Friday, February 26, 2016

16 Superfoods om cholesterol te verlagen Level

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2013/08/almonds-AP_08_08_2013_45063557_L.jpg

Cholesterol is een zachte vetten soort stof die helpt bij de vorming van nieuwe cellen en regelt ook andere vitale functies van het lichaam. Onze eetgewoonten en ongezonde leefstijl hebben wel invloed op het cholesterolgehalte slecht. Verzadigde vetten en voedingsmiddelen met een hoog suiker, de ontwikkeling van meer cholesterol als 80% van het wordt geproduceerd door de lever en de rest komt van wat we dagelijks consumeren. Het hoge LDL in het bloed verhoogt het risico op cardiovasculaire aandoeningen. Echter, om dit probleem te bestrijden, passen enkele eenvoudige voedingskundige veranderingen die nuttig kan zijn voor een groot deel. In dit artikel hebben we vermeld 16 superfoods het cholesterol te verlagen, dat kan zijn uitstekende alternatieven voor medicijnen.

1. Amandelen

Studies hebben aangetoond dat half kopje amandelen per dag vermindert 10% LDL cholesterol. De rijkdom van vitamine E en flavonoïden in deze knapperige noten voorkomt de groei van plaque slagader verstopping. Aldus lager op het risico op hart- en vaatziekten.

Opmerking: Zorg ervoor dat de amandelen niet-gezouten.

2. Avocado's

Avocado's bevatten een krachtige punch van enkelvoudig onverzadigde vetten, en oliezuur helpt voorkomen dat slechte LDL en HDL verbetert. Deze vrucht is een krachtpatser van voeding en is goed voor de algehele gezondheid. Trouwens, de hoge foliumzuur inhoud houdt je hart gezond. Snijd het in uw sandwiches of onder avocado in uw salade.

3. Haver en gerst

Aangezien gerst en haver bevatten beta glucan - een oplosbare vezel bij het eten, een gel vormt die de absorptie van cholesterol voorkomt door binding in de darm. Zo, de lager slechte cholesterol. Bovendien zijn beide uitstekende vervanger rijst.

4. Bosbessen

Voeg wat verse bosbessen aan uw granen of meng ze met een smoothie om uw cholesterol te verbeteren. Deze vrucht is hoog in antioxidant bevat en een verbinding genaamd pterostilbene. cellen stimuleert en helpt afbreken cholesterol en vet, die het risico op hart- en vaatziekten vermindert.

5. Beans & Linzen

Deze goedkope, maar zeer voedzaam super eten is goed af met oplosbare vezels, eiwitten, mineralen en vitaminen. Onder andere bonen en linzen in uw dagelijks dieet om te bezuinigen slechte LDL en het risico van hart-en vaatziekten te voorkomen.

6. Alcohol

Ja, een glas wijn of een drankje dat alcohol bevat, samen met uw diner kunt uw cholesterolgehalte krachtdadig te controleren.

Let op: Over de consumptie van alcohol wordt niet aanbevolen als het hartkwalen kan toenemen.

7. Soy

Slechts 15 gram soja in uw dagelijkse maaltijden kunnen slechte LDL verminderen met 6%. Aangezien soja voedingsmiddelen zijn laag in verzadigd vet; het helpt bij het verbeteren van het cholesterolgehalte. U kunt gaan voor soja melk en yoghurt, soja vlees, soja dessert, enz., Om zijn voordelen voor de gezondheid te verkrijgen.

8. Aubergine

Verbruik van aubergine regelmatig voor een maand verbetert krachtdadig het cholesterolgehalte. Sap het omhoog of het bereiden van heerlijke brochettes. Bovendien kan je het in een andere vorm ook; bijvoorbeeld, geroosterd, gevuld, of gegrild met een toast.

9. Cocoa

Donkere chocolade dat 60 procent van de cacao bevatten, nuttig gebleken als het zit vol met anti-oxidant die de cholesterol problemen op afstand houdt.

10. Spinazie

Om je hart te beschermen tegen elke kwaal, eet een half kopje van spinazie op een regelmatige basis. Luteïne pigment in deze donkergroene veggie voorkomt de ophoping van cholesterol op de slagaders muur.

11. Olijfolie

Enkelvoudig onverzadigde vetzuren in olijfolie helpt de balans van de cholesterolgehalte. Vervang uw frituurolie met deze wonderbaarlijke olie als het erin slaagt het gewicht en houdt het hart gezond. Maak uw salade dressings of roosteren uw groenten in olijfolie.

12. Knoflook

Naast het toevoegen van goede smaak om uw maaltijd, knoflook weert hoog cholesterolgehalte probleem, bloedstolsels en verlaagt de bloeddruk. U kunt slok 2-4 teentjes per dag om de voordelen te verkrijgen.

13. Zalm en vette vis

De rijkdom van omega-3 vetzuren in zalm bleek gunstig in de strijd tegen cholesterol gerelateerde onderwerpen te zijn. Het regelt ook de bloeddruk en voorkomt ontwikkeling van bloedstolsel. Hebben het twee keer per week om te getuigen verbetering.

14. plantensterol

Sterolen of stanolen zijn verbindingen die in planten die helpen de absorptie van cholesterol in het lichaam. Margarine, jus d'orange, yoghurt, enz., Zijn enkele van de voedingsmiddelen die zijn uitgerust met sterolen. Verbruiken ze regelmatig om maximale voordelen voor de gezondheid te verkrijgen.

15. Tomaten

Een krachtige antioxidant genaamd lycopeen in tomaten wendt de oxidatie van LDL cholesterol die wordt veroorzaakt door vrije radicalen en lager op de hoeveelheid cholesterol in het bloed.

16. Groene Thee

Brew een kopje groene thee die vol is van anti-oxidanten. Het beschermt ons lichaam tegen vrije radicalen en helpen lager cholesterol. Dit grazige gearomatiseerde thee ontspant lichaam en ook helpt bij gewichtsverlies

3 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment