Monday, February 29, 2016

33 Home Remedies To Get Rid van Littekens

Wonden, snijwonden en brandwonden schade aan de diepe laag van de huid en leidt tot lelijke littekens op je lichaam. Sommige littekens zijn gemakkelijk te behandelen door toevlucht te nemen tot eenvoudige litteken verwijdering remedies, maar een paar littekens nemen veel tijd om te verdwijnen. Als u op zoek bent naar de beste tips over- hoe zich te ontdoen van littekens snel, dan is dit artikel voor u nuttig zijn.

Home Remedies om te herstellen van Burn Littekens Fast

Hoe eerder u uw littekens te behandelen, hoe sneller ze verdwijnen. Gewoonlijk littekens weergegeven als een onderdeel van natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Littekens door brandwonden worden beschouwd als hardnekkige littekens omdat ze niet snel verdwijnen. De burn littekens verschijnen meestal wanneer de zon, elektriciteit, warmte, vuur en chemicaliën diepe schade aan uw huid en de onderliggende weefsels veroorzaken.

1. Water

Als u brandwonden te krijgen, onmiddellijk te behandelen die plaats met koud water. Het kan de wond door het verbranden van de huid weefsels verergeren meer als je overmatig koud water te gebruiken. Focus op het afkoelen van het getroffen gebied met water om de huid blaren, blijvende littekens en vlekken te voorkomen. (1)

Opmerking: Gebruik geen ijs of overmatig koud water

2. verdoving Lotion

Wanneer de huid wordt verbrand, laten drogen oorzaken ernstige merken en littekens. Dus gebruik een goede verdoving lotion op het getroffen gebied om de huid te voorkomen opdrogen. (2)

3. gaasverband

Wikkel een gaasverband op het getroffen gebied zo snel als je littekens als gevolg van hitte. Dit gaasverband moet niet te strak om te voorkomen dat er lucht in de aangedane huid. (3)

4. Yoghurt

Om zich te ontdoen van littekens veroorzaakt als gevolg van hitte en brandwonden te krijgen, toe te passen yoghurt op de aangetaste huid dagelijks tot de wond geneest. Yoghurt neiging sneller af te koelen van de huid, daardoor kan de littekens lichter. Als alternatief, meng yoghurt, kurkuma en gerst in gelijke hoeveelheid. Breng de aldus verkregen op het getroffen gebied pasta. (4)

5. Azijn

Zodra uw wond is genezen, gelden verdunde azijn op het getroffen gebied. Dit voorkomt dat de ontwikkeling van littekens en helpt ook genezen ze snel. (5)

6. Honey

Honing is een uitstekend huis remedie om zich te ontdoen van littekens op het gezicht. Solliciteer verse honing op het getroffen gebied dagelijks om te helpen de huid weefsels sneller zonder littekens te herstellen. (6)

7. Cocoa Butter

Cacaoboter vanwege de vochtinbrengende capaciteiten helpt onttrekken aan de littekens resulteerde als gevolg van brandwonden. (7)

Neem verse cacaoboter en zachtjes toe te passen op uw huid. Masseer het litteken gebied voor ongeveer 15 minuten en daarna laten drogen. Het litteken zal geleidelijk aan verdwijnen.

8. Tomaat

Tomaat heeft anti-oxidanten die de huid verjongen en snel verwijderen van dode huidcellen. (8)

Je kan ofwel houdt de tomaat slice op het litteken gedurende 20 minuten of u kunt halen tomatensap en toe te passen op het litteken regelmatig om snel te ontdoen van het.

9. amandelolie

Amandelolie heeft essentiële vitaminen die de groei van nieuwe huidcellen in de gebieden waar littekens aanwezig voeden. (9)

Masseer je huid tweemaal met amandelolie om de littekens snel verdwijnen getuige.

10. Fenegriek Seeds

Fenegriek is een goede huid koelvloeistof en het ook beschikken over anti-inflammatoire eigenschappen. (10)

Voor littekens veroorzaakt als gevolg van brandwonden, het werkt het beste. Geniet van fenegriek zaden in water 's nachts en stamp ze fijn tot een fijne pasta te maken. Nu gelden deze pasta op de littekens regelmatig.

11.Potato Peel

Aardappelschillen geneest de beschadigde huidcellen en verlicht de littekens. Plaats aardappel schil op de littekens van de huid toon, waar littekens / merken aanwezig zijn zelfs. (11)

12. Papaya

Papaya kan de huidcellen die worden beïnvloed als gevolg van een wond te herstellen en het geeft je ook egale teint. (12)

Extract papaya sap en toe te passen op de littekens om ze te zien langzaam afneemt.

13. Ice Cubes

Ijsblokjes kan de verbrande huid om blijvende littekens te voorkomen koelen. Het plaatsen van ijsblokjes op littekens, nadat de wond is genezen kan helpen de huid te verjongen sneller. (13)

Opmerking - Het plaatsen van ijsblokjes op je litteken kan pijnlijk zijn en je moet dit gedurende ten minste 45 dagen voor de gewenste resultaten te herhalen.

14. Sandalwood

Sandelhout kalmeert huidcellen en ook ontlast u van de pijn veroorzaakt door een wond. Krijg sandelhout poeder en meng het met water om pasta te maken. Breng het op het litteken dagelijks zodat het gaat snel. (14)

Home Remedies to Get Rid van Littekens veroorzaakt als gevolg van ongevallen, Operation en Cut

Afgezien van brandwonden, ongevallen, bediening en bezuinigingen kunnen ook leiden tot littekens op je huid. Hier zijn een paar handige home remedies om zich te ontdoen van deze littekens.

15. Citroensap

Citroensap heeft zure eigenschappen die helpen bij het vervagen littekens. (15)

Krijg een eetlepel citroensap en gebruik maken van een katoenen bal om voorzichtig wrijf het op het litteken. Nu was deze plek met koud water. Herhaal deze behandeling twee keer per dag en je kunt littekens zien verdwijnen sneller.

NB - Sinds citroensap maakt je huid gevoeliger voor licht, gebruik zonnebrandcrème als je uit na deze behandeling.

16. Onion

Dit is een effectieve huis remedie om zich te ontdoen van littekens sneller. Normaal gesproken, als je gewond bent, de huid heeft de neiging om roodheid veel voorafgaand aan het vormen littekens te ontwikkelen. Vers houden uien op het getroffen gebied kan roodheid, waardoor de kans op voorkomen van littekens vermindert. (16)

NB - Als u het gevoel irritatie na het plaatsen van de ui op het getroffen gebied, stoppen met de behandeling, en was de wond met koud water.

17. Volle melk

Melk is een natuurlijke exfoliant zoals melkzuur bevat. Dat is de reden waarom het wordt gebruikt om zich te ontdoen van littekens. (17)

Zodra de wond geneest, littekens neiging te verschijnen. U kunt beginnen met het toepassen van volle melk op de littekens regelmatig in de ochtend om te zien ze sneller verdwijnen.

18. komkommer

Komkommer vermindert huidirritaties vandaar blijkt gunstig om littekens te genezen. (18)

Crush een komkommer tot een fijne pasta te maken en verdeel het over de littekens. Plakjes komkommer zijn even nuttig bij het overwinnen van de littekens.

19. Olijven

De fenol bestanddelen van olijven fungeert als huidbeschermende. (19)

Olijfbladeren en olijven maken ook littekens verdwijnen snel. Extract sap uit olijfbladeren of olijven, en toe te passen op littekens dagelijks. Als alternatief, zachtjes masseren uw huid met olijfolie voor ongeveer 5-10 minuten twee keer per dag.

20. Vitamine E Capsule

Vitamine E is de belangrijkste lipide oplosbare antioxidant in de huid, daarom aanzienlijk in alle huid behandelingen. (20)

Krijg vitamine E capsules van de drug store en verdun ze in water. Nu gelden deze vitamine E oplossing op de littekens.

21. Vitamine E Olie

Analoog aan vitamine E capsule, kunt u ook van toepassing vitamine E olie regelmatig op de littekens. Dit helpt zich te ontdoen van kleine tot ernstige littekens sneller. (21)

22. Hydrocolloïd Bandage

Wrap hydrocolloïd verband aan de gewonde gebieden om de vorming van littekens te voorkomen. U kunt deze bandage uit uw nabije farmaceutische winkel te krijgen. (22)

NB - Als de pijn op de wonde aanhoudt of ernstig wordt na gebruik van de hydrocolloïde verbanden, stop dan onmiddellijk het gebruik ervan.

23. Silicone Sheets

Silicone bladen zijn verkrijgbaar in drogisterijen, apotheken en ook in een aantal schoonheid winkels. Ze kopen en gebruiken op je littekens om zich te ontdoen van hen sneller. (23) (24)

Home Remedies to Get Rid van eczeem Scars

Naast het gebruik van appelazijn, citroensap, honing, cacaoboter, en olijfolie voor het verwijderen van eczeem littekens, kunt u ook proberen de volgende oplossingen:

24. Visolie

Visolie heeft essentiële vitaminen om uw huid te voeden en te behouden zijn natuurlijke glans. Het heeft ook omega-3 vetzuren die symptomen van de ontsteking veroorzaakt door eczeem kan genezen. Het wordt aanbevolen om 1.200 milligram visolie dagelijks in te nemen tot eczeem littekens te behandelen. (25)

25. Baking Soda

Baking soda is een bekend exfoliant die helpt bij het verwijderen dode huidcellen. Meng water met zuiveringszout en masseer het op de littekens te zien ze sneller verdwijnen. (26)

26. Havermout

Havermout heeft anti-inflammatoire eigenschappen die de ontsteking te verminderen en kalmeert de huid (27)

Maal twee kopjes havermout tot een fijn poeder. Vul een bad met water en meng havermout in. Geniet van je lichaam in het voor ongeveer 20 minuten om littekens veroorzaakt door eczeem sneller genezen.

Herbal Remedies to Get Rid van Scars

27. Tea Tree Oil

Tea tree olie is in de volksmond wordt gebruikt voor de huid laesies (28)

Tea tree olie is een grote hulp als het gaat om het herstel van de werkelijke kleur huid. Het verwijdert de verbrande weefsel onder de huid, waardoor maken de littekens lichter. Verdun tea tree olie met water en meerdere keren toe te passen per dag.

28. Indian kruisbes

Indiase kruisbes heeft geweldige geneeskrachtige eigenschappen tot diep in het getroffen gebied en genezen van de beschadigde huid weefsels. (29)

Maak een zachte pasta door het malen van Indiase kruisbes bladeren. Breng het om zich te ontdoen van littekens op het gezicht te krijgen.

29. Aloe Vera

Aloë vera heeft krachtige therapeutische eigenschappen die helpen bij het herstel van de beschadigde huid weefsels. (30)

Neem aloë vera sap en toe te passen op uw huid regelmatig. Het is een prachtige remedie voor blijvende littekens op poten.

30. Lavender

Lavendel olie heeft anti schimmel eigenschappen die een gezonde vorming van huidcellen helpt. (31)

Lavendel kan ook helpen om de littekens op zijn vroegst. Krijg lavendelolie uit de drogist, of anders, verpletteren wat verse lavendel bladeren en toe te passen op de littekens.

31. Rozenbottel Seed Oil

Gebruik rozenbottel zaad olie te masseren op de littekens om ze te zien verdwijnen.

32. Rosemary Oil

De antibacteriële en antiseptische eigenschappen rozemarijn olie helpt om de verschijning van littekens. (32)

Rozemarijn olie heeft geneeskrachtige eigenschappen om de littekens genezen en te verbranden marks.Gently masseren uw huid gedurende 15 minuten met rozemarijn olie om littekens te verwijderen.

33. Indian Lilac

Indian lila is een grote natuurlijke remedie voor het eczeem litteken. (33)

Neem Indiase lila bladeren en plet ze. Mix kurkuma met gemalen bladeren en voeg sesamolie aan. Nu gelden deze pasta op de littekens.

do's

Eet een dieet dat rijk is aan vitamine A en C.

U kunt meer dan een litteken verwijdering behandeling te combineren op een moment.

Solliciteer vaseline de wond vochtig te houden. Het zal de kans op vorming van littekenweefsel te minimaliseren.

Masseer zachtjes het litteken zodra de wond genezen is. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de grootte van het litteken door het doorbreken van het collageen.

don'ts

Wanneer je warmte littekens, vermijd het gebruik van zalven onmiddellijk over. Zalven houden de hitte van je huid voor een langere tijd, dus, littekens kan gewoon ernstig. (34)

Als uw huid krijgt blaren als gevolg van brandwonden te verwarmen, te voorkomen dat ze scheuren als het kan blijvende littekens achterlaten op de huid.

Hoewel de chemische peeling behandeling wordt aanbevolen voor de behandeling van littekens, het is niet zo goed voor de huid op de lange termijn, dus proberen te vermijden.

Blootstelling van uw littekens om het zonlicht maakt ze ernstig is, die een permanente markering op uw huid kunnen verlaten. Daarom is de bescherming van het litteken tegen direct zonlicht.

26 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment