Wednesday, February 17, 2016

23 Effectieve gezondheid en schoonheid voordelen van Mango

Bron afbeelding: /sites/default/files/images/logos/NEW_PRINT_9x12_300dpi_NewMango_P6260576.jpg

De unieke tang en de geur van mango maken het de eerste keus onder fruitminnaars. Naast de heerlijke smaak, mango's bieden een groot aantal voordelen voor de gezondheid. Aangezien 'de koning van vruchten' heeft een overvloed aan antioxidanten, mineralen en vitaminen, het zorgt voor een optimale gezondheid van je lichaam door omzeiling van een groot aantal ziekten. Een portie van 100 gram geeft je ongeveer 60 calorieën. U kunt deze lekker en sappig fruit genieten en profiteren van de voordelen ervan in de vorm van marinades, augurken, squash, jam en gelei. Naast het voldoen aan uw smaakpapillen, mango voegt ook tot uw schoonheid. Het richt zich op alle huidproblemen zoals droogte, rimpels, ontstopt poriën, pigmentvlekken, puistjes, etc. De koelvloeistof aard van mango helpt winnen van de verzengende hitte van de zomer. Ontdek vele dergelijke effectieve gezondheid en schoonheid voordelen van mango in dit artikel.

Voordelen van de Gezondheid van Mango

1. Fights Cancer

Mango is een rijke bron van antioxidanten zoals isoquercitrine, quercetine, fisetin, astragalin, methyl gallate en Gallische. Het consumeren van een mango of zijn sap of schudden op dagelijkse basis zal helpen voorkomen dat verschillende vormen van kanker, zoals borst-, bloed (leukemie), prostaat- en darmkanker.

2. Houdt een controle op cholesterolgehalte in het bloed

Mango, zijn rijk aan vitamine C, oplosbare vezels en pectine, helpt het cholesterolgehalte te verlagen. Vers gesneden mango is ook een uitstekende bron van kalium die een belangrijke rol bij het verminderen van de bloeddruk en het regelen van de hartslag speelt. Bovendien vermindert de kans op slagen.

3. Controles Zuurgraad

Mango is goed-off in appelzuur, wijnsteenzuur en sporen van citroenzuur; Daarom helpt de alkalireserve in het lichaam en voorkomt zuurgraad.

5. Goed voor Eyes

Vitamine A (retinol) in mango's gevechten uit met problemen zoals droge ogen en nachtblindheid. Ze bevatten een anti-oxidant genaamd zeaxanthine die filtert blauw licht stralen; Aldus speelt een beschermende rol bij het bevorderen van gezondheid van het oog.

6. Zonnesteek

Blend wat rauwe mango stukken samen met ijsblokjes en een eetlepel suiker-free of honing in een blender. Drink dit sap per dag om zich te ontdoen van het risico van het hebben van een zonnesteek krijgen.

7. Houdt het immuunsysteem Healthy

Mango is geladen met vitamine A, C en 25 verschillende carotenoïden die vergemakkelijken goede werking van het immuunsysteem.

8. Goed voor zwangere vrouwen en anemische patiënten

Anemische patiënten, zwangere vrouwen en mensen naderen hun menopauze moeten zichzelf verwennen met veel mango's zoals het is rijk aan ijzer die nodig zijn voor ongeboren baby en calcium die essentieel is voor midden en ouderdom vrouwen als het vecht tegen osteoporose.

9. Aids bij het stimuleren van het geheugen en de aandacht

Voed je kinderen met mango / mangosap / mango schudden als glutamine zuur in het helpt bij het verbeteren van de concentratie en het functioneren van de hersenen.

10. Voorkomt nierstenen

Consumeren levensmiddelen die in oxalaten en veel water kan zeer nuttig zijn bij het voorkomen van nierstenen Een dergelijke vruchten is mango, dat rijk aan vezels, hoog water en laag in oxalaten. Het verdedigt nier tegen stenen door het remmen van influenzavirus.

11. helpt handhaven gezond gewicht

Mango is een vezelig fruit. Het maakt je voller voor een lange tijd het gevoel dus gewicht te verminderen als je niet de drang van later te eten hebben. Binge op plakjes mango in plaats van ongezonde koekjes en snacks. Het is een ideaal alternatief voor ongezonde levensstijl en zal je calorieën te controleren.

Als alternatief, als mango in de vorm van schudden is genomen, het helpt bij gewichtstoename

Notitie:

Mensen met latexallergie niet verbruikt mango in elke vorm zoals een allergische reactie kunnen veroorzaken door de aanwezigheid van anacardinezuur.

Verwijder mango schil (rauw of rijp) te worden geconsumeerd als het Urushiol, een belangrijk ingrediënt in sommige van de giftige stoffen, zoals poison ivy en vergif sumak bevat.

Mango's worden gerijpt door sommige dealers gebruiken calciumcarbide - een zeer sterke chemische verbinding die giftig kunnen zijn als verbruikt. Daarom moeten ze 's nachts worden geweekt in water of niet behoorlijk voor consumptie gewassen.

12. de spijsvertering

Sinds mango is vol met vezels en verteringsenzymen zoals lactase, katechol oxidase, en magneferin, dat ruimt het afval in de darmen en maag, en verbetert de stoelgang.

13. Verbetert Sex Drive

Mango's zijn een grote bron van vitamine E, die helpt bij het verbeteren van seksuele drang bij zowel mannen als vrouwen. Ze zijn ook welgestelde aan foliumzuur of foliumzuur die de vruchtbaarheid verhoogt.

Schoonheid Voordelen van Mango

14. reinigt de huid

Mango's reinigt de huid op natuurlijke wijze door ontstoppen de poriën en het uitschakelen van de acne veroorzakende bacteriën. Je hoeft alleen maar te dunne plakjes mango of puree op je gezicht en de nek te zetten en af te spoelen na 10-15 minuten met koud of warm water.

15. maakt de huid zacht

Meng wat gepureerde mango, honing en melk en toe te passen op de onbedekte lichaamsdelen. Scrub zachtjes. Was het uit na 10-15 minuten met warm of koud water. Het geeft je huid zacht en glad.

16. Behandeling voor Blackheads

Meng wat mango pulp, half eetlepels melk of melkpoeder en 1 eetlepel honing en gebruik het als een scrub over je gezicht in een cirkelvormige beweging. Dit zal dode huidcellen en mee-eters te verwijderen en een nieuwe gloed op je gezicht.

17. Verjongt de Skin

Mango's zijn rijk aan beta-caroteen en vitamine A die de huid te verjongen door uit te werken op puistjes en acne littekens, waardoor onthullen zacht, fris, jong uitziende, gezonde en stralende huid

18. Anti-Aging

Mango is geladen met anti-oxidanten die helpen vertragen van het verouderingsproces, pigmentatie en voorkomt huid donkerder. Het vermindert ook de rimpels en fijne lijntjes.

19. bescherming tegen schadelijke stralen

Doe wat melk crème over de huid van rijpe of rauwe mango en wrijf het over de onbedekte lichaamsdelen. Was het af met koud water na 10-15 minuten. Het beschermt je huid tegen schadelijke UV-stralen en zonnebank verwijdert effectief.

20. Cure Acne

Weet u dat het sap van rauwe mango fungeert als een uitstekende samentrekkende? Ja het is waar. Als alternatief kunt u zelfs koken een plakje rauwe mango in ½ kom met water en in de koelkast dit water in een glazen fles. Gebruik dit water als dat nodig is als behandeling tegen acne.

22. Voorwaarden Hair

Meng pulp van 1 mango met 2 eieren en 1 eetlepel yoghurt. Solliciteer dit pakket op het haar gedurende 30 minuten en dan was het af met koud water. Dit pakket zal uw haar zacht, beheersbaar en probleemloos te maken.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

17 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment