Tuesday, February 9, 2016

26 Getest Home Remedies To Get Rid Of neusafscheiding

Bent u geïrriteerd met de neusafscheiding probleem? Bent u op zoek naar eenvoudige maar effectieve remedies die je thuis kunt proberen om de kwaal te behandelen? Zo ja, overweeg lezen van het artikel. De neusafscheiding (PND) is een gevolg van de bovenste luchtwegen aandoeningen (1) Een aantal van de meest voorkomende oorzaken van de neusafscheiding zijn griep, verkoudheid, GERD, allergie, blootstelling aan stof en vervuiling. Veel voorkomende symptomen van dit gezondheidsprobleem zijn - moeite met ademhalen, slechte adem, consistente spugen en hoesten. Pijnlijke en geïrriteerde keel is ook een belangrijke waarschuwing (2) de inname van cafeïne, alcohol en zuivelproducten kan het probleem van de neusafscheiding te verhogen. Onderzoek studies hebben aangetoond dat de hoest geassocieerd met deze ziekte is een gevolg van de luchtwegen zintuiglijke overgevoeligheid (3) Ook al is het niet een dreigende probleem, is het cruciaal om PND te genezen voor het voorkomen darmzweer en andere ziekten (4) Dus, moet je leren hoe te behandelen neusafscheiding thuis, snel en effectief. Scroll naar beneden om meer te lezen.

Home remedies voor neusafscheiding

1. Zout Water

Het mengen van zout in water en gorgelen met het is een van de meest effectieve home remedies om direct de behandeling van de neusafscheiding probleem. Zout water spoelt de irriterende stoffen uit je neus tracks. Het enige wat u hoeft te doen is mix een halve theelepel zout in een kopje warm water samen met een snufje zuiveringszout (5), roer het, en gorgelen met het. Volg deze twee of drie keer per dag.

2. nasaal irrigatie of Neti Pot

Zoutoplossing nasaal irrigatie wordt geacht effectief te zijn voor het verlichten van de bovenste luchtwegen (6)

Nasaal irrigatie helpt bij het opruimen van de overmaat van slijm en het openen van de nasale blokkades. Het helpt je te ontdoen van de neus irriterende stoffen en voorkomt het risico van infectie. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van een kwart theelepel zout en een scheutje zuiveringszout om een kopje gedistilleerd warm water, vul het in een neti pot, staan in de buurt van een wastafel, kantel je hoofd, en er wat oplossing in je neusgat. Beweeg je hoofd heen en weer en zijwaarts, zodat de oplossing komt je neusholten en verwijdert overtollige van slijm. Herhaal dit een keer per dag om neusafscheiding stoppen.

3. Steam

behandeling stoom helpt bij het reguleren van de slijmproductie. Het toevoegen van essentiële oliën om stoom biedt grote opluchting. Het enige wat u hoeft te doen is een kom met warm, kokend water, voeg een paar druppels etherische olie, neem je hoofd in de buurt van de kom, plaats een handdoek op je gezicht, en inhaleren de stoom gedurende tien minuten. Doe dit twee of drie keer per dag om zich te ontdoen van neusafscheiding snel (7).

Als alternatief kunt u een warme douche te bevorderen opbreken van slijm

NB - Stoominhalatie of een stoombehandeling wordt niet aanbevolen voor kinderen.

4. Lemon

Lemon is zeer effectief in het slijm los en de snelle en eenvoudige verwijdering. Omdat het rijk aan vitamine C, citroen ook verhoogt uw weerstand tegen verschillende infecties. Het enige wat u hoeft te doen is knijp een halve verse citroen in een kopje warm water, voeg een scheutje van honing aan, en drink het de eerste ding elke ochtend om neusafscheiding snel genezen. Dit zal de vorming van slijm reguleren en de nasale irritatie te minimaliseren.

Als alternatief kunt u verse citroen toe te voegen aan een kopje groene thee en drink het.

5. Ginger

Gember bezit antibacteriële, antivirale geneesmiddelen, en slijmoplossend eigenschappen die helpen bij het minimaliseren van de overtollige vorming van slijm en de uitzetting te promoten. Het behandelt ook heesheid van je stem, keelpijn, en borst congestie effectief. Het enige wat u hoeft te doen is kauwen rauwe gember stukken vele malen per dag en omvatten gember in uw keuken voorbereidingen.

Als alternatief, drink gemberthee twee of drie keer per dag. Voeg een eetlepel gesneden gember stukken om één of twee kopjes heet water, kook op matig vuur gedurende ongeveer tien minuten. Zeef het, voeg een scheutje van honing en drink de thee.

6. Soup

Bereid een soep van verse groenten en drink het om vrijstelling van de neusafscheiding probleem te verkrijgen. Het drinken van de warme groentesoep driemaal per dag wordt het spoelen van het slijm en zorgen voor verlichting van de irritatie.

7. Cayenne Pepper

Capsaïcine in cayennepeper is zeer effectief in het verdunnen van het slijm en stimuleert de verwijdering ervan. Cayennepeper fungeert ook als een antihistaminicum, en geneest geïrriteerde keel evenals neusafscheiding probleem. Het enige wat u hoeft te doen is mix een halve theelepel cayennepeper en wat honing en hebben het drie keer per dag tot je verlichting van neusafscheiding te krijgen.

Als alternatief, voeg een halve theelepel cayennepeper poeder om een kopje heet water en drink het langzaam 2-3 keer per dag.

Ook kunt u cayennepeper toe te voegen aan uw gewone koken.

8. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn is zeer effectief neusafscheiding behandeling zoals het elimineert het slijm en verhoogt je immuniteit voor diverse schadelijke infecties te bestrijden. Meng een eetlepel van ruwe appelazijn en een vleugje honing in een kopje warm water en drink het twee keer per dag tot je hulp te krijgen.

Als alternatief, meng gelijke hoeveelheid appelazijn en water in een beker, verwarmen, en inhaleer de stoom. Volg deze oplossing ten minste twee keer per dag.

9. Drink veel water

Het verhogen van uw vochtinname helpt bij het verdunnen het slijm en bevordert snel herstel van de irritatie resulterende als gevolg van neusafscheiding (8). Onvoldoende inname van water kan de symptomen verergeren, dus houd je neusholte gehydrateerd door het drinken van ongeveer acht tot tien glazen water per dag.

Als alternatief kunt u ook groene thee, kip en groentesoep, heet limonade, en andere gezonde vloeistoffen drinken per dag.

Opmerking: als u lijdt aan nier-gerelateerde gezondheidskwesties, hebben een woord met uw arts voordat u het verhogen van uw vochtinname. Vermijd frisdrank, alcohol en cafeïne bevattende vloeistoffen mocht uitdroging kunnen veroorzaken.

10. Vitamine C Rich Foods

Vitamine C is een krachtige antioxidant, en helpt aanzienlijk verhogen van uw immuniteit. Ook helpt het verminderen van de productie van histamine en het voorkomen van allergische reacties. Dus, voeg vitamine C rijke voedingsmiddelen zoals sinaasappelen, kiwi's, citroenen, paprika, broccoli, papaja's, bessen en tomaten naar uw normale dieet.

11. Knoflook

Knoflook heeft antibiotische eigenschappen die de overmatige afscheiding van slijm te regelen en voorkomt het ontstaan van een infectie wanneer je de neiging te lijden aan een nasale infuus. Het bevordert een snel herstel van de nasale drip probleem. Je hoeft alleen maar te hakken 3-4 teentjes knoflook, rooster ze in wat boter voor ongeveer een minuut of twee, en eten ze met een glas warme melk.

Als alternatief, kauwen kleine stukjes knoflook tweemaal of driemaal per dag.

12. Onion

UI is een natuurlijk antibioticum dat verschillende respiratoire infecties behandelt en bevordert de verwijdering van slijm uit het lichaam. Ook versnelt het genezingsproces. Hak een ui en voeg geraspte gember aan. Plaats het mengsel in een pan en kook het op een laag vuur. Voeg vervolgens drie eetlepels suiker aan het mengsel, roer, zet de vlam, en dek de pan gedurende tien minuten. Hebben de resulterende ui-gember mengsel driemaal per dag om zich te ontdoen van de symptomen van post nasale infuus.

13. Black Pepper

Zwarte peper is zeer populair vanwege de hoge vitaminen, antioxidanten en mineralen aanwezig in het. Zijn antimicrobiële eigenschappen hulp in het genezen van verschillende infecties zoals infectie van de luchtwegen Voeg zwarte peper naar uw voedsel om de vorming van slijm te verminderen, het bevorderen van het dunner worden van de geaccumuleerde slijm, en de symptomen van neusafscheiding een minimum te beperken.

Kruidengeneesmiddelen voor neusafscheiding

14. Thyme Tea

Het drinken van tijm thee wordt een grote kruiden remedie voor chronische post nasale Het enige wat u hoeft te doen druppelen is het toevoegen van een halve theelepel elk van verse tijm en geraspte gember om een kop kokend water, laat het steil voor tien minuten, stam, en drink de thee tweemaal daags.

15. Eucalyptusolie

Eucalyptus olie bestaat uit slijmoplossend en anti-inflammatoire eigenschappen die een controle te houden op de overmatige productie van slijm en wist van je neus blokkades. Kook twee kopjes water en voeg vijf druppels eucalyptus olie aan. Leun je hoofd over de container en hebben stoom van de olie damp voor ongeveer vijf minuten elke avond voordat u naar het bed.

16. pepermuntolie

Pepermunt olie is zeer effectief in de bestrijding van de congestie uw verstopte neus en biedt onmiddellijke verlichting van de irritatie als gevolg van nasale infuus plaatsen. Solliciteer weinig pepermuntolie op een vochtige, schone doek en snuiven het.

17. Goldenseal Herb

Goldenseal is een ander geweldig kruid dat sinus-infectie effectief bestrijdt. Het doodt ongewenste bacteriën natuurlijk. Ook anti-inflammatoire eigenschappen van Goldenseal minimaliseert de ontsteking die neusafscheiding begeleidt. Gebruik de wortel van dit kruid om hulp te krijgen.

NB - Personen die lijden aan bloeddruk moet voorkomen dat het gebruik van dit kruid. Ook moeten zwangere vrouwen voorkomen dat het gebruik van de wortel van Goldenseal als het triggers baarmoeder.

18. Cinnamon

Kaneel thee behandelt hoest en griep die optreedt als gevolg van post nasale infuus. Deze toevoegen aan uw gewone koken voorbereidingen. Of anders, bereiden de thee en drink het op een dagelijkse basis.

19. Indian kruisbes

Indiase kruisbes is een natuurlijke remedie voor de behandeling van post nasale infuus. Het enige wat u hoeft te doen is meng een theelepel honing, Indiase kruisbes, en zwarte peper en hebben dit mengsel eenmaal per dag gedurende ten minste een maand. Binnenkort zal uw irritatie als gevolg van slijm krijgen geminimaliseerd.

20. Echinacea

Echinacea is een uitstekende kruid dat je immuniteit verhoogt en helpt u bij verschillende infecties (9), het minimaliseren van de neusafscheiding problemen te bestrijden. Het is een geweldig kruid om infecties van de luchtwegen te behandelen. Kook het kruid in het water voor ongeveer tien minuten en drinken de kruiden-oplossing.

21. Magnolia Flower

Van oudsher wordt magnolia bloem fungeert als een effectief rechtsmiddel om verschillende longinfecties te behandelen. Het stelt effectief het slijm in de geblokkeerde luchtwegen en behandelt de gevulde of lopende neus grotendeels. U kunt het in de vorm van thee, poeder of pillen.

22. Anijs Seeds

Anijs zaden fungeren als een natuurlijke slijmoplossend. Het bevordert verdunning van het slijm en minimaliseert de irritatie. Meng gelijke delen van gemalen anijs zaden, gemalen zwarte peper, gember (grond), en een vleugje honing. Neem een halve lepel van dit kruidenmengsel dagelijks, voordat uw maaltijden.

Als alternatief kunt u de thee bereid met behulp van anijs zaden om zich te ontdoen van de neusafscheiding krijgen drinken.

23. Brandnetel

Brandnetel is zeer effectief bij de behandeling van hooikoorts, niezen, en irritatie veroorzaakt als gevolg van overmaat aan slijm en verstopte neus. Het behandelt neusafscheiding en geeft u een snelle verlichting. Brandnetel vermindert het niveau van histamine in je lichaam. Bereid thee door koken brandnetel bladeren in kokend water en drink het.

Als alternatief kunt u toevoegen brandnetel als topping in uw normale bereidingen.

24. Berberis

Geneeskrachtige eigenschappen van wortel schors van berberis zijn zeer effectief in het aanbieden van je verlichting van de post nasale infuus. Hoge dosis vitamine C en andere alkaloïde en berberine inhoud in de kruidentuin bieden u antimicrobiële voordelen die helpen bij het afweren van de infecties van de luchtwegen. Het enige wat u hoeft te doen is voor te bereiden barberry thee door het koken van ongeveer vier gram gedroogde wortels van het kruid in een bak met warm water. Drink de thee vier keer per dag.

25. Fenegriek

Fenegriek zaden fungeren als een sterke samentrekkende en bieden u een grote opluchting van de borst van congestie. Deze zaden zijn ook effectief in het verdrijven uit het slijm. Ook al is het nogal bitter van smaak, voegt het een aangename smaak aan je eten. U kunt extract van fenegriek zaden of het poeder toe te voegen aan uw het koken voorbereidingen in matige hoeveelheden, voor de behandeling van post nasale druppelen probleem.

26. hoefblad

Hoefblad wordt meestal gevonden in Rusland en Europa. Het smaakt bitter, maar geneest de irritatie effectief. Sommige bewijzen dat hoefblad de symptomen van nasale allergieën (11) kan verminderen. De olie-extract van hoefblad helpt bij het behandelen van de symptomen van post nasale infuus.

Let op - Zorg ervoor dat de voorbereidingen met behulp van hoefblad geen pyrrolizidine alkaloïden bevatten als het de lever kan beschadigen. Ook voorkomen dat het kruid in de vorm van thee of infusie.

do's

Blaas je neus vaak om zich te ontdoen van de overtollige slijm uit uw neusholten.

Was uw handen voordat u uw neus om de kans op infectie te voorkomen blazen.

Gebruik een tissue om je neus te blazen en gooi het weg in een bak onmiddellijk.

Neem voldoende rust voor een snel herstel.

Proberen om de vochtigheid te behouden in uw huis.

Gebruik menthol snoepjes om uw geïrriteerde keel te kalmeren.

Houd je huis schoon en vrij van stof.

don'ts

Niet roken een sigaret.

Kom niet in contact met allergenen zoals ze de irritatie kan verergeren.

Heb je geen alcohol, cafeïne, en zuivelproducten omdat ze de symptomen van de neusafscheiding kunnen leiden.

Loop niet in de smog en vervuilde omgeving.

Hebt u huismiddeltjes volgen bij het lijden van de irritatie van de neusafscheiding? Welke huismiddeltjes werkte het beste voor u? Deel uw ervaring en oplossingen door commentaar in het commentaar hieronder.

23 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment