Thursday, February 11, 2016

23 eenvoudige, maar effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van rugpijn

Achter mening van een jonge man die zijn rug pijn op een witte achtergrond zwart-wit foto met rood als een symbool voor het verharden

Rugpijn is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen die mensen worden geconfronteerd vandaag. Er kunnen vele factoren die leiden tot lagere en de bovenste rugpijn, zoals interne verwondingen, spierspanning, nier-infecties, het tillen van zware voorwerpen, een slechte houding, en weinig of geen fysieke activiteit. Het is gezien met name onder werkende professionals doen kantoorbaan omdat ze te zitten voor lang. Pijn rond de heupen of achterin, slaapproblemen en verminderde flexibiliteit van de ruggengraat zijn enkele van de belangrijkste symptomen die de persoon ervaart terwijl het lijden aan rugpijn. Men kan zich te ontdoen van de pijn in de rug met behulp van de volgende effectieve huismiddeltjes.

Home Remedies om zich te ontdoen van rugpijn

1. Ice and Heat

Ijs doet wonderen voor pijn in de onderrug. Wikkel enkele ijsblokjes in een plastic zak om een zak ijs bereiden. dan bedekken met een handdoek en breng het op het pijnlijke gebied voor 20 minuten. Herhaal dit meerdere malen per dag. Dan na 48 uur, kunt u overschakelen naar warmte methode. Dompel een handdoek in warm water. Plat en vouw het op naar het getroffen gebied. Plaats de verwarming pad op het met een plastic hoes tussen handdoek en verwarming pad. Laat het gedurende 20 minuten. Doe het meerdere keren per dag. Het vermindert de zwelling en ontspant de zenuwen die verantwoordelijk is voor het verzenden pijnsignalen naar de hersenen.

2. Rest

Get voldoende rust. Doe jezelf niet lichamelijk en geestelijk uitgeput. Tijdens het slapen, blijven veranderen uw posities. Wanneer u liggen op de rug, zet een kussen onder je knieën. Op dezelfde manier, als je op je zij liggen, trek je knieën in de buurt van uw borst en houden een kussen tussen je knieën.

3. juiste houding

Uw zittende en staande houding zijn zeer belangrijk om de pijn op afstand achter te houden. Men moet niet in de positie te buigen voor lange tijd al zittend of staand. Zittend op de rand van de stoel en slungelig moet worden vermeden. De hoek van de stoel in het kantoor moet 110 graden zijn.

4. citroensap

Citroensap is een effectieve huis remedie voor pijn in de rug. Drink citroensap twee keer per dag voor betere resultaten.

5. Yoga

Yoga heeft geholpen miljoenen mensen te genezen verschillende gezondheidsproblemen. Rugpijn is een van hen. Er zijn verschillende yogahoudingen die specifiek helpen bij rugpijn. Dus moet men deelnemen aan yogalessen.

6. Papaverzaden

Maak een mengsel van maanzaad en rock candy door samen te slijpen 100 g per stuk. Neem dit mengsel twee keer per dag met een glas melk. U zult hulp te krijgen van pijn in de rug.

7. Massage met olijfolie

Massage met olijfolie om stress te verminderen door het ontspannen van gespannen spieren. Het helpt ook de stijfheid release in gewrichten en verlicht rugpijn.

8. Het uitrekken

Stretching is de makkelijkste rugpijn behandeling. Als uw taakeisen zitten of staan voor lange uren, neem een pauze van 5 minuten per uur en lopen of gewoon strek je lichaam om terug te vermijden pijn.

9. Wheat

Tarwe heeft pijn te minimaliseren component daarin. Meng cuscus gras en koriander met een nacht geweekt tarwe. Voeg 1 kopje melk en breng het aan de kook. Consumeren dit mengsel twee keer per dag.

10. Knoflook

Eet 2-3 knoflookteentjes op een lege maag elke ochtend om hulp te krijgen van pijn in de rug. U kunt ook knoflook olie te gebruiken. Masseer je rug met deze olie, bedek het met warme deken en liggen op je rug. Baden met warm water na 20 minuten. Dit is een prachtig huis remedie voor de behandeling van pijn in de rug.

11. Ginger

De anti-inflammatoire eigenschappen van gember maken het een ideale huis remedie om zich te ontdoen van de pijn in de rug. Voeg ½ theelepel zwarte peperkorrels, ½ theelepel kruidnagel en 1 theelepel gemberpoeder in een kop kokend water om kruidenthee te bereiden. Drink het 2-3 keer per dag.

Als alternatief, rasp wat gember tot een pasta te bereiden. Toe te passen op het getroffen gebied. masseer daarna met eucalyptus olie.

Leg dunne plakjes gember in een pan met kokend water. Sudderen het voor 10-15 minuten. Zeef en laat het afkoelen bij kamertemperatuur. Voeg honing te zoeten. Drink het twee of drie keer per dag.

12. Milk

Aangezien melk een grote bron van calcium is zeer nuttig voor sterke botten en voorkomen van rugpijn. Mensen van alle leeftijden moeten melk verbruikt. Voor snelle verlichting, voeg een paar druppels van honing en een snufje kurkuma in de melk.

13. Epsom Salt

Een natuurlijke genezer, epsom zout vermindert de zwelling in de rug. Het bevat magnesium en sulfaat welke spieren te helpen goed te laten functioneren, dus zorgen voor verlichting van de pijn. Voeg 2 kopjes Epsom zout aan een bad van warm water. Laten inwerken gedurende 30 minuten. Een bad nemen met dit water.

14. Rice

Rijst is gemakkelijk verkrijgbaar in elk huishouden. Het is een effectieve huis remedie voor pijn in de rug. Zet 1 kopje ongekookte rijst in een dikke sok en zet het in de magnetron voor ½ - 1 minuut. Nu toe te passen op de rug.

15. Oats

Mash gekookt hele haver met azijn. Breng het op de rug bij het heet is. Het kalmeert de pijnlijke rug.

16. Aardappelen

Pureer de geschilde en gekookte aardappelen. Laat ze afkoelen en dan toe te passen op de rug. U zult verlichting van pijn in de rug.

17. Acupunctuur

Acupunctuur is een van de wetenschappelijk bewezen remedie voor pijn in de onderrug. Significante verbetering waargenomen na deze therapie bij mensen die lijden aan dit probleem. Zo kan men proberen deze therapie op lange termijn verlichting verkrijgen.

Opmerking- Als u geen verbetering binnen een paar weken merk, moet je kijken naar andere opties.

18. Kokosolie

Neem wat kokosolie. Meng kamfer erin en kook 5-7 minuten. Laat hem afkoelen. Bewaar het in een fles. Massage met deze olie twee keer per dag om terug te genezen pijn.

19. Capsaïcine Cream

Capsaïcine is een belangrijk bestanddeel van Spaanse pepers. Solliciteer capsaïcine crème op de rug. Het zal de productie van chemicaliën die signalen pijn overdragen naar de hersenen te verminderen.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van rugpijn

20. Willow Bark

schors White wilg wordt beschouwd als een uitstekende kruidenmiddel voor de behandeling van pijn in de rug. Het heeft pijnstillende eigenschappen hetzelfde als aspirine. Dus het zal bijdragen tot het verminderen van uw pijn in de rug.

21. Basilicumbladeren

Basilicum bladeren zijn zeer bekend om hun geneeskrachtige voordelen. Ze helpen bij het genezen van pijn in de onderrug. Kook 10-12 verse basilicum bladeren in een kopje water totdat het de helft. Voeg een snufje zout aan. Drinken of twee keer per dag, afhankelijk van de ernst van de pijn.

22. Herbal Oils

Kruiden oliën zoals amandelolie, eucalyptus olie, kokosolie of olijfolie zijn zeer effectief bij het verlichten van pijn in de rug. Massage met warme olie op de pijnlijke plek aan de zenuwen te ontspannen waardoor pijn.

23. Kamille

Neem wat kamille bloemen. Steile ze in een kop kokend water gedurende 15-20 minuten. Drink het 2-3 keer per dag. Het zal ontspannen de gespannen spieren, waardoor rugpijn genezen.

Opmerking: - zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor kamille bloemen moeten eerst arts te raadplegen alvorens dit.

do's

Volg meditatie op dagelijkse basis om mentale stress los te laten.

Praktijk zwemmen want het is een van de beste manieren om rugpijn af te weren.

Verhogen inname van groene groenten en citrusvruchten.

Bij het optillen van een object, in plaats van het buigen op de knieën en heupen, trek de objecten dicht bij je.

Slapen op een stevige matras in plaats van een verzakking.

Denk aan het verminderen van uw gewicht als je zwaarlijvig bent.

don'ts

In rugpijn probleem, moet men niet overwegen om bedrust omdat het de pijn kan verergeren.

Zeg 'nee' tegen roken als het maakt je vatbaar voor rugpijn.

Tijdens het slapen, liggen niet op je gezicht. In plaats daarvan, liggen plat op je rug.

Vermijd het dragen van hoge hak schoenen.

Niet staan of zitten in een positie voor lange uren.

5 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment