Monday, February 15, 2016

How To Apple Cider Vinegar voor Weight Loss? 0 511

Volgens artsen, moet het lichaamsgewicht van een persoon in verhouding tot zijn / haar lengte en iets boven de gestelde grens wordt genoemd als obesitas. Het is een voorwaarde wanneer er een overmaat van vetopslag in het lichaam (1). Als een persoon verbruikt voedsel in grotere hoeveelheden dan vereist door zijn lichaam, dan resulteert in obesitas. Afgezien van te veel eten, andere oorzaken zijn inactieve en sedentaire levensstijl, bepaalde medicijnen, de consumptie van alcohol in grote hoeveelheden, enz. Het is een van de meest voorkomende ziekten die zijn gevonden bij mensen van bijna elke leeftijdsgroep. Het punt van zorg is dat niet alleen de ziekte levensbedreigend maar ook bij aan andere belangrijke gezondheidsproblemen zoals bloeddruk, steen in de galblaas, kan tot enige vorm van kanker ook. Hoewel er vele manieren waarop u obesitas kan bedienen, zoals oefeningen, medicijnen, het controleren van dieet, tal van home remedies, kun je gewoon behandelen met een prachtig ingrediënt bekend als appelazijn Deze schaal beschikbaar ingrediënt helpt gewicht te verminderen zonder enige bijwerking .

Is Apple Cider Vinegar echt nuttig?

Apple cider azijn is een rijke bron van vitaminen, kalium, mineralen en een aantal handige zuren, zoals aminozuren en azijnzuur. Het helpt absorberen ijzer uit voedsel en ontmoedigt ook het vasthouden van water in het lichaam. Daarom, appelazijn is echt effectief om gewicht te verliezen, maar het is geen quick fix. Integendeel, het zal u helpen geleidelijk aan gewicht te verliezen. Mensen die op zoek zijn naar een snelle verliezen van gewicht, ACV is niet voor hen. De consumptie van ACV dan ook niet aan te raden, omdat het je tanden (2) kunnen beschadigen.

Organic Apple Cider Vinegar of niet-biologische

Organische appelazijn is degene die is niet verwarmd, ongefilterde en ongepasteuriseerde. Het heeft een troebel uiterlijk. Anderzijds, niet-biologische azijn is helder en heeft geen zichtbare deeltjes. Een biologische variant wordt gemaakt van de appels die zonder kunstmest gegroeid. Daarom is voedzaam, en er zijn meer voordelen van biologische azijn dan niet-biologisch.

Nuttige eigenschappen appelazijn

Nu is het bekend dat ACV vermindert lichaamsvet en is een van de beste manieren om pondjes kwijt. Maar wat zijn de eigenschappen die gewichtsverlies aan te moedigen? Een van de veel voorkomende reden is dat het zuur van aard waardoor de vertering van eiwitten. Daarnaast zijn er tal van eigenschappen die in dit ingrediënt zijn, zijn:

1. Voorkomt vetophoping

De consumptie van ACV verbetert de stofwisseling en helpt calorieën te verbranden sneller. Daarom is er minder ophoping van vet in het lichaam. Het handhaaft ook de goede cholesterol in het lichaam en helpt zich te ontdoen van onnodige (of slecht) cholesterol.

2. Controles Diabetes

Niet iedereen is zich bewust van het feit dat insuline niveau en de bloedsuikerspiegel ook invloed op de opstapeling van vet in het lichaam. Overmaat insulinesecretie kan ook leiden tot obesitas en is ook geassocieerd met type 2 diabetes. Hyperinsulinemie is een conventionele syndromen geassocieerd met obesitas (3). Daarom is het essentieel om een evenwichtig niveau te handhaven. Als u een hoge bloedsuikerspiegel vervolgens het nemen van een maaltijd met azijnzuur vermindert het niveau van glucose in ons lichaam (4) en dus houdt een controle op uw bloedsuikerspiegel.

Let op: Er zijn minder bewijzen van het handhaven van een evenwichtig niveau van suiker. Als u een lage bloedsuikerspiegel, raadpleeg dan een arts voordat het opnemen van ACV in uw dieet.

3. Werkt als een Detox

Als er geen schadelijke bacteriën en virussen in het lichaam, het proces van vertering wordt glad. ACV verbetert de stoelgang door het absorberen van toxines en het verwijderen van schadelijke componenten uit het lichaam.

4. eetlust onderdrukken

Het is een van de bekendste honger suppressants. Als je minder eet dan automatisch er minder opslag van vet. Aangezien ACV is verrijkt in beta-caroteen (een antioxidant), breekt vet sneller.

Hoe te ACV gebruiken voor Weight Loss

Niet iedereen kan rauw of onverdund ACV drinken. Er zijn bepaalde recepten om gewicht te verliezen, die u kunt integreren in uw dagelijkse regime. Hier hebben we de lijst van de beste gewichtsverlies recepten (met behulp van ACV) die u kunt proberen samengevat.

1. Cinnamon, citroen, en ACV Mix

U kunt tal van detox drankje bereiden met behulp van ACV voor verschillende doeleinden, waaronder gewichtsverlies. Voor deze detox drankje krijgt u 2 glazen water, 1 theelepel kaneel (gemalen), 1 snufje cayennepeper en 4 eetlepels elk van honing, citroensap en appelazijn nodig. Bereid een thee door het mengen van alle ingrediënten in heet water (voeg azijn eindelijk) en hebben het. U kunt ook opslaan in de koelkast, en gebruik het als een koud drankje.

Als alternatief kunt u 2-3 eetlepels van ACV en 1 theelepel kaneelpoeder toe te voegen aan 8-10 ml water en drink het tot 3 keer per dag.

2. ACV and Honey

Voor dit gewichtsverlies recept, zult u een glas water, 2 theelepels honing nodig, en 3/2 theelepel ACV. Meng alle ingrediënten in een fles en goed schudden. Drink het elke dag tot je bevredigende resultaten opmerken.

Of, kunt u ook een thee te bereiden door het mengen van gelijke delen van ACV en honing in een kop heet water. Drink het twee keer per dag op een lege maag om die extra kilo's schuur.

3. ACV en Water

Dit recept is de eenvoudigste van alle methoden, en het doet wonderen voor het verminderen van gewicht. Voeg 2 eetlepels van ruwe honing 16 ml water. Verbruiken voor elke maaltijd (ongeveer voor een half uur).

4. ACV en Sappen

Sappen zijn niet alleen lekker maar ook gezond. U kunt uw gewichtsverlies drankje te bereiden door het mengen van ACV voor hen. Hiervoor zul je 8 ounces van warm water, 8 oz nodig. van plantaardige of vruchtensap (naar keuze), en 2 eetlepels appelazijn. Meng de ingrediënten goed en drink het twee keer per dag regelmatig.

5. salade en ACV

ACV toe te voegen aan uw salade zal niet alleen de smaak, maar zorgt ervoor dat u pond te verliezen ook. Neem de groenten van uw keuze als de lente-uitjes, tomaten, komkommers, enz .; 50 ml water; 50 ml van het ACV; ¼ theelepel zout (optioneel); ¼ theelepel zwarte peper poeder (optioneel). Allereerst mix water en ACV in een kom. Hak alle groenten en voeg ze toe aan de kom. kruiden toe te voegen indien nodig en het hebben wanneer u maar wilt.

Als alternatief, meng honing en ACV als een dressing in uw salade.

6. ACV en groene thee

Groene thee is reeds bekend om verschillende voordelen en veel studies hebben aangetoond dat het ook effectief in het verminderen van het gewicht. Voor uw eigen drankje met ACV, in de eerste plaats, voor te bereiden verse groene thee en voeg 2 theelepels honing en 1 theelepel ACV aan. Drink het tot zes keer per dag.

7. ACV en Kamille Thee

Dit is nog een andere effectieve drank voor het verliezen van gewicht. Hiervoor moet u 3 theelepels van ACV, 2 theelepels honing en een kopje vers bereide kamillethee Meng ze allemaal bij elkaar en drink het elke dag tot je bevredigende resultaten opmerken. U kunt ook een snufje kaneelpoeder toe te voegen voor extra smaak.

8. Maple Syrup en ACV

Maple syrup is een 100% natuurlijke zoetstof en is gezonder dan suiker. Het heeft ook veel anti-oxidanten. Daarom neutraliseert vrije radicalen. Meng 1 eetlepel van ACV en ahornsiroop in een glas warm water of een favoriete thee en drink het tot 3 keer per dag om gewicht te verminderen.

9. Apple Cider Vinegar en Knoflook Juice

In een kom, combineer 2 theelepels honing, 2 theelepels van ACV, een paar druppels van knoflook, sap van een ¼ citroen en een snuifje of twee van cayennepeper. Voeg het bereide mengsel in een glas water en drink het regelmatig eetbuien en vet te verminderen.

ACV Pillen

Als gevolg van de vreselijke smaak van appelazijn, tegenwoordig, sommige merken zijn productie ACV pillen begonnen. Er zijn een aantal mensen die zijn begonnen consumptie van deze pillen. Hoewel de pillen dezelfde voedingsstoffen als vloeibare azijn bevat, kan de hoeveelheid calcium, ijzer, azijnzuur en andere verbindingen verschillend in verschillende merken zijn.

Notitie:

1) De tabletten kunnen enkele nadelen en kunnen niet zo effectief als vloeibare azijn.

2) Een onderzoek heeft ook aangetoond dat de consumptie van deze supplementen resulteerde in esophageal letsels (5). Daarom moet zorgvuldig worden genomen.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel appelazijn heeft veel voordelen en is een wondermiddel voor het verliezen van gewicht, maar dat betekent niet dat er geen risico's verbonden aan het ingrediënt. Het moet worden toegediend met de juiste zorg om de bijwerkingen te minimaliseren.

Te veel inname van ACV kunnen hypokaliëmie veroorzaken (6).

Do ACV pillen niet consumeren zonder raadpleging van een arts.

De pillen moet een hoger percentage ACV en moeten azijnmoer bevatten "daarin.

Gebruik altijd organische versie zoals het is ongefilterd, niet chemisch behandeld en is veiliger.

Mensen die lijden aan zure reflux moeten ACV verbruikt na overleg met een arts.

Mensen die lijden aan type 1 diabetes de maaglediging snelheid, wat een nadeel kan zijn voor hen verlaagd (7).

Zwangere vrouwen moeten deze verbruikt na goed overleg, omdat er niet genoeg bewijs over de veiligheid van ACV voor hen.

9 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment