Monday, February 22, 2016

23 Remedies Home For Atheroomcyste Removal

Bron afbeelding: /2014/07/inflamed_epidermal_inclusion_cyst.jpg

Atheroomcyste (grootte van ¼ inch - 2 cm in diameter) zijn kleine, niet-kanker, uitsteeksel op de huid. Ze zijn vaak pijnloos en hun grootte kunnen variëren van ¼ inch tot 2 inch. Deze worden gekenmerkt door uitpuilende klomp met roodheid rond het getroffen gebied. Een OS cellen wordt gecreëerd en scheidt keratine (een eiwit) (1). Cysten zich gewoonlijk op de delen van het lichaam waar er veel talgproductie, zoals het gezicht, nek, schouders of borst. Het komt meestal uit een beschadigde haarfollikel en hyperactief olie-klieren (2). Blokkeren van talgklieren overmatige productie van testosteron bij mannen, verhoogde productie van zweet, overmatige blootstelling aan de zon (3), waxen en scheren zijn enkele van de factoren die bijdragen aan dit probleem. Deze kunnen bij de persoon van alle leeftijden. Aftappen van de vloeistof uit de cyste of prikken kan een manier om zich te ontdoen van de Atheroomcyste zijn, maar het verhoogt het risico op verspreiding van de infectie. Hier hebben we een aantal van de home remedies bij deze huid kwaal te verlichten op een natuurlijke manier.

Natuurlijke remedies voor Atheroomcyste Removal

1. warm kompres / verwarming pad

Dompel een schoon washandje in heet water. Wringen het aan de extra water te verwijderen. Zet het in de cyste voor 5-10 minuten. Herhaal de procedure 3-4 keer per dag. Het versnelt het genezingsproces en de verbetering van de bloedcirculatie. Of anders, dan kunt u ook gebruik maken van de verwarming pad te maken in plaats van een warm kompres (4, 5).

Opmerking: Breng een middelhoog vuur aan de cyste als te veel warmte misschien meer infectie veroorzakende bacteriën te genereren.

2. Apple Cider Vinegar

Appelazijn heeft azijnzuur dat helpt bij de dood van de bacteriële infectie (6). Azijnzuur wordt ook gebruikt in sclerotherapie voor de behandeling van cyste (7).

3. Castor Oil

Dompel een wattenstaafje in ricinusolie en direct toe te passen over de cyste. Neem dan een warm water zak en zet hem op het wattenstaafje. De warmte van het water en castorolie zal de grootte van de cyste verminderen.

Als alternatief, castor olie met snufje zuiveringszout wanneer toegepast op cyste, lost de cyste omdat de vetzuurgehalte gemakkelijk wordt geabsorbeerd door (8) huid.

4. Honey

Honing is een organisch product therapeutische effecten, daarom is het een zeer nuttige behandeling voor Atheroomcyste (9).

Meng wat tarwegras en banaan (weegbree) in een blender en voeg wat honing aan dit mengsel. Breng deze pasta op de cyste. Dek af met een schone washandje en laat het 's nachts. De anti oxidant eigenschappen tarwegras en banaan versnellen het genezingsproces cyste door het versterken van het immuunsysteem (10, 11).

Als alternatief, meng 3 eetlepels honing in 1 eetlepel kaneelpoeder Breng deze pasta over de cyste. De geneeskrachtige eigenschappen van kaneel blijkt nuttig om zich te ontdoen van Atheroomcyste (12).

Of anders, kunt u meng een eiwit, samen met 1 eetlepel honing en verdeel het op het getroffen gebied.

5. Kurkuma

Kurkuma een natuurlijke genezing middel dat de cyste kan breken en breng het getroffen gebied weer in normale toestand (13). Dit kruid kan ook worden gebruikt om kompressen te maken voor het verkrijgen van verlichting van pijn en ontsteking veroorzaakt als gevolg van cysten (14).

Kook ½ eetlepel kurkuma met 1 kopje water. Laat hem afkoelen en drink dit elke nacht. Herhaal deze remedie voor tien dagen.

Als alternatief, meng sommige mint sap en kurkuma poeder om een pasta te maken. Breng dit sap over de cyste en bewaar deze voor 15-20 minuten voordat het af te wassen met water.

Of anders, kunt u een pasta van kurkuma, water en honing te maken.

U kunt ook mengen wat honing, citroensap en kurkuma poeder.

6. kaliumjodide

Breng wat kaliumjodide direct boven het getroffen gebied. Het helpt bij het genezen van de infectie huid sneller vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen (15). Jodide is een uitstekende antiseptische en desinfecterende die bacteriën veroorzaken cyste (16) vernietigt.

7. Kool

Kook enkele koolbladeren in water en toe te passen over de cyste. Bedek het met een schone, droge washandje. Het is een zeer effectief middel voor het wegwerken van de cyste.

8. Theezakjes

Theezakjes hebben anti-inflammatoire eigenschappen. Daarom blijkt gunstig te ontdoen van Atheroomcyste (17). Geniet van een theezakje in wat melk en houd het over de cyste 's nachts. Wikkel een doek rond het om het op zijn plaats te houden. Verwijder het in de ochtend. Regelmatig gebruik van deze remedie zal de cyste te verminderen in grootte en genezen snel.

9. kleitablet

Kleitabletten verwijder de onzuiverheden van het spijsverteringsstelsel, vervolgens de huid clearing en het verwijderen van de cyste.

10. Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver vermindert de ontsteking en verbetert de werking van het immuunsysteem. Het is zeer nuttig voor huidproblemen (18). Hetzij direct toepassen of gebruik een zalf die colloïdaal zilver. Het stimuleert de doorstroming van lymfevocht s en geneest Atheroomcyste snel (19).

11. Bee Pollen

Consumeer 1-2 eetlepels stuifmeel of neem pillen met bee pollen. Het werkt als een natuurlijke bloed purifier en is een effectieve behandeling voor huidproblemen, zoals acne en Atheroomcyste. De adaptogene effect van pollen versterkt immuunsysteem van het lichaam tegen verschillende infecties, dus het genezingsproces vastmaakt cyste (20).

12. Baking Soda

Meng wat zuiveringszout, water en zout tot een gladde pasta. Verspreid deze pasta op de cyste. Het is een van de meest populaire behandelingen voor de behandeling van cysten. Bicarbonaat heeft eigenschappen die helpen handhaven van de pH van de huid en houdt zo bacteriegroei onder controle, waardoor verlichting van jeuk en te (21) branden.

13. Potato

Aardappel bevat vitamine C in grote hoeveelheden en deze vitamine is verantwoordelijk voor het verwijderen van dode huidcellen en dus uitharden Atheroomcyste (22). Leg een aardappel segment over de cyste en bedek het met een droog washandje. Laat het 's nachts.

Als alternatief kunt u ook van toepassing aardappelsap over de cyste met behulp van een wattenstaafje en laat het 's nachts. Het zal de grootte van de cyste snel afnemen.

14. sandelhout en Rose Water

Sandelhoutpoeder heeft anti schimmel eigenschappen die genezing van de Atheroomcyste (23) versnelt. Breng een pasta van sandelhout en rose water over de cyste. Laat ze drogen en vervolgens afspoelen met koud water. Doe dit 3-4 keer per dag. Het zal de ontsteking veroorzaakt door het Atheroomcyste kalmeren.

15. Lime Powder

Meng, wat kalk poeder met water, tot een gladde pasta te maken. Breng dit rechtstreeks aan de cyste. Het kan leiden tot enige irritatie, maar is een zeer effectief middel voor de behandeling van ontstekingen.

16. Epsom Salt

Vul je bad met warm water en voeg ongeveer een half kopje Epsom zout aan. Baden met dit water om hulp te krijgen van de pijn veroorzaakt door Atheroomcyste. Deze oplossing misschien niet precies helpen bij het verwijderen van de Atheroomcyste echter epsomzout bevat magnesium en sulfaat, die kunnen helpen bij het zakken van de pijn, vermindering van ontsteking en spoelen van de giftige stoffen (24).

Kruidengeneesmiddelen voor Atheroomcyste Removal

17. Tea Tree Oil

De anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen van theeboomolie maken doeltreffend genoeg om tegen bacteriële en schimmelinfecties (25). Meng tea tree olie of vervoerder olie in water in 1: 9 ratio's en toe te passen direct naar de cyste.

U kunt zelfs 2-3 druppels tea tree olie toe te passen direct over de cyste en bedek het met een pleister.

18. Milk Thistle

Dit kruid is effectief in het reinigen van het lichaam van binnen uit en stopt de vorming van giftige stoffen in het lichaam Vele wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat mariadistel bevat een flavonoïde genaamd silymarine die anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen bezitten. (26, 27). Je kunt het consumeren in de vorm van thee of capsule, om zich te ontdoen van Atheroomcyste krijgen.

Opmerking: Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moet arts te raadplegen voordat u mariadistel.

19. Aloe Vera

Aloë Vera bevat fenolverbindingen (28), die antibiotische eigenschappen bezitten, dat is de reden waarom aloë vera is een populaire remedie om Atheroomcyste genezen (29). Knijp wat sap van het blad aloë vera en direct toe te passen over de cyste. Herhaal dit proces meerdere malen per dag gedurende een paar dagen tot de cyste helemaal verdwijnt.

Als alternatief, drink aloe vera sap regelmatig om zich te ontdoen van de cyste snel te krijgen.

20. Witch Hazel

Grind sommige schors of bladeren van de toverhazelaar in water en breng aan de cyste. Deze zijn rijk aan tannines, en helpen draai de poriën en verwijder extra olie uit de huid (30).

Als alternatief kunt u ook van toepassing toverhazelaar gel of crème over de cyste. Gebruik 2-3 keer per dag gedurende ongeveer een week, totdat de infectie volledig (31) wordt verwijderd.

21. Paardebloem en Viola

Paardebloem is antimicrobiële in de natuur, zodat het de infectie zal vechten, het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam (32, 33). Een experiment werd uitgevoerd om uit te vinden de antimicrobiële activiteit van afkooksel, infusie en ethanol extract en fracties van Viola kruid Drie van hen bleken aanzienlijke antimicrobiële eigenschappen (34, 35) hebben.

Neem 1 eetlepel van de paardebloem en altviool en steile ze in water gedurende 45 minuten. Zeef het mengsel en drinkt oplossing 3-4 keer per dag gedurende 8-10 dagen. U kunt ook dit mengsel gebruiken om cyste te wassen.

22. Guava Leaves

Guava bladeren hebben antimicrobiële eigenschappen die een snelle genezing van cyste te bevorderen, en de ontsteking en jeuk (36, 37) te verminderen. Kook sommige guave blad in het water gedurende 15 minuten en zeef het dan. Met de oplossing van de cyste wassen.

23. Echinacea

Steile aantal bladeren van Echinacea in een kopje water gedurende 10 minuten en zeef het mengsel. Laat het afkoelen en daarna genieten van deze thee 2-3 keer per dag. Het toenemen de witte bloedcellen en stimuleren het immuunsysteem, die op hun beurt, reduceren de infectie veroorzaakt door de Atheroomcyste (38).

do's

Drink veel water en drink veel vers fruit. Het is nodig voor de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam.

Inclusief vezelig en citrusvruchten, volle granen, visolie, rode klaver, knoflook, berberis, en groene bladgroenten in uw dieet.

Raadpleeg uw arts in het geval u merkt dat de grootte van de cyste is gezwollen of verhoogd, is het met pus gevulde, is de pijn toegenomen. Ook steun zoeken bij uw arts als de cyste is in het genitale gebied (39, 40).

Als de cyste verschijnt op zijn eigen, was het grondig met het stromend water en maak gebruik van anti-bacteriële zeep om het getroffen gebied (41, 42) schoon te maken.

Houd de gebieden rond de cyste schoon (43).

Was altijd uw handen voordat de behandeling van de cyste.

Maak gebruik van schone en droge washandje om de cyste te reinigen. Change cyste dressing vaak.

Als de pus riolering, breng dan een bandage. Het moet tweemaal daags (44) worden gewijzigd.

Maak gebruik van olie-vrije huid producten.

Gebruik hygiënische bladen en wax voor het opruimen van het haar op de huid.

don'ts

Vermijd de drang van krassen of knijpen de cyste om pus uit te brengen, als het kan doorgeven aan de infectie naar andere delen van het lichaam. Het kan ook leiden tot bloeden (45).

Vermijd overmatige blootstelling aan de zon.

Verminder de inname van zout, kruidig en cafeïne voedsel in uw dieet om het risico op borst- cysten voorkomen.

30 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment