Saturday, February 13, 2016

37 Simple Home Remedies To Get Rid Of Grijs haar

Bron afbeelding: //

Grijs haar kan een nachtmerrie voor de mens zijn, in het bijzonder voor vrouwen. Het is een voor de hand liggende feit dat als we ouder worden, de activiteit van melanocyten vertraagt. Het vermindert de productie van melanine dat haar grijs wordt. Maar tegenwoordig, vroegtijdig grijs worden van haar is niet een donderslag bij heldere hemel. Verschillende factoren dragen bij in verkleuring van het haar, zoals vervuiling, roken, stress, slechte voeding, etc. vergrijzing van onderdelen voor de leeftijd kunt u zich vervelend voelen en je zelfvertrouwen verlagen. Om deze ergernis te overwinnen, veel mensen kiezen voor chemische gemonteerde haarkleuren of kleurstoffen. Deze werkwijze verder kleuren verslechtert de situatie. In plaats van het gebruik van deze schadelijke chemicaliën, kunt u de onderstaande gegeven huismiddeltjes gebruiken om snel te ontdoen van grijze haren krijgen. Neem een kijkje.

Home remedies voor Grijs haar

1. geklaarde boter

Masseer de tips en wortels van nat haar met warme geklaarde boter. Afwassen na 1 uur met behulp van lauw water. Herhaal deze ten minste twee keer per week. Essentiële vetzuren en vitamines in de boter hydrateren uw strengen en repareren.

2. Wortel

Wortel heeft enorme voordelen voor de gezondheid; een daarvan is het voorkomen van haar bleken. Drink een glas wortelsap regelmatig om voortijdige verkleuring van onderdelen te voorkomen.

3. Sprouts

Soms gebrek aan voedingsstoffen kan ook de reden van de vergrijzing van haar. Ontsproten groen gram zal u voorzien van alle benodigde voedingssupplementen. Verbruiken regelmatig uit de mogelijkheid van grijs haar en kaalheid weg te houden.

4. Fenegriek

Het is een oude techniek van het draaien witte haren zwart. Eet fenegriek spruiten per dag om de interne voeding te verstrekken aan haar. Ook verzoeken pasta van fenegriek zaden op je hoofdhuid. Afspoelen na 30 minuten. Het zal je haar zwart en zijdeachtig te maken.

5. Onion

Ui sap of pasta is zeer gunstig voor het draaien van je haar zwarte geleidelijk. Het enige wat u hoeft te doen is toe te passen uiensap of pasta op je hoofdhuid voordat het nemen van een bad en laat het gedurende 30 minuten. Spoel uit met shampoo.

6. Sesame

Sesamzaad werken uitzonderlijk goed voor het haar, dat grijs is geworden. Je hoeft alleen te plakken van amandel olie en sesamzaadjes te maken, en vervolgens verspreid deze pasta op de hoofdhuid voor ½ uur. In plaats amandelolie, kan wortelsap ook worden gebruikt.

Met inbegrip van sesamzaadjes in uw dieet regelmatig zal ook zeer effectief resultaten. Dit is een van de beste remedies om zich te ontdoen van de grijze haren natuurlijk.

7. Black Tea

Voeg 1 eetlepel zout in een kopje zwarte thee. Roer het. Breng dit mengsel op je hoofdhuid en het haar. Laat het blijven gedurende 1 uur en daarna was het met eenvoudige water. Het werkt als een organische conditioner en helpt haar behouden hun kleur.

8. Kokosolie

Deze olie wendt de ontwikkeling van grijze haren. Meng kokosolie met wat citroensap, deze mix van toepassing op uw haar en hoofdhuid. Masseer het grondig door de vingertoppen.

9. Henna

Henna is een organische conditioner, die ook zorgt voor een natuurlijke kleur aan het haar. Maak een pasta door het mengen van 2 eetlepels van henna poeder met 1 eetlepel yoghurt, 1 eetlepel fenegriek, 3 eetlepels koffie, 2 eetlepels basilicum en 3 eetlepels mint sap. Nu, gelden deze pasta op je hoofdhuid en het haar. Laat het voor 3 uur voor het wassen.

10. Ginger

Neem wat gember stukjes en rasp ze. melk toe te voegen aan een dikke pasta te maken. Breng het op je haar. Na 10 minuten was het af. Herhaal deze remedie minstens een keer per week.

11. Curry Leaves

Hair tonic kan worden gemaakt met behulp van curry bladeren en kokosolie. Voeg gewoon curry bladeren in kokosolie en kook totdat de bladeren zwart worden. Breng deze tonic om je haar. Het zal helpen voorkomen dat grijze haren.

12. Guava

Rasp wat guave bladeren en maken een pasta. Nu gelden deze pasta regelmatig op je hoofdhuid. Het blijkt grijze haren zwart. Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor grijs haar.

13. Ribbed Pompoen

Neem kokosolie en zet stukken van geribde kalebas erin. Kook het tot de stukken zwart geworden. Breng nu ze op je hoofdhuid en masseer zachtjes. Het zal de ontwikkeling van grijs haar voorkomen.

14. amandelolie

Neem een equivalente hoeveelheid van amandel olie, citroensap en Indiase kruisbes sap. Meng ze en gebruik dit mengsel op je haar regelmatig te masseren. Hierdoor zal de groei van grijs haar afbreken.

15. Mosterd Olie

Neem 60 gram henna bladeren en kook ze in 250 gram mosterd olie. Kook totdat de bladeren krijgen in vuur en vlam in de olie. Spreid dit mengsel op het haar om ze zwart en glanzend te maken.

16. Oliën

Kruidnagel olie is zeer gunstig voor het herstel van zwart haar. Breng deze olie regelmatig op de hoofdhuid en het haar, en op de juiste massage.

Margosa olie stopt ook de ontwikkeling van grijze haren. Het heeft antibacteriële eigenschappen.

Arnica olie heeft ook anti-bacteriële eigenschappen die de vergrijzing van het haar te onderscheppen.

17. Black Walnut

De behuizing van de zwarte walnoot kan worden gebruikt als biologische haarkleuring. Neem de stukken van deze schaal en zet het in het water. Voeg 1 eetlepel eucalyptus olie aan. Doe dit mengsel in een ijzeren vat en laat het 's nachts. De volgende dag, Breng dit mengsel op je haar en houdt het gedurende 30 minuten.

18. Mango

Maak poeder van mango zaden. Meng het met kruisbes poeder. vervolgens toepassen op je haar. Laat het verblijf van minimaal 2-4 uur voor het spoelen.

19. Potato

Verwijder de buitenhuid van een aardappel. Zet deze schil in een vat en voeg twee kopjes water aan. breng het nu aan de kook. Draai vervolgens de brander laag en laat het mengsel blijven op de laag vuur gedurende 5 minuten. Verwijder nu de pan van de brander en laat het afkoelen. Giet het mengsel in een glazen container (met een strakke bevestiging deksel) eenmaal is afgekoeld. Gebruik deze vloeistof om je haar te spoelen na het wassen.

20. Water

Endocriene systeem om toxische stoffen uit het lichaam te laten functioneren. Deze stoffen leiden tot verschillende gevaren voor de gezondheid, samen met voortijdige vergrijzing van het haar. Om uw endocriene systeem (dagelijks minstens 12 glazen) te behouden, drink veel water.

21. Coffee

Koffie is een organische haarkleuring. Maak een sterke koffie, laat het afkoelen. Giet de koffie over je hoofd. Nu masseer het goed van wortel tot tips. Bedek je hoofd met behulp van een badmuts en laat het gedurende 30 minuten. Na dat, je haar wassen met koud water. Herhaling van het twee keer per week zal uw haarkleur tot donkerbruin veranderen.

22. Rummelasse

Het kan het probleem van de grijze haren te verminderen. Het kopergehalte in het helpt bekladden uw strengen. Verbruiken 1 eetlepel rummelasse regelmatig in de ochtend voor een paar maanden. U krijgt het gewenste resultaat te krijgen.

23. Buttermilk

Meng het sap van curry bladeren in de karnemelk. Laat dit mengsel kook gedurende 5 minuten. laat vervolgens afkoelen. Spreid het mengsel over je haar en hoofdhuid. Laat het blijven gedurende 45 minuten. Ten slotte spoelen met water. Regelmatig gebruik van dit mengsel zal u helpen zich te ontdoen van grijze haren.

24. Castor Oil

Meng 2 eetlepels elk van citroensap, henna en ricinusolie. Breng het op uw strengen en laat gedurende 1 uur. Spoel vervolgens af met een milde shampoo.

Herbal remedies voor Grijs haar

25. salieblaadjes

Salieblaadjes het behoud van de natuurlijke kleur van het haar en een einde maken aan de groei van de grijze haren. Voeg gewoon een aantal bladeren in het water en kook ze. Na deze, laat de vloeistof afkoelen. Breng het op je haar. Laat het verblijf voor 2 uur en daarna shampoo.

26. Bloemen van de Hibiscus

Zet 10-15 hibiscus bloemen in 2-5 kopjes water. Laat ze koken gedurende 20 minuten. Nu, stam hen. Neem de bloemen los en laat ze afkoelen voor bepaalde tijd. Daarna, maak een pasta van die bloemen en toe te passen op je haar en hoofdhuid. Dan, na een paar minuten, was je haar eerst met gespannen water en daarna met gewoon water.

27. Sap van Wortel, Alfalfa and Lettuce

Meng het sap van al deze ingrediënten in een equivalente hoeveelheid. Meng ze goed op elkaar. Het drinken van dit sap zal de vorming van grijze haren te stoppen en het behoud van hun natuurlijke kleur.

28. Indian Lilac

Neem 4 kopjes water in een vat en zet een handvol van de Indiase lila bladeren in het. Kook het. Nu zeef het water en laat het afkoelen. Na de reguliere wassen, spoel je haar met dit water. Het zal de problemen in verband met grijs haar genezen. Herhaal dit vier keer per week om de beste resultaten te krijgen.

29. Aloe Vera

Breng een mengsel van aloë vera gel en amla sap op je haar om de gewenste resultaten te krijgen. Dit kruidenmiddel wordt zwart niet alleen je haar, maar ook maakt ze glanzend.

30. Indian Ginseng

Breng een pasta van de Indiase ginseng op uw strengen vergrijzing van het haar te controleren. Houd het voor minstens een uur voordat het af te wassen. Het zal de hoeveelheid melanine verhogen in haarfollikels.

31. Ligustrum

Dit kruid is al lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde voor de behandeling van grijze haren. Breng het als een kruiden pak op je hoofdhuid en strengen.

32. Eclipta Alba

De olie van dit kruid kan regelmatig op de hoofdhuid en het haar worden toegepast om de groei van grijs haar te voorkomen. U kunt ook de inname regelmatig te lang, zwart en dik haar te krijgen.

33. Rosemary

Solliciteer rozemarijn olie in je haar en hoofdhuid regelmatig. Het zal je haar te beschermen tegen vergrijzing. Als alternatief, kook een gelijke hoeveelheid rozemarijn en salie bladeren in een kopje water gedurende 30 minuten. Laat het afkoelen en gebruik het dan op je haar. Het fungeert als een natuurlijk koelmiddel en beschermt je haar van steeds grijs.

34. Kamille

Kook kamille poeder in water gedurende 20 minuten. Laat het afkoelen en zeef het daarna. Breng het op haar op de dagelijkse basis.

35. Amaranth

Masseer je haar met verse sap van amarant. Als alternatief, meng wat verse amarant bladeren aan het extract te krijgen. Gebruik dit extract op je hoofdhuid om de natuurlijke kleur van de strengen te herstellen. Dit is een effectieve huis remedie om zich te ontdoen van de grijze haren.

36. Indian kruisbes

Dit is een uitstekende remedie, die uw grijze haren kunnen zwart maken in slechts vijftien dagen. Dompel sommige stukken van kruisbessen in water voor een paar uur en voeg 1 eetlepel van eucalyptus olie aan. Verzamel dit mengsel in een ijzeren vat en houdt het 's nachts. De volgende ochtend, meng ei, kwark en citroensap in. Breng dit mengsel op je haar.

U kunt ook koken een paar stukjes van deze kruisbessen in het water tot ze zwart worden en wrijf je haar met behulp van hen. Dit zal je grijze haar op natuurlijke wijze te behandelen.

Je moet kruisbes sap te drinken regelmatig om te voorkomen dat het haar uit steeds grijs.

37. Acacia Concinna

Ground 4-5 peulen van Acacia concinna. Meng het poeder in ½ kopje zure wrongel. Spreid het op je haar. Na 20 minuten was het af.

do's

Masseer je hoofdhuid met de vingertoppen om de bloedstroom te verhogen.

Gebruik een milde shampoos en conditioners.

Oefeningen doen.

Bedek je haar tijdens het uitgaan in de zon.

don'ts

Gebruik de blazer niet gebruiken op je haar te vaak.

Geen chemische kleuren niet gebruiken.

Vermijd kammen natte haren.

17 november 2015

14 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment