Monday, February 22, 2016

10 Delicious DIY Herbal Candies

Bron afbeelding: / -8fnnVocHV3s / VO_85KNYpBI / AAAAAAAAQEc / Za6Wc-EKM_Q / S1600 /

U moet zich afvragen waarom moeite doen om dit kleine ding thuis, toch? Maar deze snoepjes kunnen meerdere doelen dienen. Als u gevoelig te hoesten en een zere keel dan in plaats van slurpend die geneesmiddelen die wordt geleverd met bijwerkingen zijn, kunt u ervoor kiezen om deze heerlijke snoepjes te bereiden thuis. Het is gemakkelijk om deze kleine snoepjes te kopen van de markt, maar ze zijn niet zo effectief als zelfgemaakte degenen. Bovendien zijn ze geladen met toegevoegde smaken en suikers. Daarom zou het beter zijn om te gaan voor eenvoudige eigengemaakte snoepjes in plaats van te vertrouwen op readymade degenen. Hier zijn 10 DIY kruiden snoepjes recept om u te helpen.

1. kristalsuiker Suikersuikergoed

Dingen die nodig zijn om

Kristalsuiker (8 kopjes)

Stappen

Combineer suiker en thee in een groot vat en laat sudderen totdat verzinsel kookt bij 292 graden.

Dan krijg een andere grote en ondiepe beboterde pan. Giet het mengsel in het en laat het afkoelen.

Nu, snijd stukken voordat het moeilijker wordt.

2. Flavored Herbal Candy

Dingen die nodig zijn om

Witte suiker (4 kopjes)

Water of kruidenthee (1 kopje)

poedersuiker voor het afstoffen (1/4 cup)

Kleurstof (optioneel - ½ theelepel)

Flavored extract - pepermunt of oranje of een andere van uw keuze (1 theelepel)

Stappen

Neem een middelgrote pot; combineer witte suiker, maïssiroop en water.

Blijf roeren tot de suiker is opgelost. Daarna, kook het en niet roeren. Verwarm het tot 300 graden op een thermometer snoep en zet dan warmte af.

Voeg nu gearomatiseerde extract en kleurstof, zoals per uw wens.

Aan het einde, zet het op een ingevette bakplaat en strooi er poedersuiker op de top.

Breek in stukken na het afkoelen is. Bewaren in een luchtdichte verpakking.

3. Cinnamon Hard Candy

Dingen die nodig zijn om

Stappen

Meng suiker en stroop in water. Voeg dit mengsel aan de pan en kook het tot het moeilijk crack stage bereikt. Gebruik een thermometer om te controleren. Als het mengsel wordt gelige en dikker wordt, beginnen te roeren tot verzengende voorkomen. Zet het vuur uit als het kan verbranden.

Giet de olie en kleurstoffen in een metalen vat dat moet worden bekleed met 1/4 inch poedersuiker.

Laat het afkoelen tot de randen te zetten stevig en vervolgens gesneden stukken. Je nodig hebt van de randen te snijden als de snoep snel kan uitharden.

Een andere optie is het laten worden harder en later slaan met een hamer. Je mag niet in staat zijn om de grootte van de stukken te manipuleren. Trouwens, deze kan je mond pijn als gevolg van scherpe randen.

4. gekonfijte gember

Stappen

Kook een pond gember schijfjes gedurende 15 minuten in water.

Dan vormen siroop door het verwarmen van suiker met water. Of anders, kunt u gebruik maken van 2 kopjes honing in plaats van het maken van deze stroop, als je wilt.

Nu combineren plakjes en siroop; dan kook het tot de helft. 60 minuten - het zal doorschijnend in 50 geworden.

Daarna, verspreid het op een bakplaat en bak ze op 200 graden tot het droogt.

Opmerking: Verlaag de warmte als op elk punt van de tijd lijkt te branden en ziet er bruin.

5. Orange Candy

Dingen die nodig zijn om

Kruiden (gedroogde peppermint- 3½ kopjes; beebalm- ¼ cup, tijm 4tbsp; sage 1/4 cup)

Water (4 koppen)

Perkament gevoerd roll pan

Stappen

Kook al het kruid in het water. sudderen het dan 8-10 minuten. Zet het vuur uit en leg een deksel erop. Strain na 1 uur.

Neem nu een groot vat en giet dit infusie in. Combineer 1 en ½ kopje honing en ¼ theelepel crème van tandsteen voor elk kopje thee.

Kook dit mengsel tot het 300 graden bereikt. Controleer de temperatuur met een thermometer.

Daarna krijg je een perkament gevoerd roll pan of non-stick spray, wat er beschikbaar is. Of u kunt kopen speciale snoep mallen, die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt. Giet het mengsel in een van deze drie.

Roer het mengsel, zodat het magere bubble laag vermengt met dikke onderste laag.

Plaats het in de vriezer en als suiker zijn klaar strooi de banketbakker voor het bekleden van de buitenste laag. Gebruik binnen zes maanden.

6. Honey Candy

Candy thermometer

Pepermunt etherische olie - 15 druppels

Poedersuiker

Stappen

Hier krijg je een pot gevuld met 2 kopjes water. Voeg gemberwortel en zwarte thee in. Kook het neer op ¼ van de oorspronkelijke bedrag.

Warmte honing in een ander vaartuig. Giet de thee in dat u eerder hebt voorbereid. Laat het koken en blijf roeren tot het schroeien te voorkomen. Controleer de temperatuur met thermometer.

Zet het vuur wanneer het 300F bereikt. Deze temperatuur is voldoende om snoepjes te bereiden. Laat het een beetje afkoelen.

Voeg vervolgens pepermunt etherische olie erin en roer.

Breng de oplossing in snoep mallen of op een ingevette bakplaat. Laat het volledig afkoelen.

Eindelijk, verspreid poedersuiker op snoepjes. Wikkel ze in perkamentpapier en klaar om te worden opgeslagen in enkele container. Plaats de container in de vriezer.

7. Anijs Almond Candy

Dingen die nodig zijn om

Geschaafde amandelen (1/2 cup)

Stappen

Verwarm de oven voor op 250 graden. Roast amandelen op een bakplaat die moet worden gevoerd. Magnetron tot ze goudbruin zijn.

Vul water in een pot. suiker en tandsteen slagroom toe te voegen in het. Warmte en roer tot de suiker is opgelost.

Dek de pan af met een deksel en laat het aan de kook voor 5-8 minuten. Kijk dan zijn kleur.

amandelen en anijs zaden Voeg zodra het amber gaat.

Giet (als het bros) in mallen of op beboterde bakplaat. Ook verspreiden boter op uw spatel voor een glas achtige textuur.

8. Walnut Rosemary Candy

Dingen die nodig zijn om

Stappen

Combineer suiker, en tandsteen room in een pot gevuld met water. Laat het 5-8 minuten aan de kook. Let op de kleur van gesmolten suiker.

walnoten en rozemarijn wanneer je het amberkleurige toe te voegen. Roer om goed te mengen.

Als het bros wordt, giet ze uit op Silpat (silicone bakplaten) of op een beboterde bakplaat. Spreid het mengsel met behulp van een beboterde spatel.

Eindelijk, strooi er zeezout kristallen op warme snoepjes.

9. Rose Ginger Candy

Dingen die nodig zijn om

Slagroom (3/4 kop)

Suiker (1 kopje)

Honey (¼ cup)

Butter (3 el)

Zeezout (1 theelepel)

Stappen

Verhit de room in een klein schip tot het begint te koken.

Voeg nu rozenblaadjes in; bedek het met een deksel en laat het steil.

Stam na 15 minuten en houd het apart

Neem een ander vaartuig. Meng de honing en suiker. Kook het en blijf roeren tot je vindt het is amberkleurig geworden.

Simmer de hitte snel en klop de crème die je voorbereid. En voeg vervolgens de boter. Wees voorzichtig terwijl je dit doet, als het mengsel hete dampen zal vrijgeven.

Kook het tot 250 graden. Zet in gember en zout.

Precies na een minuut giet het in een broodvorm die je moet lijn met een vetvrij papier vooraf.

Laat het afkoelen en uitharden. Het duurt ongeveer 3 uur. Doe het mengsel ondersteboven op een siliconen werkende mat. Haal de mat uit de pan en snijd stukken.

Houd ze in een luchtdichte verpakking en gebruik ze binnen twee weken.

10. Vanilla Marshmallow Candy

Dingen die nodig zijn om

Kamille bloemen (1/4 cup)

Stappen

Kook water in een pan en zet warmte af. Dan voeg kamille bloemen erin om thee te maken. Laat het gedurende 10 minuten na het dekken van een deksel. Zeef de bloem en plaats het in de koelkast.

Haal nu gekoelde thee en giet het in een kom met mixer. gelatine toe te voegen en laat het zitten voor 10 minuten.

Meng de suiker, honing, tandsteen room en 3 eetlepels kamille thee in een vat. Blijf roeren op matig vuur tot de suiker is opgelost en het 234 graden bereikt.

Schakel de mixer en zet op de laagste. Giet hete suikermengsel langzaam. Daarna, zet deze dan op de hoogste en een looptijd van 10 minuten. Het volume zal verdubbelen.

Neem perkament gevoerd pan van 88 inch formaat en spray bakolie op.

Voeg vanille-extract een minuut voorafgaand aan het verwijderen van marshmallow-extract.

Nu met behulp van een boter gedoopt spatel, verspreid marshmallow op perkament pan. Laat het ongestoord gedurende 4 uur.

Strooi maïzena en suiker banketbakker op een bord. neerzetten dan marshmallow in deze plaat. Hier krijg je een mes; doopt het in warm water en gebruik het dan in stukken te snijden. Dip elke keer dat je mes plakkerig.

Vergeet niet om de vacht van deze stukken in suikervrij maizena mengsel. Je kunt vanille marshmallows op te slaan voor een week.

16 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment