien.

3. Catnip

Plant een aantal kattenkruid kruid rond uw huis te ontdoen van muggen. Het is 10 keer effectiever dan DEET (een ingrediënt veel gebruikt in kunstmatige muggen afstotende producten). De karakteristieke geur van het kruid door de aanwezigheid van een essentiële olie, genaamd nepetalactone

4. Marigold

Het is echt verbazingwekkend om te weten dat goudsbloem is een zeer goede insectenwerend middel gegeven door de natuur. Marigold heeft een ingrediënt genaamd pyrethrum, die een weerzinwekkende effect niet alleen op de muggen, maar op vele bugs ook heeft. Het planten van goudsbloem rond uw huis laat je jezelf te beschermen tegen de muggen.

5. Basil

Basilicumblaadjes dienen als een uitstekende insectenwerend middel en is het proberen waard. Groeiend aantal basilicum rond uw huis zal een afstotende werking op de muggen.

6. Lavender

Wie had gedacht dat lavendel kan een insectenwerend middel zijn? Mensen beschouwen als lavendel bloemen met een rustgevende geur die in het algemeen worden gebruikt voor decoratieve doeleinden. Essentiële olie van lavendel of lavendel in zijn natuurlijke vorm kan gebruikt worden rond uw huis om de muggen op afstand te houden. U kunt ook gebruik maken van de plant te maken om kruidenthee te maken en uw huis te vullen met een rustgevende aroma.

7. Peppermint

In het algemeen, insecten haten de geur en de smaak van pepermunt. De sterke geur van de plant houdt de muggen en andere insecten weg. Dit is heel interessant om te weten dat deze plant fungeert als een goede jeuk reliever wanneer je toevallig gebeten door een bugs. Crush twee of drie pepermunt bladeren en wrijf het op de huid. De jeuk effect wordt verminderd.

8. Knoflook

Hoewel knoflook is niet zo krachtig als andere mosquito insectenwerende middelen, het nuttigen van een goed bedrag in uw dagelijkse voeding is aan te raden. Plant knoflook in uw huis en tuin voor extra bescherming tegen muggen.

9. Pennyroyal

Het is een andere aromatische plant die een zeer goed afschrikmiddel muggen. Groeiende pennyroyal profiteert u door het houden van de muggen op afstand. Sommige mensen maken gebruik van pennyroyal bloemen smaak vis. Deze muggenmelk heeft geen bijwerkingen.

10. Rosemary

Rozemarijn is een bloeiende plant die op grote schaal is gebruikt als specerij in lam en vis curries. Maar mensen kunnen niet weten dat het ook effectief in het afweren van de muggen en andere insecten. Groeiende rozemarijn in uw tuin zal je beschermen tegen muggenbeten

11. Geranium

Geranium is een bloeiende plant die vaak wordt gebruikt voor de decoratie doel bij woningen. Deze struik wordt meestal gekweekt in aarden potten a. Maar het is interessant om te weten dat ze een afstotende werking tegen de muggen. De kleur van de bloem en de geur die het produceert zal de muggen weg te houden van uw huis.

12. margosa Oil

Een recent onderzoek naar de margosa olie heeft geconcludeerd dat het een goede muggen dan DEET - een belangrijk ingrediënt gebruikt in kunstmatige mosquito insectenwerende middelen. In oude tijden, mensen gebruikt om de margosa bladeren verbranden en verspreid het rond de ruimte om de muggen buiten te houden.

13. biologische soja olie

Het is aangeprezen als een insectenwerend middel dat een gelijk effect als DEET heeft. De organische soja-olie heeft geen bijwerkingen op de huid, maar zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor sojaproducten.

14. Lotus

De Asian Pacific Journal publiceerde onlangs dat de lotus is een goede muggen middel. Het heeft een eigenschap van het doden van de muggenlarven ook. Omdat de lotus groeit in vijvers, is het een goede optie om te worden geteeld in woningen die achtertuin vijvers hebben.

15. Black Pepper

Het extract van zwarte peper blijkt een goed effect op het afweren van de muggen te hebben. U kunt eenvoudig dit middel in uw pantry. Ze gewoon consumeren of kook ze een krachtige drankje te maken.

16. Clove

Muggen hebben een afkeer van de sterke geur. De geur van kruidnagel heeft een afstotende effect op de meeste van de bugs. Kruidnagel, wanneer gebruikt met citroenen, kan een sterke insectenwerend middel te maken.

17. Eucalyptus

De geur van eucalyptus is extreem sterk en helpt af te weren muggen. Ze zijn heel gunstig wanneer geplant in een tuin of achtertuin sinds muggen hebben de neiging van de fokkerij in een donkere en vochtige omgeving. U kunt zelfs gebruik eucalyptusolie om te gaan met de mug dreiging. Maak een mengsel van de eucalyptus olie en sommige andere wrijven olie, en spuit het rond.

18. Tea Tree

Extract, geuren, en de olie van de tea tree zijn heel populair in de schoonheid en huidverzorging industrie. Veel vrouwen gebruiken het om heldere en zachte huid te bereiken. Maar weet u dat de geur van tea tree olie kan verdrijven muggen? U kunt de plant of de olie ofwel gebruiken om te gaan met de mug besmetting.

19. Drosera

Drosera is een vleesetende plant en vergelijkbaar met vele andere botanische planten; het is een uitstekende natuurlijke remedie voor bieden adieu aan de muggen. De plant trekt insecten door de geur die het uitzendt. Zodra de bugs in de val vallen, belanden ze vasthouden aan de bloem.

20. Nicotiana

Dit is een geschenk van een andere aard aan de mensheid als de ideale muggen. Deze plant groeit gemakkelijk in de tuin of bloempot. Deze plant geeft een sterke geur, vooral tijdens de avond tijd dat de mug besmetting is meer. U kunt het planten rond uw huis voor bescherming tegen deze vervelende wezens.

21. De Balsem

Bee balsem, die ook bekend staat als Monarda, is een prachtig bloeiende plant die helpt verschillende insecten zoals muggen, bijen, en zelfs kolibries aan te trekken. Dit kruid wordt gebruikt bij de bereiding van geurende oliën en etherische oliën die goed werken in het afweren muggen.

22. Cedar

Cedar hagen moeten worden geplant in de tuin, omdat ze zijn zeer effectief in het afweren van de muggen en andere insecten. Cederolie wordt gebruikt als een actief ingrediënt in vele muggen afweermiddel en oliën. Muggen worden gezien massaal richting ceder afdekkingen die worden geplant in tuinen die helpen om hen uit het invoeren van uw huis.

23. Lemon Grass

Citroengras heeft een aangename geur en is multifunctioneel. Citroengras heeft citronella dat is een natuurlijke muggenspray. Citroengras wordt gebruikt om de geur en smaak toe te voegen aan voedsel en fungeert ook als een inflammatoire geneesmiddelen. Het wordt vaak gebruikt in parfums en etherische oliën en ook uitstekend voor de huid.

24. Sweet Fern

Sweet varen is een natuurlijk middel dat helpt deal met de mug dreiging. Voeg dit kruid bij de open haard van uw huis en de emitterende dampen zal de muggen weg te houden.

25. Vanilla Leaf

Vanille blad, ook bekend als achlys triphylla, is een plant die is gebruikt generaties als effectieve insectenafweermiddel. De gedroogde plant geeft een aroma dat vergelijkbaar is met vanille en helpt afweren van de vliegen en muggen.

26. Ageratum

Ageratum (ook bekend als floss bloem) heeft een krachtige geur die de muggen verdrijft van uw huis. De plant scheidt een stof zoals cumarine bekend, dat als een insectenwerend middel. De bloem heeft een aangename kleur, maar de geur is zeer sterk voor de bugs te tolereren.

27. Pineapple Weed

Wanneer ze worden geplet, ananas wiet (ook genoemd als Matricaria matricarioides) geeft een aroma dat vergelijkbaar is met ananas. Dit kruid is ook effectief in het afweren van de insecten zoals muggen.

28. Tansies

Tansies zijn vaak merkbaar met name vanwege hun gelijkenis met de goudsbloem bloem. Deze planten kunnen gemakkelijk worden geplant in uw tuin of achtertuin. Het kan worden gebruikt om het huis als een bug middel en wordt ook gebruikt voor een verscheidenheid van andere gezondheidsproblemen.

29. Woodruff

Woodruff, ook wel als lievevrouwebedstro, een kruidenmiddel en een uitstekende insect repellent. Het is bekend om zijn digestieve eigenschappen en is effectief bij de behandeling van andere aandoeningen. Aangezien het heeft een aangename geur, het planten in uw tuin zal de muggen op afstand te houden.

30. Mint

Op zoek naar een niet-toxisch en effectief muggen? Kies voor mint. Plant munt in uw tuin en zet zakjes van dit kruid in uw huis te ontdoen van muggen U kunt ook verpletterd muntblaadjes voor de effectieve resultaten.

31. Wormwood

Alsem, ook wel bekend als alsem, heeft een sterke geur die wijk van nature helpt weg de muggen. Plet de alsem en verdeel het over uw tuin of plaats hem in de hoeken van het huis. Roman alsem is de meest effectieve natuurlijke muggenspray die gemakkelijk kan worden gekweekt, zelfs op een klein stukje grond.

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment