Sunday, February 21, 2016

25 Wonderful gezondheid en schoonheid voordelen van Gerst

De oude graan, gerst is een vindingrijke graan met rijke smaak. Het was een van de eerste korrels gekweekt en wordt op grote schaal gebruikt. Waarbij een volkoren voedsel, het verrijkt het lichaam met de voeding en de geraffineerde korrels zijn verstoken van de meeste voedingsstoffen en vezels. Gerst heeft krachtige voedingsstoffen zoals mangaan, selenium, koper, fosfor, enz. (1). Gefermenteerde gerst wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van alcoholische dranken. Er zijn veel gezondheid en schoonheid voordelen van gerst dat alle hieronder worden vermeld.

Voordelen van de Gezondheid van Gerst

1. Bloeddruk

Hoge niveaus van natrium in bloed verlagen de efficiëntie van de nieren om overtollig vocht te verwijderen. Deze vloeistof legt een druk op de bloedvaten, waardoor de bloeddruk. Volgens een rapport gepubliceerd door American Dietetic Association, volkoren voedsel helpt verlagen van de bloeddruk (2). Naast deze, de aanwezigheid van calcium, magnesium en kalium in gerst zijn effectief in het verlagen van de bloeddruk.

2. Bone Health

botgezondheid wordt hoofdzakelijk gehandhaafd door de juiste concentratie van calcium en fosfor in het lichaam (3). De aanwezigheid van magnesium, mangaan, zink, fosfor en calcium in gerst maakt het een geschikt voedsel ter versterking van de botten Mangaan speelt een vitale rol in de botvorming terwijl zink bevordert de productie van collageen en rijping.

3. Gezondheid van het hart

Een van de belangrijkste voordelen van gerst is dat het een grote bron van vezels die het cholesterolgehalte in het bloed verlaagt, het lichaam beschermt tegen elke vorm van hartziekte. Volgens een studie, inname van gerst leidt tot vermindering van visceraal vet en serum cholesterol, die beide schadelijk voor de cardiovasculaire gezondheid (4). Gerst bestaat uit beta-glucan vezel die LDL-cholesterol verlaagt door te binden ze in galzuren en blozen ze uit door middel van excretie. Volgens een andere studie, de inname van kalium verlaagt het risico op hart- en vaatziekten. De aanwezigheid van foliumzuur en vitamine B6 remt de productie van homocysteïne, maar grotere hoeveelheden kunnen de bloedvaten beschadigen.

AtherosclerosisIt is een ziekte die wordt ontwikkeld door verdikking van de vaatwand door ophoping van vetten en cholesterol. Niacine in gerst verlaagt het slechte cholesterolgehalte en minimaliseert de cardiovasculaire aandoening.

4. Cures Cancer

Gerst bestaat uit selenium die helpt ontgiften sommige kankerverwekkende stoffen. Trouwens, selenium remt de groei van de tumor en versterkt het immuunsysteem van het lichaam (5) stimulering van de productie van killercellen. De grote hoeveelheid vezel die gerst verlaagt de kans op colorectale kanker. Bèta-glucan vezel bevordert de immuniteit van het lichaam door het tegengaan van kankercellen en remt de ontwikkeling van tumoren. Lignanen vermindert het risico op kanker en heeft een anti-inflammatoire werking als de kans op borstkanker (6) te verminderen.

5. Anti-Inflammatory

Gerst vermindert de ontsteking in het lichaam door de aanwezigheid van choline (7), een verbinding die in het volkoren dat de overdracht helpt zenuwimpuls, verlicht chronische ontsteking, en ondersteunt de samenstelling van het celmembraan. Choline helpt ook bij het slapen, het stimuleren van het geheugen, en spierbewegingen.

6. Spijsvertering

Vezelrijke voedingsmiddelen zijn goed in het verlichten van constipatie, en gerst wordt een van hen helpt reguleren stoelgang. De vezels verhoogt het ruwvoer inhoud en voegt bulk aan de ontlasting. Een onderzoek in 2003 is gebleken dat vrouwen die meer van gerst verbruikt bleken positieve effecten op de stoelgang en vetstofwisseling (8) te hebben. De voedingsvezels gerst handhaaft de darm vriendelijke bacteriën in de dikke darm die onoplosbare vezels verwerkt tot korte keten vetzuren. Deze vetzuren werken als een brandstof voor de dikke darm waardoor ze energie uit te voeren naar behoren functioneert.

7. Weight Management

Gerst rijk aan onoplosbare en oplosbare vezels. De consumptie van onoplosbare vezels maakt je een vol gevoel en satiates de honger (9). Het vermindert de eetlust en verlaagt de calorie-inname. Dit helpt bij gewichtsverlies.

8. Controls bloedsuikerspiegel

Het volkoren voedsel kan diabetici helpen bèta-glucan verlaagt de glycemische index van het lichaam (10). Inname van bèta-glucan vezel ontwikkelt insulineresistentie (11). Gerst is verpakt met 8 essentiële aminozuren met oplosbare vezels die insulineafgifte controles terug suiker gerst in de vorm van koolhydraten. Bèta-glucan is een viskeuze vezel die niet wordt geabsorbeerd door het lichaam en beweegt binnen het spijsverteringskanaal binding aan andere in het spijsverteringskanaal moleculen vermindert het weken van glucose door het lichaam. Een studie heeft aangetoond dat gerst veel beter in het verlagen van de bloedsuikerspiegel in vergelijking met de haver (12).

9. Antioxidant

Gerst bestaat uit lignanen dat sterke anti-oxidant fytonutriënten zijn. De anti-oxidanten vertragen de oxidatieve schade aan het lichaam door vrije radicalen (13). De belangrijkste lignan gevonden in gerst 7-hydroxymatairesinol. Selenium samen met vitamine E tegengaat oxidatieve stress.

10. rijk aan vitaminen en mineralen

Gerst is een rijke bron van magnesium, koper, selenium, thiamine, en vele andere belangrijke voedingsstoffen. De aanwezigheid van koper voorkomt coördinatie stoornis op oudere leeftijd. Mangaan gerst is goed voor de gezondheid van de hersenen en ondersteunt het zenuwstelsel. Magnesium ontspant de bloedvaten, helpt spieren en zenuwen soepel functioneren (14).

11. Cures artritis en osteoporose

Gerst wordt verrijkt met koper dat verlicht de ongemakkelijke situatie van reumatoïde artritis. Artritis wordt voornamelijk veroorzaakt door afzetting van ijzer in de gewrichten door kopertekort (15). Koper bevordert de productie van collageen en elastine die flexibiliteit botten en gewrichten biedt.

12. Remt Vorming van galstenen

Galstenen zijn de harde afzettingen gevonden in de galblaas die uiteindelijk het kanaal kunnen blokkeren. Onderzoek heeft aangetoond dat de oplosbare vezel om de galzuren wordt bevestigd en elimineert ze (16). Gal is verantwoordelijk voor het veroorzaken galstenen als componenten in gal kristalliseren en verharden (17).

13. Gezonde Tanden

Een mooie glimlach voegt vertrouwen naar de persoonlijkheid. Gerst wordt verrijkt met calcium en fosfor die verantwoordelijk is voor gezonde tanden Calcium versterkt de tanden (18), en fosfor behoudt de parodontale gezondheid en waarvan het de bouwstenen.

14. Verbetert Immuniteit

Het immuunsysteem bestaat uit krachtige antilichamen die het lichaam tegen vreemde voorwerpen. Wanneer het immuunsysteem goed werkt, gevallen van ten prooi vallen aan een ziekte zijn uiterst zeldzaam. Gerst is uitgerust met bèta-glucaan (19), een krachtige antioxidant en levert voedingsstoffen en vitaminen in het lichaam.

15. Cures Astma

astma Baker's komt vooral door inademing van meel van granen. Gerst is effectief in het lichaam te beschermen tegen dergelijke tarwebloem allergenen. Een zout oplosbaar eiwit in gerst dat het voorkomen van astma bakkersgist (20) remt. Met name bij kinderen, gerst voordelen waardoor de kans op astma met 50%.

Schoonheid Voordelen van Gerst

16. Verbetert de huid elasticiteit

Gerst is verpakt met een goede hoeveelheid selenium. Selenium reparaties weefsel en behoudt de elasticiteit van de huid waardoor het jeugdige en aantrekkelijke (21). Gerst kan worden gebruikt als een reinigingsmiddel door het mengen van een theelepel gerst poeder met melk. Exfoliëren het gezicht met de pasta regelmatig een stralende en zachte huid te krijgen

17. Barley Voor glanzend haar

Gerst bevat vitamine B-complex en ijzer dat het haar gezondheid te bevorderen, waardoor de haren vallen, en het induceren haargroei De elementen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei zijn niacine en procyanidine (22) zijn. Beiden zijn in gerst.

Opmerking: Er wordt verbruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van het haar. Toepassing van gerst op de hoofdhuid kan irritatie veroorzaken in haarzakjes.

18. Cures Acne

Regelmatige consumptie van gerst water en de toepassing ervan op de acne gevoelige huid helpt om verlichting van acne De aanwezigheid van azelaïnezuur in gerst traktaties verstopte poriën en geneest acne. Azelaïnezuur is antimicrobiële en behandelt acne (23) door remming van de groei van bacteriën die leidt tot de huidziekte.

19. Herstelt Haarkleur

Koper is een belangrijk mineraal voor ons lichaam. Gebleken is dat vee dat een tekort aan koper hadden kregen hun haarkleur veranderd, van zwart naar rood of grijs (24). Onvoldoende hoeveelheid koper leidt tot verminderde pigmentatie van haar. Het nemen van gerst levert het lichaam met koper, het onderhouden van donker en zwart haar.

20. Cures Anemie

Anemie is een aandoening waarbij het lichaam lager dan dat van rode bloedcellen. Ruime hoeveelheid koper aanwezig in gerst verhoogt de vorming van hemoglobine (25) die de productie van rode bloedcellen stimuleert, overwinnen anemie.

Opmerking: Gerst is niet glutenvrij. Derhalve dient te worden vermeden door mensen die lijden aan coeliakie.

21. Beat the Heat

Gerst water is een geweldige drankje in de zomers te worden geconsumeerd. Verlicht interne lichaamswarmte en koelt het lichaam (26). De rustgevende eigenschappen van de drank te vernieuwen en energie het lichaam met een heerlijke smaak.

22. Zwangerschap

Op het moment van de zwangerschap, zijn er tal van hormonale veranderingen plaats die veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken aan de zogenaamde moeders. Gerst voorkomt schimmelinfecties (27) en zorgt voor de juiste niveaus van de bloedsuikerspiegel. Bovendien, gerst is gunstig voor moeders die borstvoeding geven als de lactogenic eigenschappen verhoging van de moedermelk. Gerst is verrijkt met foliumzuur dat helpt voorkomen dat allerlei neutrale buis problemen zoals open rug en een gespleten clip. Omdat het diureticum, dat spoelt gifstoffen uit het lichaam, een verdere vermindering van de kans op een infectie.

23. urineweginfecties

Urineweginfectie wordt veroorzaakt door een bacterie die de urinewegen en de verspreiding infectie (28) voeren. Gerst water brengt een verlichting van de infecties van de urinewegen. Barley water kan worden gemaakt door het koken 2 theelepels van gerst zaden in het water. Laat het mengsel 20 minuten koken. Laat het afkoelen en te genieten van de drank. De verkoelende eigenschappen van gerst spoelen van de infectie. Regelmatige consumptie van de drank elimineert de schadelijke bacteriën uit het lichaam en ruimt de infectie.

24. Ontgiften

Gerst bevat veel anti-oxidanten die helpen bij radicalen proces en redt ons van de toorn van vrije radicalen (29). Samen met dit, gerst wordt diureticum spoelt een meerderheid van de giftige stoffen die aanwezig zijn in de nieren en de dikke darm via de urine. Deze verwijdering wordt voornamelijk uitgevoerd door beta-glucan uitgevoerd.

25. nierstenen

Nierstenen worden veroorzaakt door verkeerde eetgewoonten bij sommige mensen, terwijl in anderen, kan het huidige te wijten aan erfelijkheid. De stenen veroorzaken veel pijn. Gerstewater komt te redden zoals zij stelt een alkalische pH de produktie van nierstenen (30) remt. door het lichaam geleverd vitamine B6 fragmenteert het calciumoxalaat massa. De magnesium versnelt hun ontbinding. Gerst water bevat alle mineralen gunstig voor het remmen van steenvorming.

Notitie:

1) Gevoelige mensen kunnen anafylaxie ontwikkelen door het drinken van het bier van gerst.

2) Aangezien gerst is een vezel superster, kan het je lichaam te beperken tot bepaalde drugs te absorberen.

3) De consumptie van te veel gerst kunnen leiden tot vezels overdosis uiteindelijk leiden tot abdominale gas, krampen en een opgeblazen gevoel

16 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment