Thursday, February 11, 2016

20 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van lijnzaad

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/10 /

Ook wel als lijnzaad, zijn deze kleine zaadjes vol met talloze voedingsstoffen. Als u een veganist bent, dan moet je lijnzaad verbruiken als ze micronutriënten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en gezonde cholesterol, die u missen door niet te consumeren van vis en andere niet-vegetarisch voedsel bevatten. Kauwend deze zaden ook u voorzien van Omega-3 vetzuren, alfa-linoleenzuur en lignanen. Lijnzaad kan worden gegeten geheel of geaarde of gebruikt in de vorm van een olie om de perfecte huid te krijgen, de balans van de hormonen en gewicht. Onderstaand zijn enkele van de voordelen die lijnzaad geeft ons.

Voordelen van de Gezondheid van Lijnzaad

1. Cancer

Vlas zaden zijn een zeer rijke bron van antioxidanten en omega-3 vetzuren en ook beschikken over anti-kanker eigenschappen. Regelmatige inname van lijnzaad maakt preventief muur in het immuunsysteem tegen bepaalde soorten kanker zoals darmkanker, borstkanker en prostaatkanker.

2. Hart- en Vaatziekten

Lijnzaad voorkomen dat de plaque zich ophoopt in het bloed slagaders, en dat is waarom ze beschouwd als één van de beste preventies tegen hart- en vaatziekten. Een zeer grote hoeveelheid omega-3 vetzuren en aminozuren aanwezig in lijnzaad Ze verminderen atherosclerotische plaquevorming. Een lijnzaad rijk dieet normaliseert ook de hartslag en regelt de bloeddruk.

Lijnzaad bevatten lignanen, die gunstig zijn voor de diabetische patiënten. Lignanen helpen om de bloedsuikerspiegel naar een normale toestand. In glucose-intolerantie, deze zaden het verbeteren van de gevoeligheid.

4. Verlaagt de Cholesterol

Het is bewezen dat een lijnzaad-rijk dieet verlaagt het cholesterolgehalte in het lichaam. In plaats van de dure supplementen, kan lijnzaad intake laten zien drastische veranderingen in het cholesterolgehalte door te brengen het naar beneden in een mum van tijd.

5. Verbetert de zenuw impuls transmissie

Het risico op zenuwbeschadiging toename van mensen die lijden aan multiple sclerose. Omega-3 en omega-6 vetzuren in lijnzaad genezen gevoelloosheid, tinteling en andere aandoeningen zenuwen. Dus, ze op te nemen in uw dagelijkse voeding.

7. Stralingsbescherming

Lijnzaad ook werken als een goede huid beschermer tegen straling. Vanwege de sterke anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen, schermt de huid tegen de schadelijke UV-stralen.

8. Vermindert Hypertensie

Hypertensie, een toestand van hoge bloeddruk en psychologische stress, is een veelvoorkomend probleem tegenwoordig. Een toevoeging van lijnzaad in uw dagelijkse voeding vermindert hoge bloeddruk en depressie

9. Houdt de lever in Roze

Als je alcoholist bent, dan is er een grotere kans lever wordt blootgesteld aan schade. Om de risicofactor te minimaliseren, is de consumptie van lijnzaad voorgesteld. U kunt zelfs een 100mg van lijnzaad supplement.

10. verbetert de spijsvertering

Lijnzaad staan bekend om de hoge vezelgehalte in hen. Het bestaat uit zowel onoplosbare en oplosbare vezels. De onoplosbare vezels helpt bij de beweging van voedsel in de darm en om alle voedingsstoffen uit het voedsel absorberen. Aan de andere kant, de oplosbare vezel zorgt voor een gelachtige substantie die de maag vol langer houdt en helpt meer energie vrij.

11. Treats Celiac Disease

Mensen die gevoelig zijn voor gluten zijn moet lijnzaad in hun dieet. Ze zijn goed-off in omega-3 vetten en zijn anti-inflammatoire in de natuur.

12. Cures PCOS

Lijnzaad bestaan uit lignanen, alfa-linoleenzuur en andere biologisch actieve verbindingen die helpen bij de behandeling van de menstruele onregelmatigheden.

13. Verbetert de vruchtbaarheid van de man

De essentiële vetzuren in lijnzaad olie wordt gezegd dat het sperma gezondheid te verbeteren. De anti-inflammatoire eigenschappen van deze olie voorkomen ook de vergroting van de prostaatklier, die op zijn beurt, verhoogt de mannelijke vruchtbaarheid.

Schoonheid Voordelen van lijnzaad

14. haargroei

Lijnzaad is vol voedingsstoffen die haar groei te bevorderen met behulp van lijnzaad gel op kroeshaar en droog haar is de beste remedie hen de nodige vocht te geven. Het werkt twee keer zo goed als normaal haargel en droogt snel.

15. Behandeling van de Acne

Een gezichtspak bereid met lijnzaad is nuttig bij de behandeling van acne, acne littekens en zorgt voor een gezonde en stralende huid Lijnzaad over een juiste hoeveelheid vocht aan de huid. Ook, het voorkomt een droge huid, vroegtijdige veroudering, eczeem en psoriasis om de verpakking te bereiden, moet je twee eetlepels honing, een theelepel honing en een eetlepel lijnzaadolie te mengen. Breng het dagelijks om de beste resultaten te krijgen.

16. Verwijdert de Huiduitslag

Lijnzaad fungeren als een one-stop oplossing voor degenen die een gevoelige huid hebben als het heeft een anti-inflammatoire, kalmerende en voedende eigenschappen. Als u last heeft enige vorm van huiduitslag of het hebben van kleine oneffenheden, dan een gel bereid uit lijnzaad kan u helpen een hoop. Meng wat cacaoboter en lijnzaad olie bij elkaar en het bereide mengsel direct op de vlekken. Herhaal dit proces regelmatig effectieve resultaten.

17. Verwijdert de dode huidcellen

Om de dode cellen van de huid te verwijderen; kunt u een scrub uit de grond lijnzaad te maken. Meng yoghurt, lijnzaad poeder en een bepaalde hoeveelheid van honing. Wrijf de voorbereide scrub op je gezicht gedurende 10 minuten. Herhaal dit proces twee keer per week en je zal een vlekkeloze huid in een paar dagen

18. Vermindert Roos

Lijnzaad voorkomen roos, eczeem en andere hoofdhuid. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen. Het produceert ook sebum in de hoofdhuid. Deze eigenschappen geheel stopzetten van de productie van roos in de hoofdhuid.

19. Maakt de huid stralend

Lijnzaad is een van de beste oplossingen voor de huidcellen te herstellen. Lijnzaad bevatten een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren en lignanen die de huid lichter te maken, gloeien en stralend.

20. Versterkt de nagels

De linoleenzuur en omega-3 vet in lijnzaad pakken de nagel problemen en ze sterk.

Woorden van Let op:

Als u een epilepsie, dan moet je het verbruik van lijnzaad te vermijden omdat het de aandoening kan verergeren.

Lijnzaad hebben een hoge hoeveelheid calorieën en de mensen inname is het misschien een laxerend effect te ervaren.

Als u het nemen van anti-inflammatoire, bloedverdunners of tropische steroïden, vermijd de consumptie van lijnzaad.

Do lijnzaad niet consumeren in een zeer grote hoeveelheid als het aantal cyanide eigenschap die kan blijken te fataal te zijn bevat. Verwarmen van het lijnzaad kan ook resulteren in zo'n toestand door breuk van deze componenten.

Zwangere en zogende vrouwen moeten niet eten lijnzaad omdat lijnzaad bevatten oestrogeen die een negatief effect op het kind kan hebben.

Drink veel water, terwijl de consumptie van lijnzaad.

Als lijnzaad leiden tot irritatie, uitslag of kortademigheid, niet hun inname niet voort te zetten.

Eet geen unripely of rauw lijnzaad als ze zijn giftig.

Als u diabetes, bloedziekte of triglyceriden, dan is het raadzaam om een arts te raadplegen voordat consumeren.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

29 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment