Tuesday, February 16, 2016

19 Eenvoudige doe Teeth Whitening Recepten

Sommige mensen poetsen hun tanden bleek meerdere keren per dag, maar nog steeds niet om ze wit worden. Er zijn vele redenen achter gele tanden zoals voedsel en dranken zoals koffie en thee. Om een sprankelende glimlach te krijgen, noch moet je de tandarts te bezoeken, noch geheel vermijd het eten. De beste en goedkoopste manier om witte tanden te krijgen is om je eigen tanden whitener bereiden thuis. Probeer het volgende gemakkelijk DIYs en krijg parelwitte tanden zonder het branden van een gat in je zak.

1. Baking soda en citroensap Paste

schurende natuur Baking soda's verwijdert de vlekken en plaque van uw tanden en balanceert de pH-niveau. Anderzijds, citroenzuur in de citroen ontgrendelt de aanwezige calcium in het glazuur. Tot een pasta te maken, gewoon meng baking soda en citroensap aan. Toepassen op uw tanden met behulp van een wattenstaafje of wattenstaafje.

2. Aardbei, zout en bicarbonaat Scrub

Aardbeien zijn rijk aan vitamine C en appelzuur die helpen breken de plaque en vlekken te verwijderen, respectievelijk. Voor het maken van deze scrub, alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van zeezout en zuiveringszout gepureerde aardbeien. Poets je tanden met deze scrub een keer per week om uw tanden wit te maken.

3. Waterstofperoxide, kokosolie en bicarbonaat

Meng pepermunt essentiële olie, zuiveringszout, en kokosolie. Combineer dit mengsel met waterstofperoxide net voor borstelen. Wrijf het op je tanden gedurende minstens 2 minuten en spoel. Deze eenvoudig te gebruiken en makkelijk te maken recept is het beste om touch-up om je tanden te geven.

4. Kurkuma Poeder en Kokosolie

Kurkuma heeft samentrekkende en geneeskrachtige eigenschappen, terwijl kokosolie wordt verondersteld om gezondheid van het tandvlees te bevorderen als het rijk is aan laurinezuur dat helpt bacteriën te doden. Tot een pasta te maken, meng kurkuma poeder, kokosolie, en zuiveringszout. Poets je tanden met deze pasta.

5. Basil en Orange Peel Mask

Basilicumblaadjes genezen van de slechte adem en onderhouden van de gezondheid van het tandvlees. Anderzijds, sinaasappelschil maakt ze witter. Neem de blaadjes basilicum en poeder van gedroogde sinaasappelschillen. Plet ze samen en maak een fijne pasta. Breng deze pasta op je tanden. Laat gedurende 15-20 minuten. Afwassen met water achteraf.

6. basilicum en mosterd Oil

Plaquevorming maakt je tanden geel. Deze DIY helpt bij het verwijderen plaque en dus maakt van uw tanden wit. Neem basilicum en mosterd olie. Plet de bladeren met behulp van een blender en mix olie om het tot een pasta-achtige consistentie te vormen. Gebruik dit mengsel op dezelfde manier als u uw tandpasta gebruiken.

7. Peppermint Tandpasta

Voor de voorbereiding van deze tandpasta, zult u zuiveringszout, kokosolie, zout, bentoniet klei, pepermuntolie, pure stevia nodig. Allereerst mengen zuiveringszout en kokosolie. Zorg ervoor dat er geen klontjes. Meng de andere ingrediënten in het grondig en de pasta klaar is. Bewaar het in een luchtdichte verpakking.

8. Bentoniet Klei en Activated Charcoal Paste

Dit is een van de beste tandpasta die je kunt maken thuis. Deze tandpasta is vrij van alle chemische stoffen en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Alles wat je nodig hebt is pepermuntolie, zeezout, bentoniet klei, kruidnagel, actieve kool, kokosolie, water en vloeibare stevia. Meng alle ingrediënten de juiste manier met een houten spatel en maken het ervoor dat de textuur is glad en vrij van clusters. Bewaar het in een container en gebruik het elke dag.

9. Kokosolie Tooth Scrub

Voor het maken van deze scrub, moet je slagroom kokosolie, bentoniet klei, baking soda, pepermuntolie, en natuurlijke groene stevia. Met behulp van een blender, meng alle ingrediënten. De scrub is klaar in slechts een paar minuten. Gebruik deze scrub in plaats van uw gewone tandpasta.

Kurkuma, een wortelstok, een kruid bekend bewezen anti-inflammatoire, antimicrobiële, leverbeschermende, immuunsysteem, antiseptische, antioxidant, en tal van andere eigenschappen (1). Kokosolie, daarentegen, is eeuwen gebruikt in plaque-gerelateerde gingivitis dat nu een bewezen middel als studies suggereren (2). Zoals kokosolie, aantal essentiële oliën tonen ook een positief effect op de plaat (3). De essentiële oliën die kunnen worden gebruikt in deze remedie zijn spearmint essentiële olie, pepermunt etherische olie, mirre etherische olie, kruidnagel blad essentiële olie, kruidnagel etherische olie, kaneelblad etherische olie. Dus, elk van de bestanddelen van deze werkwijze voor het bleken van tanden gediversifieerd invloeden uit odontostomatologische problemen. Net mix gesmolten virgin kokosolie, kurkuma poeder, en een van de genoemde essentiële olie om de tabletten te maken. Gebruik 1-3 kauwt elke ochtend voor het tandenpoetsen, eten of drinken iets, te zwiepen. Spit de olie in de vuilnisbak als u klaar bent.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet slikken.

11. Coconut Oil, actieve kool, en bicarbonaat

Verschillende studies hebben reeds uitgevoerd om het effect van houtskool op tanden kennen. Actieve kool werkt door het veranderen van de potentiaal van waterstof en verbetert de toestand van de tanden whitening en verbetering mond gezondheid (4). Bicarbonaat is een natuurlijke stof, die fungeert als een reinigingsmiddel door zijn aard alkali (5). Voor dit recept, mix kokosolie, baking soda, actieve kool, en vormen een pasta. Neem een erwt-size bedrag van deze op je tandenborstel en dagelijks poetsen.

Opmerking: Gebruik geen zuiveringszout als je echt gevoelige tanden.

12.Peppermint Olie, waterstofperoxide, en bicarbonaat Paste

Waterstofperoxide is gebruikt voor het bleken / tanden bleken, zowel professioneel als in eigen beheer remedies. Het is een vorm van carbamide peroxide die nu bewezen veilig voor tanden zijn. Bleken met dit middel geen veranderingen in de micro-hardheid of ultrastructuur van de tanden (6) te produceren. Pepermunt etherische olie geeft niet alleen een goede ademhaling, maar, maar fungeert als een effectieve wortelkanaal antiseptische oplossing tegen orale micro-organismen (7). Voor het maken van tandpasta uit deze producten, meng kokosolie, baking soda, pepermuntolie, en waterstofperoxide behoorlijk en borstel voor 2 minuten voor het spoelen.

Alternatieve: U kunt kokosolie weglaten als je wilt.

Notitie:

1) Waterstofperoxide mag niet worden toegediend aan patiënten met zachte of beschadigde weefsels en mag niet worden gebruikt zonder gingivale bescherming (8).

2) Gebruik het niet meer dan driemaal per week.

13.Tooth poeder met Bentoniet Clay, Xylitol, en kaneel

Deze zelfgemaakte poeder wordt bereid uit bentoniet klei, houtskool, baking soda, kaneel, xylitol, en essentiële oliën. Velen hebben nog nooit gehoord van een belangrijke stof genaamd xylitol, een natuurlijk voorkomende suikervervanger. Xylitol voorkomt tandbederf omdat het een suikeralcohol die niet gefermenteerd door bacteriën. Het neutraliseert ook plaque zuur, door verhoging van de concentratie van ammoniak en ammoniak basisch zuur (9). Etherische oliën (optioneel) gebruikt voor antibacteriële doeleinden, helpen een goede smaak en geur aan de tand poeder. Zuiveringszout en actieve kool hebben ook gediversifieerd effect bij het voorkomen van gebitsproblemen. Ten slotte heeft kaneel is gebruikt voor decennia om kiespijn te behandelen, tandbederf en andere tandheelkundige problemen (10). Meng alle ingrediënten goed en dompel je vochtige tandenborstel erin tijdens het poetsen.

14. kaolienklei, Calcium Magnesium Poeder en Bentoniet Klei Tooth-poeder

U kunt bereiden een remineraliserende en bleken tand poeder met behulp van kaolien klei, bentoniet klei, actieve kool, calcium magnesium poeder, pepermunt of mandarijn essentiële oliën, en kokosolie (biologische en ongeraffineerde).

Etherische oliën fungeren als antiseptische oplossingen tegen orale pathogenen zoals de studies suggereren (11). Kaolien en bentonietklei hebben ook een positief effect op de tanden. Calcium en magnesium draagt bij tot de samenstelling van tanden (12).

Meng ze allemaal grondig en indien nodig add kokosolie te geven een pasta-achtige consistentie. Bestrijk normaal met de voorbereide mix per dag.

15.Hydrogen Peroxide, Baking Soda en pepermuntolie

Meng waterstofperoxide, zuiveringszout en pepermuntolie grondig en neem een kleine hoeveelheid van het op je tandenborstel wanneer je borstel. Gebruik hem tot twee keer per week op natuurlijke wijze uw tanden witter.

16. Baking Soda, glycerine en pepermuntolie

Als u liever tandpasta op tand poeder, maak dan je eigen en natuurlijke tanden whitening tandpasta door het mengen van baking soda, glycerine en pepermuntolie. Glycerine in het recept zal het een pasta-achtige consistentie te geven, terwijl pepermunt olie zal helpen geven u een frisse adem. Borstel minstens 2 of 3 minuten per dag.

17. Apple Cider Vinegar en bicarbonaat

Apple Cider azijn heeft veel voordelen voor de gezondheid en is op grote schaal gebruikt sinds leeftijden. Onze tanden in het algemeen geel geworden als gevolg van het zuur aanwezig in verschillende voedingsmiddelen. ACV voorkomt schade door zuur en helpt wit te houden (13). Het doodt ook de bacteriën in onze mond die tandbederf veroorzaakt. Meng het met zuiveringszout, en gebruik het meerdere keren per week om je tanden te poetsen.

18. Zelfgemaakte pasta met kokosolie, Kurkuma, en pepermuntolie

Verschillende studies hebben reeds uitgevoerd voor het effect van kurkuma bij verschillende gezondheidsproblemen en verschillende ziekten. Het is nu bewezen dat kurkuma is nuttig in tanden en orale problemen zoals plaque en gingivitis preventie (14). Kokosolie en pepermuntolie hebben veel eigenschappen die nuttig zijn voor het verwijderen van vlekken van tanden zijn en daarom maakt ze er wit. Dus, om een pasta te maken van deze ingrediënten, meng ze goed en gebruik deze om je tanden te poetsen. Gebruik het regelmatig, totdat u de bevredigend resultaat te observeren.

19.Calcium carbonaat en MTC (Medium-keten triglyceriden) Oil Tandpasta

Calciumcarbonaat wordt gebruikt in de meeste van de winkel gekocht tandpasta, omdat het helpt bij het verwijderen hardnekkige vlekken van de tanden (15), dus, hier zijn we gebruiken het als een van de belangrijkste ingrediënt. Andere ingrediënten voor deze tanden bleken pasta zijn xylitol poeder, MCT-olie, en een essentiële olie (optioneel). Meng ze behoren tot een dikke pasta-achtige consistentie wordt verkregen. Poets je tanden met dit mengsel en bewaar de resterende in een container of pot.

Je zou ook graag

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment