Sunday, February 28, 2016

20 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Kombucha

Kombucha is een drank met tal van voordelen voor de gezondheid. Het wordt in de volksmond de Immortal Health Elixir "door de Chinezen. Het is ontstaan zo'n 2000 jaar geleden in het Verre Oosten. Het is een drank gemaakt door het vergisten van zwarte thee en suiker en vervolgens gebruikt als een functionele voeding. De suiker kan worden gebruikt uit bronnen zoals honing, fruit en rietsuiker. Deze oplossing heeft een kolonie van gist en bacteriën die zodra het gistingsproces zoals genoemd gemengd met suiker. Na de gisting, wordt koolzuurhoudende en bevat B-vitaminen, probiotica, enzymen, azijn en zuren die zeer gunstig zijn voor de gezondheid.

Het kan ook worden gemaakt met behulp van groene thee ook. Het is in de handel verkrijgbaar in de markt, hoewel mensen te bereiden thuis. Zoals per onderzoek, de probiotica die deze gezondheid elixir vormen zijn Gluconacetobacter, Acetobacter, Lactobacillus, Zygosaccharomyces. Lees verder om de verrassende voordelen voor de gezondheid van kombucha verkennen.

Voordelen van de Gezondheid van Kombucha

1. Ontgiften en Cleansing

Kombucha heeft de potentie om de toxiciteit van levercel dwarsbomen. Door het ontgiften van je lichaam, het ontlast de alvleesklier en de lever. Kombucha thee is net zo effectief als groene thee, in termen van ontgifting. Dus, als je niet van groene thee om wat voor reden, probeer dan het hebben van deze.

2. goed voor de spijsvertering

De anti-oxidanten aanwezig zijn in dit eeuwenoude tea loketten van de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de maag-gerelateerde aandoeningen zijn. Kombucha helpt bij goede spijsvertering door de aanwezigheid van zuren, enzymen en probiotica daarin. Kombucha helpt ook de vorming van zweren in de maag en houdt een controle van brandend maagzuur en refluxziekte. Kombucha behandelt ook candida gist en herstelt de gezondheid van het spijsverteringsstelsel.

3. Activatie U

Het ijzergehalte in deze thee elimineert vermoeidheid en verjongt u. Het heeft ook kleine hoeveelheid cafeïne. Daarnaast B-vitaminen die in deze drank energie het lichaam. De ijzeren vrijkomen tijdens de gisting bij tot vergroting bloedhemoglobine, waardoor zuurstoftoevoer naar weefsels die de energie op celniveau stimuleert verbeteren. Dus, drink deze thee op een regelmatige basis energiek te blijven.

4. gezond immuunsysteem

Deze thee helpt het immuunsysteem van het werk naar behoren door het beheersen van vrije radicalen. Deze drank is klinisch bewezen dat oxidatieve stress en immuno-onderdrukking te verminderen. De aanwezigheid van DSL en vitamine C in komboecha zijn wat houden de cellen tegen beschadiging, tumoren, ontstekingen, enz. Bovendien, de probiotica in komboecha ondersteunen het immuunsysteem enorm.

Hebben deze drank op een dagelijkse basis als u last heeft van gezamenlijke verwante problemen. Het kan evenals genezen gewrichtsbeschadiging krachtdadig te voorkomen. Het komt verpakt met glucosamine, die de productie van hyaluronzuur verbetert. Dit beschermt collageen en afwendt artritis pijn

6. Cancer Prevention

Wilt u het risico op kanker te verminderen, dan moet u deze drank consumeren. Het kan ook nuttig blijken te zijn bij het herstel van kanker. Volgens een studie, inname van glucaarzuur, die is gevonden in kombucha, vermindert het risico van kanker bij de mens.

8. Overvloedige Antioxidanten

Deze wonderbaarlijke drank heeft talrijke antioxidanten zoals vitamine E, C, polyfenolen, carotenoïden beta-caroteen en andere verbindingen. Omdat het wordt gefermenteerd, het werkt zelfs beter dan gewone thee. De antioxiderende activiteit van deze thee bleek dus zijn honderd keer hoger dan vitamine C en vijfentwintig maal hoger dan vitamine E., drinken traditionele kombucha om zich te ontdoen van elke vorm van chronische aandoeningen die veroorzaakt worden door oxidatieve stress.

9. Gastric Disorders

Steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) zijn giftig karakter van de buik. Zij kunnen maagzweren veroorzaken. Sommige NSAIDs hebben het potentieel om de bloedsomloop verstoren in het slijmvlies van de buik. Bovendien vermindert ook de maagzuursecretie waarvan het slijmvlies kunnen beschadigen. Maar, deze drank behandelt efficiënt maagzweren. Als per enkele onderzoekers, de gefermenteerde thee waarborgen de mucine inhoud aanwezig in de buik.

10. Beschermt Diabetici

Volgens sommige onderzoekers kan Kombucha thee verminderen bloedsuikerspiegel. In enkele studies die werden uitgevoerd op diabetische ratten, werd vastgesteld dat het verbruik van deze thee aanzienlijk verlaagt bloedsuikerspiegel bij ratten ook.

11. endotheelfunctie

Oxidatieve stress kan leiden tot schade aan de binnenkant van de bloedvaten, dat is een voorloper van atherosclerose, en een signaal van hartkwalen. Het grote aantal antioxidanten in kombucha bevordert regeneratie van celwanden in de bloedvaten.

12. Voor Lijders Atherosclerose

In klinische studies met 52 atherosclerotische patiënten met een hoog cholesterolgehalte, kombucha geholpen lagere niveaus naar normaal. In studies met eenden, kombucha aanzienlijk verminderd niveaus van LDL-cholesterol en tegelijkertijd verhoogde HDL-niveaus na 10 dagen. Andere dierlijke studies tonen Kombucha kan totaal cholesterol zo veel als 45-52% te verlagen.

13. Verlicht Hypertensie

Deze ontzagwekkende drank wordt vaak gebruikt in geval van ernstige of lichte hoofdpijn en gaudiness resulteerde als gevolg van hoge bloeddruk. Er wordt gesuggereerd voor het verlagen naar beneden hoge bloeddruk ook.

14. Biedt Iron om Anemics

De organische zuren die aanwezig zijn in kombucha transformeren driewaardig ijzer verbindingen die wordt verkregen uit plantaardige bronnen in divalente ijzerionen. Dit is hoe het ijzer uit plantaardige bronnen beschikbaar is voor de mens. Daarnaast absorptie van ijzer door middel van deze drank gemakkelijker door vitamine C in het. Het is vooral aanbevolen voor vegetariërs en ouderen omdat zij over het algemeen gebrek aan ijzer in hun lichaam.

15. gezond zenuwstelsel

Kombucha is ook goed voor de normale werking van het zenuwstelsel. Het helpt omgaan met epilepsie, beroerte, hoofdpijn, depressie en angst door de aanwezigheid van verschillende vitaminen zoals C, B en B9 met methylxanthine, alkaloïden en aminozuren.

17. Anti-Microbial

Het azijnzuur en organische zuren, eiwitten, enzymen en bacteriocinen in komboecha versnellen antimicrobiële activiteit die weert pathogene bacteriën zoals Salmonella en E. coli. De anti-microbiële effecten van kombucha te verbeteren wanneer het is gemaakt met groene thee in plaats van zwarte thee.

18. gekapt verlangen naar suiker

Het is opgevallen dat degenen die deze thee op een regelmatige basis had ervaren dat hun drang naar suiker automatisch verlaagd. Trouwens, het werkt ook als een natuurlijke energie booster, en dat in aanmerking komt voor een handige tegengif te zijn wanneer dergelijke hunkeren schoppen. Het is ook een uitstekend alternatief voor mensen die gek zijn van frisdranken.

Schoonheid Voordelen van Kombucha

19. Anti-Ageing

Drink deze thee regelmatig om uw huid gehydrateerd te houden en een goede elasticiteit te behouden. Het verbetert ook de teint, textuur en billijkheid. Het vermindert effectief de rimpels en fijne lijntjes op je gezicht indien van toepassing. Dat nuttig wordt geacht bij psoriasis, huiduitslag, eczeem, steenpuisten, acne, wratten en andere schimmelinfecties.

20. groei van haar en nagels

Het versnelt de groei van haar en nagels. Het maakt je haar volumineuze, samen met het verminderen van grijs haar en aanzienlijk kalende.

2 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment