Sunday, February 21, 2016

22 Wonderful gezondheid en schoonheid voordelen cranberrysap

Cranberries zijn kleine rode bessen, pittig van smaak. De bessen zijn een traktatie voor de smaakpapillen verpakt met een zoetzure smaak. Hun sap is helder rood in kleur die gezond is te wijten aan wordt geladen met anti-oxidanten en voedingsstoffen. Ongezoet vruchtensap kan smaak een beetje zuur, maar het is aangeraden om het sap met water verdund voor het drinken. Veenbessen bevatten vitamine K, C, B6 en E samen met calcium, mangaan, eiwit en flavonoïden (1). Cranberry sap voordelen zijn er in overvloed. Naast de gezondheid en schoonheid voordelen cranberry heeft, wordt gebruikt bij de bereiding van dranken en andere voedingsmiddelen. De voordelen van cranberry worden aangeworven hieronder.

Voordelen van de Gezondheid van Cranberry Juice

1. Voorkomt urineweginfecties

Dit is een van de vele gezondheidsvoordelen van cranberry sap. Urineweginfectie optreedt als gevolg van de aanwezigheid van bepaalde micro-organismen. Deze micro-organismen kunnen leiden tot een infectie ontwikkelt in de blaas veroorzaakt cystitis. Cranberry sap bevat proanthocyanidinen dat de bacteriën van het krijgen gekoppeld aan een cel op de wanden van de blaas (2) te voorkomen. Deze verbindingen remmen verder te groeien en zich vermenigvuldigen van de bacteriën en ze te verwijderen uit het lichaam door plassen. Regelmatige consumptie van cranberry sap stopt het optreden van urineweginfecties in de vrouwen van middelbare leeftijd. Cranberry's PAC remmen de groei van bacteriële populatie en adhesie van bacteriën, een van de meest pathogene bacteriën beschermt tegen infecties (3).

2. Anti-Tumor Effects en kankerpreventie

Veenbessen geladen met antioxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen zijn ideaal voor het voorkomen van kanker. Cranberry sap bevat fenolverbindingen die zo werken grote anti-oxidanten (4). Deze antioxidanten beschermt het lichaam tegen long-, colon-, borst-, prostaat- en andere kankerachtige tumoren. Het sap bevat salicylzuur in hoge concentraties die helpt zich te ontdoen van de tumoren, vermindert de zwelling en bloedstolsels. Chronische overmatige oxidatieve stress en overmatige ontsteking zijn de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor kanker.

3. Handhaaft de cardiovasculaire gezondheid

De aanwezigheid van flavonoïden in cranberry sap verhoogt de antioxidant activiteit en verlaagt het risico op hart-en vaatziekten. Het is bijzonder gunstig in het genezen van atherosclerose, een ziekte waarbij het vet, calcium en cholesterol in het bloed de breedte van de slagaders. Vernauwing van bloedvaten vermindert de toevoer van zuurstofrijk bloed naar verschillende delen van het lichaam waardoor gevaarlijke gevolgen, zoals hartaanvallen en beroertes. Flavonoïden remmen de oxidatie van low-density lipoproteïne (LDP) (5). De inname van cranberrysap belemmert de productie van enzymen die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van atherosclerose.

4. Beschermt tegen Tooth Holten

De aanwezigheid van proanthocyanidinen in de bes voorkomt de schadelijke bacteriën raken aan de tanden. Deze verbindingen verhinderen zuurproductie en remmen de vorming van plaque. Aldus beschermt de tanden van parodontitis en tand holten (6). Regelmatige inname van cranberry's bevordert tandheelkundige zorg en mondhygiëne.

Let op: zich onthouden van het in de handel verkrijgbare cranberry sap gezoet met suiker. Ga voor natuurlijk sap.

5. Vermijd Respiratoire Infecties

Haemophilus influenza is verantwoordelijk voor het veroorzaken van oor en luchtweginfecties bij jonge kinderen. Het sap helpt voorkomen dat het haar structuur bacteriën van het krijgen aan het oppervlak van de huid. Het beschermt het lichaam tegen allerlei luchtweginfecties (7).

6. versterkt de botten

Cranberry sap is verpakt met een hoge concentratie van calcium (8). Toch, sommige fabrikanten uit te rusten met extra calcium. Calcium is de bouwsteen van botten en tanden. Daarom is het versterkt de botten en voorkomt dodelijke ziekten zoals osteoporose.

7. Cures maagulcers

Maagzweren optreden als gevolg van de bacteriën, helicobacter pylori Deze bacteriën veroorzaken beschadiging van de beschermende laag van de maag en twaalfvingerige darm. Stoffen rijk aan flavonoïden, een klasse die flavonolen bevat, zoals anthocyaninen veenbessen vermindert het risico van maagproblemen zoals zweren door het onderdrukken van de groei van H. pylori (9). Artsen raden regelmatige consumptie van cranberry sap om je lichaam te beschermen tegen dergelijke kwalen.

8. Fungeert als een ontstekingsremmend middel

Cranberry sap bevat een anti-inflammatoire verbinding dat het anti-infectieus maakt (10). Het is goed in het lichaam beschermt tegen de ontsteking veroorzaakt in de longen door het influenzavirus. Veenbessen bevatten nondialyzable materiaal (NDM) die influenza voorkomt vasthouden aan de cellen, het afschermen van het lichaam tegen de griep of infectie. COX-1 en COX-2-enzymen zijn hoofdoorzaken die betrokken zijn bij de productie van pro-inflammatoire moleculen messaging. Cytokinen zijn de messaging moleculen, pro-inflammatoire cytokines instrueren ons voor een ontstekingsreactie. De huidige in cranberry fytonutriënten onderdrukken deze enzymen en hun activiteit. Consumptie van cranberry is effectief in het verminderen van ontstekingen ontstaan in de dikke darm, maag, en het cardiovasculaire systeem.

9. Anti-aging voordelen

De aanwezigheid van fytonutriënten en anti-oxidanten in cranberry's spelen een belangrijke rol in het verdedigen van je lichaam tegen de problemen die ontstaan als gevolg van veroudering, zoals coördinatie stoornissen en geheugenverlies. Symptomen van cognitieve stoornissen omvatten slechte planning, taalproblemen en onoplettendheid (11). Zoals cranberry is rijk aan deze voedingsstoffen vertraagt het begin van verouderingsproblemen.

10. de spijsvertering

Cranberries bevatten veel vezels (12), die de maag-functie helpt soepel. Bijna alle voedingsstoffen aanwezig in cranberry spelen een vitale rol in het spijsverteringskanaal te ondersteunen. Een onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige inname van cranberrysap (2 ounces gedurende 3 maanden) steeg het aantal bifidobacteriën (vriendelijke bacteriën die helpen bij de spijsvertering). Naast deze, de aanwezigheid van andere fytonutriënten verhoogt de spijsvertering voordelen van het fruit.

11. gezonde zwangerschap

Een onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Maryland uitgevoerd suggereert dat vitamine C genomen, samen met vitamine E voorkomt pre-eclampsie (13). Het is een voorwaarde dat de bloeddruk en eiwitten verhoogt en kan zelfs resulteren in een vroeggeboorte. Als veenbessen bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vitamine C, kunnen ze nuttig zijn voor een gezonde zwangerschap.

12. Immuniteit Booster

Dagelijkse consumptie van cranberry sap vermindert de kans op het krijgen van een verkoudheid of griep. Polyfenolen, krachtige antioxidanten, beschermen het lichaam tegen vrije radicalen (14). Veenbessen bevatten mangaan, vitamine K en veel voedingsstoffen die anti-inflammatoire en kanker remmende eigenschappen bezitten. Cranberry sap is effectief in de strijd tegen kou en infecties zoals keelpijn en lagere hun frequentie. Ruime hoeveelheid vitamine C beschermt het lichaam tegen de ontwikkeling van scheurbuik en verbetert de immuniteit.

13. Antioxidant ondersteuning

De antioxidanten in de cranberry de grootste bijdrage leveren voor de ondersteuning van de gezondheid. Cranberry bestaat uit fenolen, flavonoïden (15), anthocyanine, triterpenoïde, proanthocyanidine antioxidanten. In aanvulling op deze, resveratrol, pterostilbeen en piceatannol zijn andere antioxidanten gevonden in cranberry. Deze antioxidant combinatie bevordert de gezondheid en de schoonheid van een individu.

14. Cranberry Juice voor infectie

Schimmelinfecties optreden als gevolg van een groep van schimmels bekend als candida De schimmel vermenigvuldigt snel leidt tot een infectie. Bessensap elimineert infectie en regelt de pH van de vagina en urine (16).

Opmerking: Ga voor een ongezoet vruchtensap voor het elimineren van infecties suikerhoudende sap kan de aandoening verergeren.

15. Cranberry Juice voor Scalp Infecties

Hoofdhuid infectie wordt voornamelijk overgebracht door kammen en haarborstels (17). De infectie kan een eenvoudige kook of antibiotica resistente infectie. Cranberry sap is antimicrobiële en antiseptische door de natuur. Het sap kan worden gemengd met eigeel en kan worden aangebracht op het haar. Het zal het haar te voeden en te genezen roos, samen met de hoofdhuid infecties.

16. Cranberry sap voor stafylokokbesmettingen

Stafylokokbesmetting optreedt als gevolg van Staphylococcus bacteriën. Het grootste deel van de tijd infecties beginnen met een eenvoudige snit die besmet raken met bacteriën. Cranberry sap is gebleken om de bacteriën te blokkeren. De urine monsters van de proefpersonen die bessensap verbruikt drastisch verlaagde het vermogen van de bacteriën om biofilms te vormen (18).

17. Treats bacteriële vaginose

Bacteriële vaginose is een ontsteking van de vagina die optreedt als gevolg van de ongecontroleerde hoeveelheid anaerobe bacteriën (19). De zure aard van cranberry kuren en vermindert de ontsteking van de vagina. Een kopje cranberrysap elke dag is genoeg om weg te rijden bacteriële vaginose.

18. Cranberry Juice voor Weight Loss

Gewichtsverlies is een moeilijke taak te volbrengen. Krachtige oefeningen en uitsnijden op voedsel vereist een sterke vastberadenheid. Cranberry sap is effectief bij de behandeling van obesitas. De in het sap (20) polyfenolen remmen de nieuwe vorming en vet oxideert het oude vet. Een onderzoek uitgevoerd, is gebleken dat de mensen die verbruikt cranberrysap vertoonde een aanzienlijke daling van het gewicht en de body mass index.

Schoonheid Voordelen van Cranberry Juice

19. houdt de huid gezond

Cranberry sap is een uitstekende toner voor de huid. Het wist verstopte poriën en bevrijdt uw huid van oliën. De tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes kan effectief worden tegengegaan door het gebruik van cranberry sap. De aanwezigheid van vitamine C helpt bij de productie van collageen en elastine die de jeugdige gloed van de huid (21) behoudt. Cranberry huid toner kunnen worden bereid door het mengen van gelijke hoeveelheden van cranberry sap, rozenwater en toverhazelaar.

20. Cures huidveroudering

Cranberries hebben veel helende eigenschappen die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Voordelen van cranberrysap voor de huid zijn veel want het is een krachtpatser van voedingsstoffen. Vrije radicalen zijn de belangrijkste oorzaak voor de saaie en gerimpelde huid omdat ze de functionele en cellulaire schade (22) veroorzaken. Cranberries behouden jeugdige gloed van de huid door de vaststelling van deze radicalen.

21. Voorkomt Acne

Cranberry is groot in het genezen van acne Cranberry gezichtsmasker kan worden bereid door pureren cranberry en het toevoegen van honing en een theelepel van een nootmuskaat tot een fijne pasta. Dit vermindert elke vorm van ontsteking en verheldert de doffe huid. Zijn zuur van aard, vermindert het oliegehalte. De antimicrobiële eigenschappen van cranberry belemmeren de vrije radicalen (23).

22. stimuleert de haargroei

Cranberry sap kan nuttig zijn om de haargroei te bevorderen als het bevat vitamine A en C. Vitamine A beschermt het haarzakje cellen tegen schade door vrije radicalen (24). Het vitamine vermindert haaruitval en houdt je haar glanzender en dikker. Vitamine A stimuleert de talgproductie dat de vochtigheid van het haar onderhoudt en beschermt tegen uitdroging en afbreken.

Het spoelen van je haar met een mengsel van cranberry sap en appelazijn zal glans en sterkte aan hen. Samen met dat, het verwijdert olie uit het haar en geeft hen een frisse uitstraling. Vooral die mensen die rood haar kan een impuls geven aan de kleur door middel van cranberry sap te geven.

Er zijn te veel hoeveelheid vitamine A kan leiden tot haaruitval. Niet consumeren meer dan 25.000 IE per dag.

Voorzichtigheid:

1) De patiënten die warfarine inname niet cranberry consumeren omdat het kan leiden tot overmatig bloeden. Warfarine is een bloedverdunner dat de kans op bloedstolsels verkleint als ze kunnen leiden tot hart- en vaatziekten.

2) Cranberry sap bevat een hoog niveau van salicylzuur. Het zuur is aanwezig in aspirine ook. De consumptie van cranberry's moeten worden beperkt indien u allergisch bent voor aspirine zijn.

3) Cranberry sap is rijk aan calcium en oxalaat. Dit verhoogt de kans op het ontwikkelen urinezuur en calciumoxalaat stenen. Mensen met een voorgeschiedenis van nierstenen hebben moet een arts te raadplegen alvorens cranberry sap.

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment