Sunday, February 28, 2016

34 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Coconut Water

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2015/04/INBV-Coconut-Water-shutterstock_3.jpg

Een verfrissende drank met een zoete smaak, kokoswater is een goede mix van tang en gezondheid. Voor vele honderden jaren, is kokoswater bewonderd als een natuurlijke bron van voeding, wellness en beauty. Het is cholesterolvrij en geladen met kalium, minimale hoeveelheden natrium, vetten, koolhydraten (in de vorm van suikers) en elektrolyten die gemakkelijk verteerbaar zijn. Door zijn rijkdom aan vitamine B (1, 2, 3, 5, 6, 7 en 9), C, K, voedingsvezels, calcium, mangaan, kalium, zwavel, ijzer, riboflavine, wordt vaak omschreven als 'moeder natuur sportdrank 'door marketeers. Een ounce van kokoswater bevat 5,45 calorieën, 1,3 gram suiker, 61 mg kalium en 5,45 mg natrium. Hier zijn nog enkele verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van kokoswater dat u meerdere redenen geeft om dit drankje in je dagelijkse dieet op te nemen.

Voordelen van de Gezondheid van Coconut Water

1. Controles Weight

Coconut water is vetvrij, dus het kan royaal worden geconsumeerd zonder de angst om op gewicht. In tegenstelling tot andere gezondheid dranken en dranken, het bevat de minimale hoeveelheid calorieën en onderdrukt uw eetlust door het houden u volledige langer.

3. hydrateert de Body

Coconut water effectief hydrateert het lichaam meer dan enig ander gezondheid drinken en dat ook zonder calorieën. Drink kokoswater om mineraalrijke vloeistoffen verloren na lange periodes van de oefening en lichamelijke activiteit te vullen.

4. verlaagt de bloeddruk

Coconut water balanceert het niveau van elektrolyten in het lichaam, en dus vermindert de bloeddruk. Voor de beste resultaten moet aan het begin van elke dag verbruikt om de proportionele mate van elektrolyten te handhaven.

6. Energy Booster

Hoog gehalte aan kalium, calcium en chloride in coconut water maakt het een geschikte energie-booster drankje, speciaal voor sporters, zwangere vrouwen, mensen met een streng dieet, en kinderen.

7. Gemakkelijk Spijsvertering

De fosfatase, foliumzuur, dehydrogenase, catalase diastase, RNA-polymerase, en peroxidase aanwezig in kokoswater hulp bij het gemakkelijk spijsvertering en het versnellen van de stofwisseling. Dit, op zijn beurt, verbrandt vetten snel. Het balanceert zelfs zure reflux en de rijke vezelgehalte geneest constipatie en andere spijsvertering gerelateerde problemen.

8. Verlicht spierkrampen

Kokosnoot water bevat kalium waarbij de botten versterkt en wordt beschouwd als essentieel voor de bestrijding van spierkrampen.

9. Diureticum

Kokoswater als vermengd met citroensap helpt de behandeling van uitdroging en vermindert ook de vermoeidheid door het aanvullen van de zouten verloren door het lichaam door het zweten. Het versnelt ook de urinestroom en behandelt intestinale wormen.

10. Anti-kanker

De onderhavige kinetine in coconut water heeft anti-kanker eigenschappen en kan worden gebruikt voor de behandeling van myeloma, heptamoa en mammaire carcinomen. Daarnaast, een soort cytokinine aanwezig in kokoswater genaamd trans-Zeatin bekend positieve resultaten, bij ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en dementie. Een ander type van cytokines aanwezig in kokoswater genaamd gibberellines heeft anti-tumor eigenschappen.

11. Vermindert opgeblazen gevoel

Coconut water is rijk aan kalium, die helpt spoelen natrium uit het lichaam. Dit, op zijn beurt, niet mogelijk lichaam om water vast te houden en vermindert daardoor opzwellen

12. Treats Atherosclerose

Coconut water verbetert de bloedcirculatie in het lichaam en elimineert eventuele verstopping en vernauwing van de slagaders als gevolg van de vorming van tandplak.

13. Verbetert Immuniteit

Regelmatige inname van kokoswater verbetert nieren functioneren, bouwt immuniteit en voorkomt urineweginfectie Het helpt ook bij de behandeling van aandoeningen zoals buikgriep, indigestie, dysenterie, intestinale wormen, blaasontstekingen en slecht functioneren van de nieren.

14. verlaagt lichaamstemperatuur

De koelende werking van kokoswater verlaagt de temperatuur van het lichaam en wordt verondersteld om de symptomen van koorts, braken en diarree af te weren

15. Reguleert Blood Sugar

Kokosnoot water is een rijke bron van omega-3 vetzuren en ook helpt de hoeveelheid goede cholesterol in het bloed verhogen, vermindert plaquevorming in slagaderen, matigt suikerabsorptie en verbetert insuline ongevoeligheid.

17. Cures Ondervoeding

Coconut water moet worden gegeven aan zwakke kinderen omdat het helpt de behandeling van ondervoeding. Zink, magnesium, mangaan, ijzer en calcium in de kokosnoot water zijn essentieel voor de algehele ontwikkeling van het lichaam.

18. Wissel naar Blood Plasma

In acute gevallen kan coconut water worden gebruikt als een substituut voor bloedplasma, omdat het steriele karakter en gemakkelijk wordt gemengd met rode bloedcellen zonder ze te beschadigen.

19. cardiovasculaire gezondheid

Coconut water is beladen met kalium en magnesium; Daarom speelt een belangrijke rol bij het verlagen van de bloeddruk en het handhaven van de normale hartslag. Het verhoogt ook de bloedcirculatie die op zijn beurt betekent plaquevorming niet toe. Kokoswater verhoogt ook goede cholesterol, dat is zeer essentieel voor het behoud van een goede gezondheid van het hart.

20. Maakt Bones Stronger

Het calciumgehalte (cholecalciferol en ergocalciferol) in coconut water maakt botten sterker, houdt bindweefsel en bloedvaten gezond te houden. Het kan worden geconsumeerd door mensen van alle leeftijden, waaronder kinderen.

NB - Borstvoeding is het beste voor de baby en mag niet worden vervangen door kokoswater.

21. vermindert stress

Coconut water is rijk aan vitamine B-derivaten, zoals riboflavine, thiamine en pantotheenzuur, niacine en vitamine C, die stress, angst en depressie te verminderen

22. Beneficial tijdens de zwangerschap

Coconut water beschermt de moeder tegen uitdroging, vermoeidheid, vermoeidheid, urineweginfectie, hoge bloeddruk, constipatie, ochtendmisselijkheid, zuurgraad en indigestie. Op hetzelfde moment, het stelt de algehele gezondheid - mentaal en fysiek - van de baby.

23. Houdt Diabetes onder Controle

Dagelijkse consumptie van de kokosnoot water verwijdt de bloedvaten, om zo de vlotte doorstroming van het bloed door hen te vergemakkelijken. Het helpt diabetes grotendeels.

Notitie

Sla kokoswater als het je niet bevalt.

Schoonheid Voordelen van Coconut Water

24. Sloughs off vette huid

Drink kokoswater regelmatig of toe te passen op de gezichtshuid met behulp van vingertoppen of katoen en laat het gedurende enige tijd totdat het droogt. Afspoelen met koud water daarna te getuigen zachte en gladde huid.

25. Geneest Acne, puistjes en mee-eters

Was je gezicht met coconut water per dag om duidelijke en vlekvrij huid te krijgen. In aanvulling op deze, moet u ook een glassful van coconut water te drinken per dag om mee-eters, acne en puistjes die optreden als gevolg van een vette huid of het ontbreken van een goede hygiëne te elimineren.

26. maakt de huid Glow

Drink kokosnoot water per dag of spoel je gezicht met coconut water elke dag voor gloeiende en zelfs getinte huid. U kunt ook een pak van kurkuma poeder, coconut water en rode sandelhoutpasta dat zal u helpen om een soepele en vlekkeloze teint toepassing.

27. hydrateert de huid

Solliciteer coconut water over je hele gezicht, hals en armen. De vitamine K aanwezig in coconut water werkt als een uitstekende moisturizer en ook behandelt vette huid U kunt ook een glassful van de kokosnoot water per dag drinken om uw huid te hydrateren intern.

Drink een glassful van de kokosnoot water per dag of te gebruiken voor het wassen van het haar. Het verbetert de bloedcirculatie naar de follikels, waardoor de natuurlijke glans en kracht om het haar te geven. De antifungale en anti-bacteriële eigenschappen van kokoswater helpen voorkomen jeukende en schilferende hoofdhuid.

29. Doe Weg met Suntan

Meng wat coconut water op de aarde voller en vervolgens toepassen op uw huid van het gezicht en hals. Dit geeft je uitstekende resultaten geven door het verminderen van het effect van de bruine kleur, waardoor uw huid stralend.

30. Hydrateert Doffe Huid Onmiddellijk

Coconut water heeft de eigenschappen te hydrateren de droge en doffe huid resulteerde als gevolg van vuil en vervuiling. splash gewoon wat coconut water op uw huid en laat de huid droog op zijn eigen.

31. Verlaagt Haaruitval

Solliciteer kokoswater op de hoofdhuid of drink het gewoon regelmatig. Het helpt te verlichten het probleem van haaruitval door verbetering van de bloedcirculatie. Het verhoogt de haardichtheid door versterking van de haarfollikels en stopt de breuk.

32. Get Rid van Kroeshaar

Masseer je haar regelmatig met coconut water. Het zal de wortels hydrateren, het verstrekken van voedsel van binnenuit als het fungeert als een natuurlijke conditioner en zal haar beheersbaar.

33. Anti-Aging

Cytokininen en laurinezuur (die een klasse van plantenhormonen zijn) die aanwezig zijn in coconut water zijn belangrijke voedingsstoffen die krachtdadig vertragen van het verouderingsproces en houdt de huid gezond en stralend. Zij zelfs het anti-carcinogene en anti-trombotische worden.

34. Cures huidinfectie

Het anti-schimmel, anti-microbiële en anti-virale eigenschappen van kokoswater bescherming van de huid tegen allerlei infecties. Je hoeft alleen maar om het direct schar op het besmette gebied, of toevoegen aan uw zwemwater.

5 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment