Tuesday, February 23, 2016

21 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van Mint

Mints zijn aromatische, bijna uitsluitend eeuwigdurend, de jaarlijkse kruiden. Ze groeien best in een vochtige omgeving en vochtige grond. Het is oorspronkelijk inheems in Europa, maar wordt gekweekt in alle regio's van de wereld. Munt is synoniem aan frisheid. Het geeft een verkoelende sensatie voor de smaakpapillen en is immens populair om zijn uitgesproken aroma en geneeskrachtige waarde. Munt kan een extra pit en unieke smaak brengen bijna alles wat je kookt, waardoor je elke keer kwijlen. Mint is bekend mond luchtverfrisser, en het heeft meer dan twee dozijn soorten en honderden variëteiten. Mint is rijk aan vitaminen en mineralen. Het is ook medicinaal gebruikt om de spijsvertering te helpen en te genezen andere kwalen. Mint is bijzonder rijk aan caroteen en vitamine C. Het is het best bekend om zijn voordelen voor het immuunsysteem. Het is ook handig als u hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk. Er zijn ongeveer 25 verschillende soorten munt, elk met een uitgesproken smaak. Pepermunt en groene munt zijn de meest populaire vormen. Het helpt bij de behandeling van verkoudheid, griep, koorts, slechte spijsvertering, reisziekte, voedselvergiftiging, hik, steken, oorpijn, en sinus aandoeningen. Pepermunt wordt gebruikt om smaak toe te voegen aan tandpasta, kauwgom en mond verfrissers.

Voordelen van de Gezondheid van Mint

Mint is een van de meest waardevolle kruiden van de natuur. Neem een kijkje op tal van voordelen voor de gezondheid die het biedt.

1. Verlicht Prikkelbare Darm Syndroom

Mint is gevonden als een effectieve en veilige behandeling voor mensen die lijden aan het prikkelbare darm syndroom. Het zit vol met anti-oxidanten die wonderen voor de maag kunnen werken. Pepermunt blad olie ontspant de spieren bekleding van het spijsverteringskanaal, verlicht krampen en gas, en verlicht indigestie. Maagsapresistente pepermuntolie vermindert de buikpijn. Het fungeert als een windafdrijvend en maakt de stroom van gal efficiënter, wat betekent dat u uw voedsel sneller verteren.

2. Anti Allergische

Mint bevat een hoog gehalte aan antioxidanten die vrije radicalen af te weren en de symptomen van allergie te verminderen. Verkregen extracten van pepermunt bladeren kan de vrijlating van histamine te remmen. Het bevat Rozemarijnzuur dat blokkeert allergie produceren leukotriene en dus nuttig voor mensen die allergisch hooikoorts

4. Verlicht hoest en verkoudheid

De geur van munt opent de neusholte en luchtwegen te ontspannen ademhaling mogelijk te maken. Mint bevat menthol, dat is een natuurlijke decongestivum die break slijm en slijm helpt. Munt kan ook effectief zijn, vooral in combinatie met thee, voor het verlichten van keelpijn Als je last hebt van een hoest, voeg een druppel mint extract tot warm water en inhaleer de dampen.

5. Anti-kanker

De stof genaamd methanol aanwezig is in mint kan de behandeling van verschillende soorten kanker, in het bijzonder prostaatkanker. Een weefselkweek studie gepubliceerd in het augustus 2012 nummer van het tijdschrift 'Biochimie' vond dat perillylalcohol de groei van prostaatkanker kan remmen door het destabiliseren van de DNA-structuur en het is één van de samenstellende stoffen van de munt. De verbinding kan ook helpen voorkomen leverkanker. Het is ook aangetoond dat het vermogen van het voorkomen van huidkanker, colonkanker en longkanker.

6. Verbetert Geheugen

Het geheugen kan worden verbeterd door snuiven de muntblaadjes. Studies tonen aan dat de geur van verse muntblaadjes verhogen de alertheid en verbetering van het geheugen Kauwgom met inbegrip van pepermunt verbeteren visuele motorische respons. Zowel pepermunt en kaneel geuren werden meegenomen naar het geheugen test scores te verbeteren.

8. verlaagt de bloeddruk

Muntblaadjes belangrijke bijdrage leveren aan de bloeddruk te verlagen. Verbruiken poedervorm gedroogde muntblaadjes (twee theelepels) twee keer per dag, om hoge bloeddruk Het kaliumgehalte in de muntblaadjes verlaagt de bloeddruk en regelt de hartslag te verlagen.

9. Verhoogt Immuniteit

Alle verbindingen in de munt, zoals calcium, mineralen, fosfor, vitamine C, D, E en vitamine B-complex verbeteren van het immuunsysteem van het lichaam, waardoor het gevaar van infecties en ontstekingen.

10. Beats Stress en depressie

Mint wordt meestal gebruikt om stress te verlichten en te induceren kalmte. Vanwege de actieve verbindingen, mint sederende, desinfecterende en helende eigenschappen die personen die lijden aan depressie en stress helpen. Mentale vermoeidheid, stress, depressieve toestanden en hoofdpijn kan worden verbeterd als mint olie wordt toegepast op de tempels en achterhoofd.

11. Fights orale infecties

Mint geneest niet alleen een slechte adem, maar ook vecht met bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de holtes. Muntbladeren zijn verpakt met anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen; dus, zijn gunstig voor het voorkomen van tandbederf en het verbeteren van algehele orale gezondheid. Vanwege deze reden, wordt het gebruikt in verschillende tandpasta, mondwater en tong spray. De gedroogde, gemalen muntblaadjes zijn gebruikt als een witten van tanden sinds middeleeuwen.

12. verbrandt calorieën

Een combinatie van groene thee en mint helpt u schuur pond. Pijnstillende, anti-inflammatoire, krampstillend, en vaatvernauwende eigenschappen van munt helpen gewicht te verliezen. Mint zet vet in bruikbare energie.

Schoonheid Voordelen van Mint

Als het gaat om uw schoonheid, je bent altijd bezorgd over het gebruik van de juiste producten. Tussen de verschillende home remedies voor huidverzorging, is mint gevolgd door velen. Hier zijn een paar voordelen die munt te geven aan uw huid.

13. reinigt en verstevigt de huid

De toepassing van een combinatie van gemalen muntblaadjes en honing reinigt en verstevigt de huid poriën volledig; dus, waardoor u fris en olie-vrije huid.

14. Verwijdert Mee-eters

Het tonen van de huid en verwijdert mee-eters Breng verpletterd muntblaadjes op de mee-eters. Laat het gedurende 15 minuten en dan afspoelen met water. Het zal de eters verwijderd en geven een koel gevoel op de huid.

15. Cures Acne

Mint is nuttig bij de behandeling van ontsteking als gevolg van de aanwezigheid van salicylzuur in het. Mint olie is een natuurlijke samentrekkend. Wrijf mint olie op je gezicht om te voorkomen dat puistjes en acne uit opduiken. Salicylzuur in mint los van de dode huidcellen, waardoor ze gemakkelijker te werpen. Als gevolg daarvan, het voorkomt dat je poriën verstopt raken en geeft u een duidelijk gezicht.

16. Geneest de gebarsten hielen

U kunt muntblaadjes gebruiken om uw gebarsten hielen te verzachten. Kook muntblaadjes in water en maakt het mogelijk om af te koelen. Dompel je voeten in. U kunt ook een pasta van mint en olijfolie van toepassing zijn op je hielen te hydrateren.

17. Roos-Free en glanzend haar

Als gevolg van gezonde eigenschappen van munt, het is heel nuttig om te zacht, glanzend en roos-vrij haren Een mengsel van muntblaadjes met aarde en citroen voller's sap geeft je pluisvrij en glanzend strengen te krijgen. Als alternatief, spoel je haar met mint water.

19. Cures Rimpels en wallen van Eyes

Bereid een gezichtsmasker door het mengen van een halve eetlepel muntblaadjes, een halve lepel calendula, een ¼ glas van olijfolie en een halve lepel klit. Houd dit mengsel in een droge en koele plaats voor een week. Breng het rond je ogen. U kunt een voedende mix van mint sap en komkommer sap toe te passen voor het verwijderen van ouderdomsvlekken en rimpels

20. Treats vette huid

21. Geneest de huidirritatie

Als u worden geconfronteerd irritatie van de huid, de anti-inflammatoire eigenschappen van munt zijn nuttig voor u. Het verzacht niet alleen uw huid allergie, maar ook laat de jeuk verdwijnen. De koeling eigendom van pepermunt vermindert insectenbeten, huiduitslag, ontstekingen en brandwonden.

5 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment