Thursday, February 11, 2016

Homemade Vaporizer

Een verdamper is een gezond alternatief voor het roken die voorkomt dat het inademen van giftige producten. Een persoon kan ademen de werkzame bestanddelen van plantaardige materialen zoals tabak, cannabis, etc., via dit apparaat. In het proces van verdamping worden mengsels verhit op een veel lagere temperatuur, teneinde de volledige schil en zuiverheid van een plantenmateriaal te extraheren. Door de kleine ondiepe trekjes, kan men een aantal therapeutische effecten te krijgen. Daarom vaporizers zijn echt waardevol.

Tegenwoordig is vaping een trend geworden. Als u ook een vaping buitenissig, moet u misschien de dop van een redelijk goed bedrag. U kunt echter ook zelfgemaakte vaporizer te bereiden zonder het maken van een deuk in uw portemonnee. Afgezien van geld te besparen, is het minder schadelijk is voor je keel en geeft u ook een vreugdevolle gevoel.

De gloeilamp verdamper is de meest populaire. Het is zeer kosteneffectief en kan gemakkelijk worden gemaakt op uw plaats. De richtlijnen voor de bereiding van een verdamper worden hieronder gegeven.

Stuff Verplicht

Schaar

Mes

Duct tape of elektrische tape

2 stro of glazen buizen (glazen buizen zijn beter, omdat ze niet kunnen smelten)

Dop van een fles van 500 ml

Tang

Kaars / Lichter

kruiden

Hoe maak je?

Stap 1 - In de eerste plaats, neem een 100 watt gloeilamp en snijd de metalen kap heel voorzichtig met een mes.

Stap 2 - Verwijder nu alle draden en puin in de bol met behulp van een tang. Maak de lamp correct. Neem wat water en voeg zout aan het. Was de lamp interieur mee. Verwijder alle stofdeeltjes en schraap alle verfvlekken omdat ze schadelijke chemicaliƫn die schadelijk zijn bij inademing kunnen hebben. Later, laat het tot het droogt.

Stap 3 - Zet de lamp opzij en draai de dop van de fles. Controleer eerst of het past op het metalen deel van de lamp. Het is goed als de grootte is groter. Neem een mes en maak 2 stro-sized gaten in de dop.

Stap 4 - Zet de kruiden binnen de lamp en schroef dop van de fles op de top van een lamp. Gebruik tape om de dop goed vast te stellen.

Stap 5 - Nu, plaatst twee rietjes in het gat van de dop. Trim de grootte met een schaar.

Stap 6 - Tenslotte is de zelfgemaakte vaporizer is klaar voor gebruik. Brand een kaars of lichter, en zorgen voor een constante en stabiele flare van de onderzijde van de lamp. Dit zal de kruiden verdampen. U kunt de lichtere / kaars in kleine cirkelvormige bewegingen te draaien. De kruiden maken olie bij verhitting tussen de 250 ° en 400 ° F. Het bevat actieve bestanddelen; vandaar, kan je inademt met behulp van een van de rietjes. Adem heel langzaam. U vindt de smaak geleidelijk voelen.

14 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment