Monday, February 22, 2016

18 Effectieve Home remedies voor zwemmers oor

Zwemmers oor is een infectie die zich ontwikkelt in de buitenste gehoorgang wanneer water wordt gevangen in het oor. Het leidt tot de ontwikkeling van bacteriële en schimmelinfecties. De ziekte wordt genoemd als zwemmers oren aangezien hoofdzakelijk wordt ervaren door de zwemmers, maar het kan iedereen overkomen zelfs tijdens een normale douche. De medische naam is 'otitis externa "(1). Andere factoren die verantwoordelijk zijn voor de ziekte kan zijn overmatige reiniging van het oor, het contact met chemicaliën in de haarlak of haarverf, een snee in de huid of andere huidaandoeningen zoals eczeem die de gehoorgang. De symptomen van deze ziekte omvatten vertigo, duizeligheid, jeuk, zwelling en roodheid. Zwemmers oor is over het algemeen een lichte infectie, maar nalatigheid in de behandeling kan leiden tot ernstige schade aan het onderliggende bot en kraakbeen (2). Zwemmers oor genezen moet worden voordat het interfereert met uw gehoor proces. Als u ook geconfronteerd met een dergelijk probleem, dan scroll naar beneden om de effectieve zwemmers oor zelfgemaakte remedies voor de behandeling en verlichting van de pijn veroorzaakt door de infectie te bekijken. Door het volgen van deze huismiddeltjes, moet de conditie te verbeteren binnen een paar dagen. Maar als dit niet het geval, raadpleeg dan een arts.

1. azijn en water

Azijn is een effectieve zwemmers aarbehandeling (3). Spoelen met azijn herstelt de natuurlijke pH van het oor en vermindert de zwelling. Combineer een theelepel witte azijn met een gelijke hoeveelheid water en giet het in elk oor. Houd het oor met een watje, als de pijn is niet al te slecht. Laat het mengsel blijven in je oor gedurende 5 minuten. Daarna laat het mengsel door het draaien van je hoofd naar beide kanten.

Notitie:

1) Gebruik geen onverdunde azijn, omdat het te veel zuur en kan irritatie veroorzaken.

2) Laat de remedie niet uit als je een gat in het oor of hebben oor buizen.

2. Azijn en Alcohol

Dit mengsel is een geweldige zwemmers oor thuis te verhelpen. Alcohol droogt het overtollige vocht uit het oor dat azijn maakt het oor, minder gunstig voor de groei van bacteriën (4). Meng een theelepel azijn en alcohol en doe er een paar druppels van deze vloeistof in beide oren. Na afloop van 5 minuten, schakelt het hoofd aan beide zijden aan de vloeistofafvoer.

Als alternatief kunt u pure alcohol gebruiken. Enkele druppels alcohol in de oren met een krachtige behandeling. U kunt elke cognac of whisky voor het doel te gebruiken. Dompel een schone katoenen bal in alcohol en wrijf het zachtjes op de oren. De alcohol verdampt het water en helpt je te ontdoen van bacteriën die de infectie.

3. Olijfolie

Extra virgin olijfolie bestaat antioxidant en antimicrobiële eigenschappen door de aanwezigheid van fenolverbindingen (5). Het smeert en brengt zachtheid aan de oren. Deze eigenschappen kunnen worden versterkt door de toevoeging van kleine knoflook aan. Rasp wat knoflookteentjes en dompel ze in de olie 's nachts. Zeef het mengsel volgende ochtend en zet 3 druppels in beide oren.

Als alternatief kunt u lavendel of vitamine E olie toe te voegen aan deze olie als zij de bacteriën te doden en te kalmeren het oor. Dribbelen 5 druppels van deze olie mengsel in je oor. Herhaal dit proces driemaal per dag.

Opmerking: Weet olijfolie niet gebruiken als u geperforeerd trommelvlies of drainage stekkers in je oren.

4. Heat Therapy

Plaats iets warms in de buurt van uw oor. De warmte zal een rustgevend effect aan uw oren, en breng een verlichting van de pijn. Deze remedie kan worden beoefend voor elke vorm van oorontsteking (6). Volg de onderstaande instructies om zich te ontdoen van de zwemmers oren.

(I) Verhit wat zout in een kom.

(Ii) Wikkel het zout in een zachte katoenen doek.

(Iii) Plaats het zout doek op uw oor als een kussen.

Of u kunt een warme kruik te wikkelen in plaats van zout doek of een verwarmingselement zou werken.

Opmerking: Ga niet slapen met de verwarming pad geplaatst op het oor als het u mag verbranden.

5. Mineral Oil

Het is een geweldige remedie om strijden zwemmers oor. Minerale olie is vooral effectief bij uitwendige oor verwondingen. Het lost het oorsmeer en beschermt de binnenvoering van uw gehoorgang. Samen met dat, werpt het overtollige water uit de oren. Doe een paar druppels minerale olie in het oor om de kans op bacteriële groei te verkleinen en de infectieuze oor (7) verzachten.

6. Knoflook

Knoflook is antimicrobiële en antiseptische in de natuur dat het een sterk wapen tegen oorontsteking maakt. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren voor de behandeling van infectie. Teentjes knoflook kan worden fijngestampt en geplaatst op het oor gedurende 30 minuten, gewikkeld in een katoenen doek. Kook deze kruidnagel in een theelepel mosterd olie voor een minuut, en deze olie kan in de oren gegoten worden om de pijn te verlichten.

Alternatief kan knoflookolie worden gebruikt dat een natuurlijke pijnstiller. Het bestaat uit allicine (8), waardoor het antibacteriële. De groente is een zegen voor de gezondheid omdat het helpt bij het stimuleren van de immuniteit en vastmaakt het genezingsproces.

7. Waterstofperoxide

Deze methode is zeer effectief. De chemische stof is antibacterieel karakter heeft en veilig te gebruiken. Waterstofperoxide herstelt de normale pH van de oren en doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de infectie. Doe er een paar druppels van 3% oplossing van waterstofperoxide in uw oren voor het verwijderen van oorsmeer (9). De oplossing zou bubbel in het oor. Laat het verblijf voor een paar minuten en dan uitlekken van de vloeistof door het kantelen van je hoofd.

Let op: Mensen die een scheur in het oor moet een arts te raadplegen voordat het gebruik van de chemische stof.

8. Kokosolie

Kokosolie bezit pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen (10), die helpen bij de behandeling van een oorontsteking. Middellange keten vetzuren in de olie vernietigen van de bacteriën, schimmels, virussen en gist. Het helpt drain het overtollige water uit de oren verlichten van de pijn. Warm 20 ml kokosolie en giet het druppel voor druppel in de oren. Nu, beweeg je hoofd in de richting waarin olie is gegoten. U zult merken het water uit je oor.

Als alternatief kan 2-3 teentjes knoflook aan de kokosolie worden toegevoegd en gekookt gedurende 5 minuten.

Opmerking: Degenen die koude plaatsen moet voorkomen dat het gebruik van kokosolie als de olie kan stollen. In plaats daarvan moeten zij kiezen voor mosterdolie.

9. Blow Dry

Zwemmers oren kan worden genezen door het drogen van het overtollige water uit het oor (11). In afwezigheid van vocht, wordt de bacteriën zich niet vermenigvuldigen of verder groeien. Een haardroger kan worden gevonden in ieders huis. Je hoeft alleen maar op te blazen droog uw oren op een afstand van 12 inch op een lage stand. Dit zou de overtollige vocht uit de oren.

Let op: Laat de droger niet brengt te veel dicht bij je oren als het zou kunnen branden of schade aan de oren of het haar.

10. babyolie

Babyolie is een effectieve en veilige methode te gebruiken voor het genezen zwemmers oren. Het wordt gebruikt voor het genezen van oorsmeer verstopping (12). Verwarm de olie en giet er een paar druppels in het oor. De warmte van de olie verlicht de pijn en geneest de infectie. Breng de olie in de oren voordat je voor een duik. Dit zal niet toestaan dat het water verblijf in de oren.

11. Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver bezit antimicrobiële eigenschappen. Het bevat kleine zilverdeeltjes gesuspendeerd in de vloeistof. Het fungeert als antifungale, antivirale en veilig voor mensen te gebruiken. Colloïdaal zilver is niet de bacteriën te doden, zoals de antibiotica, maar het stikt ze door zich te houden aan hun celwanden en remt de productie van enzymen. De schorsing is een krachtig natuurlijk antibioticum dat veel ziekten, zoals cholera, hooikoorts, mond, ogen en oorontsteking (13) geneest. Colloïdaal zilver mag niet worden gebruikt in grote hoeveelheden die een essentiële bacteriën in de gehoorgang vernietigt. Zet 3 druppels van het colloïdale zilver in een tijd en laten blijven 5 minuten in het oor. Giet het overtollige vloeistof door het draaien van je hoofd in de tegenovergestelde richting. Gebruik het twee keer per dag.

12. Onion

Ui is het voordelig om de gezondheid van het sap bezit bepaalde elementen dat het een grote ontsmettingsmiddel te maken. Het vermindert de ontsteking en de antimicrobiële eigenschappen kalmeert de infectie (14). Het sap geeft een verlichting van de pijn in een korte tijd. Snijd de ui in twee helften en opwarmen in de magnetron. Ga liggen en leg de ui sap in het oor door te knijpen de uien. Rust in dezelfde positie gedurende 10 minuten uitlekken uit het sap. Herhaal het proces na een half uur.

13. Apple Cider Vinegar

Zich te ontdoen van zwemmers oren snel door het gebruik van appelazijn De aanwezigheid van azijnzuur in te (15) maakt het antifungale en beschermt het lichaam tegen infecties. Meng gelijke delen van appelazijn en water. Doe 3-4 druppels van de oplossing in de oren. Herhaal deze procedure voor 3 dagen.

14. Mango Leaf Juice

Mango bladeren zijn antibiotica in de natuur. Gewoon, slijpen 3-4 mango bladeren om sap uit te halen. Verwarm het sap een beetje en laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Giet het sap in de oren met behulp van een druppelaar. Herhaal 2-3 keer per dag en hulp krijgen van de infectie (16).

Kruidengeneesmiddelen voor Zwemmers Ear

15. Mullein Flower Oil

De olie vermindert de pijn van oorontsteking (17). Dompel de katoenen bal in de olie en plaats het in je oren gedurende 3 minuten. Herhaal deze procedure als u de pijn te voelen.

16. Basil

Basilicumblaadjes zijn gebruikt in de oude ayurvedische systeem om infecties te genezen en te helen de wonden als gevolg van de antiseptische, antifungale en antibacteriële eigenschappen (18). Crush enkele basilicumblaadjes om het sap te extraheren. Breng het sap in je oor en gebruik het regelmatig voor goede resultaten.

Als alternatief kunt u meng gelijke hoeveelheid heilige basilicum en kokosolie. Dip katoen en wrijf het zachtjes in en rond de oren.

17. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een milde antiseptische en anti-inflammatoire (19). Het geeft verlichting van de pijn. Meng 3 druppels tea tree olie, een theelepel appelazijn, een theelepel van colloïdaal zilver en 2 el olijfolie. Verwarm het mengsel en druppelen een paar druppels in het oor 2-3 keer per dag.

18. Citroenmelisse

Citroenmelisse heeft een hoge mate van antibacteriële activiteit die ermee verbonden zijn (20) die u helpt zich te ontdoen van elke vorm van oorontsteking krijgen. Het geneest de infectie snel ten gevolge van de antivirale eigenschappen en brengt een zwemmers oren pijnbestrijding. Solliciteer citroenmelisse op de geïnfecteerde plek twee keer per dag.

do's

Wanneer u stap in het water, oordopjes dragen als die je zou beschermen tegen het ontwikkelen van elke vorm van infectie.

Zodra je klaar bent met baden of zwemmen, kantel je hoofd aan beide kanten weglopen het water.

Als je gaat zwemmen, bedek je oren behoorlijk met een badmuts, zodat het water niet in de oren treedt.

Leg watjes in de oren, terwijl het aanbrengen van een haarverf of haarkleur.

Omvatten voedsel dat rijk is aan vitamine A, zink en bioflavonoïden die de immuniteit voor infectie (21) te overwinnen (22) te stimuleren.

don'ts

Vermijd zwemmen op plaatsen met vuile water.

Zeggen dat een grote nee tegen sigaretten als keten rokers of mensen die te veel verslaafd zijn aan het roken zijn meer vatbaar voor oorontsteking.

Gebruik geen vreemde voorwerpen in het oor te zetten als elke vorm van scherpe voorwerpen, nagels of katoen- getipt doekjes (23)

Vermijd inname van tomaten, sinaasappel, vetten, suikers en zuivelproducten dat de hoeveelheid slijm te verhogen.

20 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment